• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

polıpe ben aslında kılolu degılım
eskıden cok zayıf sınıfına gırıyordum hatta ama su an normalım
5 kg daha alsam sırıtmaz hatta ama bır gobek var bende
dogumdan kalma bır gobek
hc erıtme gırısımınde bulunmadım ama cok rahatsızlık duyuyorum bu sıralar
oturunca bellı zaten ayakta dumduz karnım
ama hıc korse gıymıyorum ben

derın brezılya fonu dedıgın sey galıba
ıyı fıyat vermıs adam
benım kuaforum kısacık sacıma 450,00 tl ıstedı konuyu kapattım hemen
benımde ınce tellı saclarım gıcık oluyorum
bence yaptır canım

yasmınm ha gayret cok ıstıkrarlısın maasallah
fıt olacaksın enıstem catlayacak

Derin ben ayrobiğe gittim evlenmeden önce.Orda birkaç hareket karın için öğrenmiştik.Ayakların arası açıkken bir dizini kaldırıp ters taraftaki dirseğine doğru çekiyosun.Aynı işlemi ardından diğerine uyguluyosun.Yoruyo biraz.30 kadar yapıp birkaç tur atıyorum sonra yine aynı hareket.Karın sıkıştırma içinde yine yerde poponun üzerinde duruyosun, kürek çekme hareketi yapıyosun.Bu 10 a kadar birkaç kere.. Öğle araları Cinnah caddesinde yokuş tırmanıyosun Ankara ayazında:(

derin bende yaptırmak istedim brezilya fönü ama emzirene yapmıyorlarmış..
ucuza yaptıran yerlere sakın yaptırmayın diyorlar yan işlemler uyguluyorlar..
tabi bu güzellliğin devam etmesi için kendi şampuan+saç kremini kullanman lazımki ayda 75 geliyor..
emzirdiğim için halen erteledim ben..

lorecim funda çayı iç canım bide yoğurdun suyu iyi geliyor göbek eritmeye..
tabi yağ değil deformeyse görünmez sandalye ve pilates topu üzerinde mekikten başta bişi paklamıyor..

ben oyle mekık falan cekemıyorum
hemen hamlanıyor vucudum agrıyor her bır yerım
ama funda cayını deneyebılırım
bu hazır bıtkısel cay markalarının funda cayı cesıtı var mı

ay yuasmin senin dediğin göbek hareketini yaptım kaan naynay istedi apaçi açtık 3 kere 4 dakikalık müzkile hopladık zıpladık bu hareketi yaptımm tuttum bunu bundan sonra yapıcam bende...

amincim fundayla yoğurdun suyunuda deneyim... gerçi form çayının içinde var funda yaprağı..
şimdi baktımda lipton form plus şeftalili benimki içindekiler: sinemaki, mate yaprağı,rezene, funda çiçeği,böğürtlen yaprağı,biberiye,kiraz sapı,maydanoz,şeftali aroması,zencefil kökü,şeftali kırıntıları....

bende şu ödem geçmedi akşamları 1-2 beden büyüyorum
emzirirken normal demişti dr un biri
bakalım emzirme muhabbetimiz baharda nihayet bulursa bende şu kiraz sapı kaynatıp içeyim diyorum.ödem attırıyormuş.bide şu york yestimi neydi hangi gıdanın sana dokunduğunu buluyorlar o testten gelmiş konyaya bide onu yaptıracağım.bişeyler bana fena gaz yapıyor çözemedim.ramazanda ödem falan yoktu yediğim bişeyler den oluyormuş gibi geliyor bakalım

ay yuasmin senin dediğin göbek hareketini yaptım kaan naynay istedi apaçi açtık 3 kere 4 dakikalık müzkile hopladık zıpladık bu hareketi yaptımm tuttum bunu bundan sonra yapıcam bende...

amincim fundayla yoğurdun suyunuda deneyim... gerçi form çayının içinde var funda yaprağı..
şimdi baktımda lipton form plus şeftalili benimki içindekiler: sinemaki, mate yaprağı,rezene, funda çiçeği,böğürtlen yaprağı,biberiye,kiraz sapı,maydanoz,şeftali aroması,zencefil kökü,şeftali kırıntıları....

ay o apaçi öldürecek benide akşam samanyolunda furkanı görmüş benimki anne aç hadi nın nın diyor
bi yerde shakiranın eski bir klibi vardı bak anne luka luka diyor
anası 7/24 müzik dinleyince çocuk dj e bağladı modu

york testı yaptırma konusunda muallaktaım nedense
sen ıyıce arastırdın mı polıpe

ben o testi bi diyetisyen kız vardı ben evdeyken deryaya ve bi kaç kanala çıktı ondan dinledim.derya baykalda yaptırmış onun mercimeğe alerjisi çıkmış metabolizmasını yavaşlatıyormuş yorgunluk yapıyormuş.yemiyorum alerjim çıkan şeyeri faydasını gördüm falan dedide
bende bi deneyeyim diyorum onlar çıkarsın sonuçları ben tek tek deneme yanılma yöntemiyle bakıcam
kilo milo derdim yok metabolizmada maşallah genetik çalışıyor ama ödem ve kronik yorgunluk geçmiyor bi türlü

siz benim afacanı görseniz
elinde cep telefonum haşat oldu
zaten her daim kapalı artık
sadece wolkmen gibi kullanıyor veya oyun oynuyor:(
şarkıların isimlerini ezberlemiş deli ya
hoşçakalı aç diyorsun arıyor ve buluyor
veya başka hangi şarkıyı istersen bulabilir listesinden:))
zaten çok kabarık bir liste değil ama yine de 25 şarkı vardır belki fazladır
yazılışlarını ezberlemiş herif
tık tık geçerek buluyor ve duruyo hangisini istersek,dj oldu başıma
birde bir f1 oyunu vardı içinde
aaçıyor onu zor zahmet ilerliyor biraz
bana veriyor hemen anne tünele dötüy diyor
tünele getiriyorum tepemde bekliyor
tünelin siyahlığı görünmeye başlayınca
bir hızla kapıyor elimden tünelde kendi kullanıyor paşam
sabah telefonumun alarmı çalıyor taa mutfakta kapılar kapalı
yanıma alamıyorum zırt demeye kalktığı için bu paşa
onu bile duydu annenin goafonu çalıyor bak gidelim bakalım hıııh hadi diyo bana

bu anlatmış olduğum cep telefonu olayı ne derece zararlı bilemiyorum
yani telefon kapalı radyasyon bakımından demiyorum flıght modda duruyor ama
sürekli ona bakınca gözü falan bozulmaz inş.gerçi sürekli derken işyerine gelirken getiriyorum patosn kızıyor hesabı:1:ayy napiim cayyuda akşam açılıyor cd olarak.telefonu da aklına gelirse vermek zorunda kalıyorum.el göz koordinasyonun geliştirdiği bir gerçek yanlız.2 ile ilerliyor sağa sola dön diyorsun onu da yapıyor:)) off off napcaz bu uşaklarla biz.ilkokula bşlayınca arabayı kaçırırsa şaşırmam.

derin maşşallah diyorum senin afacana :nazar::nazar:
daha be3nimkilerin bunları yapması için kırk fırın ekmek lazım hehehe:)))
benim keremde bilgisayara sardı bu ara mouse alıyor eline oku takip ediyor bazılarını tıklıyor geçen açık kalmış face orada yayınladığım bir komik bişey vardı onu bulmuş tıklamış kaç kere açtı durdu resimlere bakıyor felan ama konuşma yok kendnce ilerliyor...

Bizimde diziler biliniyo.Fatmagülün reklamını gördü geçen gün "Fatmagülün suçu ne anne" diyo. Osmanı falan biliyo.Meteyi görünce Osmanın abisi diyo.Dün akşamda küçük şıllav başladı, Arşu başladı anne diyo:))

o saç olayına gelince benim kayınpederim evde yapacak malzemesini alıp ta:)))
o yüzden ucuz
yani anlıyacağınız malzeme maliyeti 100 tl falan
450 tl diyen adamın 350 tl karı var
bizim bu etilerideki adamın karını düşünemiyorum valla
o evler yazlıklar arabalar yatlar neyle oldu tabii
ohh bulmuşlar yollarını

Back