2008 Kasım Anneleri

günaydınnn kızlar
sedacım öncelikle geçmiş olsun canım ,
bağırsaklarını bozmuş olabilirmisin acaba .bence izin al ve doğru doktora git .dünün resimlerinide bekliyorum canım

haftasonu bende dinlenemeyenlerdenim helede dün gece 10 dn sonra arkama motor taktım şu akıllı saatler varya canımıza okuyo valla saat 17yle 22 arası 2 katı sarfiyat olduğundan makina çalıştırmak için saat 10u bekliyorum aksi durumda kendimi enayi gibi hissediyorum.10 dan sonra çocukları yıkadık ,börek yaptım,ütü yaptım makinaları çalıştırıp yattığımda saat 1i geçiyodu .hazır börek yapmışım adama kahvaltı hazırliim çünkü kendi kendine kalsa hayatta yemez diye 6.5 da kalktım .şuan üzerimden tır geçmiş gibiyim.bi uyandımmı bidahada uyuyamam yazık bugün bana valla
yaza bi plan yaptık inşallah gerçekleştirebilirsek pek bi sevindirik olucam
şimcik çocukların odası 12 m2 falan benim yatak odamsa 17-20 m2 geçen sene görümcem odaları değiştirelim demiştide gardrop hariç herşeyi değiştirmişitk sonra çocuk odasında gardrop hoşuma gitmedi haliyle ertesi gün geri çevirmiştik.yatak odam 12 senelik aslında idare eder ama şöyle sürgülü tavana kadar yüklüklü bi dolap istiyorum çocuk odasının müsait bi duvarı var oraya gömdürücem hazır bulamam herhalde ısmarlama olucak o yüzden bide yatağımı koyucam onun dışında tuvalet masası komidin hiçbişey istemiyorum boşuna kölelik yani yerdende tasarruf etmiş olıcam .çocuklaada büyük bi dolap ranza ve çalışma masası takımı almayı düşünüyorum çilekten beğendik geçen gün bitane.aslında çilek olması şart değil ama ranzası çilek olmalı çok sağlam çünkü.eşime söyledim cts yaza yapalım iyi fikir dedi .bakalım hayırlısı

sedacım yıne soyluyorum kendıne cok yuklenıyorsun
eger dınlenmen ıcın cevrendekıler musaade etmıyorsa artık cevrendekılere uygun bır dılle anlatman gerekıyor
sonucta sende calısıyorsun ve yoruluyorsun hafta sonu evınde ayagını uzatıp dınlenmek senınde hakkın
ben bu kadar karısıklık ve kalabalıga oldum olası hıc gelememısımdır
aılede tek kız olmanın avantajı sanırım hemen rahatsız olurum
tamam ben cok nazlı yetıstırılmıs olabılırım ama dogrusu da senın dınlenmeye ıhtıyacın oldugu
cevren bunu kendılınden ıdrak edemıyorsa ıdrak ettırmek lazım yontemını sen belırle artık
bu arada fotoları beklıyoruz merakla

maytabım akıllı saat dedıgın ne oluyor bılmıyorum
ama sen hamarat hatunssun
bak bır suru ıs halletmıssın
yaz ıcın dusundugunu planlarınız da gonlune gore gerceklesır umarım

Günaydın maytabım valla bilmiyorum ki ne oldu haftasonu acayip yemek yedim kendimi kaybettim resmen misafir olduğu için hep sevdiğim şeyler vardı
Ağrı kesici içtim şuan bakalım işe yarayacakmı karnımda acayip gaz var ama çıkartamıyorum midem patlayacak gibi
Günaydın pasikom çevremdekiler düşüncesiz değiller sadece yeni taşındık die hayırlı olsuna geliyorlar haftasonuda herkes için uygun bir zaman ama malesef eşim ve benim için değil bizde 3 kardeş olmamıza rağmen en küçükleri olmamdan dolayı bende çok nazlı yetiştim bir dediğim iki olmadı çok rahattım ama şuan konum farklı bir iki hafta sonra düzene girecektir eminim Allahtanki evlilik yıldönümü için otel ayarladım abim 2 gün kalsaydın falan dedi ama 2 gün 400 yapıcak şehir içinde 400 ne gerek var dedim yazın kısmetse güzel bir tatil yaparız dedim en azından 29 u Cumartesi günü 2 de giriş yapıp Pazar 12 de çıkıcaz bu kısa sürede olsa bana çok ii gelicek eminim
Sizde baya yoğun geçirmişsiniz haftasonunu misafir ağırlamayı kalabalık olmayı çok severim ama bazende sıkıyor

anladım canım
evlılık yıldonumunuz ınsa allah ruya gıbı gecer

mısafır olayına bıraz ara verecegım dıyorum ama olmuyor kı
cok uzaktan gelen bır buyugumuzu yemeklı agırladık cok da ıyı oldu ama
bır sure kabul etmemeyı dusunuyorum mısafırı zıra cok agır gelıyor su sıralar bana
toparlanamadım hala nedense ben cok cabuk yoruluyorum ama hemen dınlenemıorum

İnşallah pasincim bizde sabırsızlıkla bekliyoruz
Bazen elimizde olmuyor malesef kabul edip etmemek kıramıyoruzda değer verdiğimiz kişiler ve güzel vakit geçireceğimizi hissettiğimiz kişileri bizde isteyerek kabul ediyoruz mesela ablamlar hergün beraberdik önceki apartta neredeyse abimler haftasonu gelirlerdi arada şimdi Cuma oldu mu ablam yiğenim geliyor bundan büyük mutluluk duyuyorum özlüyorum özlüyoruz abimler desen canımız ciğerimiz onlarda bu haftasonu yeni geldiler evi görmeye ee yolda uzun olunca birlikte zaman geçirmek istediğimiz için kaldılar ee annemin en küçük kardeşi dayım eşide annemin 35 senelik ahbabının kızı bağlar kuvvetli abimin ablamın bizde olduğunu duyunca onlarda akşam çay içmeye vs geliorlar bu herzaman böle olmaz tabii şuan çok yeni bu yüzden kalabalık oluyoruz düzelicek inşallah

hee buarada resimler derin hatunda face eklicek bugün büyük ihtimalle

Günaydın hatun kişiler.Çok yoğunum.Okudum ama bugün yazılanları.Bende sabah sabah kocanın hastalığıyla canım sıkıldı, Anılla devam etti.Anıl iyileşti, öksürük var biraz.Kocaya geçti bu defa. Oğlumla dolu dolu, boş öpüşmeli koklaşmalı iki günden sonra buraya gelmek çok zor oluyo.Yavrumda üzülüyo.Arkamdan o donuk bakışı mahvediyo beni.

günaydın kızlar, haftanız iyi olsun şimdiden...
yazdıklarınıuza baktım..

maytabım maşallah ne çok iş halletmişin gece.. sanırım 22 den sonra daha ekonomik oluyor su..
yaza düşündüğünüz şeylerde gerçekleşir inşallah...
bizde yaza kuzulara yatak düşünüyoruz odalarına kaan çok meraklı araba yataklara belki öle bişey alır babamız diyordu geçen...

lorem sende gezmelere gitmişin, misafir ağırlamışın dolu dolu bir hafta sonu olmuş.. çok çocuk olunca gittiğin yerden bişey anlamıyorsun ben o yüzden çok sık görüşemiyorum komşularla...

sedoş sende dinlenememişin hafta sonu sizin evde dopdoluymuş...bana sakın kızma ama ailenle oturma konusunda demek istediğimiz buydu tamam kalabalık çok hoş olur daha tatlı olur bazı şeyler ama istediğin gibi ayağını uzatıp kafa dinlemek zor.. evde büyüklerimiz olunca gelen giden çok olur bayramda seyranda hep ilk sizin ev dolar..ablamdan biliyorum ben bu durumu oda çalışır hemde tüm maliyet hesapları ona bakıyor üniversitenin ama birde evde her işe koştururdu... sabah temizler gider akşam geldiğpinde bulaşık yığılmış olurdu gelen gidenden... senin anne sana bırakmıyordur eminim ama siz evliliğinizin tüm özel anlarını zor yaşarsınız.. neyse sen daha iyi bilirsin ... geçmiş olsun bu arada...

yasmin seninde kocişe geçmiş olsun...

bizde kaanın gözü aynı hala büyük arpacık .. gece kerem beni çok sinirlendirdi sebepsiz ağlıyor birde uzuatıyor ağlarken tüm apartman duyuyor neredeyse kaan uyanmadı Allahtan.. gee biraz söylendim ya kerem beye sabah kahvaltısını güzel yaptı tüm yumurtasını yedi bitirdi ekmeğimiz kalmış fırına tel ettim çocıukta pide getirmiş azda sıcak pide yediler iyiyiz yani şimdilik... üstüne dişimizide fırçaladık.. yeni fırça aldık alışverişte artık fırçalayıp yerine koyuyoruz..
dilleride çözülüyor artık...
asslında varya herşeyi iyi kötü biliyorlar ama dile getirmiyorlarmış... geçen acunun yeteneksizsiniz programına bakıyorduk seviyorlar dans edenleri seyretmeyi.. neyse yılanlı bir adam çıktı kaan yılanı görür görmez aaaaa yilaaaaa tısssss diyor biz şaırdık tabi yılanı resimlerde gördülermi tısss diyorlardı öyle öğrendiler ama ismin söyleyince şaşırdık biz... daha bunun gibi çok şeyin adını biliyorlar artık iyiyiz hani sizinkilerin yanında pek bişey değil çoktan söktü bazılarınızınki ama biz ağır ve sağlam adımlarla geliyoruz konuşmada...:))

Son düzenleme:
KIZLAR günaydın artık 2 yaşında önergenlik günlerinde neyi niye yaptığını onunda bilmediği bi yakışıklıyla dolu dulu bi hafta sonu geçirdim.

evde falan bi şekilde ayar veriyoruz ama dün avm de kopardı beni hala kaslarım taş gibi çok sıkmışım kendimi.bütün masaj koltuklarına oturdu.masaj aletlerine saldırdı stand görevlileri birini bozarsa size kalır diye uyardılar eksik olmasınlaryemek yiyelim dedik elindeki suyu avm nin en üst katından aşağıya boca etti boca ettiği yerdede her yer kablo ışık vs:18:

akşam gelir gelmez sızdı çokda uyutmadım gece uyumaz diye bu sefer evde başladı.taktı babasına göşlük takmak yook diye adam takamadı akşama kadar gözlüğü.takınca yıkıyo ortalığı nedense hep beraber boyama yapıyorduk elleme elleme dedimm.. boyamak yoook hatice gitt.
ay tamam dedim bıraktım bu seferde bıraktım diye ağladı
oğlum gel barışalım küs yatmayalım dedim işaret parmağını gözüme doğru sallaya sallaya çakalll demezmi off of tam eşşek sıpası moduna girdi

Nazlım Anılda dün gece cozuttu.Sebepli sebepsiz ağlamalar, anne kucana al demeler, yapışık gezmeler.Birde sırtüstü düştü, kafayı vurdu yere.Ben de bağırınca iyice ağladı.Üst kat komşumuzla karşılaştık, bu ara ne kadar çok ağlıyo diyo(

selam kızlar
güzel bir haftasonundan sonra işe gelmek zor iş valla
bıktım allahın gücüne gitmesin de
tamam hep şükrediyorum gerçekten işimiz gücümüz var
allaha şükür çalışabilecek sağlığımız var ama yine de bazen isyan edesi geliyor insanın
gitmeme yakın sürekli annecim anne annem diye yapışan bir sıpayı bırakıp geliyoruz işte
ne için : onun için birazda çalışıyoruz
off ne biliyim şans yokmuş bizde demekki
neyse fazla uzatmıyım halime bin şükür yine tövbe allahım:)
bizde de gece ağlama işi var
sürekli rüya görüyor
gündüz biteremediği mevuzları gece uykusunda tamamlamaya çalışıyor galiba
arabamı verrr diye ağlıyor
kucağım alayım diyorum hayır diyor bağırıyor
tüm bina uyanmıştır herhalde
molfix almıştık sürekli çiş üstüne çıkıyor yaa
sabah 6 da bana diyorki
"annem çok çiş yaptım ben" "bakk ıssak olmuş annem"
yerrim ben bunu yaa napiyim içime mi soksam rahatlaım acaba bilemiyorum yaniiiiii kuzum benim

Mucizecim merhaba, sana da iyi haftalar..

Derin çok huysuz ama bi o kadarda tatlı oldular.Bende Allah'ım bu nasıl bir hediye diyorum.Evlat bu kadar mı tatlı olurmuş:) Allah'ım acılarını göstermesin.

hoşgeldin mucize hoşgeldin derin
enişteyede geçmiş olsun yasmin

kızlar ne kadar sürecek bu terrible two(sendrom) muhabbetimiz insanın her anı birbirini tutmuyor kızmak istemiyorum şansını baya zorluyor tez vakitte inşallah

teşekkürler yasmincim.

offffffffff ya külçe gibiyim.betül sabaha kadar uyumadı.dolayısıyla bizde.geniz akıntısından bronşları dolmuş.öksuruyor.burnu tıkalı ciddi ciddi hasta oldu bir anda hiç anlamadım.dişide ekleniyor acısına heralde hiç uyumuyor dönüyorda dönuyor sonra bir ağlma anne salla hadı salla salla koyuyorum yine uyanıyor bu sefeir yanına al yanıma yatıyor yavrum elini yanama koyuyor okşaya oksaya uyukluyor ama asla dalmıyor.geçe 3 bucukta acıktım diye ağladı süt getirdik ben yumurta istiyorum diye öyle bir ağladıki babası gitti yumurta pişirdi.yedimi tabiki hayır sadece 2 kaşık.sabah 8 de sızdı böyle uzun bir gece geçirdik.

cumartesi sabah dr diye çıktık akşama kadar gezdik pazar günüde kocayla didişerek geçirdik bir haftasonunu.

SEDA evlilik yıldönümüne kadar sana dinlenmek yok anacım belli,azdaha sık dişini.geçmiş olsun,benim diyette güme gitti nolcak bilmiyorum.

YASMİN anılın iyileştiğine sevindim kocanada geçmiş olsun.sıra sana geliyor dikkat et.

LORE canım sen o koşturmacanın üstüne iyi ise gelebilmişsin.normal yani yorgunluğun.

MAYTAP ev planların şimdiden hayırlı olsun.ne güzel ya yatak odan buyukmuş büyük yatak odalı ve mutfaklı ve oturma odalı kısacası büyük bir ev hayal ediyorum.tıkış tıkışlıktan bıktım

POLİP oğlun dagıtmış haftasonu desene.çocuk iyi enerji atmış.bizimkide çumartesi gündüz güzel geçrdi amma gecesi ve dün acısı çıktı.

DERİN valla içimize de soksak herhalde yetmez.çok değişik bir duygu çok tatlılar ya allah yoklukllarını göstermesin herkkesede tattırsın inş.o konuşmaları mimikleri bitiriyor valla.

NAZLI zamane çocukları bunlar sürekli şaşırtıyorlar .çok zekiler maşşalh

selam millettt,cok fenalardayiz biz..Deniz tam olarak iyilesemedi.aTESI YOK YOK AMA BALGAM VAR COCUKTA,NASIL ZORLANIYOR BILEMEZSINIZ

Doktoru aradik bi ialc adi verdi balgam söktürücü dünden beri veriyorum.insl.bunun faydasi olur.Hic istahda kalmadi,bu saat oldu yemedi bisiy.Bir iki parca ekmek aldi o kadar.Yememesine filan takilmiyrumda nasil kötü öksürüyor yavrum,gecede sürekli uyaniyor bi kendi yatagina bi yanimiza off fenalik geldi banada.neysee herkez iyidir insl.

geçen benim kaanda maaa maaa diye ağlayarak uyandı.. babasının işde kullandığı araba üstü yanar dönerli ya ona maa diyor..:)) sanırım kötü bir rüya gördüki baya korkmuş ağlıyordu sütünü vewrdim sakinleştirdim... böyle olsa neyse diyeceğim ama kerem bu ara çok sabrımı zorluyor kırmadığı dökmediği kalmadığı yetmiyormuş gibi gecede sebepsiz ağlıyor birde sen üstelersen daha çok bağrınıyor önce tamam süt vericem ben yanındayım diye sakişnleştirmeye çalışıyorum sanki kızmışım gibi daha çok alğıyor sözlerime tabi ben uykulu uykulu çoşup bu sefer gerçekten kızıyorum işde bazende elleri poposuda sebebpleniyor sinirimden elimde değil daha hırçınlaştıracağını biliyorum ama güzelliktende anlamıyor bu ara kerem bey çok kuduruk oldu...
polipin dediği gibi önergenlik günlerinde neyi niye yaptığını onunda bilmediği bi yakışıklı gerçekten..:)))

mucize ve çilek kuzularınıza geçmiş olsun çabuk atlatırlar inşallah...

ha kızlar hafta sonu bende diyeti bozdum ama hafta içi memur gibi başladım tekrar ..
dün tartımıda aldım tartıldım ooo uçmuşum baya..( işde oonlar gitmeden bana rahat yok..
çarşamba misafirm var bugün koltukların altını üstünü temizliycem kuzular uyursa tabiii..
altlarını görseniz küçük oyuncak yuvası gibi ne ararsan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…