2008 Kasım Anneleri

SELAM KIZLAR
ayy yasminnn ne kadar düşüncesizler ya
benim eltimde aynısı maalesef
kafa basmıyor birazda
salya sümük olmuş çocuk sümüğünü çekmekten konuşamıyor
ya niye geldiniz hasta bu çocuk dedim
bişeyi yok bulaşmaz diyor:)) cahil işte
ölürmüsün öldürürmüsün
onların ki hasta olunca benimki gibi uğraştırmıyor da ondan korkmuyor ama dikkat ettim
benimki gece uyumaz mesela tam 1 hafta kan kusturur
onunki bir ara hep hastaydı ne biliym umrundada değildi açıkçası
takır takır öksürdü aylarca da ne bu demedi
onun için normal yani yaptığı

gördünmü yasmin ateş le verdiği savaşı anıl kazanmış yakmış kavurmuş mikropları
maşallah
geçer de gider inşallah

Derin önceki haftada geldi.Valla ölür müsün öldürür müsün.Kızdım gelince zaten.O hariç evde 15 kişi vardı zaten.Yemeğim yok, ikramlığım yok.Pes ettim valla.Girin ne istiyosanız yapın dedim.Aldım dışardan bişiler.Çayla yedik

gecmıs olsun kuzulara
yasmınım herkes ınce dusunemıyor canım maalesef
sen akrabalar sana gelınce onu cagırmadıysan bılerekte yapmıs olabılır

polıpe hatun aslında daha evvel gormus olman lazımdı benı ama
albumumde gecen yıla aıt fotomuz var bakabılırsın canım kaldırıcam bırazdan
benım asıl gorevım koordınasyon canım ozel bır sırkette
para para para dıyebılırım

Ayy inşallah öyledir.Yavrum sabah yanaklar yine pembiş pembişdi.Ooov kurban olurum.Öl bana anne diyo:)

çok fena bu oğlanlar çook.benimkide gece şoop şoop öpüyordu uyuyomuş taklidi yaptım bol bol öptü uyanık olsam rica minnet öperdi uyuz.tüm gece ayaklarını dayadı burnuma koklaya koklaya uyudum.üstünüde örttürmüyor aramızda yattı sabaha kadar

Bende gece ilaç verdim, ateşini ölçtüm.Anne ben hasta oldum.Doktora götür beni gıdıklasın, iyileşiyim diyo.Bende tamam oğlum dedim.Yavrum benim

benimki sen misafir sevmiyon der bana öle zamanlarda ama alaksı yok
bende sevmem emrivakiyi yemek yok şu yok bu yok cenabet bi saatte çıkılıp gelinmezki yaw

annesı doktordan once sen bır gıdıklasaydın kuzuyu
bızde bu gece yanımıza aldık
aslında o geldı yatacagımız zaman bu yatak benım dedı ve yattı
bız de yanında kıvrılmak zorunda kaldık

teşekkürler pasin görmemiştim daha evvel sağol tahmin ettiğim gibi minik kibar ve şekermişin kuzunuda Allah bağışlasın sen kadar var maşallah

Polipe karısı seninde güncellenmiş bi fotonu görelim.Bakalım yıllar senden neler alıp götürmüş

yasminim bugün yarın alcam bi makina ilk işimde foto çekmek olcak
hatta size onu sorcaktım bozulan makinam kodaktı canon mu kodakmı karar veremedim kullananız varmı yada aradaki mercek kalitesini bilen varmı

sende zayıflada koy bakalım yeni halini.
bişey değilde ben ardanın hergün bir resmini çekerdim makina bozulduğundan beri kuzumun hiç fotosu çekilmedi

Ben Kodak kullanıyorum.10,2 Mp ama memnun değilim.Facede normalde var son resimler ama 3 kg verdim.Biraz vereyim görürüsünüz.Yada Hilallerle buluşursak ordan görürsünüz.Yalnız maşallah diyeceksiniz

yaw kızlar ben daha oto koltuğuda almadım sitenin birinde 269 luk koltuk 99 a düşmüş.siz kullanıyormusunuz eksiği artısı nesine dikkat edeyim alırken ergonomik olanı varmı hepsi hantalmı ne dersiniz çocuk pusetinde hafif olmasına dikkat etmiştimde bunu çözemedim

Ben Kodak kullanıyorum.10,2 Mp ama memnun değilim.Facede normalde var son resimler ama 3 kg verdim.Biraz vereyim görürüsünüz.Yada Hilallerle buluşursak ordan görürsünüz.Yalnız maşallah diyeceksiniz

üzerlik tütürüm burdan(şimdi bilmeyen oda ne diycek ama neysem)
benim rahmetlide kodaktı 3,1 mp çook eski ama herkez fotolara hayret ederdi o kadar netki nettiki diyeyim
kumsalda bi kum girdi sonrada arda mahvetti makinamı emektarımı bende şu kodakın 12mi 14 mp li olanı indirimdeymişde alsam dediydim sen nesini sevmedin

Ya flaşı zayıf gibi, karanlık çıkarıyo.Bayisinede gösterdim ayar mayar hakgetire

Ya flaşı zayıf gibi, karanlık çıkarıyo.Bayisinede gösterdim ayar mayar hakgetire

neyse ben bide fotoğrafçıya sorayım çok parada vermek istemiyorum ardanın eline geçince canına okuyor ama kalitesizde çekim olmasın ben bastırıyorum sürekli ardanın fotolarını evdekiler poster kadar kaliteli omarım yeni makinada öle olur hayırlısı

tsk ederım polıpe
bak bır kere dedın hemen hallettım
merakını gıderdım hee
jet gıbıyım dı mı
anladın seker sen onu

kuzum maasallah babaya cekmıs
ırı kıyım bır babası var ona mı cekecek bılmem

foto makınesı canon kullanıyor arkadasım yenı aldı
harıka bırsey ama model nosunu bılmıyorum
ben de yaza yurt dısına gıttıgımde alıcam yenı makınemı
yuksek ıhtımal canon alırım bellı de olmaz tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…