2008 Kasım Anneleri

Geçmişimde nasıl bir günah işlemişimki Rabbim bana böyle bi adamla evlenmeyi reva gördü.Artık koltukları falan ısıracam sinirden.Yada boşanacam.Mıçarım böyle işin içine.

birinin ahınımı aldınki?(şaka yapıyom kız)
başlama yine boşancam diye.anaaa manyak karı yok öle bi lüksün anılıdamı babasız büyütecen görmüyonmu babasız büyüyüyen nasıl oluyor

günaydın güzeller dershanedeyim dersim var birazdan girmeden bi yazayım dedim

lorem valla öyle hızlı yaşıyorum bugünlede hayatı ve de devamsızlığımın farkındayım doktora gidip rapor alıp sana ileticem

yasminim naptı gene bi anlat bakiim rahatlarsın biraz,hiç akıllanmayacak mı bu adam anlamadım ben ama sabır bee canım en azından anıl biraz büyüsün çille ayrılcam diyorsan da (ki bence ayrılma) anılın biraz daha büyümesi için sabret

maytabım arkadaşına da geçmiş olsun yaa inşallah atlatırlar bir an evvel ah ah dediğin gibi rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın çook zor
sende dikkat et valla üşütebilirsin,bende gece banyo yapıp yattım saçlarımı da bağladım boynuma deymesin diye sabaha hala ıslaktı kuruttum geldim ama inşallah bişey olmaz ilaçlarla durduruyorum sürekli

Ben anlata anlata sizde dinleye dinleye bıktınız.Valla artık dayanamıyorum.Her hareketi batıyo artık. Ağıza alınmıcak küfürler etmeye başladım.Yani o kadar kendimi kaybediyorum.Bu adam çok geniş, bencil.Haftasonu üşütmüş hasta oldu.Dün gece kıçında gezdim.Şunu yapıyım bunu yapıyım.Ben haftalar önce hastaydım.Anıl hastalandı geçen hafta, bana geçmedi şükür.Sabah kalkmış diyoki sen hasta etti, senden geçti.Neyse öyleydi değildi derken arada ağzından salak lafını kaçırdı.Onu sindirmeye çalışırken ben Anılı hazırladım.Eşyalarını da hazırladım.Bana diyoki ben alamam bebeyi sen al, rahatsızım.Aslı arası grip ve bugün kaymakamın yemek davetine katılacağı için süslendi.Canı o kadar acıyan adam böyle hazırlanabilir mi?Tamam bırak ben alırım diye kızdım ve lanet olsun sana dedim.Diyoki poşeti alayım ben.Yok dedim.Bi baktım harbiden elini kolunu sallaya sallaya asansöre gidiyo.Ya orda bağırıp çağırıp rezil etmek vardı.O asansörle indi, ben Anıl, çantası ve kendi çantamla cevat kelle gibi merdivenlerden indim.Bebeyi verdik, karıcığım diyo bana.Ya nasıl bir genişliktir bu.Sinirden telefonumu bile evde unutmuşum.

hay allahım yaa tam dayaklık bu adam yapıp yapıp sonrada hiç bişey olmamış gibi yapıveriyor güya gönül almaya çalışıyor
ah yasminim nasıl adam edeceksin bilmiyorum ama anasını böyle büyütmüş ceremesini sen çekiyorsun

Slm canlar 3 gündür fenalardayım karın ağrısı gaz problemi yaşıyorum dün halimi görüp git dinlen dediler bende çıktım ama dinlenemedim arda paşam başımda uyuma uyuma die debelendi sonunda sinirlenip kapıyı kitledim yarım saat dalmışım arda beyin çığlıkları ve kapıyı yumruklamasıyla uyandım içeri koynuma aldım uyu çabuk dedim beraber uyuduk uyandığımda saat 8 di
Sıcak su torbasıyla biraz ısıttım karnımı halada karnımda ii geliyor uykum var çok feci dinlenemiyorum bir türlü haftasonuda eğitim var bu gidişle yığılıp kalıcam bir yerde abla bizdeydi dün diyorki sen istedin buraya gelmeyi homurdanma buraya gidip gelmek değil beni yoran taşındığımızdan beri bir gün bile dinlenememem olmadı içeriyle konuşup izin isticem kendimi hiç ii hissetmiyorum yüzümde sivilceler çıkmaya başladı vücut reaksiyon gösteriyor haliyle öğlen çıkayımda sıcacık bir çorba içeyim ii gelir belkim

Ya adam çok geniş.Ne denersen dene yapacağını yapıyo ve karıcım diye yağcılık yapıy daha da sinir ediyo beni.Bi mesele varsa karşılıklı tartışırsın, hırsını alırsın , herkes pay çıkarır, bi daha yapılmaz.Bu adam susuyo ve devam ediyo yapacağına.Hiçbişi yok gibi.Konuşarak çözemiyosun hiçbirşeyi. Adama saydım saydım sabah halen elimi tutmaya çalışıyo.Gurursuz insanı hiç sevmem başımda bitti..

selam kızlar..
uzun bir ayrılıktan sonra burdayım..
geçmişe malesef hiç bakamadım...hasta olan annelere ve kuzucuklara çok geçmiş olsun diyorum..
yasminim bu adam seni çıldırtacak..sakin olmaya söylediklerini duymamaya çalış tatlım..olan sana olacak..boşanmak kolay ama sonrası çok zor..öfkeyle kalkma..

yasmin üzülme canım

bazı insanlar asla düzelemezler sadece düzelmeye çalışırlar ama bir yere kadar öz aynı.yıkılıp yeniden yapılma şansları yok.bizde böyle insanlardan fazla beklenti içine girmemeliyiz.o zaman yaptıkları güzel davranışlar bizi hayyyyyyret diye şaşırtır daha güzel olur.erkek milleti gerçekten değişik .hiç sinirlerini yıpratma ve anılı düşün mutlu ol....

seda geçmiş olsun ballı ilık su iç birde zencefil çayı.

lore çorbayı yaptım eşim çok beğendi .bana biraz ekşi geldi ama güzeldi.tekrar teşekkürler

günaydın güzel anneler

bu gün benim doğum günüm hem sarhosum hem yastayım...

Hem sarhoş hem yastaysan o zaman bar taburesinin üzerindesin şuan

Kızlar burda iş arkadaşının avukatı var.Konuşmayı düşünüyorum.Yazık ama banada.Yolun yarısına gelmişim diğer yarısında bari huzurlu olayım..

Son düzenleme:
hilal hoşgeldin

mucizem iyiki doğdun o vakit güzel yaşların olsun emi.bu karikatürde benden sana doğumgünü hediyesi olsun gülümsetsi seni umarım

avukat ne diycek kız en son tarifede 600 civarı bi rakam yazıyodu yıllar oldu avukatların ücret tarifesinden bahsediyom atıyom ver 600ü carttadanak boşuyum anlaşmalı olursa indirimde yaparım diycek ne diycek

sen bence bi psikolağa danışmana git insan imamın önüne yatmadan bi doktora gider hastalığıma bak diye.direk gidip imamın önüne yatma yasminim yıka beni göm beni diye

hilal teşekkür ederim canım.hoşgeldin

BİR SORUM VAR!!!!!!::44:

YA arkadaşlar size birşey soracam.hafta sonu betüşü dr götürdük ya göğus yumuşatıcı öksuruk şurubu.alerji surubu .ballı turp suyu,ve antibiyatotik verdi.

ben ve babamız kendimizce dedik ki bu çocugun ateşi yok halsizliği yok sağdece geniz akıntısından dolayı göğsu dolu ve burnu tıkalı öksürüyor antibiyotiksizde atlatır dedik ve antibiyotiği vermedik.direniyoruz ama bu gece 4 ten sonra yine çok öksürdü sizce vermelimiyim antibiyotiği:44:

valla nerdeyim bilmiyorum taburedemi nerede aklım fikrim kuzunun hastalığında.

sana gelince ne avukatı yaaaaaaaaaaaa.bebişin en tatlı zamanında en size ihtiyacı olduğu anda ne avukatı yasmin .ya par erkekler öyle dangozluklar valla benimkindede var yapmazsa erkek olmasdı zati
seninkininde illak i güzel hatırı sayılır bir tarafları vardır onları görmeye çalış ve onu iöyle kabul et kıyma burçtaşımaaaaaaaa.

mucizem iyiki doğdun o vakit güzel yaşların olsun emi.bu karikatürde benden sana doğumgünü hediyesi olsun gülümsetsi seni umarım
Eki Görüntüle 128582

teşekkur ederim canım.güldüm valla.bende onu yasmine hediye ediyorum.

Mucize bence doktorun dediğini yap.Eğer bronşitse ciğerlerine inebilir ve zatüreye çevirebilir.Zatüre de yıllarca devam edebilir.Her sene tekrarlar.Tamam antibiyotik her zaman kullanmamalı ama bronşit olmuşsa ve tedavi edilmezse daha kötü sonuçlar alırsınız.

haklısın yasmin bronşit demedi ama bu gidişle olacak daha sonrası da gelir ayyyyyyyy düşünmek bile istemiyourm yaaaa.yavrum benim kıyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…