• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bizede haftasonu arkadaş geldi griplermiş iyileşmişler baya ama yinede kıllandım ben dün kapı zilinden yerlere dolap kapaklarına kadar domestosla sildim pencereleri açtım 1-2 saat havalandırdım.Allahım hasta olmak istemiyoruuuuum dedim

Polipecim Anılda öksürük var.Gece ve sabah öksürüyo.Keyfi iyi şükür.Ama 2 yaş sendromumuz tam sürat devam ediyo.Titreye titreye bağırıyo.Herşey onunmuş:(

Lorem bende yoğunum.Hafta sonu da evde çalıştım.Anıl kucağımda çizim yaptık:(

ufff evet o hersey benım edaları maalesef bızde de var canım

bız de hafta sonu sureklı mızmızdık ama ev ısımı bıle ustunden yaptım oyle
sımdı de aksama kalmadan ıslerımı bıtırmeye calısıyorum

selam şekerler
herkesin mevlüt kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı dualarımızı kabuş etsin inşallah
hasta olanlara geçmiş olsun
okulun ilk günü öğleden sonra gelirim gene poff açıldı gene tatil güzeldi

Polipecim Anılda öksürük var.Gece ve sabah öksürüyo.Keyfi iyi şükür.Ama 2 yaş sendromumuz tam sürat devam ediyo.Titreye titreye bağırıyo.Herşey onunmuş:(

Lorem bende yoğunum.Hafta sonu da evde çalıştım.Anıl kucağımda çizim yaptık:(

ufff evet o hersey benım edaları maalesef bızde de var canım

bız de hafta sonu sureklı mızmızdık ama ev ısımı bıle ustunden yaptım oyle
sımdı de aksama kalmadan ıslerımı bıtırmeye calısıyorum

benimde cumartesi pis evime misafir geldi pazar sabah babası aldı çıktı oğlanı şöle bi temizlik yaptım ama dünyanın ütüsü var napcam bilemedim belki bugün erken çıkarım.cumartesi ye kadar ev temizlenmeyince benim alerji coştu iki gündür ağzzım burnum akıyor ahh ah allah sağlık versinde yorgunluklar geçiyor
benim oğlanada cemre düşmüş her akşam dışarda gezmek istiyor elimiz mahkum çıkıyoruz yoksa kafamızı dikiyor herşey onun herşeyi o biliyor zaten oof of zor zanaat

Geçmiş olsun Polipe.Bende alerjiğimdir ama faranjit değil sinüzit yapar..Bende çamaşır yıkadım, ütüler duruyo:(

Maytabım hadi bakalım, damadıma başarılı bir öğretim dönemi diliyorum.Sanada sabır:))

hayırlı haftalar

hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun arkadaşlar .

maytap 2.öğretim yılınız hayırlı olsun .

lore sizede geçmiş olsun

2 haftadır haftaya kötü süprizlerle giriyorum bu hafta inş her şey güzel olur diye kendimede dua ediyorum.sizde bi amin diyeverin arkadaşlar:)

selam güzeller çook özledim sizleri nihayet ve malesef döndüm :( tatil çok güzeldi tahmin edeceğiniz üzere hiç dönesim gelmedi ama her güzel şeyin bir sonu var malesef dimi

evim geldiğimde tertemizdi sağolsun annemle eşim halıları yıkatmışlar,koltukları yıkatmışlar silip süpürmüşler bana birkaç ufak iş kaldı sayılır perdeleri yıkayacağım asacağız okadar aslında diğerleri her zaman yaptığımız şeyler

birazdan derse gideceğim gitmeden bi yazayım dedim poff derse gitmek bile çok sıkıcı geliyor ama yapacak bişey yok malesef

Back