• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Ben yememki Mucizecim.Evden tatlı eksik olmaz.Varsın kıymetimi bilmesin koca.O seviyo, Anılda seviyo:)) Ben tatlıya düşkün değilimdir pek.Mesela bir çikolatayı yiyemem, kesilirim hemen.O yüzden diyeti aksatmıyorum..

hamarat hatun yasmın
yemınımı bozdum mu dıyorsun yanı menuyu sayarak

bende sadece corba ve tatlı var
ayrıca pısırılerek kullanım amacı henuz belırlenememıs kusbası etım var
ne yapacagımı ıse hıc bılmıyorum
aslında soyle kreplerın arasına cemen surup yıyesım var amaaaaa kocıkoya yemek lazım

Aslında yemek , tatlı yapmayı seviyorum.Zamanım olsa yaparım.Evde olunca, kendimi mutlu hissediyorum.Kadın gibi yani.O zamanlarda işte içimden öyle davranmak, yemek yapmak falan geliyo. Seve seve yapıyorum..

hamarat hatun yasmın
yemınımı bozdum mu dıyorsun yanı menuyu sayarak

bende sadece corba ve tatlı var
ayrıca pısırılerek kullanım amacı henuz belırlenememıs kusbası etım var
ne yapacagımı ıse hıc bılmıyorum
aslında soyle kreplerın arasına cemen surup yıyesım var amaaaaa kocıkoya yemek lazım

Lorem azıcık et sote yap.Ben severim:))

afıyet bal seker olsun o zaman yasmınım
ayrı bır keyıf aslında yemek yapmak
ama kendı ıstegıyle yapınca tabıı

neyse ben cıkar kızlar
evıme gıdeyım dunden kalan utume gırıssem mı yoksa yavas yavas kocaya yuklemek ıcın yol mu yapsam dıye kendımle savasıyorum su an
haydı herkese ıyı aksamlar

bende kaçıyım kızlar bugün bende tavuk pirzola alıp derinin tembel yemeğinden yapsam dediydim ama oğlan öğlen hamsi yedi balık tavuk olmaz şimdi manava bi uğrayayım oda fikir vermezse bakcaz çaresine gaari
hepinizi öpüyorum oğlanlar kızlar iyileşsin,bide çileğin kocası çileği komple zirkonyumla kaplatsın bu gece hepsi için dua edicem...

ahh yasmin ben severim tatlıyı hele şöyle şekersiz çayımın yanında ne güzel gider.
diyeti de bozdum içinkendime kızıyorum ama içten içede seviniyorum.ama başlıycam yine.

eskiden bende senin gibi mutfakta hep bişeyler yapasım gelirdi ama şimdi yasmincim hiç sevmiyorum.mutfağa girmek ölüm tembelleştim ben.

bu arada yatak odamı maytlardan ve tozlardan iyice bi arındırdım. altunu üstünü kızımın yatağını kendi yatağımı tülü nü perdesini hepsini aşşa indirdim.
nette bi yazıda geniz akıntısını tozların çok tetiklediğini okudum aşka geldim.napıyım yaa .bari bu geçe rahat uyusun kuzum .yavrum dun perişan oldu.

ıyı aksamlar guzeller
yemegımı yaptım yanına da bır guzel portakallı kek yaptım
afıyetle de yedık hatta ama yıne bır eksıklık var gıbı ya neyse

yasmınım zaten hepımız evımızın kapısından gırdıgımız an ıtıbarıyle evımızın kadını olmuyormuyuz
aksama kadar farklı bır yerde calıssak bıle yıne de aksam o evın kadını yıne hıc eksıksız bız oluyoruz
aslında bır nevı haksızlık oluyor ama tercıhımız bu yonde ne yaparsın

kuzumun burnu akıyor yaww
aslında bugun dısarı cıkmadı ama sanırım hafta sonunun etkısı bugun cıkıyor
yavrum sanırım agzının ıcı acıyor kı bende anne jelıbon dıyor tatlansın dıye
ılac verdım ınsa allah ılerlemez anlasılan bu gece 3 kısı yatıcaz

Yemek yerken söyledim,sadece güldü !:52: Azcik akilli ol,istedigini iste ama kendinle ugrasma dedi:( püffffffffffffffffff bende kuru yapmistim kabul edicegini hayal ederek..

ogluyla disardalar simdi,gel babacim annen azcik nettee arastirma yapsin dedi siritarak,bende cakcam simdi tekmeyi görcen arastirmayi dedim.

aksamin özetini gecti msize,simdi biraz suratim asik..

gelsin bakicaz artik asikliga devammi diilmi diye..

selam güzeller kurstan çıktım gezmeğe gittik akşam
bir arkadaşın bebeği olmuştu onu görmeye aman ne sevimli oluyorlar küçük bebekler maşallah yaa eymen çok şımardı ama yaa onları da sevşyordu yüz buldu iyice valla zor durdum

şimdi yatırdım uyumadı henüz dönüyor yatakta bende seksi geceliğimi giydim salınıyorum ortalıkta yeni aldım da bir hevesle giydim oğlan uyusun diye gözünün içine bakıyoruz :31:

neyse kocişim ballı zencefilli sütümü getirmiş onu içeyimde oynaşalım biraz :17: yarın saat 13.00e kadar dersim var sonra evdeyim ve ilk fırsatta yanınızdayım öptüm şekerler iyi geceler

gunaydınnnn
oglumun burnu hızla akıyor
ama keyfınde sorun yok maasallah sadece burnu akıyor

cılegım senın kuru bosa gıtmıs anlasılan
ama gercekten ugrasma kendınle gayet yerınde hersey

beyazmelegım gezmeler yemekler maasallahın var
cok devamsızlıgın var haberın olsun

ben her aksam kuzunun yatagında sızar oldum
her gece kocıs gelıp benı oradan alıyor sanırım kendımıze bır cekı duzen vermemız lazım

Lorem günaydın.Hiç keyfim yok.Bende hastalandım şükür.Birde herzamanki meseleler var.Allah'ım beni büyük sınava tabi tutuyo.Ya bu adamı öldürecem ya kendimi.Canım burnumda..

günaydın diyetuslar:8:
ve yağsız pasinlorust:9:
naparsınız eyimisiniz geçmiş olsun pasin kuzuşa.okadar akacak geçer hemen korkma annesi:94:
yasminim sanada geçmiş olsun noldu yine kızdırmış seni dino enişte sanırım:86:

günaydın kızlar
bendede bi durgunluk var bugün nedense
banyo yaptım sabah sabah dışarıda çıkıcam zaten nanemollayım inşallah hasta olmam iyice
dün şu bebeğinde lenf sorunu olan arkadaşım vardıya o geldi ultrasondan gelmişler çok morali bozuktu nodlar büyümüş ve çoğalmış sayıları olsun dedim kötü olmadığını biliyoruz en azından zavallı ilaç kullandı gözle görülmeyince küçüldü sanmış sonuçları alınca şok olmuş bugün çapaya gidiceklerdi sabah .inşallah herşey hallolur Allahım evlatlarımızla sınama yarabbim:(
çilekcim arkadaşım pırlanta taktırıcaktı dişine fıkıh ilmi almış bir diğer arkadaşa sorduk caiz değil gusl geçmez dedi bence bu konudada araştırsan iyi olur kaplama diyince aklıma direk bu geldi .
lorecim yasminim sizede günaydın
yasmincim senin imtihanında bu kocan canım inşallah istediğin gibi bi insan olur ama eskiye göre düzelme var sanki

Geçmişimde nasıl bir günah işlemişimki Rabbim bana böyle bi adamla evlenmeyi reva gördü.Artık koltukları falan ısıracam sinirden.Yada boşanacam.Mıçarım böyle işin içine.

Back
X