- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.061
tsk ederım polıpe
bak bır kere dedın hemen hallettım
merakını gıderdım hee
jet gıbıyım dı mı
anladın seker sen onu
kuzum maasallah babaya cekmıs
ırı kıyım bır babası var ona mı cekecek bılmem
foto makınesı canon kullanıyor arkadasım yenı aldı
harıka bırsey ama model nosunu bılmıyorum
ben de yaza yurt dısına gıttıgımde alıcam yenı makınemı
yuksek ıhtımal canon alırım bellı de olmaz tabıı
Lorem mahçup olmam inşallah.Dün biraz doymadım.Akşam ne hikmetseSıkıldım aslında ama başladım bitiriyim..
yasmin yaparmısın bilmiyorum ama benden sana tavsiye evde kese yapmayı dene bu dönem
hem metabolizmaya çok iyi geliyor hemde bölgesel incelmeye
kuru kese öle sabunlu değil
ahh ah
antebin hamamları sallanır külhanları
he hele antepli
gel yanıma gel datlım
çifte telli çalıyor kalkında oynayalım
ceyhun çalıyorda best fmde geldiler bi anda
Yapıyom kıı..Sırt kesem etkili değil ama diğer bölgeleri resmen soyuyorum:)))
selam hatunlar nasılsınız
valla ben iki haftadır haftaya kötü başladım geçen hafta bildiğiniz gibi eve hırsız girdi sonra kızım ciddi derecede hastalandı onun iğneleri bitmden hastalığı bana geçti dün kendimi ölüyorum zannettim 39,5 ateşle eşim hastane getirdi zature başlangıcı deyip yatırdılar valla ama akşama çıkıcam inş,
kızlar çok dikkat edin bu grip iki gün içinde yatırıyor.keçi gribi mi neymiş direk bronşlara iniyyormuş ve vucuttan çıkmıyorumş öksürükle başlıyor çok değişik kızım 5 tane iğne yedi hala düzelmedi.
polipecim teşekkür ederim tam annemle konuşup kuzumun anne anne diye ağladığını duyunca yoğun bir duygu fırtınası içerisinde tebessum ettirdin beni:)
anlatayım
yüklü bir antibiyotik ve serum tedavisiyle ateş kontrol altına alında bu gün sabahtan beri hiç ateşimm ççıkmadı böylece akşam inşaallllllhh çıkacam. crp kandaki enfeksiyon halen yüksek ama tedavi olduğum için artık sorun değil henüz başlangıç olduğu için korkulacak bişey yok zamanında müdahale iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?