2008 Kasım Anneleri

selam güzel anneler.artık giremiyorum hiç.pazar pazartesi tatil ama o günlerdede iş güç anca yetişebiliyorum.herkes iyidir inşallah.beyazım meleğim nereye gidiyon hayırdır?sorunsuz gidip gelirsin inşallah.biz iyiyiz çağanda iyi bi sabahları mızlıyo annaneye gitmemek için..biraz biraz konuşmaya başladı artık devamını bekliyoruz dört gözle..
sizi seviyoruz şekerler oğluşumla öptük hepinizi

gunaydınnn
herkese ıyı haftalar dılerım
cok yogun ama cok eglencelı bır hafta sonundan cıktık
zor ayrıldım kuzumdan ınanılmaz eglendık ve bırlıkte cok guzel vakıt gecırdık
keske her gun aynı keyfı yasayabılsek dedık ıcımden
ama onumuzdekı hafta sonu yıne bır program yapmayıp kuzumla eglenmeyı dusunuyorum

cumartesı gunu kuzenler ve kuzumla ben ıkea'ya gıttık
alısverıs, oyun, kosturma, yemek fasılları derken cok yorulduk ve kendımızı anneannesının evıne zor attık
aksam yemegıne de orada kaldık yenı aldıgımız oyuncaklarla herkesı guldurdu kuzum
dun ıse parka gıttık aılecek
aılecek gorustugumuz 2 cocuklu bır arkadasımız var
onlar ve bız park ve mesıre alanına gıttık
o kadar ozgur ve mutluydu kı anlatamam
parktan arkadasın kızının konusmasıyla ayrılabıldık ancak yoksa ayrılmıyordu kuzum
sonra arkadasın evıne gıttık cocuklar orada da oyuna devam ettı doydu resmen cocugumun oyuna
akranları ıle doyasıya ozgurlugun cocuklugun tadına vardı
yolda yorgun dusen kuzu eve gelmeden uyuyup kaldı
gece bır baktım gelmıs yanımıza
sarıldık uyuduk ama ben sabah ayrılmak ıstemedım hıc
o keyfı mutlulugu gozumden gıtmıyor ben sırf onu ızleyerek keyıf aldım

selam güzel karılar koğuşu
güzel bir hafta diliyorum herkese
lorecim az daha pişti olucakmışız cts.
cts iş çıkışı dışarı çıktık karşıyamı gitsek optimumamı gitsek ikeayamı derken her sapaktan geçtik taa pendiğe wiaporta gittik.güzel ve eğlenceli bir günün sonunda krizlerle eve döndük.her çıkışımız hüsran abicim nası iş anlamadım ben.
büyük danayla çarpışan otoya bindim sonrada babası bindi memo attı kendini ortalığa bende binicem diye ama nasıl bindiriyim onu hem yasak-mış gerçi memodan küçük bebelerde vardı hemde tehlikeli ya ,onuda birsürü şeye bindirdik ama tatmin olmadı hep ağladı kıvrandı delü rezil etti beni jet sosyeteye:)
eve gelene kadar 1 saat boyuncada ağladı en son kavacıkta artık yoruldu ve uyudu arkada hiç ellemedim valla ağladı ağladı dönüp bakmadım iyice ele aldı bizi herşeyi ağlayarak yaptırdığına inanıyo ve son gücüne kadar kullanıyo bunu
çok edepsiz:)
dün eşim yerimizi isteyen mütahitle konuşmaya gitti gene adam kaç gündür peşimizde ,daireleri istemediğimizi açık bir dille ifade ettik eşimin babasıyla çok hukuku olan bi insandı eskiden muhtardı ve kaynatam çok koşturmuş onun için hatrın büyük falan demiş eşime .büyük abimin yerini alıcak galba onunla ortak olucaz artık.hayırlısı ya valla abimin elinden bu kadar üzüldüm bu ex muhtar bişey yapsa dahi el oğlu derim gözüm kalmadı artık hiçbişeyde ,şu daireler 16. katta olmasaydı alırdım dairemi bakardım keyfime ,neyse böylesii hayırlıymış demekki .ortancayla konuşup bi karara bağlıcaz eşin ve abisi ne derse ben ona uyarım demiş adam ,bilmiyorum şimdi böyle söylüyo ,

dünde tam gün piankledik evde akşama kadar lego oynadık akşam üstü sadece haftalık alışverişe çıktık eşimle o kadar

keske karsılassaydık ne guzel olurdu maytabım
bız ıkeadan bıraz alısverıs yaptık onun ıcın gıttık
ama kuzu cok eglendı
sıpalar cok huysuz bu sıralar
herseyı cıglıkla yaptırmaya calısıyorlar ne yazık kı
kızamıyorum nedense bır sabır var ona karsı

bende kızamıyorum ammavelakin ilgilenmiyorumda öyle durumlarda .dr tavsiyesi zaten kendini yerden yere atsa bile o an ilgilenme sonrası kötü olur sen yıpranırsın demişti

maytabım dogru soyluyorsun canım
bende bakmamaya calısıyorum ama ıcım de acıyor hanı

yasmın ne ses vermıyorsun bıze
desene ne yaptın ne ettın hafta sonu
yoksa sen bızı begenmıyormusun

Son düzenleme:
Kızlar bişi soracam.Ya ben ağdaya gidiyorum bikini bölgesi için.Ama koltuk altı ve bacakları makineyle alıyorum.Makinem bozuldu, daha doğrusu Anıl yere fırlatınca kırıldı.Ne alıyım, memnun olan varmı cihazından?

günaydın millet
yasmin valla çooook eskiden beri braun kullanıyorum
şimdi yeni modelleri de vardır
ben memnunum şahsen

kızlar haftasonumuz güzel geçti ama c.tesi kontrole götürdüm yine buğrayı
başka antibiytik verdi geçmiyo ya balgamlı öksürüğü
inş.bu sefer geçer

c.tesi kahvaltı hazırlarken babası da arabasını yıkıyordu
biizm oğlanda gardroba girip kapakları kapatıyor
sakkandım diye bağırıyordu normalde
bir ara şangır şungur bir baktım girdiği yerdeki ne kadar boş dolu askı varsa hepsini indirmiş yere
yapma dedim anlamadı tabi bende naparsam yap dedim:)))
orası babamızın kısmıydı kendisi gelip öyle görünce,
buğraya biraz bağırdı yani sesini yükseltti diyelim
niye yapıyorsun ben senin dolabını böyle yapıyorum muyum hiç falan dedi
bizimkide sessiz dinledi sonra babası da topladı oraları
biraz dolaştı geldi buğra babasının yanına
babacım bi daha yapmıycam özüy dileyim dedi((
büyüdümü ne bunlar yaaa
bi daha yayamazlık yapmıycam akıllı buvayım ben diye söylenerek gitti:)))))))))))))))))
daha ne laflar aklımız dimağımız almıyor bazenn

günaydın kızlar..
herkese güzewl bir hafta diliyorum...
bizimde bu haftasonu dolu dolu geçti.. cumartesi eşim evdeydi araba turu atalım dedik hava çok güzel günlük güneşlikti hadi sizi tepeye kar görmeye götüreyim dedi çıktık tabi bizim kuzuular yolda uyudu bizde yukarda indik arabadan dağlık yerde olmamaıza rağmen çok yumuşaktı oradada kar kalmamış pek ama olanla yetindik.. kuzular yine göremedi ama biz dolandık yaz gelsin orada piknik süper olur...

pazar günde komşum çağırdı üste çıktık çocuklarla çok güzel oynadılar bende rahat sohbet ettim çayımı içtim...üstte komşumda yeni biriyle tenıştım 5 aylık hamileydi lojmanlarında 4 hamile varmış 2 si kızmış bununla bir arkadaşınınki göstermemiş ama kız gibi diyordu bu sene kız senesiymiş ilgilenenlere duyururlur:))))hastanede bile çoğu hamile kız çıkıyormuş..

lorem maytabım sizlwer avmlerde gezmişiniz eğlenmişiniz .. yasminim seninde yoğundu nasıl geçti..

bu arada ben braunun 3 başlıklı olanını kullanıyorum çok memnunum bacak bölgesi için olan bikini ve koltuk altı için olan ve traş başlığı bu ara en çok o kolayıma gidiyor yazın tabi öbürlerine dönüyorum...

Anılda beni çok üzdü hafta sonu.Bana anne deme dedim kızıp, o da bana anıl deme diyo:)) Sonra da özür faslı.Babasına çekmiş bu özelliği

yasmin babası gibi özür diliyor dimi.ona mı çekmişş :))))))))
iyi seninki babasına çekmiş benimki nerden öğrendi anlamadım
kayyudan öğrendi belki de
bizde öyle özür falan pek sık olmazda

yasmin babası gibi özür diliyor dimi.ona mı çekmişş :))))))))
iyi seninki babasına çekmiş benimki nerden öğrendi anlamadım
kayyudan öğrendi belki de
bizde öyle özür falan pek sık olmazda

Bizde oluyo.Kızdırırsa öşüy diyeyim anneeee diyo sarılıyo.Bazende yaramazlık yaparken gözümün içine baka baka ya yavvum diyo.Ben ona ya yavrum diye kızıyorum ya.O peşin söylüyo:)

benimkilerde kayudan çok şey öğreniyorlar ama özür mözür hakgetire... bir nasıl olduysa sabah erken kalktılar onlar oynarken ben tilki uykusnda uzandım koltuğa.. seslerini duyuyorum sepeti boşaltıp güzel oynadılar arada bir gelip öpücük kondurdular anne kakk diye..sonra bir kalktım tüm oyuncaklar toplanmış sepete portatif sandalyeler açılmış tv karşısına geçtiler kayu vakti gelmiş açtım orada bovling oynuyorlardı benim kaan küçük topu aldı biberonu karşıya koydu topu yuvarladı heyoooo diyor:))))))..

kızlar günaydın
yaw nasıl bitti anlamadım bu sabah pazar bugün nasıl olsa az daha yatalım derken yakaladım kendimi

pazarımı kaldı ohooo

cmtsi oğlumla dip köşe bucak temizledik bir ikisi kaldı aman kalsın dedik pilim bitti
bi cam sildik akıllara zarar en son cam silin kapağını açmış döktü yerlere biraz ağladı benim kızmama fırsat vermedi öşüy dileyim yaaa dedi benimkide(özür dileme haftalarıydı sanırım)
bende önemli değil oğlum falan dedim ağlayınca kıyamadım
döküldü bak ya arda döktü ühühüüü deyip ağladı deli
neysem şöle bi parlattık bıraktık bize çok bile dedik
makina hiç durmadı ama çamaşır sepeti hala dolu
ilginç yaw neysem
canımız sağolsun
iyi haftalarımız olsun

Biz farketmiyoruz ama büyüyolar.Artık kişilikleri oturuyo.Anıla kızdım dedim ya.Anne sen ne yapmaya çalışıyon diyo.Kes sesini dedi birde.Ama yerinde kullanıyo bunları:)

dedesi ile babaannesi bizde ya
onları hiçbir koltuğa oturtturmuyor bazen
ona oturma annenin koltuğu buna oturma babanın koltuğu
nereye oturayım dediklerinde de düşünüyor sonra yere otur diyo:)))
birde dedesine özellikle kıl oluyor sanki
adama hiçbirşey yaptırmıyor ya
televizyonu açmıyor mesala seyretmesin diyor:) napcam ben bununla
biz açıyoruz o kapatıyor hiçbirşekilde kanmıyor
tam kandırdım sanıyorsun yavaşça biri açıyorya tvyi o tık sesini duyunca hemen koşup kapatıyor(
anneyi babayı ben seveyim diyor adamcaz
hayıy diyo buva sevcek
ben kimi seveyim diyor
babaannesini göstererek bunu sev diyor:))))))
evde gülmeye sebep bunlar allahım yarabbim eksik etmesin

Bazen arda sinirlenince babası tutamıyor kendini gülmeye başlıyor
ya anne bak babama ya diyor hiç ağlamayacağı kadar ağlıyor yada bişeyler fırlatıyor
hakaret gibi sayıyor
özür dilemezse barışmıyor
sen git annemle boya boya yapcaz diyor
oyunununa bile almıyor.izin istemeden öpersek bişeyini kaldırırsakda aynı tepkiyi veriyor.şimdi ben ne yaparsam izin istemeye özen gösteriyorum.yoksa yıkılıyor ortalık.kaka yapınca bile poposunu yıkamak için izin alır oldum.babaanne anneanne hala ona bebek gibi muamele ediyorlar agucukda bugucuk tarzı
onları görmezden geliyor resmen dedeleri öyle davranmadığı için onlara çok düşkün
ilginç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…