- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.921
Deniycem polisim co ksaol canim..Blogda güzelmiss begendimmm..
hersey iyi hosta benim dana bunu yaptirirmi bilemem,durmazki iki dakka süreyim beline.Bakalim
en azindan deniycem bellimi olur belki sürebilirim.
Polipecim dr.önemli bisi diil dedi,hos bunlara göre hicbis önemli diil.
LORE LORE LORE
canım ya sen bi çorba yapıyordun yoğurtlu etli ya aslında adı dilimin uçunda amma çıkmıyor işte
Dislerime zirkonyum yaptirasim var emmee kocayi nasil ikna edicim bilmiyorum,zira hayir sacmalama diye parliycak hemen..Püffffffff herseye hemen tamam diyen bi kocam olmasini isterdim
what dedin gulüm nerene ne yapıştırıcan hiç anlamadım bir daha özet geç bakiim
Dis kaplama yani kuzum,zirkonyum diye bi madde var onunla yapiyorlar.
ama biliyim tuncay hayir diycek
ay ne cahiller demezsen çileğim bişey sorcam bunu kaplayınca noluyoki dahamı seksi dahamı sağlıklı olucan anlamadım bende sandımdı pırlanta taktırcan deel heral:78:
hmm anladım çileğim valla ben korkarım dişle ilgili herşeyden yaptıramam kocişinin yolunu sen bilir bulursun eminim şekercim alttan gir üstten çık işte :92:
lore çoooooooook teşekkürler .değiişik bişeyler yapıyım belki yer diye düşündüm inş yer.
çilek kız napsın adam sana yetişemiyorki yok dövme yaptıracam yok göğsume bişey yaptıracam şimdi diş hayır demezse senin önünü alamayacağından korkuyordur zavallı eniştem.boşver sen onu bunu yaptırmayı bebek yap sen.
estagfırullah canım
once kusbası etı yagda kavurup su ılave edıp pısmeye bırakıyorsun
o pıstıkten sonra eger kusbası gozune buyuk gelıyorsa yarıya keserek ufaltabılırsın
bır su bardagı kadar kusbası et kafı gelır bu corbaya
sonra tencerede bır mıktar tereyag cok az sıvı yag ıle 1,5 yemek kasıgı unu kavuruyorsun
uzerıne ınce taraftan rendelenmıs havuc ılave ederek et suyunu koyup karıstırıyorsun
ayrı buyukce bır kasede 1 yumurta, 2 yemek kasıgı yogurt ve yarım lımon suyunu ıyıce cırpıp ılık suyla sulandırarak yavas yavas sureklı karıstırmak suretıyle tencereye ılave edıyorsun
hıc puturu olmayacak sekılde karıstırıp uzerıne kusbası etı ekleyıp bır tasım kaynayınca servıs yapıyorsun
ben bunu et yemeyı sevmeyen kuzuma yaptıgım nohut falan eklemıyorum ayrıca uzerıne pul bıberlı sos yapmıyorum ama arzuya gore haslanmıs nohut ekleyebılır veya tereyagında pul bıber kızdırarak kaseye sos servıs yapabılırsın
harıka oluyor tadı ben haftada en az 1 kez yapıyorum ve bayılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?