2008 Kasım Anneleri

katılıyoum ondaki de çok gereksiz bir odunluk

geçmiş olsun canım...metltem 1 gece dayanabildi gitmmmeee diye zırladı

1- yokkkk
2-yokkkk
3-yokkkk
4-gece hayatı yok ama arada arkadaşlara takılır maç yaparlar halı sahada...
5-çok çalışkandır o konuda iyi ama evde yorgun..((
6-yalan yok çok şükür yokk..bazen beni kandırır şaka yollu kızdırmaya ...
7-ailesini sever ama benim ailemide benden çok düşünür ne yaln sölimmm..
8-çocuklarına çok düşkün bilinçli ama bazen bakarken pek özenmiyor daha çok karışıklık çıkıyor...
9-kesinlikleee yokkkkk çok şükür....
10-oooo bu konuda çok bonkördür önce çocukları gelir onları ıvır zıvıra oyuncağa alıştıran ooo..

şöyle genelde bakınca iyiymiş erlimdeki kıymetini bileyim hatırlamamda yardımcı olduğun için teşekkür ederim şekerimmmm bu ara çok iyi düşünmüyordum onun hakkında heheheheheh yeni düzelttikya iyiyiz şimdikkk...:82:

meleğim hoşgeldin tekrar geçmiş olsun küçük erkekle büyük erkeğine..:))
bu arada güzel gecelerde sizi bekliyormuş maşallah şanslı adam senin eşin beeeeaa...
benimkide sevmez haluğu ama bazen denk gelirsen ben bakarım demek dayanamdı meltem hanım...
öyle olur olmaz her sebebpğdeb boşanılırmı yaaav...
akşam bende muhteşem yüzyıla baktımmm saırım devam edicem bu diziye hewr şeye kötü yandan bakmaya bayılıyoruz milletce aman şıkır şıkır o zamanlarda ya seyrettiriyor kendini...

geçmiş olsun canım...metltem 1 gece dayanabildi gitmmmeee diye zırladı

sağol canım
ana öyle mi oldu tekrarına bakayım ben bir ara severim kavuşma sahnelerini

valla benim kocam şeker şeker yazdıklarının hiçbiri yok benimkinde kanatsız melek adeta ama neden yine de beni sinir etmeyi başarıyor kendisi ya da kendimi takdir ediyoum bu konuda

teşekkür ederim canım benim mucuks

ayrıca kayılıyorum sanada bende bakıcam sanırım vakit buldukça

DÜN BANA sen sabırlıymışın dediniz ya değilim aslında sadece her durumda bu ihtimalleeri düşünür ve şükrederim.polyanacılık diyolar ama ben şükretmek diyorum.özge uzun u bilirisiniz çocuğunda çok değişik hastalıklar çıkmış down sendromundan tutunda ortopedik bi sürü engel ve çocuğun adı dağhan mış bu duruma dağhan sendromu diycez demiş dr lar tıp tarihine geçmiş yani.soruyorlar özge uzuna bilseydin yinede doğururmuydun diye zira gebelikte tahlillerde herşey normalmiş
özge uzun şunu demişti hala tüğlerim dike diken olur
-Allah bana anne olmayı nasip etti ya onun için bile değerdi ki ben oğlumu çook seviyorum o çok özel bi çocuk dedi
Ne istiyorsunuz gelecekte dediler
Dağhanın oyuncak arabasını vınn deyip şöle bi sürdüğünü görsem yeter
başkada bişey istemem dedi

polıpım sukredıyorum zaten bz cok severek buyuk bır askla engellerı yıkarak bıraraya geldık
allah bozmasın cok saldırya ugradık ama allah beterınden saklasın
yıne de tuzu bıberı dedıklerınden arada sırada oluyor ıste

öyle pasinim tuz biber keyfe keder bizimki şükür etmeyi unutmamak en büyük erdem sanırım

allahım vermesin halimize bin kere şükretmeliyiz ki zaman zaman herşeyden şikayet ediyuoruz ve unutuyoruz ama unutmamalıyız

[QUOTE=yasmin.28;17117083]Ben susuyum bari[/QUOTE]

sende şükreeeet nesli tükenmiş enişte ve lokumunla her uyandığın sabaha

Ya şükür tabi ama sinirlerim yıpranmadı değil.Az önce yavrumla konuştuk."Şeni şeviyoyum, aşığım " diyo. Ben buna binlerce kez şükretsem az.Polipe sabah şu haber spikerinden bahsettin ya, açıp net.te baktım.Cidden şükür lazım sağlıkla kalkılan her sabaha..

slm tekrar bnmde kocişimde sayılanların hiçbiri yok maşallah diim
ama herşey bunlar değil polip hatun bazen ufacık sinek bilem mide bulantısına yetiyorda artıyor
neysem bende kaçıommm hepinize iyi akşamlar canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…