- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.981
ay evet ya yarın senin baya bir misafirn var..
bazı şeyleri akşamdan yap çorbanı tatlını felan ..yufakadan börek yaparsın peynrili yada kıymalı.. yoğurtlu havuç salatası patates salatasıda yapabiirsin.. ben hep öyle çorbayla talıyı akşamdan yaparım yoksa iki bebeyle zor.. birde bak market biber al zeytinyağlı biber doldur 5 dakikalık iş akşamdan yap yarın pişir.....
Halledersin sen tatlım hamarat hanımsın.Çitos nerelerde özledim onu,görüşemiyoruz hiç.Günaydın yavrular..Yarın misafirim gelecek.Sabahtan gelecek akşam gidecek., öğleden sonra da başka misafir gelecek.Ne yapacağımı şaşırdım.Akşam alışverişe gidecez, yarın 12.de diyetisyen kontrolüm var. Nasıl çıkıcam işin içinden bakalım.Ne ikram etsem, ne yemek yapsam
Dün Çitomla buluştuk.Saçlarını değiştirmiş, kestirip boyatmış ve güzel olmuş.Ayrıca da 5 kilo vermiş, farketmiş..Hoş buldum kendisini.Diyetlerimizi hafiften bozup yemek yedik.Sonra ayrıldıkSelamı var..
teşekkürler hilalimgünaydın güzeller..
saphira çok geçmiş olsun canım(
yasminim sanada allah kolaylık versin..nasıl çıkacan bu kadar işin içinden bilemiyorum..
çitosla buluşmanızda bende yanınızda olmayı çok isterdim..bir dahaki sefere inşallah..
geçmiş olsun canım..ben de yatamam nefes nefesegünaydın kızlar yasmincim zor olacak yarın senin için neyseki akrabaymış annende olacak 1 saat ayrılabilirsin yanlarından ,kolay gelsin canım
omuzum ve köprücük kemiğimin orada biyer ağrıyo dünden beri hayır olsun sürekli aynı tarafta yatmaktan diyo kocam dün zorla yatakta yer değiştirdik ama ben hiç uyuyamadım sürekli soluma dönmeye çalıştım ama kimseyle nefes nefese yatmaktan hoşlanmadığım için hep uyandım
canım çok iyiymiş dietisyenin.Ben de burda bulsam öyle uygun fiyatlı gidicem.Bir tanesine gitmeye ablam yeltenmişti 1700-1800 TL gibi bir rakamlardan bahsetti,hemen vazgeçmiş tabi ama devlet hastanesi dietisyeninden de memnun kalmadıHilalim memnunum ya...Ama bu hafta veremedim gibi geldi, durdu sanırım.Kan tahlillerine falan bakıyo.Proteinin falan düşmüşse müdahale ediyo.Biraz çok konuşuyo ama olsun:) Pahalı da değil.Ayda 100 tl.ye geliyo bana..Bana yakın, sanada yakın sayılır.Birazdan o yüzden onu tercih ettim.1 Saatte gidip geliyorum..
Maytabım günaydın.Bende sevmem nefes nefese uyumayı.Yalnız oğlumla başka:) Yatak işine gelince, bende hep aynı tarafta yatarım ama problem olmadı..Zorladın mı acaba biraz..
oooo kolay gelsin..eğer makinan büyük değilse yorganı atıp yazık etme.Ben bir kez tıkıştırdım makinaya,üstüne bir de çalıştırdım,garibanın kayışı koptu. 5-10 TL lik yıkama parası vermedim,25 TL tamir parası verdimgünaydın göbeklerin arasında kalamadan bİ selam veriyim dedim
bugün cuma melankolik bi haftayı devirdik geçmiş ola
yasmin yaz çiz plan yap plansız dağılırdım ben olsam
bende misafir falan yok ama benimde bu akşamı ve yarını planlamam lazım yapılacaklar listesi
1-perdeler yıkanacak
2-cam silinecek
3-ev süpürülüp toz alınacak
4-mutfak dolapları elden geçecek
5-ütü yapılacak
6-haftasonu gidilecek anneanne babaanneye tatlı yapılacak
7-yattığımız yorgan yıkanacak (makinaya nasıl sokacaksam)
walla aklıma gelen bunlar
amaaan benimki de yatmıyor öyle pek ama kendini okşatsın çok sever,yoruldum ara vereyim desemde kızar,alır elimi başına boynuna yüzüne götürür.bende sarılarak yatmak çok isterdim ama yatımıyor sıpa(((((((((
elletmiyor kendini yaa
bana çekmiş maalesef
ama karşı taraf için çok zormuş:)))
bunu anladım
göbekkkk miiii????sen miiiii???? ben bir ölüp geleyimmsımdı ben bu gobekten kurtulmak ıcın spor mu yapmam lazım yaa
hıc gelemıyorum oyle sıkıntıya ben ama
maymunnnAkşam dedimki Anılı yatırmadan yapayım sporu.Erken yatıyım dedim.Sen misin spor yapanHareketleri yaparken popoma yapışıyo, ısırıyo, yürüyorum evde arkamdan yakalamaya çalışıyo, yerlerde yatıyo gülmekten.Bir de "anne spor çok eğlenceli" diyo:))
çok yerinde bir karar bence de arkadaşım :13:karar verdım kızlar
bu kadar konusmanın uzerıne hafta sonu mısafır davet etmeyıp oglumla oyun oynamayı ve evımle ılgılenmeyı dusunuyorum
mısafırı sonra da agırlarız
oovv geçmiş olsun canım,iğne olayı zorrrselam arkadaşlar
maytap bende hep aynnı tarafa yatıyorum ve uykumda kendimi çok sıkıyorum çok sıktığım gün yattığım taraf çok ağrıyor sende kendini sıkmış olabilirsin geçmiş olsun canım
yasmin şimdiden kolay gelsin baya yoğunmuş trafiğin annene teyzene birer çeşit rica et sana kolay olur.
aman polipe hangi birini yapacan yav .sanada kolay geelsin
ben diyet yaparken haftada 3 gün spor yapıyordum iyi oluyordu şimdi saldım gitti başlamam lazım ama nerden bilmiyorum,
derin ayy seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor ya ne kadar iyii olurlarsa olsunlar alışmayınca bir arada çok zor.
bu gün sabah 6 ya kadar kuzucum uyumadı ateşlendi bütün gece birde iğne yeri acıyo heralde hep tutup tutup ağlıyor .kaldı 4 tane çok zor yaptırıyor kendini kasıyor küçuçuk çoçuğu 3 kişi zor tutup yaptı.
amaaaaaaaaan onu iğneye götürmek beni öldurmeye götürmek gibi geliyor zavallı bebişim.
oohh şahane valla hem oğlanları eğlendir hem kendin zayıfla süpersin arkadaşım :81:günaydın hanımlar,
hayırlı cumalar olsun...
bende arada bir müzik açıp göbek atıyordum bunlarda çoşuyoırdu biri bir bacağıma diğeri öbür bacağıma öle ağırlıklı çalışıyordum şimdi kaç gündür kaan naynay diyor apaçi müziğini açtırıyor babamıza..o bilgisayardayken biz kaanla oynuyoruz keremde babasının yanında bilgisayar dersi görüyor karıştırıyor açıp kapatıyor...
valla sizden heveslendim.. 3 gündür yasminin dediği göbek hareketini yapıyorum apaçi müziği eşliğinde:)))yanında leslidende bir iki bişeyler ekledim çok faydası oluyor sanki daha rahatlatıyor göbüğümü..:)))
bende indiremedim youtubeden nasıl iniyor bilen varmı kociye dedim şu lesliyi indir tamam dedi daha indirecek.. hem yürüyüş hem harekt oluyor tuttum bu kadını...
yasmin çitoyla buluşmuşun oh ne güzel darısı diğer kızlarla buluşmaya...
ısırma huyu bir kaç gündür kaandada var ben mutfaktayken oynarken yapışıp popişi bacağımı ısırmaya yelteniyor.. sanırım bazen onu severken kulağını ısırayım göbüşü yiyeyim diyorum oda bana aynısınımı yapıyor ne?...
polip hafta sonu temizlik seni bekliyormuş kolay gelsin.. ben uyku setinin yorganını 6 kilo alan makineye sığdıramdım banyoda çiğneye çiğneye yıkadım valla...
maytabım bende hep aynı tarafta yatarım bazen benimde ağrır dönerim benimkiyle burun buruna geliriz horlamaz ama nefes alıp vewrişi püflemesi ben deli eder geri dönerim hoş uzun zamandır kuz aramızda yatıyor birazdan ondan kendimi kastığım zaman olur benim...
derincim sanada kolay gelsin.. uzamış senin misafirlerin süresi..
lorem aman bu haftada kuzunla eğlen çoş misafiri yine alırsın nasıl olsa...
mucize sizede geçmiş olsun..ay o iğne olayını unutmuyorlar kaan yılbaşından önce kontrolde kan alındı arada bir aklına gelip anne iynee cıss diyor kolunu gösterip...
hııh titiz hanımda temizlik muhabbetinin içine düşmüş tam. :)) ben başedemiyorum.ben toplarken benimle aynı anda kız da ağıtıyor.peki bu ev nasıl toplu ve temiz kalır biri bana akıl verebilir mi acaba çünkü ben de ne akıl ne fikir kaldıselam millettt...Temizlikten bahsetmeyin yaaahuuu...dün temizledim bugün top atmis gibiyiz eve
ben toparliyorum dagiliyor,nasil asetcemyaa.ki Tuncay daginik birisi degil ama,heryer oyuncak.
pöff pis gibi geliyor ev gözüme,kafayi yiycem yakinda.bilegim cok agtiyorrr kopcak galiba ahahah
iste büle gecmisi tabikide okumadim :)
aynı fikirdeyim canım ama bence sadece wc değil mutfakta aynı şekilde önemli.Yani benim kriterim de bu şekildeevlendıgımden bu yana en ıstıkrarlı ısım bu sanırım
bence wc temızlıgı evın en onemlı krıterıdır
bır evın wc sı temızse dıger yerlerın temız olması muhtemeldır yanı
takıntılıyımdır bu konuda
onun ıcın her gece azıcık doker oyle yatarım
kocı bıle alıstı domestosu buyuk bıdonla alıyor nasılsa ıcıyorsun mubarek dıyor
ama kendısı de doker allah ıcın
ooohh bomba olmuş o çorba annesi,afiyet olsun yarasın kuzuyakızceye sıradan kemik sulu tarhana yapmaya karar verdim sonra içine hadi kıymmada koyum dedim sonra tel şehriye atıym ekmek yerine olsun dedim accıkda esmer ince bulğur attım birbardakta süt 5-6 diş sarımsak attım benim klasık tarhana değişik bir çorba oldu. tarhanalıktan çıktı ama beğendim tadını.napıyım kıza su dönemde birşey yediremiyorm en azından iki kaşık yediklerinden alsın vitamini.napcamı şaşırdım yav
hoşgelmişsin bebem,nerelerdesin,özlettin..gözün aydın kocişine kavuşuyorsun demek ne mutlu sizeSelammm güzelller
ben geldimmmm.....
Kocişim geliyo bugünnnnn :))))
bizim evde her akşam savaş olmuş gibi oluyo...
canım ben ıspanağı bazen pırasalı yaparım.denemediysen bir dene derim çok lezzetli oluyorBende yarına nohut mu pişirsem.Ay sebzede yok.Pırasayı herkes yemez, karnıbaharın kızartmasıda uzun gitmez. Ispanak yaparım belki az da
aman kızlar önemli bişey değil katıldığım yarışmalardan biri beni bulmuş abuk subuk bişeyler yzdı canım sıkıldı bende cavabını verdim ama başımı ağrıtmaya yetti...
bende nohut ıslatacağım yarına..
maytabım bu haftadakilere biraz baktım bende bbir bakıyım bugün kim yapıyor..aman benim kaanda uyumadı kerem uykunun yarısını aldı.. esskiden ikisi bir uyurdu şimdi arada sırada hep biri uyur biri uyanır oldu...
milli eğitimden çok giremiyom ahretim bi odada 10 kişi ollunca rahat olmuyoo..kaçamak bulursam ancak giriryorum o kadar..bazen sadece okuyup kaçıyommm :))) çaktırmadannn....Kuzu napıyo ahretim.Eylül hatun nasıl? Ses seda yok sende
hoşbulduk loremm..şimdiden iyi hafta sonları canımmm..bol bol dinlenin hafta sonu..gulızım hosgeldın canım
ıslerımı toplamaya calısıyorum
malum hafta sonuna gırıyoruz
ınsa allah dınlenecegız kuzucumla
hoşbulduk nazlımm..kociş gelsin hemen başlıyoz çalışmalaraaa :))))hazır adetimde bittiii..tuttu tuttuuu bu haftaaa:))))güliz hoşgeldin kocin içinmde gözünaydın...
hadi çalışmalar başlasın artık..:)))
ay başım ağrıyor ya delinin biriyle uğraştım nerden bulduysa beni...
kuzulardan keremde kendi uyudu kaan hala ayakta..
yemek yapmıcam dünden kalanlar var...
her zamnki gibi menü süper ahretimm..afiyet şeker olsunn...Bende arap aşı çorbası yapacaktım akşam tavuk çorbası yaptım, çok severim:) Barbunya ve pilav var dünden.Tavuk var kızartacam:)Salatayla tamamdır.Tuzlukda cabası:)))))))
sağolll maytabımm...ha babam de babammmm :))))gülizcim hoşgeldin yavrum haydi biyerlere kuvvet diyim bareme:))
nazlıcım kim kızdırdı seni canım anlat sen sakin yapıda bi insansın sinirlendiğine göre var bişi canım
benim dana uyumadı bugün yaa poff akşam canımıza okuucak
yaa bu hafta hiç tarzım değil ama yemekteyize takıldım:)))
bugünkü kız amma acemi yaa hiçbişeyden haberi yok hhahahha çok güldüm valla ama şu profitorolü çıkarırsa benden bi alkışşşş
afiyet şker olsun loremmm..ben erken cıktım bugun ya
erkenden geldım evıme malzeme hazırdı zaten hemencecık yemeklerı attım ocaga
kocıyı beklıyoruz yemek ıcın
okumadım sapişim haberim yoktu..çok geçmiş olsun canımm..acil şifalar dilerim canımm..ayyy etkilenilmez olurmuu..çok çokkk geçmiş olsunnç..allahım beterinden korusun kuzucukları..iyiyiz canım çok şükür.kızın elini yaktık okumuşmuydun hatırlamıyorum,onun dışınd sıkıntımız yok şükür,sağlığımız yerinde.eli de geçiyor hızlaAma ilk olduğunda çok etkilendik tabi,zordu çok zordu,şükür o da geçti sayılır artık.allah beterinden korusun yavrularımızı
göbek ve sennnn....:))) lorem nerende kııı :)))[ı]mamalarımızı yedık geldık garı[/ı]
[ı]saphısım canım tıtız hamarat arkadasım bılıyorum yok gıbı gorunuyor ama bır sezercık gobusu var[/ı]
[ı]ınan cok cırkın duruyor zayıf vucutta[/ı]
[ı]gulızım canım maasallah [/ı]
[ı]allah muhabbetınızı artırsın[/ı]
[ı]bır hafta ızın koparmıssın kocısınle basbasa kalmak ıcın[/ı]
[ı]mucıze nbr[/ı]
cnım eline kaynar su döküldü,kaza işte olacağı varmış..oyyyyyy saphiş ya nasıll yandı eli bebişin ,ben çok yandım elimden ayağımdan zordur bilirim canım ya nasıl dayandı geçmiş olsun
mamalarımızı yedık geldık garı
saphısım canım tıtız hamarat arkadasım bılıyorum yok gıbı gorunuyor ama bır sezercık gobusu var
ınan cok cırkın duruyor zayıf vucutta
gulızım canım maasallah
allah muhabbetınızı artırsın
bır hafta ızın koparmıssın kocısınle basbasa kalmak ıcın
mucıze nbr
teşekkür ederim canım aminnnokumadım sapişim haberim yoktu..çok geçmiş olsun canımm..acil şifalar dilerim canımm..ayyy etkilenilmez olurmuu..çok çokkk geçmiş olsunnç..allahım beterinden korusun kuzucukları..
göbek ve sennnn....:))) lorem nerende kııı :)))
sabahlar olmasın loremm..havada aşk kokusu var :)))):92:
mucıze nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?