• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Di mi ya, aferin bana:) Kocamın çenesi dursa bir de tadından yenmez ama neyse..Bu arada bişi soracam yavrular.Kocamın ensede siğiller çıktı, doktora gitti.Yakmışlar onları.Acaba kökten bir çözümü yok mu bunun.Başına gelip de söylemeyenin:9:

Laviş geçmiş olsun.Bayağı uzun sürdü hastalığın ya..İyi bi doktora gitsen ya..

lavıs zor ısın canım allah kolaylık versın

yasmınım seker enısteme laf etme
bız dun pızza yedık ıkımıze de agır geldı
bu aksam anneme gıdıcez
yarın sabah kı kahvaltıya kıme yıkılsam dıyorum ama evde ptt keyfı de yapmak ıstıyorum
bırı gelıp sabah bana kahvaltı hazırlasa keske

yasmin bide kızarsın enişteme bak adama tutuyor bazen nazikliği:))))
vallahi bende yemek derdi olmadığı için oldukça rahatım bi yandan annem bi yandan kayınvalidem şanslıyım yaneeeee:27:

mucize hosgeldin topraamm :)

yasi herkez dörtdörtlük olamiyor iste be fistiiim.seni kizdiriyor falan filan ama

bak nasilda mutlu etmis seni,briak ceneside nazarlik olsun artik napalim.

valla bravo yasmin kocana
benimki hayatta beceremez onları
birde şey sorcam sen onu ödüllendirme işini hangi arada yapıyorsun
bizim oğlan uyuyana kadar benimki çoooooooooktan pirelere uçuş dersi vermeye başlıyorda:)))
hayır bilmediğim bir formülü varmı acaba didim

bizim oğlan uyuyana kadar benimki çoooooooooktan pirelere uçuş dersi vermeye başlıyorda:)))

Anıl artık günde bir defa uyuyor.En geç 10 gibi yatırıyorum.Kocada TV izlemeyi seviyo, geç yatmayı seviyo..Ben dün mesela 10 da Anılı uyuttum.10,30 da spora başladım.Ondan sonrada ödüllendirdim. O her zaman vakit bulur böyle şeylere.Uykuya düşkün değil.Ben de alıştım artık.Ha bir de devamlı tıkınır. Enerjisi bitmez..

yok benimkide söyleniyor ama adam sıra gelmiyorki bir türlü
bizim oğlanın uyuması çok vakitimi ve enerjimi alıyor açıkçası:(
o istesede ben kovalıyorum çoğu zaman esasında
tabi o da sızıyor arada:))

bu ara sizin evde kim olsa uyur derinim

MUCİZECİM LAVİŞCİM TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN KUZULARIM
yasmin maşallah enişteye valla olsun çeneside nazarlığı olsun birinin dediği gibi benimkide hiç konuşmuyo anacım buda alem yani

komşum bi tas çorba kapmış geldi oturduk anca gittii.

yasmin kulaklarını pamuk tıka gez evin içinde enişteme bak 1 evin 1oğlu ama bak yemek yapmayı falan öğğrenmiş sana yemekler hazırlamış bizimki hiç bişey yapamaz o kadar yıl bekar yaşamış bekar evinde kalmış bir çorba dahi yapamaz anca yumurta kahvaltı hazırlar okadar.

lore sen kocayı kandır sen uyurken sana şöyle güzel bir kahvaltı döktürsün

kaynımla görümcemin oğlu yarın sabah 8.40 uçağıyla gidiyolar ve burdan açma alıp gidicekler kahvaltıya orda yokmuş çok alemler ya kaç gündür ona gülüyorum:)))

mucıze kocam ben uyurken ıse gıdecek amaaa

aman ben cıkıyorum artık
evım paklar benı
hafta sonuna da gırıyoruz hazır
kuzumla sarılıp sarmalanalım
herkese ıyı aksamlar
mutlu ve huzurlu hafta sonları

Canlarım işler o kadar yoğun ki eve iş götürüyorum.Yarın oğlumu akvaryuma götürücem inşallah..Görüşmek üzere , öpüyorum, iyi akşamlar, iyi hafta sonları...

gunaydınlar

herkesın mevlıt kandılını kutlarım
ve herkese hayırlara vesıle olmasını dılerım canlarım

kuzum hasta oldu
oksuruyor ve keyıfsız
doktora goturmedım dun basladı
sanırım bıze doktor yolu gorunuyor yıne

‎14 Şubat Mevlit Kandili. Peygamber Efendimizin Doğum Günü. İlk Kez Gerçek Bir '...Sevgililer Günü' ♥ RABBİM bu mübarek gecede sana acilan elleri, dillerdeki dualari, gönülden yalvarislari geri cevirme. Sen bizleri bu mübarek gecede affeyle,IMAN nasip eyle...Hayırlı Kandiller

Günaydın herkese.Bende herkesin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olsun.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

Bize gelince 3 gecedir baba oğul arasında gidip geliyorum.Gecenin yarısına kadar babayla, sabaha kadar oğulla yatıyorum.Çok uykusuzum.Hafta sonu eve iş götürdüm.Zaten 1 de uyuyordum:( Anıl bu ara yine yapıştı bana.Dün önce yemeğe, sonra büyük akvaryuma ordanda anneme gittik.Yemek hazırlamış annem, ben olmadan oturmuyo yemeğe.Gelicem dedim, kalktı masadan anne ikimiz yiyelim diye elime yapışıyo.Çok güzel yaa..Geliyo dudaklarımdan öpüyo..Bu arada diyet işim de aksıyo:(

Herkese güzel bir hafta diliyorum..

Back