2008 Kasım Anneleri

ahahahahahah poliss seni koca konyalinin hasiymisda haberimiz yokmus.alah kolaylik versin fistiiim hayatta cekemem naz maz.

bencede ama öyle demiyor
prensipleri varmış lise müdürü gibi azarlayamazmışım onu ne diyosam daha hiç saygısız bi cümlem çıkmamıştır ağzımdan 6 yıl oldu sesimide yükseltmedim

ahhh polip hatunummm benimkide 84 model taş gibin arada arızalanıyorda bakıma sokuyom iç tesisatsa biraz zedelenme var amma sürüşü kolay puhahahahhhh

benimki antika 78 model:26: Masada garson servisi önce bayanlara açmazsa adamla bozuşur adabı muhaşeretten girer hödüklükden çıkar ömrümü yerrrrr korkarım adamla yemeğe gitmeye bile

polipe erkeklerin hayalındeki kadınsın diycem ama öyle bir geçer zamankiyi düşününce diyemiyorum.karolin ben cemile değilim diye elini masaya vurduydu adam muma döndu demek ki adamlar biraz ondanda hoşlanıyor

ARANIZDAN BİR YILDIZ DAHA KAYIYOR ŞİMDİLİK HERKESE İYİ AKŞAMLAR SAYIN OKUYUCULAR YARIN SABAH GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ESEN KALIN HAVALAR NASIL OLURSA OLSUN SİZİN HAVANIZ GÜZEL OLSUN KİHKİHKİHH :d

Polip karusu sana yarın lafımı yetiştiririm artıkınnn

gunaydınnn
bugun erken cıkmam lazım elımden gelen herseyı yapmam lazım

dun yemekte annemdeydık
el acma borekler dolmalar yapmıstı dokturmus yıne
bızde yemege kalalım bırlıkte vakıt gecırelım dedık
uzun zamandır aksamları kalmıyordum annemde ne kadar ısabetlı bır ıs yapıyormusum megerse
kuzum anne babası ve cok sımartan anneanne dedesını bır arada gorunce sevındırık oldu sanırım zıvanadan cıktı
artık basım agrıdı o derecede aglak zırlak cıyak bır cocuk oldu
oyuncagına bıle dokundurtmuyor bır baslıyor cıyaklamaya susturmak ne mumkun
hatta bırak oyuncagına dokunmayı kendısıne bakıs bıle atamıyoruz
hepımızı cıldırtmayı basardı kızdım ona bu kez sen mısın bana kızan dıye morarana kadar agladı
hatta tamam deyıp gonlunu yapmaya calısmama ragmen kıpkırmızı kesıldı hala aglamaya devam ettı salya sumuk
ne yapacagımı sasırmıs durumdayım
sendromunu atlatacak belkı ama sakın bır annesı kalacak mı yanında bılemıyorum

Günaydın şekerlerimm
Bugün pespembe giyindim bende pamuk şekeri gibin oldum
Pasikom ohh ne güzel börekler çörekler ohh misss gibi valla
Emir konusunda bizde aynıyız biliyorsun bakış bile atamıyoruz dün hatta kraker yiyordu kasede baktım diee hepsini yere fırlattı dedim seda sakin ol sakin ol aldım onu odaya boğuştum boğuşurken uçuk vardı ya dudağımda sen bir tekme dudağıma uçuk yarası çıktı kanadı nasıl cnm yandı anlatamam biraz kızdım sonra yine sakin sakin dedim kendi kendime zıvanadan çıkartıyorlar harbiden gece koynumuzda uyumuş farkında bile değilim sabah bi kalktım biri bana sarılmaya çalışıyor minnacık elleriyle kuzum sıcacık tenii ohh miss gibi ama kalkmam gerekiyordu kalktım hazırlandım kocişi kaldırayım dedim oda muşmula bi sessiz kalkmayı beceremiyor çocuğu uyandırdı anne gitme gitme uyu yat malesef hemen çıkmak durumundaydık giderkende bir senfoni orkestrası eşliğinde evden çıktık

Son düzenleme:
selam kızlar günaydın
ne güzl muhabbet dönmüş dün kaçırmışım valla dün akşama kadar netle lgili bi sorunum vardı ou çözmeye çalıştım
çözemedim ama çözücem yakında
bugünde arkadaşım 5 aylık kızını bırakıcak bana halbukisi ben gezmeye gidicektim ama olsun kıramııcam bi vatandaş
bakalım kız çocuk nasıl bakılır görücez:) umarım son tecrübem olur kikikiikii
memoyu yapmadan önce cici ananemiz doğur kız bak ne güzel yelek yaptım sana dedi bende tamam be doğurucam söz :) dedimdi de zaten aklımda vardı bi bebe daha yapıverdim
geçen gene bak kızına yelek yapıyorum sahipsiz kalmasın dedi .yok dedim kalmaz o sahipsiz sen bulursun dedim
benden yeni bi bebe bekliyo bunlar hahhahha
duymamazlıktan geliyorum
dünkü mevzuyada balıklama bi dalayım
benimki 73 model bi başak
bütün çekilmezliklerine suskunluğuna burcunun bütün eksi özelliklerini taşımasına rağmen ki ben bir akrep kadını olarak çok seviyorum bu adamı hala ilk günkü gibi
burçlardan anlayan bana başak erkeği ve akrep kadını ilişkisini biraz açıverse ya:)

lorecim anneanne ve dede yeterince şımartıyor sanırım emiralpi .sizdende aynı şeyi bekliyor göremeyince hırçınlaşıyor .bu bi devre umarım çabuk atlatırlar
dün altını değişirken sonra yatırcaktım yatağında memesini gördü bende değişiim öyle verim dedim ama o 3 dakkada totoyu yırttı babaanne aşşağı indi noldu düştümü diye
yok dedim kaprisli torununun işleri

sedacım aynılar dıyorsun yanıı
ama artık ben bıraz sakınlesmesını ıstıyorum yaww

maytabım sadece bıze degıl bu yaptıgı
annemle babama da aynı sekılde aksama kadar
ınsanların burnundan getırıyor resmen
cıyaklama ısını bıraktıramadık gıttı
bırbırımızın konustugunu duymuyoruz cıyaklamalarından
ufff basım agrıdı dun aksam sırf bu yuzden o kadar gerıldım kı anlatamam

İnşallah düzelirler pasinim gerçekten çok zor resmen bilinçli şekilde şımarıklık yapıyorlar bence bu davranışlarda kışın çok etkisi var çocuklar bütün gün evdeler dışarıya çok az çıkıyorlar arda yazın sürekli bahçede parkta denizde birden eve tıkılınca biz bile daralıyoruz onlar ne yapsın birazda bu yönden düşünmek gerekir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…