2008 Kasım Anneleri

aman kızlar önemli bişey değil katıldığım yarışmalardan biri beni bulmuş abuk subuk bişeyler yzdı canım sıkıldı bende cavabını verdim ama başımı ağrıtmaya yetti...

bende nohut ıslatacağım yarına..

maytabım bu haftadakilere biraz baktım bende bbir bakıyım bugün kim yapıyor..aman benim kaanda uyumadı kerem uykunun yarısını aldı.. esskiden ikisi bir uyurdu şimdi arada sırada hep biri uyur biri uyanır oldu...

ay evet ya yarın senin baya bir misafirn var..
bazı şeyleri akşamdan yap çorbanı tatlını felan ..yufakadan börek yaparsın peynrili yada kıymalı.. yoğurtlu havuç salatası patates salatasıda yapabiirsin.. ben hep öyle çorbayla talıyı akşamdan yaparım yoksa iki bebeyle zor.. birde bak market biber al zeytinyağlı biber doldur 5 dakikalık iş akşamdan yap yarın pişir.....

Bende öyle düşünüyorum.Akşamdan yapacam bişileri.Böreğin içini yapacam.Akşam bir de markete gitmemiz lazım

Halledersin sen tatlım hamarat hanımsın.Çitos nerelerde özledim onu,görüşemiyoruz hiç.
teşekkürler hilalim
geçmiş olsun canım..ben de yatamam nefes nefese
canım çok iyiymiş dietisyenin.Ben de burda bulsam öyle uygun fiyatlı gidicem.Bir tanesine gitmeye ablam yeltenmişti 1700-1800 TL gibi bir rakamlardan bahsetti,hemen vazgeçmiş tabi ama devlet hastanesi dietisyeninden de memnun kalmadı
oooo kolay gelsin..eğer makinan büyük değilse yorganı atıp yazık etme.Ben bir kez tıkıştırdım makinaya,üstüne bir de çalıştırdım,garibanın kayışı koptu. 5-10 TL lik yıkama parası vermedim,25 TL tamir parası verdim
bende sarılarak yatmak çok isterdim ama yatımıyor sıpa(((((((((
elletmiyor kendini yaa
bana çekmiş maalesef
ama karşı taraf için çok zormuş:)))
bunu anladım
amaaan benimki de yatmıyor öyle pek ama kendini okşatsın çok sever,yoruldum ara vereyim desemde kızar,alır elimi başına boynuna yüzüne götürür.
evet gerçekten karşı taraf için zormuş dimi Ben de çocukluğumdan beri pek sıkıntılıyımdır
sımdı ben bu gobekten kurtulmak ıcın spor mu yapmam lazım yaa
hıc gelemıyorum oyle sıkıntıya ben ama
göbekkkk miiii????sen miiiii???? ben bir ölüp geleyimm
maymunnn
karar verdım kızlar
bu kadar konusmanın uzerıne hafta sonu mısafır davet etmeyıp oglumla oyun oynamayı ve evımle ılgılenmeyı dusunuyorum
mısafırı sonra da agırlarız
çok yerinde bir karar bence de arkadaşım :13:
oovv geçmiş olsun canım,iğne olayı zorrr
oohh şahane valla hem oğlanları eğlendir hem kendin zayıfla süpersin arkadaşım :81:
hııh titiz hanımda temizlik muhabbetinin içine düşmüş tam. :)) ben başedemiyorum.ben toplarken benimle aynı anda kız da ağıtıyor.peki bu ev nasıl toplu ve temiz kalır biri bana akıl verebilir mi acaba çünkü ben de ne akıl ne fikir kaldı
aynı fikirdeyim canım ama bence sadece wc değil mutfakta aynı şekilde önemli.Yani benim kriterim de bu şekilde
ooohh bomba olmuş o çorba annesi,afiyet olsun yarasın kuzuya
Selammm güzelller
ben geldimmmm.....
Kocişim geliyo bugünnnnn :))))
bizim evde her akşam savaş olmuş gibi oluyo...
hoşgelmişsin bebem,nerelerdesin,özlettin..gözün aydın kocişine kavuşuyorsun demek ne mutlu size
Bende yarına nohut mu pişirsem.Ay sebzede yok.Pırasayı herkes yemez, karnıbaharın kızartmasıda uzun gitmez. Ispanak yaparım belki az da
canım ben ıspanağı bazen pırasalı yaparım.denemediysen bir dene derim çok lezzetli oluyor

tatlım kuru mu ıslatçan nohut mu ? kararsız kazım

canını sıkan şeyi de anlayaadım canım ben :44:

Kuzu napıyo ahretim.Eylül hatun nasıl? Ses seda yok sende
milli eğitimden çok giremiyom ahretim bi odada 10 kişi ollunca rahat olmuyoo..kaçamak bulursam ancak giriryorum o kadar..bazen sadece okuyup kaçıyommm :))) çaktırmadannn....

gulızım hosgeldın canım

ıslerımı toplamaya calısıyorum
malum hafta sonuna gırıyoruz
ınsa allah dınlenecegız kuzucumla
hoşbulduk loremm..şimdiden iyi hafta sonları canımmm..bol bol dinlenin hafta sonu..
bende 5 gün izin aldım haftaya evdeyim, kocamda geliyoooo..oda evde offfff mis..kuzum, kocammm dinlenelin birazz:)

hoşbulduk nazlımm..kociş gelsin hemen başlıyoz çalışmalaraaa :))))hazır adetimde bittiii..tuttu tuttuuu bu haftaaa:))))
boşver delileri nazlımm..başını ağrıtmaya değmezz:)

Bende arap aşı çorbası yapacaktım akşam tavuk çorbası yaptım, çok severim:) Barbunya ve pilav var dünden.Tavuk var kızartacam:)Salatayla tamamdır.Tuzlukda cabası:)))))))
her zamnki gibi menü süper ahretimm..afiyet şeker olsunn...

sağolll maytabımm...ha babam de babammmm :))))
arada bende takılıyom yemekteyize...ama bu hafta hiç bakamadımm...bi halt bilmiyomuş yarışmada işi neymiş bacımınnn :)))))

ben erken cıktım bugun ya
erkenden geldım evıme malzeme hazırdı zaten hemencecık yemeklerı attım ocaga
kocıyı beklıyoruz yemek ıcın
afiyet şker olsun loremmm..

iyiyiz canım çok şükür.kızın elini yaktık okumuşmuydun hatırlamıyorum,onun dışınd sıkıntımız yok şükür,sağlığımız yerinde.eli de geçiyor hızla ama ilk olduğunda çok etkilendik tabi,zordu çok zordu,şükür o da geçti sayılır artık.Allah beterinden korusun yavrularımızı

mamalarımızı yedık geldık garı

saphısım canım tıtız hamarat arkadasım bılıyorum yok gıbı gorunuyor ama bır sezercık gobusu var
ınan cok cırkın duruyor zayıf vucutta

gulızım canım maasallah
allah muhabbetınızı artırsın
bır hafta ızın koparmıssın kocısınle basbasa kalmak ıcın

mucıze nbr

okumadım sapişim haberim yoktu..çok geçmiş olsun canımm..acil şifalar dilerim canımm..ayyy etkilenilmez olurmuu..çok çokkk geçmiş olsunnç..allahım beterinden korusun kuzucukları..

göbek ve sennnn....:))) lorem nerende kııı :)))
sabahlar olmasın loremm..havada aşk kokusu var :)))):92:

oyyyyyy saphiş ya nasıll yandı eli bebişin ,ben çok yandım elimden ayağımdan zordur bilirim canım ya nasıl dayandı geçmiş olsun
cnım eline kaynar su döküldü,kaza işte olacağı varmış.. ( teşekkürler canım
çok zayıf bir arkadaşım genç kızken öyleydi,42 kg idi ama önünde yarım top gibi bir göbek vardı.acil zayıflaman lazım diye dalga geçerdik
teşekkür ederim canım aminnn
oohh ne güzel vallaaa,mille sabahı sabah ediyor,bizde regl hazretleri bitsin diye bekliyoruz.benimki baya uzun sürer de :78:

lorecim dün görmemişim buğun düne göre daha iyiyiz

betülü iğneden getirdik her iğnede çocuk perişan oluyor .hele dün sinir oldum çok kkötü vurdu adam çocuk kendinden geçti aklım gitti valla çocuğa bişey oldu diye adam kendide korktu çok sinir bozucuydu.
bu gün direk kendi hastanemize gittik mis gibi vurdular.2 tane kaldı üşenmişcez yine oraya gittcez artık.

selam güzeller ay allahım ne hızlandırm haftasıymış bee hakkaten öğrenciye bişey olmadı ama öğretmenler mahvoldu sabahtan akşama kadar derste koşturdu vsesim kısıldı vallahi yaa
bu gece yarısı 02.45te yola çıkıyorum izmire,izmirdende uçakla istanbula rabbim hayırlı yolculuk nasip etsin oğluma da bana da sabır versin hem mutlu ve heyecanlıyım hemde müthiş gerginim bişey olur mu oğlum güçlük çıkarır mı ya bana yolda bişey olursa vs.... of of umarım çabucak biter
üstüne üstlük adet oldum iyi mi ama ona sevindim şahsen birkaç gün erken gelmesini istiyordum zaten çünkü döndükten sonra perşembe günü pamukkaleye gidiyoruz termale havuza girimicem diye üzülüyordum şimdi sorun olmayacak o zaman kadar bitecek
eşimle annem ben istanbuldayken evi temizleyecekler,halılar yıkanmaya gidecek,koltukları yıkamak için eve adamlar gelecekonlarda camları falan silecekler,silip süpürecekler döndüğümde bana sadece perdeleri yıkamak kalacak şöyle genel bir toz alırım falan ohh tertemiz olur evim bu işlerden de yırttım ehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…