• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam bacılar
napıyonuz bakalım kocaları bitirdiniz kuzucuukları çekiştiriyonuz dimi.hepsi aynı bunların ya biraz çok seviyoruz şımartıyouz da ondan bunlar böyle saltanat sürüyorlar .

geldim polipcim iyileşiyorum inş.en azından hastane ortamından ev ortamına geçmek çok iyi geldi .öksürükten de bir kurtulsam süper olacak.

Selam bacılar.Sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim.Pancar gibi oldum valla.Ayaz yüzümü yedi:(

Mucize tekrar geçmiş olsun canım..

Tombalak Çilek hoşgeldin..:64:

teşekkür ederim yasmin.maşallah iyi götürüyon sen bu işi her 3 kilo da bir beden küçülüyor demişti benim diyetisyen sende küçülmuşsundur 2 beden heralde

teşekkür ederim yasmin.maşallah iyi götürüyon sen bu işi her 3 kilo da bir beden küçülüyor demişti benim diyetisyen sende küçülmuşsundur 2 beden heralde

Ya pantolon bollaştı biraz.Akşamları spor yapıyorum.Dün 68 küsürü gördüm.Yağ yakmaya çalışıyorum.Yoksa yüzden ve bacaklardan gidiyo..O yüzden döt bölgeme ve karnıma ağırlık veriyorum.Zaten ağırda hafifleştirmeye çalışıyorum diyim:)

selam bacılar
napıyonuz bakalım kocaları bitirdiniz kuzucuukları çekiştiriyonuz dimi.hepsi aynı bunların ya biraz çok seviyoruz şımartıyouz da ondan bunlar böyle saltanat sürüyorlar .

Geldim polipcim iyileşiyorum inş.en azından hastane ortamından ev ortamına geçmek çok iyi geldi .öksürükten de bir kurtulsam süper olacak.

keçiboynuzu pekmezi içersen cigerlerini temizler

Aaaah ah.Çileğim görünen köy kılavuz istemez.Bu döt ben ölünce ölür bende..Sen üzülme..Senin tohumunda var güzellik.Sonradan bişi olmaz sana:12:

oyyyyy kurban olsunlar senin popona beee,sanki aman aman bi popon varmis gibi ugrasma artik kendinlee.sen böyle güzelsin.cokta zayiflarsan cökersin bakk.. bu arada mersü bebikimm

noruyonuz bakem
sımdı de mevzu guzellık dı mı

cılegım sen ne kadar yersen ye fazla kılo almazsın
sen cok temkınlısın ya o bakımdan

yasmın tebrık edıyorum canım senı
ınsa allah ıdeal kılona kavusursun canım

cok yedım bende
ısım de cok
ama ben yıne de oynastayım goruldugu uzere

[ı]noruyonuz bakem[/ı]
[ı]sımdı de mevzu guzellık dı mı[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cılegım sen ne kadar yersen ye fazla kılo almazsın[/ı]
[ı]sen cok temkınlısın ya o bakımdan[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yasmın tebrık edıyorum canım senı[/ı]
[ı]ınsa allah ıdeal kılona kavusursun canım[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cok yedım bende [/ı]
[ı]ısım de cok[/ı]
[ı]ama ben yıne de oynastayım goruldugu uzere[/ı]

al bendende o kadar sözde fatura işliyom çene 1500 hayırlısı:9:

mucıze gecmıs olsun canım
evındesın en azından allah acıl sıfa versın

bence de yasmınım bence de
ben de zayıflamak ıstıyorum ama sadece gobekten
her bır yerım aynı kalsın gobusum olmasın

selamlar,
bugün dışarı çıktık günlük güneşlik biraz hava aldık azcık alışveriş yaptık geldik...

yasmin maşallah azmine valla bende de azcık olsa ama iyi tarafı azcık tatlı isteğimi bastırdığım için aynı seyrediyorum kiloda gramlar oynuyor arada hahahahahaha:))))

kuzların hepsi aynıymış yaaaaa aanaaa hele birde benim başımda iki dene anne dittt gelme.. kak ordan.. ayırrr menimmm.. ııııı dittt kokunçççç...sinirleniyorlar ben kıznca kerem yanıma gelip ıeıhhhh deyip bir tane geçiriyor bacağıma..anne demeleri zaman zaman değişiyor kızınca anniiiiii sevinince annnemmm istediği bişeyi yapmazsam aaannnneee bütün harfler uzuyor..eşşek sıpaları ama bugünlerde diş ağrım depreşti gelip öpüyorlar yanağımı geçsin diye unutturuyorlar...

yemeğim yok yine bir akşamlık yapmışım dün... bugün kociye devrettim çıtır paneli tavuk yapacak.. salata felan ona aitt...

mucizem evine geçmişin inş. öksürüğüde çabuk atlatırsın inş...
neyse kuzular çoşuyor gidim bakım ben..

Kızlar dün eve giderken düşüne düşüne gittim.Bu yorgunlukla nasıl yemek yaparım diye diye:( Eve gittimki kocam etli patates, bulgur pilavı yapmış.Salatayı da yapmış.Arap aşı çorbamda vardı.Çenesi durmadı ama canıma minnet oldu.Ben de onu ödüllendirdim ama:69:

selam kızlarrr
bi yandan hastalık bi yandan iş mahvoldum resmen ya bazen dayanamıyorum eve gidince uyumak istiyorum kuzuda hep başımda kucağımda yanımda bir dk rahat bırakmıyor kuuzmuş özlüyor beni ona da üzülüyorum ama bazen erken uyusa diye dua ediyorum resmen mart ayına kadar sürecek böyle:(

selam kızlarrr
bi yandan hastalık bi yandan iş mahvoldum resmen ya bazen dayanamıyorum eve gidince uyumak istiyorum kuzuda hep başımda kucağımda yanımda bir dk rahat bırakmıyor kuuzmuş özlüyor beni ona da üzülüyorum ama bazen erken uyusa diye dua ediyorum resmen mart ayına kadar sürecek böyle:(
hoşgeldin kolay gele tatlım biz baya bitirdik rutine döndük darısı sana
kızlar dün eve giderken düşüne düşüne gittim.bu yorgunlukla nasıl yemek yaparım diye diye:( eve gittimki kocam etli patates, bulgur pilavı yapmış.salatayı da yapmış.arap aşı çorbamda vardı.çenesi durmadı ama canıma minnet oldu.ben de onu ödüllendirdim ama:69:

aferim sana ama enişteyede aferim du bende akşama yapıyım patates bari iyi fikir

Back