- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.081
selamlar,
bugün ev temizliği yaptım yine ama ortada görünen bişey yok yaaa en çok ona sinirleniyorum pöffff....mutfağıda sildim süpürdüm koci evde olunca elim rahat oynadı azcık...
şimdi üç erkek uyuyorlar bende yemeğin yanına ney apsam diye düşünüyorum...
karnım acıktı şöyle ekşi ekşi bişeyler istiyor canım.....kısır neyimmi yapsem accık...:44:
yasmin geçmiş olsun anıla inşallah çabuk geçer akşam iyi olmazsa bence götür hemen ilaçlara antibiyotiğe başlayın uzadıkça uzuyor sonra...sorumsuz insanlarada kızıyorum.. geçen senede benim oğlanlar komşumun kızından kapmışllardı salya sümük geldiği için...
mucizem sanada geçmiş olsun hastanede yatıyormuşun şimdi daha iyiymişin sanırım sende çabuk atlatırsın inşallah...
polip benide güldürdün bende sonunda bacaklarını ayırınca taytın patlar inşallah gibi bişey bekliyorum hahahahah
Sağolun tontişlerim.Anılın ateş tekrar çıkmış.Yavrum yaa.Bi daha evden çıkmam, eve de kimseyi almam:)
Nazlım benim yerimede ye.Afiyet olsun sana ve 3 erkeğine:)
Polipe karısı ne taytı, ne diyonuz looo?
selam cücüklerim
ay feci yoğunum ya artık evrak işinden midem bulandı beni eniyi polipem anlar beyannameler arasında boğuldum polipim:)))
şaka maka ne var ne yok hiç bilmiyorum karıştım gidiyorum vallahi annem olmasa hep yerim kafayı zaar
neyse erken çıkıcam bu akşam hepinize ii akşamlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?