• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

gunaydınnn
zor kalktım geldım cok uykum var
yarına gunduz bır yere davetlıyım ama aksam yemegıne de benım mısafırım var
kıme nasıl yetısecegım bılmıyorum

dun aksam arkadaslarımla bırlıkteydım
cok guzel gectı gec geldım daha dgrusu koca aldı gelıp
baska da bır sey yok sadece cok uykum var

Günaydın şeker parelerim hayırlı cumalar
Ohhhh haftasonu geldi bugünde işi bitirdikten sornam efime gidippp banyomu yapıpp oğluşumla beraberrrr güzell bir uyku çekmeyi planlıyorummm
Bütün hafta en büyük hayalim buydu :D
Dün çok komik bir olay yaşadık biraz müştehcen ama anlatimm :D
İş dönüşü evin orda markete girdik kocişkoyla banyo köpüğü bakayım dedim tam o bölmede kondomlar :D herif bakınıo öle aliim mi dedi al dedim yok alamam dioo sırıtıyor allam alsana hadi diorum yok uttandı kasada da kapalı bir kız vardı tam kasaya geldik yine sordu alayım mı die aaa al hadi dedim bi yandanda kıs kıs sırıtıyorum bak ya bende dalga geçiyorsun demi dedi yok ya dedim sizinle konştukllarımız aklıma geldi kihkihkihh gitti almaya almış neysem ödedik ne aldın dedim senin için özel dedi allalaaaa ne özeli be dedim manyak tırtıklı almış ıykkkkk nefret ediyorumm ne o öle dedim tühhhh yaa inanmıyorum gerçekten mi dedi ebet dedim git çabuk değiştir :D oldu gidip bide değiştiricem hee idare et artık dedi ama onun o utanması şekilden şekile girip kızarıp bozarması muzip muzip gülmesi çok komiğime gitti marketten çıktıktan sonra patlattık gülücükleri :D çok komikti
Hayırdır yaso hatunum neyin varkine

günaydınnn
en erkenciniz benim galibaaa kızım gece çok mızmızlık ettim ağlayarak uyandı durmadan:(
aslında dün gece keyfi yerindeydi caillou masası ve bebeği geldi çünkü görmemişler gibi herşeyini masasında yaptı yemeğini orda yedi,meyvasını orda yedi,oyun hamuru oynadı tam 2 saat kuzum ya mutluluğunu hiçbişeye değişmem kuzummmmm

Sedoşum tırtıklıdan memnun kaldım yalnız ben onu söyleyim.Bebeyide utandırma.Keyfim yok kocayla nanelimonuz.Ay kıl oluyorum bu aralar ona:(( Oğlumda rahatsız ya.Sabah anne nolur gitme dedi.Canım sıkıldı işte..

Lorem, Laviş günaydın..

en erkenciyim derken en sonuncu oldum gelen gidenden bi türlü tamamlayamadım mesajımı:D
bu akşam yada yarın akşam galanimadayız yupppiii belrisizliğin sebebş eşimin amatör topçu olduğu için maçı var e mecbur biraz alkol alıcaz cumartesi gitsek pazar maç olunca ters oluyor bu akşam gitsek yarın eşim erken kalkmak zorunda böyle işte....

tırtıklı nasıl oluyor yaaaaaaaa:26:ben çok cahilim anşılan ben rötar alıyorum hep:)))
yasmin ya bende bu sabah rahat çıktım kızım uyuyordu her sabah oda ağlıyor peşimden çok zor gerçekten bide anıl paşam hasta sana nazlanıyor annesi kıyamam ben onaaaa

YASMİNİM AFTLAR GEÇTİ DE SONRA DİŞ ETLERİ ŞİŞTİ VE KANAMAYA BAŞLADI BİKAÇ GÜNDE O SÜRDÜ SONRA İLACIMIZ DEĞİŞİNCE DÜZELDİ ŞİMDİ İİ ÇOK ŞÜKÜR YEMEK YEMEYE AZ DA OLSA BAŞLADI ÇOK ŞÜKÜR:nazar:FAKAT HALA AZ DA OLSA MIZMIZ:(

Zor geçiyo.Yemeyince dahada zor oluyo.Anılında dudağının üstü kırmızılaşmış.Uçuk gibide değil.Ateşi dışına vuruyo herhalde:( Geçmiş olsun yavruna..

günaydın kızlar
geçmiş olsun laviş
çok zor hastalık yaa
insan kahroluyor dimi.allah beterinden saklasın.
geçici hepsi çok şükür bunların.
dün benimkinin altını değiştirdim
aferin benim oğlumaaaa diyor:))
ayy bu kadar mı kopyacı olunur yani
vallahi teyp gibi
yaramaz buğra mısın sen diyoruz
hayıy akıllı buvayım diyo:))

günaydın fındıklar
yasminim geçer bir ana önce umarım sıkma canını sen hafta sonu sevginle iyileştirirsin o yakışıklıyı:38:

laviş artık son günlerine geldi bi an öncede geçer gider inşallah.sen boğaz enfeksiyonundanmı oldu demiştin neyse bitti gitti inşallah:nazar:

derin hoşgeldin seninkinide bilmediği 5vakit namaz oda işine gelmez herhal:66:akıllı buya çıçma artık altına artıkın demiyonmu sen ona.kafa cayır cayır sanırsın 9-10 yaş işlerine gelmedimi 2yaş çocuğu oluveriyolar vurup vurup ısısracan popolarını bunların

seda dan inciler isimli programımıza hoşgeldiniz +18:78:

hoşbulduk polipecim
demezmiyiz kızz helaya gidelim diye
ama yok anam hayıyy diyor
çok inatlaşmak istemiyorum
kafa biraz daha yerine gelsin yaza inş. bakalım
namaz kılmayı benden iyi biliyor :)))
annemden öğrenmiş
boyuna göre bir kilim falan bulursa hemen aklına geliyor herhalde
güzelce seriyor bütün harketleri yapıyor
hatta içinden güya bıdır bıdır dua okuyor:)))) çok komik
biraz da seyirci bulursa deymeyin keyfine
bitirip sözüM ona seccadesini toplamadan önce tesbih bile çekiyor:)))))
sonra topalyıp alkışş diyo herkese bakarak:)))))
tabii bütün herkesi hasta ediyor:)) deli yaa tombalağam benim:nazar:

hoşbulduk polipecim
demezmiyiz kızz helaya gidelim diye
ama yok anam hayıyy diyor
çok inatlaşmak istemiyorum
kafa biraz daha yerine gelsin yaza inş. bakalım
namaz kılmayı benden iyi biliyor :)))
annemden öğrenmiş
boyuna göre bir kilim falan bulursa hemen aklına geliyor herhalde
güzelce seriyor bütün harketleri yapıyor
hatta içinden güya bıdır bıdır dua okuyor:)))) çok komik
biraz da seyirci bulursa deymeyin keyfine
bitirip sözüM ona seccadesini toplamadan önce tesbih bile çekiyor:)))))
sonra topalyıp alkışş diyo herkese bakarak:)))))
tabii bütün herkesi hasta ediyor:)) deli yaa tombalağam benim:nazar:

ardada öle bıdır bıdır okuyo yatıyo kalkıyo Allahuette diyor.minareleri sorup duruyordu geçen babası bi camiye götürmüş mevlana civarında tarihi bi cami heryeri elledi diyo babası bune bune diye.kimden gördüğünü hala anlayamadık ama yemekten önce dua ederken ellerini açıp serçe parmaklarını birbirine takıp dua ediyo buda bi cemaate has mış ama kimden gördü aldı hafızaya çözemedik

ardada öle bıdır bıdır okuyo yatıyo kalkıyo Allahuette diyor.minareleri sorup duruyordu geçen babası bi camiye götürmüş mevlana civarında tarihi bi cami heryeri elledi diyo babası bune bune diye.kimden gördüğünü hala anlayamadık ama yemekten önce dua ederken ellerini açıp serçe parmaklarını birbirine takıp dua ediyo buda bi cemaate has mış ama kimden gördü aldı hafızaya çözemedik

Anılda Bişmillak , Allafebber diyo.Çiçeklere bakarak maşşallak diyo (Annemden öğrendi). Ezan okunurkende Allam şipa bey (Allah'ım şifa ver) diyo..Ben öğrettim:)))

Anılda Bişmillak , Allafebber diyo.Çiçeklere bakarak maşşallak diyo (Annemden öğrendi). Ezan okunurkende Allam şipa bey (Allah'ım şifa ver) diyo..Ben öğrettim:)))

anam yerim ben bunların popolarını ne görürlerse onu yapıyorlar bizim bi tanıdığımızın çocuğu 3-4 yaşında hiç cami cemaat görmemiş bi gün dedesi götürmüş eve gelince ananne camide adamlar hep birlikte takla atıyolar yatıp yatıp kalkıyolar diyomuş.ay çok gülmüştüm.anneanneside kızıyomuş çocuğu niye bi camiye götürmediniz bu yaşa kadar diye:1:ilginç bu sıpalar ya

Back
X