• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Lorem alıştık artık, aynı sahneler.Ama annesi kalaylamış dün.30 Senelik annemle aramı açtın diyo.10 Dakika hiç durmadan azarlamış.Bende dedimki bundan sonra böyle.Madem ben deyince yapmıyosun, annenle diyaloğa geçecem.Ama değişmez be Lorem.Bilmiyorum nasıl relax olurum..Senin nasıldı akşamın?

Hilalim dünürüm nasılsın, günaydın.Gelinim nasıl oldu?Kalimero yanaklarına kurban olurum:))

anladım canım
annesınden zılgıt yemesı ıyı olmus

bızım aynı gun duzeltmeye calıstı ama benım kırgınlıklarım cabuk gecen cınsten degıl
rutıne devam etsekte kırgınlıklarım hep devam eder
dun aksam daha ıyıydık ama
bugun benı doktora goturecek yıne sonra sınemaya gıdelım mı dedı
doktordan cıkısıma baglı bakarız dedım
bakıcaz artık akısına bıraktım

ama dusunuyorum da ne kadar verırsen ver yaranılmıyor el ogluna (annem oyle der)
ne maddı ne manevı yaranılmıyor
gorunmuyor gozlerıne sankı gorevımızmıs gıbı algılanıyor kafalarında
hos ben kafasına sokmayı bılırım de dılımı kavgaya sokmak ıstemıyorum o ayrı

Valla çaresiz kaldığım tek şey kocam, evliliğim.Nasıl davranacağımı, ne yapacağımı şaşırdım.Halen çocuk, zerre kadar büyüme yok maalesef:(

günaydınnnnn
güzel bir gün.. kuzular şimdilik sakin.. kahvaltımız yapıldı..:)))

bugün önce kaan uyandı.. içeri geldik.. pencereden bir baktık gece kar yağmış her yer bembeyazzzz özlemişim... hiç kar göremiycem bu sene diyordum..:))gerçi güneş var hava yumuşak akşama kalmaz sanki erir ama biz gördük ya...
kaan anne kaaaaa anne kaaaa diye sevindirik oldu mutfağa yumurta koymaya gittim bir geldim ortada dönerek anne kaaa heyooo kaaaa diye dans ediyorrrr..:)))) ee tabiki geçen haftadan beri hergün pencereden kar yağmışmı ona bakıyorduk evdeki çiçeklerin beyaz süsleri var onlara bile kaaa diyordu çocuk aslını gördü şükür...:)))

allah baska dert vermesın yasmınım
evet cok zor hele de es ıle olan sorunlar gercekten yıpratır ınsanı ama sen bunun da ustesınden gelırsın emınım
pes etmek yok hamur gıbı yoguracaız

nazlımelegım maasallah canım kaan pasama
bız henuz gormedık kar falan

Günaydın Nazlım.Kar yağınca güzel ama sonrası kötü.Buz heryer.Anılı babaanneye götürürken milim milim yürüyorum.Dün akşamda dondum eve giderken:( Ama kuzucuklara değişik geliyo o başka. Yazı bekliyorum, 35,37 dereceleri:)

lorem akşam yine doktor yolları gözüküüyormuş kolay gelsin fazla takma gündüz başka şeylerle meşgul et kafanı..düşünme akşama kadar...

hilalim hoşgeldin nasıl oldun iyisin şimdi değilmi kuzunda iyidir inşallah..

lorem yasmin valla haklısınız.. yaranılmıyor malesef el oğlu işde...bir lafla ödüyorlar sana...
yasminim kolay büyükmez koca bebekler yaaa dün pırasa yaptım biraz ekşisi fazla olmuş yemedi tabi ekşi sevmiyor am bende isteyerek yapmadım ya.. artık hemen yumurta kırayımmı, tost yapayımmı makarna pişireyimmi, diye bir sürü seçenek sundum çocuk gibi küstü..bende bıraktım... gitti tavuk vardı onu çıkarmış tabi buzlu oda artık buzunu çözdürüp attım düdklüye pişince ben yaparım dedi onu doğramış,kavurmuş, çevirmiş baharatlı felan hadi yiyelim dedi ben yedim sen ye aç karnını doyur dedim dürüm yaptı tantuni gibi oturdu yedii..

gerçi bunun iyi bir tarafı oldu.. kaan babasında görünce ekmek istedi içine tavuk koyayım dedim istemedi içeri gitmiş ekmeğini ıslak mendil almış ona sarmış babamız peçeteye sarmış ya ekmeğini baktı gitti babasının ekmeğinin içinden istedi kendinden koydu oda bir güzel iştahla yedi tabi ıslak mendili değiştirip peçete koyduk arada peçete parçalarıda gitmiş ama olsun tavuk yedi uzun bir aradan sonra birde devamını istedi..:))
kerem uyuyordu oda uyanınca yedi tavuk kuzularla koca bebeye yaradı bu durum yani...:))

hepsı ayrı bır cıns bunların valla

benım kuzum dun aksam korıdorda vestıyerın kenarına saklanmıs
bende mutfaktan gelıyordum benı gordu hemen gıt anne gıt dıye bagırdı
bakmadım hıc gıttım oturdum az sonra anneeee
eeegggghhh yaptımmm dıyor sıpa
nasıl alısacaklar bılmıyorum klozete oturuyor ama yapmıyor

günaydın güzel annelerim
ah kızlar herkes kocadan dewrtliymiş dün bizde ufak bi sürtüşme yaşadık sonra ben dışarı çıktım biraz geldiğimde ikimizde sakindik
ufaktan kar yağıyo burayada .burnumuzun dibinde karlı tepe diye biyer var orası uludağ gibiymiş soğuğuda buraya vuruyo zaar evde yürürken kendime rüzgar yapıyorum resmen:S
yasmincim msn açık değilmi canım

günaydın güzel annelerim
ah kızlar herkes kocadan dewrtliymiş dün bizde ufak bi sürtüşme yaşadık sonra ben dışarı çıktım biraz geldiğimde ikimizde sakindik
ufaktan kar yağıyo burayada .burnumuzun dibinde karlı tepe diye biyer var orası uludağ gibiymiş soğuğuda buraya vuruyo zaar evde yürürken kendime rüzgar yapıyorum resmen:S
yasmincim msn açık değilmi canım

günaydın güzel anne:)
nasıl karlıtepe dediğin yer çıkılıyormu rahat..oyun oynamak mangal yakmak için filan..
bizimki evde havuçla dolaşmaya başladı ben kardanadam yapıcam bunuda burnuna takıcam diye:)
babası kıyamadı süpriz yaptı bize abant turu ama yer ayırttık parayı ödedik sonra ahmetemir içinde istediler..
nedense ödemeyi yaptıktan sonra akılllarına geldi çok ilginç..
iptal ettiricem sinir oldum..
olmazsa sizin oraya geliriz.
hem üşeniyordum zaten gitmeye o kadar yol..

kederlendırıyorlar bızı ne yazık kı amıncım

maytabım ne guzel yakınmıssınız bır de karlı tepeye
hos sen soguktan bıkmıssındır yaa
evde kombının derecesı yeterlı gelmedı bıze de dun aksam yukselttık
soguklar geldı sonunda

kızlar günaydınn buzz ama gerçekten buzzz gibi bi sabahtan günaydın

benim misafir gelmiş ısınamıyorum bu zamanda kolay kolay

sabah kalktım benim sıpa kucakta kalmış kolumda rahat gelmiş herhalde 7:30 gibi uyandık kaşın nerde,buğnun nerde neyse kalktık yüzümü yıkadım koştu sandalyesini getirdi çekil çekil diye kendi yıkayacakmış akşamda kendi kendine 1586 defa yıkanmaktan börten ellerini yine başladı yıkamaya
neyse bu bi geldi bacaklar pergel noldu dedim ayy kaka çokortkeoe gibi saçmalıyo bi baktım çıçmış donuna
suyun soğuğuyla fışfışlamış ardından ufacık da kaka ay dedim gözümü yeni açmışım öğğk yani

neyse devamını yaptı popoyu yıkadık şampon döke döke:37:giyindik bi kahvaltı yaptık zor attık kendimizi dışarıya

lorecim maşallah iyiler ya..
allah kötü huy vermemiş bazı düşüncesizlikler en mükemmel giden evliliklerde bile oluyor..
şükredelimki ziyadeleşsin:)
kendimi yaşlı teyze gibi hissettim:))

bak mesela yasminim kayınvalidesinin elinden balık bile yemiş:)))
ayy eşime anlattım öldük gülmekten..
senin annen olsa zıkkımın kökünü ye derdi bana diyorum..
doğru valla kalk sen yap biz yiyelim derdi diyor:)

Maytabım işler yoğun.Malum birazda birikti geçen haftadan.Msn açamıyorum pek.

Mellacım teşekkür ederim.Kaynana meselesine gelince bu aralar şükür daha iyiyiz:nazar:Kocaya gelince küçülüyo daha da.Yakında altını belicem:)

Polipe hatun geçmiş olsun, misafirin gelmiş.Ben atlatmak üzereyim şükür.Kız olsa bi türlü olmasa bi türlü..

Back