• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bu kez bahar dogumu olsun ıstıyoruz
hem yas farkı, hem hava kosulları hem de ıs sartları acısından en gec mayıs - hazıran 2012 de dogumu yapmıs olmak ıstıyorum ınsa allah hersey ıstedıgımız gıbı hayırlısıyla olur

Beyaz hanım hoşgeldiniz.Face de göre göre selam vermiyonuz.Öyle olsun bakalım.İstanbullara gidince bi havalar bi havalar:))

Lorem 5 yıllık kalkınma planını hazırlamışsınız.Hayırlısı olsun, güzel ve çok sağlıklı bir kızın olsun..

nerelere kayboldunuz bacılar

facebooklara mı kaçtınız

işlerin dosyaların arasında mı sıkıştınız

yasmin çizgilerin arasındamısın yoksa sağlıklı yasam yürüyüsündemisin

nerelerdesiniz huuuuuuuuuuuu

Şimdi girdim içeri.Yürüdüm yaw:)

Ben de kocamı utandırmak için bişi alacaktım, hoşuma gitmedi gördüklerim.Cumartesi diyoki hadi sana epileydi alalım.Bende usulen gerek yok dedim.Diyoki sonra dırdır edersin:( Artık hiç alma dedim:((

valla yasmin bende sırf yapmış olmuş olmak için benim için bişeyler yapmasına sinir oluyorum.sırf ben bi şey demeyim yapmadı etmedi hatırlamadı olmasın diye kendini kasa kasa yapılan şeylere kızıyorum hiç yapmasın daha iyi en son doğum günümde bunun tartışmasını yaşamıştık

selamlar,
herkesin mevlit kandilini kutluyorum...
dualarımızın kabul olacağı güzel bir gece olsun...

lorem geçmiş olsun kuzn hasta olmuş çabuk atlatır inş...
yasmin seninde kuzu hala öksürüyormuş geçmiş olsun..

herkese güzel bir hafta diliyorum.. ayrıca okullarda açıldı öğretmenlerimize kolay gelsin..

haftasonu fena değildi yine komşuya gezmelere gittik kuzular alıştılar kaan artık huzursuzluk yapmıyor birde farkettimki kendinden büyüklerle yaşıtı gibi güzerl oynuyor kerem ise benim etrafımda dönüyor..:)))

bu ara çok bilmiş ooldu ikiside.. kaan kanalı değiştir beğenmezse izin vermiyor gidip tvyi kapatıyor.. biraz geçince açığ istediği kanalı buluyor karıştıra karıştıra...
kerem bey bilgisayar uzmanı olacak başımıza fırsat bulduğunda hemen mouse eline alıp bir sürü işlem yapıyor you tubenin sayfasını açmış geçen sık kulanılanlarda var birde müzik sayfasını bulmuş kaç sayfa birden açmış birnde tarkan çalıyor birnde demet ikisin müziği karışıyor birbirine...:))
bugünde painti açtı babamız resim yaptı oğlum.. bilg. dilinden iyi anlıyor bakalım şimdilik... artık benim elimden bile almaya başladı...

unutmadan sevgililer gününüzde kutlu olsun... benimki bir kaç gün önce dedi ogün bişey bekleme benden sonra alıcam sana hediyeni iyi dedim demekki bir hediye alınacak..:))) ben bişey yapmadım belki sevdiği bişeyleri yaparım ona bilemiyorum şimdilik...

bız hedıye almıyoruz nedense bu yıl
ısın ılgıncı beklemıyoruz da
yaslandık mı ne
sabah kutladık bırbırımızı hem kandıl hem sevgıleler gunu ıcın
o kadar
aksama kandıl dolayısıyla annemlerde olacagız zaten
kutlama haklarımızın hepsını evlılık yıldonumumuze saklıyoruz sanırım :9:

Ben kızdım ya kocaya.Dedimki her günümüz aynı olsun, özel günlerimiz olmasın.Hayvanlar gibi sadece yiyip, içip, çiftleşip evde oturalım.Hep böyle olsun, bakalım nereye kadar monoton yaşayacaksın.. Sevgililer günü değil tek, her özel zamanda ayı gibi homur homur.Ayyy..Yalnız hafta sonu temizliği koca yaptı:))))

bende hasta modun dan çıkıp kakılmış moduna gireyim bari yoksa tozdan kirden yeniden hasta olacaz,
yasminin kocası bile erkek haliyle temizlemiş evi bucağı bende azıcık üstünde de olsa temizleyim de onumuzdeki hafta buyuk temizlik yapptırıcam inş.

her güzelin bir kusuru olurmuş yasmincim seninkininde çenesi demekkki idare et accık.aslında merak ettim ne konuşuyyo okadar

Mutfağı toplarken emeğe saygı diyo.Çöpün kenarında bişi varsa sen basketçi değilsin, girişimlerde bulunma..Evi toplarken mokumuzla bulamaç oynuyoz.Çamaşırları attın mı? Ne yemek yicez? Aziz Yıldırım ne demiş duydun mu? Anıla kızıyo ortalığı dağıttığı için.Çen çen işte..

Back