2008 Kasım Anneleri

gunaydın hatunlar
bugun cuma dıye cok mutluyum
uyumak uyumak ve uyumak ıstıyorum

dun aksam arkadaslarımla bırlıkte keyıflı zaman gecırdım
eve geldıgımde babası kuzuya mınık bal almıs
kapıyı acmıs anne bak dıye agzına sıkıyor
maasallah dedım sırf uzerındekı ayıcık ve mınıcık dıye dıkkatını cekmıs
bal yedırmem kolaylasacak ınsa allah

Günaydın tostoslar:) Bugün 5,45 de hazır kıta dikti ayağa bizi ANIL efendi..Sonra yatırdım yanımıza o uyudu ben uyuyamadım.Bir hafta oldu uykusuz uykusuz..

Lorem afiyet olsun, yarasın paşama:56:

günaydınnnnn
valla süper bir uyku çektim bu gece kuzum hiç uyanmadı akşam fatmagül izledi bizimle babazım(babacım)datmadül izlicem diyo çok dillendi fıstığım yerim onu ben ....
çileğim ya o deniizi bi elime geçirsem kim alacak çok merak ediyorum yaaa benim kuzu da çok dillendi annecim küstüm sana diyor bide alıştı her akşam çantam da süpriz arıyor artık ağlamıyoruz sabahları annecim para kazanıcam,sana süpriz alıcam diyorum tamam annecim diyorum galba büyüyor kuzularımız....

maytabım ya sen süpürge alacaktın ne oldu aldın mı bizde alacaktık fakat kociş gitmiş bimden 100 tlye king süpürge almış beni aramıştı açamamıştım yoğunluktan almış kafasına göre offff:(((

günaydın hanımlar,
bende yeni çayımı içiyorum bıdıklara kolayından bişeyler hazırladım kaan yemedi meyme dedi portakalı indirdi mideye kerem de azcık yedi ekmekten. lorem ne güzel reklamda görünce bizmkilerde ekranın önüne gidip baba bak diye istiyorlar ama dün markette hiç aklımıza gelmedi.. bende tahin alayım ppekmezle karıştırıp çikolata kabına koyayım dedim belki yerler çikolata sanıp.. reklamda onada pek bi hevesleniyorlar..ama markette tek çeşit vardı kantinde daha büyük olanı var ordan alırız diye almadım bir iki güne kadar deniycem bakalım tahin pekmez....

bizde dün babamız bizi bırakıp çıktı kendide gidememiş toplantıya arkadaşı gelmiş aküyü çalışacak kadar doldurmuşlar sonra bizi aradı hadi inin aşağıya diye indik kuzularla gezdik yine markete uğradık sebze meyve için..

ha dün mrkette şalgamlık mor havuç görünce aldık şalgam yaptık akşam daha doğrusu kurduk turşu gbi ama biraz farklı içine bulgur felan ekleniyor tülbente bağlanıp.. o dönderiyor sanırım.. biz bunu adanalı bir arkadaşımızdan öğrenmiştik bir kaç kere yaptık istanbulda hatta arkadaşın eşi oo bizmkinden güzel olmuş kırk yıllık yapan gibi yapmışınız demişti.:)) hoşuna gitmişti.. işde kocişin canı çekince aldık yaptık bakalım inş. güzel olur buda...

kuzularda dün gündüz uyumayınca akşam ilk defa 9,30da yattılar.. arar ara uyanıp süt istediler ama sabah 8,30 kadar uyudular..bizde erken yatmalarını değerlendirdik:)))

nazlıcım aman sabahlar olmasın yaniiii:)))
o olayları bizde unuttuk kocişim hasta ben hasta iyice bacı kardeş olduk yaneee:))
ama bu gece kurtuluşum yokmuş sabah uyardıı beniiiii
yasmin senin eşine de çok güldüm ya 4 sene önce aldım demek hee:)))

Oh oh Nazlım maşallah..Kıyafetlerini denedin değil mi?Ben de dün akşam pembe bişi almıştım.Güzel oldu yaa..Renkelndi hayatımız di mi:)))))

Laviş kocam komik ve sinir bozucu.Haftasonu gösterecem çiçeği ona ben.Hoş canlı çiçek alırız Koçtaşa her gittiğimizde.Üç tane orkidem var.Çok güzel açtılar bu ara..Ama ben aranjman istiyorum:))

selam cikcikler
bugün bi tuhafım içim katılıyo sanki Allahım kaç gündr ne bu hayır olsun bi gün ağlamak bi gün kahkahalarla gülmek istiyorum :))deliriyomuyum acaba:)
lavişcim aldım süpürgeyi philips aldık zeynayla
şahsen ben çok memnunum philipsin sitesinde bile 600küsür ben 6 taksit 360a aldım
çekiş gücü 500 w bide sapı ayarlanıyo boyuna göre artık eğilmeden rahatlıkla süpürüyorum .bide o çekişe rağmen halıyı yerden kaldırmıyo en gıcık olduğum konuda odur çekişini azaltmak gerekir normalde gerek kalmıyo bunla zeynepte memnunmu bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım

lavişim geçmiş olsun kuzum.. akşam içinde bol eğlenceler ..:))

yasminim olmazmı özellikle istedi giy diye giyindik salındık işde:))))

maytabım hoşgeldin.. anam kaç gündüre atamadın üzerinden hayırlara çıksın bu sıkıntın...

cumanız hayır olsun bu arada...

maytabım oyle bır anlattın kı benım de alasım geldı makıneyı

benım de uykum var nedense
ama yıne de kıtap okuma alıskanlıgımı gerı kazanma gırısımlerındeyım

ama memnunum napayım tontiş:27:
bende kitap okumayı çok severim hayatta boş kaldımmı tv açmam kitabımı alır uzanırım koltuğa
şuanda elimde kayıtdışı tarihimiz var yavuz bahadıroğlunun o bitsin dünyanın ilk gününü alıcam çok meraktayım istanbulun fethi ve dedem fatih sultan mehmetin hayatı:) roman şeklinde yazılmış yorumlar çok güzel olduğu yönünde

hayırlı cumalar hepinize
asaiş berkemal inş

maytap gel bacım aynıyız

kızlar bişey soracam nohutu ıslatıp haşlamadan dolaba koyuyormusunuz sonra tekrar çıkarıp direk yemek oluyormu yani

teşekkürler maytabım biraz fazla ısllamışım kalanı hhaşlamadan atıyım dedimdi.

tv olmayınca kızzım netten çizgi filim izliyor bana izin vermiyor bilgisayarı almama şimdi küstü gitti öbur odaya bi bakıyım dedim diyi yaaaaaa anne offfffffffff dedi gitti

lore ben de yeni elif şafak aşk kitabını bitirdim çok sevmedim kafam karıştı
şimdi serçe kuşun son baharına başladım bakalım kac zamanda bitircem

offff yarın eşim yine yalavoya annesine giitmek istiyor gelde bunalıma girme

teşekkürler maytabım biraz fazla ısllamışım kalanı hhaşlamadan atıyım dedimdi.

tv olmayınca kızzım netten çizgi filim izliyor bana izin vermiyor bilgisayarı almama şimdi küstü gitti öbur odaya bi bakıyım dedim diyi yaaaaaa anne offfffffffff dedi gitti

lore ben de yeni elif şafak aşk kitabını bitirdim çok sevmedim kafam karıştı
şimdi serçe kuşun son baharına başladım bakalım kac zamanda bitircem

offff yarın eşim yine yalavoya annesine giitmek istiyor gelde bunalıma girme

ben aşkı çok beğendim şahsen
o kitabı okumadan önce çok kafam karıştı 1i çok güzel diğeri çok kötü dedi ama inat ettim aldı okudum ve çok beğendim

Back