2008 Kasım Anneleri

selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum...
bizde normal sıradan bir haftasonu geçirdik...
bugün babamız evde yapılacak biraz iş kalmıştı onları halledicez..

laviş, derin ve hasta olanlar çok geçmiş olsun hem size hem bebilerinize...
yasminim kociş yine sinirlendirmiş seni sinirlenilmeyecek gibi de değilki haklısın...
sende iki çocuklu olarak gerçekten iyi bir annesin...:)))) bu arada kilolarda gitmiş gözünaydın...

lorem sende haftasonunu bir dargın bir barışık geçirmişin sanırım...:)))
amin hoşgeldin..
maytabım ev çok yüksekmiş ya ben istanbulda yengemlerde 8. kata çıktımmı kötü oluyordum 16 kat daha kötü yavvv...inşallah bir hal yolunu bulursunuz...
şu lesliye bende bakıcam işime yarar sanırım...

polipim arkadaşının babası gençti sanırım spor aleti aldığına göre.. başınız sağolsun...

bugün burda yağmurlu kasvetli bir hava var.. sabah biraz camdan baktık kuzularla küçük dolular yağdı... sanırım kar yakında burayada uğrayacak...

hoşgeldin nazlımm evet gençti amcamız mekanı cennet olsun

çilekk kız çocuğada ver ucundan valla seni yer o dana acıkırsa

polip toprağı bol olsun amcanın ne diyelim kalanlara sabır versin..

kız çilek nörüyon senin tombik acıkınca ne yiyecek..
gerçi bende hazırlıyorum özene bezene ama yediremiyorum oturup kendim yiyorum...:)))

ya istediklerini hazirladim ama u\bu arada cikolata bulmus ve yemis((

aksam babasindan kalmiss masada bende fatketmedim..dolayisiyla cok yemedi.

hepsini ben yedim,sistim..arada iyi oluyor böyle.

merhaba sedacım
daha önce benmde başıma geldi sen çıkıcam bidaha girmiicem diye yazdınya ondan silinmiş olabilir banada olmuştu daha önce ,bende bi sinirle birdaha girmicem siteye yazmıştım ve 10 dk sonra üyeliğim silinmişti sonra rica edip açtırmıştım

yaw sanalda bile küsmeyi beceriyoz ya ne denir
herneyse geçti gitti boşverrr

Selam bacılarım

polipcim başınız sağolsun allah kimseye ani ölüm acısı vermesin geridekilere sağlık versin

seda valla ben de sanmıyorum üyeliğin iptal edilsin öle zart diye üyelik mi iptal olurmuş muhakak vardır başka bir sorun

bugün pazartesi ve çok yoğunum allahtan akşama anneme gidecem de yemek derdim yok

offf çok sıkılganım yaaa:94:

sedacim secilin böyle ucuz seylerle ugrasacagini hic sanmiyorum,bence mesaj at oplara söylerler neden silindigini isminin.'

ayyy uyumuyor bu cocuk,vazgecmiss simdide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…