- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.661
soğol canım sende hoşgeldin..maytap, amin, polip hoşgeldiniz...
maytabım dağın yakınındaysan soğuğuda keser adamı resmen ya doğalgaz baya verimli çalışıcak anlaşılan sizin orada...
amin demek senin kuzuda senindi kara hemde havuçla kardan adam yapmak istiyor ha maşallah...:))
polipim senin kuşda sabah sana iş çıkarmış gözünü açaraçmaz..
el yıkama konusunda benim kaanda titiz dün şekerli bişey yedi sildim ıslak mendiile mutfağ yanıma gelmiş anne duuu yani kendi dilinde suuuu susadınmı diyorum ııııı diyerek elşlerini yıkar gibi yapmış fışşşşşşşşşşşş diyor :)) artık yıkadık ellerinide rahatladı..
çok şeyi söylüyor ama inatla kendi bildiği gibi anlatıyor...
dün babası sayıyor o tekrarlıyor;
anne annnneee
baba babaaa
uçak pırrrrpır (sesini taklit ediyor uçağın)
araba maaaa
tren çufçuıuuu
kedi pispis
yılan yilaaaa
adın ne kaymmmmmm
keremi gösteriyor adı ne beeebee..
amincim dağ arabasıyla çıkmışlar canım baya karlı ama tanıdıklardan orda yaşayanlarda var .otel falan yok tabi gidip dönüceksiniz.bi kartalkaya uludağ diil
ama istanbulda kar isteyenler için gidip oynayıp şehre inmek için ideal,
paşabahçenin sırtları
aynen yasmin neyse olmak daha iyi şükür şükür ben hamilelik 9ay+doğumsonrası 1yıl 40 gün olmadımMaytabım işler yoğun.Malum birazda birikti geçen haftadan.Msn açamıyorum pek.
Mellacım teşekkür ederim.Kaynana meselesine gelince bu aralar şükür daha iyiyizKocaya gelince küçülüyo daha da.Yakında altını belicem:)
Polipe hatun geçmiş olsun, misafirin gelmiş.Ben atlatmak üzereyim şükür.Kız olsa bi türlü olmasa bi türlü..
ay maşallah ya az kaldı yakında döker indirirler ev sırlarını işimiz var o vakit.bizimki dün okulda baba bana vudu diye anlatıyormuş duyanda bişey sanarmaytap, amin, polip hoşgeldiniz...
maytabım dağın yakınındaysan soğuğuda keser adamı resmen ya doğalgaz baya verimli çalışıcak anlaşılan sizin orada...
amin demek senin kuzuda senindi kara hemde havuçla kardan adam yapmak istiyor ha maşallah...:))
polipim senin kuşda sabah sana iş çıkarmış gözünü açaraçmaz..
el yıkama konusunda benim kaanda titiz dün şekerli bişey yedi sildim ıslak mendiile mutfağ yanıma gelmiş anne duuu yani kendi dilinde suuuu susadınmı diyorum ııııı diyerek elşlerini yıkar gibi yapmış fışşşşşşşşşşşş diyor :)) artık yıkadık ellerinide rahatladı..
çok şeyi söylüyor ama inatla kendi bildiği gibi anlatıyor...
dün babası sayıyor o tekrarlıyor;
anne annnneee
baba babaaa
uçak pırrrrpır (sesini taklit ediyor uçağın)
araba maaaa
tren çufçuıuuu
kedi pispis
yılan yilaaaa
adın ne kaymmmmmm
keremi gösteriyor adı ne beeebee..
hımmmm
ben yemek yedım geldım
hadı toplasalım garı
afiyet olsun hanımlar...
Bende sabah kahvaltıya hazırladığımdan kalnalrı yedim şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?