2008 Kasım Anneleri

çok fenalar derin çokk Allah yardımcımız olsun babasıyla benim telefonlar antika bile bilede yenilemiyoruz.hoş babasının antikaların birisini diş çıkarırken tükrükle bozmuştu adam gitti 100tl ye bi külüstür daha aldı.bizimkileri hiç eline almıyor.ama misafirler geldimi iki öpücük bi gülücük uçuruyor telefonları sadece dokunmatik olanaları ama yani herkeze telefonuna göre muamele yapıyor

yasmin adı keratin uygulaması
saça hiç zararı yok
saçın ana maddesi zaten keratinmiş
saçı karetaine doyurup acayip güçlendiriyor
dümdüz ve pasparlak oluyor
6 ay falan hemde

Akşamları artık pek dizi izleyemiyorum aslında ama ucundan kulağından yakalıyorum.Anılı uyut muyut derken zaten tamamını izliyemiyorum.Flash tv de oyun havası filan çıkarsa biraz kıvırıyorum:.))

Lorem maç izlememek için izliyorum.Bıktım varya bu Rıdvan, Hakan, Ahmet Çakar nebiliyim neler(

Bu keratin uygulamasını acaba kuaförlerin geneli yapıyo mu?

aynen bende dizi izlemiyorum hiç
zaten yok galiba güzel bişey
gündüz telefonda konuşurken
annecim gel diye 10 kere söylüyor
kayyuyu aç annecim:))
eve gidince de aklına geliyo tabi istiyor
ve açmak zorunda kalıyorum
ama olsun ordan annecim babacım demeyi öğrendi:))
ve daha pek çok şeyi o kel oğlandan öğrendi bence

ben aksamları esım gelene kadar tv acamamaya calısıyorum
zaten eve gıdınce mutfakta vakıt gecıyor babası gelene kadar
yemek vs derken esım takılıyor dızılere genelde ama catısma, opusme vs sahnerınde sansur uyguluyoruz

avy anıla bey bak bilmiş birde fatrmagülün suçu ne diyor heheheheheheh..:)) bu çocuklar bir alem yaaa...
senin cevapta süper bende seyretmiyom o dizyi arda reklamlarda görünce yetiyor..

akşama ne yemek var hanımlar..
dünki pırasa mazceramdan sonra bugünde ıspanak yemeği koydum ocağa yoğurtlu yeriz yanınada makarna ve çorba yapıcam...

ya soğanı dolaba atınca ne rahatlık oluyormuş.. 5 dk kada halletim yemeği.. geçen baktım çok olunca yeşilleniyor çürüyor bende hepsini soydum robotta doğradım poşete koyup dolaba attım bir arkadaş demişti rahatlıkmış valla...

Ben dün şehriye çorbası yaptım.Pırasa var zeytinyağlı.Köfte vardı buzlukta.Makarna ve salatayla tamamdır.Kaynanada kıymalı biber dolması göndermiş dün.Yiter yaw yiterrr:)

kız bugün bari etli sütlü bişey yapsaydın enişteye şansını zorlamışsın afiyet olsun

harbiden ne yapacamışız
dünden kalma şehriye çorbası ve tavuk sote ve muhallebi var onları ben temizlerim herhalde çöpe atmazsam annemin hesap çöpe gideceğine ben yiyeyim
Ama herifcikler ne yiycek arda bey dün soteye burun kıvırdı
bugün mücver geçiyor aklımdan ama önüne sonuna ne ekliycem bilemedim

keratini herkes yapıyor tabi de
yapılış şekline dikkat,
kuru saça uygulanması lazım
çöldeki kum misali çeksin iyice diye
kappişşş:82:

ehehe şimdi bi yazı okudumda
modern çocuk yetiştirme teknikleriyle yetişen ilk türk 25 yaşındaymış
kopya koyun dolly gibi bahsetmişler ya

anası suda doğurmuş adı zirve doruk pedagoglar zeka geliştiren oyuncaklar bale piyano satranç
kitablarda ne varsa denenmiş çocuk üstünde

annesinin yorumu:ben onu tenise gönderdim 4 yaşından beri o arkadaşlarıyla halı saha maçına gidiyor üzülüyorum demiş

baba ben köyde büyüdüm banka emeklisiyim e şimdi oda bankacı oluyor.benim onun için yaptığım masrafları emekli oluncaya kadar anca amorti eder demiş

çocukda niye bu kadar kasmışlar gerek yokmuş türünde bişeyler sölemiş ve eklemiş arkadaşlarıma baleye gittiğimi hiç söyleyemedim liseye kadar suda doğum muhabbetini duyan dalga geçti ben ismimin ağırlığını zor taşıyorum demiş.
Bankacı olup sevgilimle evlenmek ve 10 yılımı ev kredisi ödeyerek geçirmek istiyorum demiş

selam millettt,amincim gelmis hosgelmis..özlemisiz seni canim..

keratindenbahsedilmis bi ara bende baya istedim ama vazgectim,cünkü ben sürekli ayni sekilde

olmak istemem.birde ordaki fiyatlar iyiymis burda sormustum 5000 kron dediler.baya baya fazla yani..

derincim uyugn fiyetaymış hwerkesin dediğine bakılırsa pahalı bişey bu yaptır tatlım hazır kayınbabada bu işten ...

polipim dün benim yemek yenmeyince tavuk yaptı ya kociş ondan kalan var biraz e yanındada sebze olsun benim göbük eritmem lazım.. nisanda izine ayrılabiliriz 2 ayım var...:)))

ha şu çocuğada acıdım bizim türk insanı hep abartır böyle.. ne var suda doğduysa nice mucize şekilde dünyaya gelen bebek var alllalllaaaaa...

çileko hoşgeldin...

Vay Çileko hoşgeldin..

Ben insanların at gibi koşturulmasına karşıyım.Herkes doktor, hakim, avukat olacak diye bişi yok. Yada sivrilip en başarılı olmak zorunda değil.Her zaman orta direk iyidir.Uç noktalar hep tehlikedir. Çok kasmamak lazım..

hb bebikim..bende karsiyim acikcasi o kadar kasmaya..

hos burda hic kasmaslar cocuklari cok rahatlardir.ilkokulun ilk üc yili boyamayla gecer:)

ama su olabilir,mesela ben gitar dersi almasini istiyorum,babasi piyano.bunlar icin ugrasabilirim

tabiki isterse.

bende severim pırasa gibi düz saçlı olmayı:)
hep düzleştiriyorum zaten
ama kocam artık saçlarımla oynamam gerektiğini zira kel kalıcağamı söylüyo.bu ara çok dökülüyo saçlarım ,bide suratım bembeyaz abi ya kansızmı kaldım acaba gözlerim falan bembeyaz sürekli bişey sürme ihticı duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…