2008 Kasım Anneleri

çilek mucize ikinizede geçmiş olsun
balgam için bol sıvı tüketmesi çok iyi oluyor
gece öksürüğü içinse bizde gerek olmadı ama deneyenler çok memnun nettende bakabilirsiniz karabiber ve balı karıştırıp sırtına yalnızca sırtına sürün atletini bluzunu giydirin ten emiyormuş ve öksürüğü bıçak gibi kesiyormuş gece çocuğu çok rahatlatıyormuş bilginize takip ettiğim bir sürü blog anneleri memnun kalmışlar

şu geniz akıntısı ve tıkanıklık meselesine de bi el atsan polipcim

valla eskiden zevkine burnuna sprey sıktıran çocuk kıyameti koparıyorda sıktırmıyor deli ediyor beni.burnunu sürekli açık tutmam gerekiyorki geniz akıntısı ve öksuruk olmasın amma nafile

polip karabiber ve bal karışımının yenildiğiini duymuştum amma sırta sürulduğunu ilk duydum.denemek lazım.sağol canım

Bende yedirmiştim çocuğa zorla halbuki bundan daha memnun kamışlar sadece sırtına kısmının altını çiziyorlar göğsün falan sürmeyin diyolar 2tatlı kaşığı bal biraz karabiber yeterliymiş

off aynı işte biizmkide sıktırmıyor
burnu açmam lazım ama napıcaz bilmiyorum
(( sabah sabah bir ton ağladı
ne o ilaç sıkmaya çalışmışım
acımıyor diyorum anlamıyor
yastığın altna girip
ben sakkandım diyo:))) içini çeke çeke
deli bunlar ya

bende geçen burnu akınca her akşam banyoya soktum istesede istemesede bi kaç kez otrivine sıktım benimki hala emince memede iken bi pıst yaptım oda çok etkiliymiş kullanır kullanmaz açtı dr 3 gün kullan demişti gerek bile kalmadı.yastığını alıp yerine kendi yastığımı koydum yüksek yastıkda faydalı oluyor.bide her akşam banyo peteğine ıslattığım banyo havlusunu astım o günlerde oda nemlendiriscisini henüz almamıştım.ben bunları yaptım kolay gelsin

yapissik olamzmi üzeri o zamanyaa,balla filan?bu aksam bi deneyim bende cocuk hic uyumuyor dolayisiyla ailece ayaktayiz.ac aslinda yiyor bisiler öksürürken cikiyor püf yani..

derin bizimkinin eskiden çok hoşuna gidiyodu babamız her akşam kendisi kullanır onu görünce bende bende diye gerekli gereksiz sıktırırdı şimdi yok suratını bi gömüyo tamam.

polipe bilgilendirmen için teşekkürler

yapissik olamzmi üzeri o zamanyaa,balla filan?bu aksam bi deneyim bende cocuk hic uyumuyor dolayisiyla ailece ayaktayiz.ac aslinda yiyor bisiler öksürürken cikiyor püf yani..

OLMUYORMUŞ çilek linkde veririm de isterseniz bi gezinin bakın çok deneyen olmuş sabaha kadar sırtıda pamuk gibi oldu yazmişlar atlette sadece karabiber kalıntıları kalıyormuş

selam kızlarrr
çok yoğunum ya karıştım gidiyorum offf
polipem özeline bak dadlum sana bişey sordum mesleğinle ilgili doğru cevabı bulamıyoruz da:)))

Son düzenleme:
selam güzeller nasılsınız dersten çıktım geldim oğlan uyurken daldım hemen nete nasılsınız inşallah herkes iyidir
kursum saat 5te dün iyi bi temizlik yaptım şimdi öyle aylak aylak geziyorum hiç bişey yapasım yok

kara turp içine bal olayını söyledi dr muz bize bizde aldık karaturp oyduk kestane balını doldurduk 2 kere verdim daha biraz ağlıyor verince ama bir şekilde kandırıiyorum.çilek bize dr tavsiye etti sende bir dene istersen bakalım faydası olacakmı

hoşgeldin beyaz melek ne güzel boşmuşsun valla bende şimdi hiç işim olmasın diyeneler vermezdim bi iş yapıyorum bi buraya bakıyorum baya işim var benimde

Deniycem polisim co ksaol canim..Blogda güzelmiss begendimmm..

hersey iyi hosta benim dana bunu yaptirirmi bilemem,durmazki iki dakka süreyim beline.Bakalim

en azindan deniycem bellimi olur belki sürebilirim.

Polipecim dr.önemli bisi diil dedi,hos bunlara göre hicbis önemli diil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…