• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selamlar,
bugün ev temizliği yaptım yine ama ortada görünen bişey yok yaaa en çok ona sinirleniyorum pöffff....mutfağıda sildim süpürdüm koci evde olunca elim rahat oynadı azcık...
şimdi üç erkek uyuyorlar bende yemeğin yanına ney apsam diye düşünüyorum...
karnım acıktı şöyle ekşi ekşi bişeyler istiyor canım.....kısır neyimmi yapsem accık...:44:

yasmin geçmiş olsun anıla inşallah çabuk geçer akşam iyi olmazsa bence götür hemen ilaçlara antibiyotiğe başlayın uzadıkça uzuyor sonra...sorumsuz insanlarada kızıyorum.. geçen senede benim oğlanlar komşumun kızından kapmışllardı salya sümük geldiği için...

mucizem sanada geçmiş olsun hastanede yatıyormuşun şimdi daha iyiymişin sanırım sende çabuk atlatırsın inşallah...

polip benide güldürdün bende sonunda bacaklarını ayırınca taytın patlar inşallah gibi bişey bekliyorum hahahahah :9:

selamlar,
bugün ev temizliği yaptım yine ama ortada görünen bişey yok yaaa en çok ona sinirleniyorum pöffff....mutfağıda sildim süpürdüm koci evde olunca elim rahat oynadı azcık...
şimdi üç erkek uyuyorlar bende yemeğin yanına ney apsam diye düşünüyorum...
karnım acıktı şöyle ekşi ekşi bişeyler istiyor canım.....kısır neyimmi yapsem accık...:44:

yasmin geçmiş olsun anıla inşallah çabuk geçer akşam iyi olmazsa bence götür hemen ilaçlara antibiyotiğe başlayın uzadıkça uzuyor sonra...sorumsuz insanlarada kızıyorum.. geçen senede benim oğlanlar komşumun kızından kapmışllardı salya sümük geldiği için...

mucizem sanada geçmiş olsun hastanede yatıyormuşun şimdi daha iyiymişin sanırım sende çabuk atlatırsın inşallah...

polip benide güldürdün bende sonunda bacaklarını ayırınca taytın patlar inşallah gibi bişey bekliyorum hahahahah :9:

aman kalsın taytı patlamasın ben yüzünü görünce bile korkuyom öbürüne kalbim dayanmaz küttedenek giderim walla:37:

teşekkür ederim nazlı

ayy polip çok hoşsun

babası kızımı getirmeye gitti kontrolu vardı offf yaaaa yine çok ağlıycak yavrum.daha hastanenin bahcesine girince başlıyor ağlamaya,dün akşam iğne için getirdi dedesi banada uğradılar bende serumu görünce hiç bana yaklaşmadı gidene kadar ağladı yavrum ya.iğnelerin yüzünden pskolojisi bozuldu kesin,

Sağolun tontişlerim.Anılın ateş tekrar çıkmış.Yavrum yaa.Bi daha evden çıkmam, eve de kimseyi almam:)

Nazlım benim yerimede ye.Afiyet olsun sana ve 3 erkeğine:)

Polipe karısı ne taytı, ne diyonuz looo?

anaa bu cocukta takti meyva suyuna,ictikce iciyor sisti yemin ediyorum..

yaso anilmi hasta?bi onu okudum vallahi izin vermiyor sebek okumama.

Sağolun tontişlerim.Anılın ateş tekrar çıkmış.Yavrum yaa.Bi daha evden çıkmam, eve de kimseyi almam:)

Nazlım benim yerimede ye.Afiyet olsun sana ve 3 erkeğine:)

Polipe karısı ne taytı, ne diyonuz looo?

sitenin birinde ebru şallı haberinin altına şu yorumu yazmışlar

Arkadaşlar çok kısa bi dileğim olcak, lütfen hepiniz okuduktan sonra amiiiin deyin. Allahım lütfen bir gün Ebru Şallı tv ekranlarında pilates yaparken, hani bacaklarını ayırıyo ya, ha işte tam o sırada osurmasını ve pilatese tövbe etmesini diliyorum.

bunun üstüne geyik yapıyoz:1:

Çileğim dün geceden beri ateşleniyo:( Yeğenim hastaydı, gelin alıp gelmiş bebelerini oturmaya.Yolacam ya:( Bana görümcelik yaptıracaklar..

Polipe süperdi ya.Amin diyorum:)

yemek konusunda hakkat akıl verin
bugün malzeme bol ama yemek gelmiyo aklıma genelde tersi olur buda garipmiş deyiverin bakalım ben olmadı bi sebzeli bulgur pilavı patlatacam cacıktı turşuydu falan
bayadır çekiyor canım

Ben de mantar çorbası yaptım ama kıvamını tutturamamışm:( Makarna ve tavuk baget var.Bir de zeytinyağlı bamya..Oğlum iştahsız ona ne yedirecez?

off kızlar yaa canım sıkıldı valla heeeeeeee
akşama türlü yapmıştım ondan var
birde kayınvalideme sana zahmet sigara böreği sarıver dedim:)))))
iyi demişmiyimm
gidince kızartırız da
yarına ne yapcam ben esas onu düşünüyorum:((
bu ne yicez derdinden bıktım
yasmin sen tavuklu şehriye çorbası yap anıla sever herhalde

selam cücüklerim
ay feci yoğunum ya artık evrak işinden midem bulandı beni eniyi polipem anlar beyannameler arasında boğuldum polipim:)))
şaka maka ne var ne yok hiç bilmiyorum karıştım gidiyorum vallahi annem olmasa hep yerim kafayı zaar:(
neyse erken çıkıcam bu akşam hepinize ii akşamlarrrrrrr:27:

ya anacım evde misafir olunca çişit kıtlığına giriyorum
şinitzeli pazar ve köfteyi c.tesi yeni yaptım:((
etli türlüde pişirdim o da biter bugun
yarın da gün yapalım evde diyorum:))
kısır patlıcan salatası patates kızartsam birde börek:))))))))
ne olur ya böyle yiyiversekk

selam cücüklerim
ay feci yoğunum ya artık evrak işinden midem bulandı beni eniyi polipem anlar beyannameler arasında boğuldum polipim:)))
şaka maka ne var ne yok hiç bilmiyorum karıştım gidiyorum vallahi annem olmasa hep yerim kafayı zaar:(
neyse erken çıkıcam bu akşam hepinize ii akşamlarrrrrrr:27:

ömür dediğin ne ki iki beyanname arası geçen zaman

ne kadar felsefik bi karıyım Allahım bugün yine sıyırdım kayışları yarına düzelip gelirim
sende laviş silkelen de gel iş getirme buraya:76:

Börek yapcam,bu ara hic canim yemek yapmak istemiyor.hos benim hep istemezde.

kisir yapmak istiyorum herseyi yemek istiyorumda yapan yok.

Derin o zaman yarın patates salatası , börek, rus salatası gibi yap.Bimden haşhaşlı çörek ve katmerde aldın mı tamamdır:)

Laviş iyi akşamlar..

Back