2008 Kasım Anneleri

ufff ısler bastırdı bır anda yıne yaa

demek anıl kuzum annesını uzmus bır de azar atmıs anneye
yogun mısafır ve akranları olunca daha bır ozguvenlerı gelıyor sanırım
benım kuzu da ozur dılemeyı bılıyor cok sukur

cumartesı gunu annemlerde yatagın ustune su dokmus
salona kosup gelıyor anne yataga su doktum dıyor kuzum
nedennn dedım
doktum ıste cabuk gıtt dıyor bana
yanı cabuk gıt ve orayı temızle
pasazade bunlar
ozledım ama yaa

Evet ama geçen hafta veremedim kilo.Buna rağmen bir haftada 400 gr yağ yakmışım ama su toplamışım. Ya reglden yada tuzlu yememden kaynaklanıyomuş

ben bugün hiç iş yapmadım daha..
ama uzun bir tel görüşmesi yaptım.. baktım kuzularda uyumadı mutfağa girdim komşum aradı bende gel kahve içelim dedim o vardı yeni gitii..
benim kudurklar hala ayakta..:96:
biz yokken misafirler yerimizi sıcak tutmuş heee

yasminim benimkiler uyursa güzel uyuyorlar bazen bozuluyor düzen gerçi gittikçe düzen müzen kalmıyacak ama neyse...
acııkmışlar çorba yaptım içirdim kerem daha içerken uyudu kaanda şimdi uzandı uyur sanırım babamız gelmeden.. bu sefewrde gece geç yatıyorlar... bugünde komşu vardı sarktı uyku....

polipim hadi iyi alşamlar...
çıkanlara iyi akşmalr kızlar

Günaydın kızlar.Uykusuzum, Anıl gece ateşlendi.Haftasonu gelin hanım hasta yeğenlerimi alıp oturmaya geldi bana.Evim tıka basa dolu sürpriz yaptı.Anıla da bulaştı hastalık.Çok kızdım.Ben gitmem çocuğum hastaysa.Ne sorumsuz

Günaydın pasin günaydın yasmin
sorumsuz insanlar yaw doğrusu öyle insanlar çocuk hasta olmuş iyi olmuş çokda sallamıyorlar. gördüğüm kadarıyla gezmeye gidecek hemde ev gezmesine gidecek haleti ruhiyeyyi buluyorlar kendilerinde
sıkma canını geçer verseydin bi ilaç başlamadan ateş iyiye işaret mikropla daha kaleleri devirememiş ateşlendiğine göre inşallah galip anıl olur

passin sorcam sorcam unutuyom senin iş ne bu arada niye foton yok burda koyda görelim merak edesim tuttu.millet face mace diyoda burası face le ortak değil sonuçta benimde orda hesabım yok
benim görmediğim bi sen le çilek kaLDINIZ foto istiyomm

benim yavruda akşam 21:30da yat uyu saat 24:00de geliyordu ben çamaşır asıyordum uykuyu almış gerinerek geliyor niye kalktın oğlum git yat dedim nerden dedim koydu elini çenesinin altına bakırköy ruh ve sinir hastanesinin bahçesindeki heykel gibi küşttüm dedi dudakları büze büze
walla ben yattım uyudum babasını salona sürüklemiş sesleri geliyordu gecenin geç saatlerinde.e haliyle uyanamadık sabah kahvaltı falan etmedik.garip bi gece oldu

Anılda 3,5 da ateşlendi.Annecim tüh ya hastalandın galiba dedim.Anne merak etme, üşülme diyo.Yanaklar pembiş pembiş olmuş.Öptüm sevdim kuzumu.O olana kadar ben olaydım Az önce koca aradı.Bebeyi sormuş annesine, o da bişeyi yok demiş.Biraz moralim düzeldi:)

Misafirler en son olanlardan sonra arttı.Reyting yaptık valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…