- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.781
ayrıca ben haluktan hiç hazetmem
eşimde sevmez
ne o ya taşfırın olcam diye
çok gerikafalı hareketleri var
çok ilgisiz odun gibi biri
kadın da onunla nasıl evlenmiş hayret
bulmuş fıstık gibi kadını işi var gücü var evinin hanımı
kıymet bileceğine
tamam dürüst biri olabilir ama yeterli olmaz her zaman dimi hacılar
selam güzeller geldim yine,dün dershanem yoktu kusum vardı sadece gelemedim
dün sarhoş gibiydim zaten önceki gece hiç uyumadık desem yeridir,oğlum uyuyamıyor öksüükten tabi ağlıyor bizde onunla oturuyor gece acile gittik buhar verilmesi için evde de var buhar makinası ama oradaki kadar faydalı olmuyor
ay çok zor geçti dün de kendi doktoumuza götürdüm bir iki ilaç daha verdi bazılarını kesti çok şükür bu gece rahat uyudu ilk yattığında biraz öksürük tuttu ama geçti
kocacığımda daha iyiye gidiyor bana bişey olmasın diye yatakları da ayırdık özledim valla adamı
yasminim ilk senin mesajı gördüm açınca bebeğim :)) valla ben bişey yapmadım adama bnu sefer dışarıdan bulmuş gelmiş
ama yapacaklarım var bi iyileşsin benim de reglim bitsin çok güzel şeyler aldım gecelik,babydoll,eylülün aldığı jartiyerin altına jartiyer çorabı da nihayet alabildim buldum sonunda istediğim gibi o yüzden renkli geceler bizi bekliyor
Dün akşam çocuklar duymasından bahsediyorsunuz sanırım ben muhteşem yüzyıla baktım biraz sonada yattım önceki geceden uykusuz olduğum için ama melteme zaman zaman bende kızıyoum tamam haluk benim de hayallerimdeki erkek değil ama en başından beri böyle kaç senelik evlisin aklın nerdeydi yada tamam boşadın attık ağlama zırlama sus otur dimi işte
dün noldu pekki barıştılar mı
günaydın kızlar dün muhabbet iyiydi fakat çıkma vaktim gelmiş koşa koşa gittim oğluma
bana ligt demen hoşuma gitti seda nitekim herkez beni dominant bilir.Benim herifde dışarda öyle bi izlenim veriyor ısrarla.birileri bi yere çağırınca falan olmaz hatice yi bırakıp gelemem diyomuş manyak herkezde bana kılıbık bu herif deyip duruyor
ama dün düşündümde kendimize bi koca yapacak olsaydık işte bi tutam yakışıklılık,bi tutam karizma,bi tutam vicdan şu bu tüm iyiliklei koysaydık bi tanede kötü huy koyacak olsak ne seçerdik kızlar
ben böyle düşününce nazına kurban oluyum sen böyle kal kocacığııııım dedim valla
yazayımmı bir erkekde olabilecek kötü huyları(sizde düşünün bakalım elinizdeki modellermi daha iyi olurdu yeni yapacağınızmı)
1-ÇAPKINLIK
2-KUMAR
3-ALKOL VEYA MADDE BAĞIMLILIĞI
4-ARKADAŞLAR GECE HAYATI
5-TEMBELLİK ÇALIŞMAMA
6-YALANCILIK
7-ANNE KUZUSU BENİM AİLEMCİ BASİRETSİZ
8-SORUMSUZ BABA
9-AYI(KADINA EL KALDIRABİLECEK TOPLUMDA KÜFREDECEK SAYGISIZ TÜR)
10-CİMRİ TUTUMLULUKLA KARIŞTIRILMASIN (ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU YEDİRMEYİP GEZDİRMEYEN TÜR)
VALLA benim aklıma bunlar geldi seçin bakalım eğer bunlardan hiçbiri olmaz diyosanız elinizdeki modelleri bi gözden geçirin bakalım
geçmiş olsun canım...metltem 1 gece dayanabildi gitmmmeee diye zırladı
meleğim hoşgeldin tekrar geçmiş olsun küçük erkekle büyük erkeğine..:))
bu arada güzel gecelerde sizi bekliyormuş maşallah şanslı adam senin eşin beeeeaa...
benimkide sevmez haluğu ama bazen denk gelirsen ben bakarım demek dayanamdı meltem hanım...
öyle olur olmaz her sebebpğdeb boşanılırmı yaaav...
akşam bende muhteşem yüzyıla baktımmm saırım devam edicem bu diziye hewr şeye kötü yandan bakmaya bayılıyoruz milletce aman şıkır şıkır o zamanlarda ya seyrettiriyor kendini...
1- yokkkk
2-yokkkk
3-yokkkk
4-gece hayatı yok ama arada arkadaşlara takılır maç yaparlar halı sahada...
5-çok çalışkandır o konuda iyi ama evde yorgun..((
6-yalan yok çok şükür yokk..bazen beni kandırır şaka yollu kızdırmaya ...
7-ailesini sever ama benim ailemide benden çok düşünür ne yaln sölimmm..
8-çocuklarına çok düşkün bilinçli ama bazen bakarken pek özenmiyor daha çok karışıklık çıkıyor...
9-kesinlikleee yokkkkk çok şükür....
10-oooo bu konuda çok bonkördür önce çocukları gelir onları ıvır zıvıra oyuncağa alıştıran ooo..
şöyle genelde bakınca iyiymiş erlimdeki kıymetini bileyim hatırlamamda yardımcı olduğun için teşekkür ederim şekerimmmmbu ara çok iyi düşünmüyordum onun hakkında heheheheheh yeni düzelttikya iyiyiz şimdikkk...:82:
polıpım sukredıyorum zaten bz cok severek buyuk bır askla engellerı yıkarak bıraraya geldık
allah bozmasın cok saldırya ugradık ama allah beterınden saklasın
yıne de tuzu bıberı dedıklerınden arada sırada oluyor ıste
DÜN BANA sen sabırlıymışın dediniz ya değilim aslında sadece her durumda bu ihtimalleeri düşünür ve şükrederim.polyanacılık diyolar ama ben şükretmek diyorum.özge uzun u bilirisiniz çocuğunda çok değişik hastalıklar çıkmış down sendromundan tutunda ortopedik bi sürü engel ve çocuğun adı dağhan mış bu duruma dağhan sendromu diycez demiş dr lar tıp tarihine geçmiş yani.soruyorlar özge uzuna bilseydin yinede doğururmuydun diye zira gebelikte tahlillerde herşey normalmiş
özge uzun şunu demişti hala tüğlerim dike diken olur
-Allah bana anne olmayı nasip etti ya onun için bile değerdi ki ben oğlumu çook seviyorum o çok özel bi çocuk dedi
Ne istiyorsunuz gelecekte dediler
Dağhanın oyuncak arabasını vınn deyip şöle bi sürdüğünü görsem yeter
başkada bişey istemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?