2008 Kasım Anneleri

herkez sen gibimi nazamı çekecek diyon yani bakma sen bana cinsimdir ben accık
mercek kalitesi önemli derler ama bakacaz gari makinaya
ahhh ah ben profesyonel bişey alacam da oğlandan korkuyom kırar atar diye malum eline ne geçse fırlatıyor bu ara

Lorem mahçup olmam inşallah.Dün biraz doymadım.Akşam ne hikmetse Sıkıldım aslında ama başladım bitiriyim..

yasmin yaparmısın bilmiyorum ama benden sana tavsiye evde kese yapmayı dene bu dönem
hem metabolizmaya çok iyi geliyor hemde bölgesel incelmeye
kuru kese öle sabunlu değil
ahh ah
antebin hamamları sallanır külhanları
he hele antepli
gel yanıma gel datlım
çifte telli çalıyor kalkında oynayalım
ceyhun çalıyorda best fmde geldiler bi anda

Yapıyom kıı..Sırt kesem etkili değil ama diğer bölgeleri resmen soyuyorum:)))

selam hatunlar nasılsınız

valla ben iki haftadır haftaya kötü başladım geçen hafta bildiğiniz gibi eve hırsız girdi sonra kızım ciddi derecede hastalandı onun iğneleri bitmden hastalığı bana geçti dün kendimi ölüyorum zannettim 39,5 ateşle eşim hastane getirdi zature başlangıcı deyip yatırdılar valla ama akşama çıkıcam inş,

kızlar çok dikkat edin bu grip iki gün içinde yatırıyor.keçi gribi mi neymiş direk bronşlara iniyyormuş ve vucuttan çıkmıyorumş öksürükle başlıyor çok değişik kızım 5 tane iğne yedi hala düzelmedi.

kuşum geçmiş olsun kendine iyi bak emi hemencecik iyileş gülerek bronşları iyileştirmeyi dene
al sana yardım edeyim

sitenin birinde ebru şallı haberinin altına şu yorumu yazmışlar

Arkadaşlar çok kısa bi dileğim olcak, lütfen hepiniz okuduktan sonra amiiiin deyin. Allahım lütfen bir gün Ebru Şallı tv ekranlarında pilates yaparken, hani bacaklarını ayırıyo ya, ha işte tam o sırada osurmasını ve pilatese tövbe etmesini diliyorum.

Son düzenleme:
polipecim teşekkür ederim tam annemle konuşup kuzumun anne anne diye ağladığını duyunca yoğun bir duygu fırtınası içerisinde tebessum ettirdin beni:)

polipecim teşekkür ederim tam annemle konuşup kuzumun anne anne diye ağladığını duyunca yoğun bir duygu fırtınası içerisinde tebessum ettirdin beni:)

özlesin accık kıymetini anlasın anasının sen şimdi kendini iyi etmeye bak
yaw bu ara amma zaturiye duyuyorum ben Allahım yavruları başta olmaz üzre hepiciğimizi korusun

valla polipe havaların mevsim normallerinde olmadığından hızla yayılıyormuş dr demesne göre bu grip istanbul kar kış göörmedi bu sene normalde hhavada olan virüs 3 ken şimdi 10 tane kapıyormuş insanlar soluduğu havadan virüsü

anlatayım
yüklü bir antibiyotik ve serum tedavisiyle ateş kontrol altına alında bu gün sabahtan beri hiç ateşimm ççıkmadı böylece akşam inşaallllllhh çıkacam. crp kandaki enfeksiyon halen yüksek ama tedavi olduğum için artık sorun değil henüz başlangıç olduğu için korkulacak bişey yok zamanında müdahale iyi oldu

ok tekrar geçmiş olsun tatlım

Ya üfff..Anılın ateşi yine çıkmış ve yanaklarım acıyo diyomuş.Muhtemelen boğaz enfeksiyonu.Burnu da akmaya başlamış

Mucizecim çok geçmiş olsun.Nefret ediyorum kıştan.Bitsin bu işkence artık..

off ya burada internet çok yavaş yazdıklarım noldu anlamadım

teşekkür ederim yasmin.anılada geçmiş olsn.ama çok geçirtirmeden dr götür bence.

yasmin az kaldı kış bitti
anneme kayınvalideye cemre düştümü diye soruyom ne cemresi daha kış diyorlar
blogunu takip ettiğim ingilterede gencecik bi kadın demiş 12 gün sonra düşüyomuş
bende kocaya sordum ingiltereyle bize aynı andamı düşer bu cemre
????????
taktım yazı getircem
günler uzuyor
kocakarı takvimlerini severim ben anaannem derdi mart gönlüm olursa 9 olmazsa 30 dermiş
bahar gelirmiş
gönlü olsun 9 da anlaşalım be ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…