• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

maasallah yasmınım
aman dıkkat edın nuksetmesın

polıpe ben hıc hamam gıtmedım aslında bılmıyorum
oyle keyıflı bır yerdır dıye umıt edıyorum sadece

ölmeden yapılacaklar listen varmı senin ?yoksa hemen yapmaya başla
madelerden birinede hamamı yaz
ama öle 5yıldızlı otellerdeki yalancıktan ısıtma suyuyla olan yerler değil bahsettiğim
bi afyon yap mesela su fokur fokur olsun bi kaç elma alabilirsin daralırsan ye olmadı serin gazoz
sonra bırak kendini sen şimdi 25 misin sende 25 yıllık kir var düşünsene ıyyyk:76:
şaka bi yana
ben daha önce hiç yıkanmamışım meğer demezsen bende polip değilim

yasmin balgamlı iyidir biraz zor geçiyor ama bol su ıhlamur verirsen faydası oluyor

Biz giderdik küçükken içmelere, kaplıcalara.Ankarada Haymana ve Kızılcahamama gittim.Bir hafta falan kalırdık.Ben severim hamamı.Ama merkezde hiç gitmedim...

yaw neyse hamamm mevzundan uzak olcakta
benim oğlan manyadı bu ara yaw vardıda arttı sanki
oraya oturma bunu çek giymem istemem
oyuncak fırlatmalar dolap kapaklarını çarpmalar.eften püften sinir yapıyor arkadaş.artarak çoğalacakmı sendrom böcükleri bir akşamda 8 kere küsüp barışıyoruz.işten gidince bu kafaylada çekilmiyor.walla böle deva et seni yatılı verecem kreşe dedim.hoş anlamadı ama olsun dedim rahatladım

Anılda da sendrom durumu şöyle.Gördüğü herşeye benim diyo.Bu benim parfümüm, kuzenlerinin oyuncakları, TV de ki bir araba vs. ne gördüyse.İstediği olmayınca avazı çıktığı kadar bağırıyo, dakikalarca yaygara..Bişi söyleyince yapmıcam, istemiyorum diyo.Ben hayır diyorum sahiplenmelerine, anlatıyorum.Ağlıyo ama ne yapayım.Ağlarken oğlum ağlayabilirsin ama o senin değil diyorum.Dayanıyorum, sonunda sarılıp anne diyo ve sevişiyoruz:)

günaydınnn ahalii
ne yapayısunuzzz
ben sabah evden çıkarken herkes horluyordu:(
sinir oluyorum bazen:))
kalktım tost yaptım yedim giyindim falan kimse sesimi duymadı
halbuki fındık kabuğu kadar ev ama ne derin uykuymuş arkadaş:))
benim oğlanda da aynı şeyler
tv kesinlikle açamıyoruz:(( kapattım deyip kapatıyor.
babası düğmesine bişey sıkıştırdı sabit kalsın diye
annecim buna bişi olmuş diyo:)):9:
3 tane kumanda var birde o kumandaların hepsini içeren bir kumandamız daha var babamızın
3 kumanda kullanamazmış beyfendi neyse hepsini buğra benden iyi kullanıyor
aç kapa dvd bozulmak üzere:(
yapma diye başına gitmeye kalkınca bile yerimdem telaşlanıp
1 dakka yapma, acık duy, az duy,acık oynıycam hemen kapatcam,duyyy elleme diye figana başlıyor.sinirleniyor güya titretiyor kendini.bu titretme işini bi yerde okumuştum zararlıymış onun için lanet olsun deyip bırakıyorum.izliyorum karıştıryor da karıştırıyor işte:(( kendine zarar vereceği ne varsa kaldırdım hepten.yukarılara kaldırdığım şeyleri de artık yok ettim çünkü sandalyeyi çekip herşeyi elliyor oynuyor.kendi kendinede konuşuyor.cdler babanın cdsi bakıcam hemen bıyakcam falan filan ayy varya çok kötü ısırasım geliyor yemin ederim...babası gelincede söylüyor ama çok dürüsr.babacım oyda yayamazlık yaptım cdleri kayıştıydım:)) benim 5i bir yerde çayımı paralamış daha yeni aldıydım:(( anaam napcan böyle işte huyuna gidiyoruz bildiğin yoksa öldürsen yaptıramazsın istediğini:)))

büyüdükçe derdi azalır diye yalan sölemiş bana herkezcikler
ne len bu 1 metre boyla muma çeviriyo adamla beni
babası bişey dese sus baba suss gitt diyor
yazık benim kocada hiç gelemez böle şeylere napsın yutkunup yutkunup oturuyor garibim
geçen tatrtışlar evde benim herif çıktı gitti beni beklemein yemeğe diye 20 dakika sonra aradım tamam geliyim dedi ciddimiydin dedim şu bacaksıza kızıp evimi terkediyon dedim
çıkarken ciddiydim sonra napıyom dedim diyor:50:
kıyamam kız çok zoruna gidiyor ama naparsın:97:

yasmin buğra da öyleydi ilk etapta
hemde baya 2 hafta falan hafif sümüklü ama gayet iyi durumda geçiyordu
sonra yeğenimle karşılaşınca o gripmişş:( hastalandı
yani bu ara sen ona kimseyi yaklaştırma valla
sor ya hastamısınız diye
ne düşüncesizlik
keçi grbimi neymiş meret geçmek bilmiyor sonra

valla bende küsüyorum aynen bazen evden gidesim geliyor:))
eşimde diyor akşam gel kaçalım ne .ok yirlerse yisinler diyo:))
sülalesinden bay geldi onada galiba
birde onlara kıl oluyor biraz bizim oğlan
oturmayın kalkmayın bakmayın
babaannesine yaramazlık yaparken
yani konsolun önüne sandalye çekmişken
bana bakma arkanı dön babaanne diyormuş:)))))))))))
kadın diyorki bu ne biçim bir çocuk maşallah
artık maşallah mı diyor ne diyor bilemiycem

ya benimkide aynı valla bay geldi artık
evde yaptıkları bişey değil sokakta çılgar çıkarıyo bide
her gittiğimiz yerden rezil olup dönüyoruz
o öyle salya sümük ağlarken ben içimden 10a kadar saymakla meşgul oluyorum ilgilenmiyorum millet bakıyo ne derlerse desinler bananede birine dalıcam bigün o sinirle
şimdi bi aşşağı inip geldik hadi hava alsın dedim aldım bunuda abisine bi trip bana bi trip gene sinir depolayıp geldik ,zamane çocuğu diicem fatihte zamane çocuğuydu yani bilemiyorum edepsiz sanırım:(

foto için teşekkür ettim sil gari
gece burda mı kaldı o foto
abowwww
hadi bi ziyan etselerdi sana
ama 2erkekin yanındaymış fotolarda bişiycik olmazdı:6:

taaam silcem simdi..ahaha kim netsin len beni gelmisim 30 ma:( alan pisman olur gönderir..

aksamda cikamiyorum iptal oldu,dalcam simdi birine.pöffffffffffffffffffffff

Back