2008 Kasım Anneleri

maytap, amin, polip hoşgeldiniz...
maytabım dağın yakınındaysan soğuğuda keser adamı resmen ya doğalgaz baya verimli çalışıcak anlaşılan sizin orada...
amin demek senin kuzuda senindi kara hemde havuçla kardan adam yapmak istiyor ha maşallah...:))
polipim senin kuşda sabah sana iş çıkarmış gözünü açaraçmaz..

el yıkama konusunda benim kaanda titiz dün şekerli bişey yedi sildim ıslak mendiile mutfağ yanıma gelmiş anne duuu yani kendi dilinde suuuu susadınmı diyorum ııııı diyerek elşlerini yıkar gibi yapmış fışşşşşşşşşşşş diyor :)) artık yıkadık ellerinide rahatladı..
çok şeyi söylüyor ama inatla kendi bildiği gibi anlatıyor...
dün babası sayıyor o tekrarlıyor;
anne annnneee
baba babaaa
uçak pırrrrpır (sesini taklit ediyor uçağın)
araba maaaa
tren çufçuıuuu
kedi pispis
yılan yilaaaa
adın ne kaymmmmmm
keremi gösteriyor adı ne beeebee..

amincim dağ arabasıyla çıkmışlar canım baya karlı ama tanıdıklardan orda yaşayanlarda var .otel falan yok tabi gidip dönüceksiniz.bi kartalkaya uludağ diil
ama istanbulda kar isteyenler için gidip oynayıp şehre inmek için ideal,
paşabahçenin sırtları

Son düzenleme:
soğol canım sende hoşgeldin..
valla koca koca adamlar seviniyor bizim tontişler mi sevinmeyecek:))
hemde deli oldu..
ciddi ciddi 2 gün önce anne havuç var mı dedi..
var dedim soydum verdim..
ben bunu kardanadamın burnuna tkıcam diyor..

ne güzel seslerini taklit ediyor senin kuzucukta..
yanlız kendine bebe demiyoda diğeri bebe:)

ayy canım bu çok iyi oldu yaa..
hemen eşime yetiştirmeliyim..

aynen yasmin neyse olmak daha iyi şükür şükür ben hamilelik 9ay+doğumsonrası 1yıl 40 gün olmadım
anlatamam ön menopoz diyolarmış o doğum sonrası olmayan döneme zor valla benim menopoz bi üşürüm bi ateş basar herkesi boğuveresim gelir.herkese acıyasım gelir,kah gülerim deli gibi durduk yere ağlayasım gelir ayy zordu valla

ay maşallah ya az kaldı yakında döker indirirler ev sırlarını işimiz var o vakit.bizimki dün okulda baba bana vudu diye anlatıyormuş duyanda bişey sanar

[B]maytap orda havayı geçte çeşmeden akan su nasıldır tahmin edemiyorum[/B]

Anılda sırtıma binip hihihihiiiiii yapıyo.Bazen yerde tıs tıss diyo yılanmış o da.Emekleyerek kaplumbağa geliyo diyo.En çokda gözlerini kocaman açıp be küçük bir ayıyım seni yerim diyerek korkutmaya çalışıyo o hoşuma gidiyo.Çok tatlılar ya.Allah'ım doyamıyorum.Sabaha kadar koyun koyuna uyuduk yine de burnumda tütüyo

amın elbette allah daha beterınden korusun

yasmınımın hatta senın kayınvalıdene bıle gore benımkıler daha vahım
benım de esımın aılesınden kım olsa bırak yemem gerekenı yapmayı
hastalıklı bu bosver koy kapıya gtsın derdı
o dereceler zaten ondan dolayı degıl mı bu kadar tahammulsuz olusum

benim hastalanmama bile gerek yok eşimle allah korusun bi problem yaşasak hepsi zil takar oynar..
aramızı bozmak için atmadıkları iftira kalmadı..
valla hç muhattap olmadım şimdi barışmak için nasıl deli oluyorlar bi kaç aydır..
inan bildiğin gibi değil benimkilerin değişeceğine eşim dahil kimse inanmıyordu..
ben diyorumki onlar deiştiyse herkes değişir...
düşün düğüne gelmeyen torununu henüz görmüş daha evime girmemiş bi kayınvalideden bahsediyorum..
gün oluyor devran dönüyor..
ama şimdide ben görüşmek istemiyorum..
eşimde ne desen haklısın diyor..ağızlarını açtırmıyor..yapmayın benim karımın dedikodusunu bana diyor..
sağ olsun zaten o bu kadar destek olmasaydı şimdi çok farklı bi yerde olurduk...

Benim kaynanam çok soğuktur, inanılmaz mesafeli ve despottur.Herkese hükmetmek ister. Kaç defa 50 yaşındaki bacısını ve anasını azarladığını gördüm.Gelinleriylede yıllardır küs..Ama gel gelelim çok vericidir. Oğlu için biliyorum ama yine de iyidir. Yemek yapar, böler gönderir.Ben de gönderirim.Haftasonu misafirim vardı, ne yaptıysam az az ona da gönderdim.Ama asla sıcak biri olamayacak..

onemlı olan esının durusu zaten
o bu kadar net durdugu ıcın sen de rahatsın onlarda basarısız

sahsen ben zaten esımın aılesıyle gorusmek asla ıstemıyorum
ama onlar bızı bu sekılde yıpratamayacaklarını anladıkları ıcın
artık esımı arada bırakarak bezdırme polıtıkası uyguluyorlar esıme
strese gırıp benı bunaltsın dıye ama her zaman kendı kazdıkları kuyuya kendılerı dusecekler emınım
yeter kı esıme guvenımı kaybetmeyeyım
onu bır kez kaybettıgım de donusum yok benım maalesef

ne ısterler aılesınden cıkıp aılelerını aıle bılmeye gelmıs ana kuzularından bılmem

yok kızlar pek yakın değilim ben kartepeye yani araçla yarım saat falan yollar dönemeçli düz olsa 10 dakkada gidilirde.
ama karadenizin boğaza açıldığı kapıyı görüyorum camdan ve inanılmaz bi soğuk oluyo burda policim musluktan akan suyuda düşünme boşver kombi hep devrede :)öyle diyim
anadolu yakasının en soğuk yeri çubuklu olarak geçiyo.ama yazıda yaz işte serin falan çekilmez değil yani temmuzda falan bi çok sıcakları görüyoruz o kadar dal kıpırdamazsa burasıda sıcak oluyo..yazlık yer anlııcanız

ay sormayın ya benimde istanbulda kombinin sıcak suyu akıyordu her daim elim soğuk suya değmiyordu şimdi burda kalrifer yanıyor ev sımsıcak kar var ama ben kısakollu geziyorum okadan yani ama ihlasın küçük elektrikli su ısıtıcıs var onu banyoda kullanıyoruz mutfağa sıcak su gelemiyor onda herşeyde makinada yıkanmıyor illa elde yıkanacaklarda var e sebzeler felan bu ara soğudu sular ellerim donuyor resmen..

kaynan konusuna gelince ne diye uğraşırlarki oğulları mutluysa hiç anlam verem bende buna... inşallah biz öyle olmayız..
ben kayınvalideden yana şanslı sayılırım uzak olduğumuz için belkide lafı sözü yok sıkıntımızdda yanımızdalar.. oraya gideriz ben annemin evinde gbi ne istersek yapılır bende elimden geldiğince her işine koştururm ama çoğu zaman o yapmış olur bile.. hatta bir izine gtiiğimizde çocuklar yok daha kayın babam çarşıda kayınvalidem bize diyorki "çekiniyorsanız aşağı kata inin duş alın kimseler yokken" tabe benimki dururmu indik aşağı fırsatı değerlendirdik ..:))))bizi gönderirken yada geldiğinde dolu öteberi getirir aman bundan iyisi şamda kayısı çok şükür...
biliyorsunuz ben kaynanayı teyze hanımda görmüştüm oda kalmadı hahahahaha..:)))

pasin nasıl bi göbek o
zor iş göbek eritmek benimde oturunca pırtlıyo ufak bişey aman oda nazarım olsun oda olmasın dersem kaslı bi karın yapmam lazım aman kalsın sevmem öle

bu ara seçmeler hep kaandan geliyor.. ya nasıl mutlu etti beni azönce..
keremle yerde oyuncaklarla oynuyorlardı kerem uykusu gelmiş kıvrılmış uyumuş kaan baktım yastık almış başına koymuş ama altına beceremiş kafasının yanında örtüyüde üstüne örtmüş ay kıyamam kardeşinide nasılda düşünürmüş bu totoş..

slm kızlar nasılsınız
hava soğuk donuyoruz yaw
kayınvalidemlerle birlikte yaşamaya çalışıyoruz:)
bazen sıkıcı olabiliyor ama naparsın herşey oğlum için
bu soğukta dışarı çıkartmıyım diyorum onlarda takılıyorlar bizimle işte
eşimin babası kuafördü
geçen akşam banyodan çıktım
gel fön çekelim dedi:))
çekti neyse de benim saçımda fön sabaha çıkmaz ki
incecik telli gür bir saçım var yamuluyor hemen
neyse saçıma keratin yaptıcam fiyat sordu eski çalıştığı adamlardan birine
etilerde kuaför herif
150 tl ilacı sadece ama bize olan fiyatı
orda müşterilere 600-750 tl filana yapıyorlarmışşşşşşşş ohaaaaa diyesim geldi
ama 6 ay saç dümdüz:)) yaptırcam galiba bilmiyorum ki napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…