2008 Kasım Anneleri

ne bileyim geliyrlar arada arada suç havalarda mı sularda mı bilmiyorum ama benim günahh keçim kocam

ben zaten üzülüyorum yetişemiyorum hiiç bişeye diye kendime güvenim gitti iyice

hep benden bi şeyler bekliyor ama kendinde bi numara yok

hırsızdı hastalıktı derken bunalılllı havalar derken bende bunaldım

ya sasirdim cünkü hic böyle demezdi,ama hata benim.gecen gün cok kizdirdi beni bende ona aynen bunlari demistim

hemen kayitetmiss sipayaaa..babasinada fatmagülün sucu ne babacimdiyor:) bildigin filan diil reklamda

görüyor.cok zor bi dönemdeler herseyi aliyorlar hemen,babasi mac izlerken bir iki tane kötü bisiy sÿoyledi onuda kapti.offff üstüne gitmeden unutturururm insl.

cok üzüldüm diyorum,üzülme deniz abin korur seni diyor,deli bebe bu bence.

Ya kızlar geçen kocam bi ara maç seyrederken kızıp ebenin damı dedi.Anıl dilinden düşürmüyo.Kızınca "ebenin damışı" diyo.Kalabalıkta rezil rüsva oluyoz

kopyacılar ne olacak
ama dıkkat edın kızlar herseyı kaydedıyorlar
bu tarz seylerı ızlememeye soylememeye ozen gosterıyoruz bız ama yıne de yeterlı degıl tabıı

benım ıkı tane kız yegenım var
ıkısı de genc kız oldular artık bır havalar edaları var kı sormayın
benım kuzu da hep onları ıncelıyor
dun aksam babası onunla oynamadı dıye elını belıne koyup baba baaaaaakkkk dıye bagırıyor
tam mahallelı bunlar

hahah loree alem bunlaryaa.vallahi ben kendi adima cok dikkat ediyorum,ama bazen kizinca söyleyveriyorum iste kapa ceneni diye

ama deniz babasiyla mac izlemyi co kseviyor,ne kadar uyarsamda tuncay bazen unutup diyor iste bisiler.

inanilmaz kopyacilar,bizde her aksam tuncay eve gelince öpme fasli olur.gecen gün ben küsmüstüm ona öpmedim tabi.hemen diyorki aa neden öpmediniz birbirinizi:)

sonra baristik öptük filan bu seferde gelmis,napiyosunuz siz bakiiyim diyor..ben yere yattim gülcem diyee tam kaynanan bu cocuk

bizim zillide geçen sandalyenin üstüne çıkmış

babası in düşersin kızım demiş

allah korusun düşerim dimi baba diyomuuş .

bide bi suç işliyor sa ustune gittiysek daha bişey demeden avazı çıktığı kadar bağırıyor gelmeeeeeeeeeeeee diye delü

ama kuzular anne baba arasındakı kuslugu anlıyorlar
ben kuserım genelde esıme ve hıc tarafına bakmam
o zaman ıkımızı de ellerımızden tutup opturur bırbırımızı
op baba,
op anne
tamam

normal oldugumuz zamanlarda bunu yapmıyor ama

ben babası gelene kadar tv acmıyorum hıc
babası geldıkten sonra bıraz yumurcak ızlıyor
sonra bızımle ızlıyor ama sansurlu goruntulerde degıstırıyoruz hemen
sılahlı goruntulerde sansure gırıyor tabıı

cok sıkılıyorlar evde
ben hafta sonları cocuklu arkadaslarımla gorusmeye ozen gosterıyorum
cok ıyı gelıyor kuzuma
daha bu sabah esım soyledı
cumartesı arkadasını ara gorusun yıne dıye
bır araya geldıklerınde cok mutlu oluyor
hava guzel olsa yıne parka gotursek keske

yazılarını takip ettiğim bi forumdaki yazıya bi bakın:)
Ya sadece burda değilimki ben, günde 1 saat tüm forumları geziyorum, örneğin donanımhaber konu dışı, kadınlar klübü (sağolsun burdaki bayanlar çok ilgili popoda çıkan sivilceye kadar çözüm arıyoruz buradaki bayanlarla), mynet, ekşisözlük, inci sözlük ve daha bir çok forum ama favorim kadinlarklubu hepsi de şekerlerim benim. Sırıtan

Kim kı buu, erkek mi?

sanırım erkek ordada sürekli şikayet alıyormuş banlanıyormuş yeni nikle giriyormuş pek sevilmiyo ordada ..ben bugün gördüm yazmam zaten oraya sadece okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…