lorem akşam yine doktor yolları gözüküüyormuş kolay gelsin fazla takma gündüz başka şeylerle meşgul et kafanı..düşünme akşama kadar...
hilalim hoşgeldin nasıl oldun iyisin şimdi değilmi kuzunda iyidir inşallah..
lorem yasmin valla haklısınız.. yaranılmıyor malesef el oğlu işde...bir lafla ödüyorlar sana...
yasminim kolay büyükmez koca bebekler yaaa dün pırasa yaptım biraz ekşisi fazla olmuş yemedi tabi ekşi sevmiyor am bende isteyerek yapmadım ya.. artık hemen yumurta kırayımmı, tost yapayımmı makarna pişireyimmi, diye bir sürü seçenek sundum çocuk gibi küstü..bende bıraktım... gitti tavuk vardı onu çıkarmış tabi buzlu oda artık buzunu çözdürüp attım düdklüye pişince ben yaparım dedi onu doğramış,kavurmuş, çevirmiş baharatlı felan hadi yiyelim dedi ben yedim sen ye aç karnını doyur dedim dürüm yaptı tantuni gibi oturdu yedii..
gerçi bunun iyi bir tarafı oldu.. kaan babasında görünce ekmek istedi içine tavuk koyayım dedim istemedi içeri gitmiş ekmeğini ıslak mendil almış ona sarmış babamız peçeteye sarmış ya ekmeğini baktı gitti babasının ekmeğinin içinden istedi kendinden koydu oda bir güzel iştahla yedi tabi ıslak mendili değiştirip peçete koyduk arada peçete parçalarıda gitmiş ama olsun tavuk yedi uzun bir aradan sonra birde devamını istedi..:))
kerem uyuyordu oda uyanınca yedi tavuk kuzularla koca bebeye yaradı bu durum yani...:))