selam güzeller geldim yine,dün dershanem yoktu kusum vardı sadece gelemedim
dün sarhoş gibiydim zaten önceki gece hiç uyumadık desem yeridir,oğlum uyuyamıyor öksüükten tabi ağlıyor bizde onunla oturuyor gece acile gittik buhar verilmesi için evde de var buhar makinası ama oradaki kadar faydalı olmuyor
ay çok zor geçti dün de kendi doktoumuza götürdüm bir iki ilaç daha verdi bazılarını kesti çok şükür bu gece rahat uyudu ilk yattığında biraz öksürük tuttu ama geçti
kocacığımda daha iyiye gidiyor bana bişey olmasın diye yatakları da ayırdık özledim valla adamı
yasminim ilk senin mesajı gördüm açınca bebeğim :)) valla ben bişey yapmadım adama bnu sefer dışarıdan bulmuş gelmiş
ama yapacaklarım var bi iyileşsin benim de reglim bitsin çok güzel şeyler aldım gecelik,babydoll,eylülün aldığı jartiyerin altına jartiyer çorabı da nihayet alabildim buldum sonunda istediğim gibi o yüzden renkli geceler bizi bekliyor
Dün akşam çocuklar duymasından bahsediyorsunuz sanırım ben muhteşem yüzyıla baktım biraz sonada yattım önceki geceden uykusuz olduğum için ama melteme zaman zaman bende kızıyoum tamam haluk benim de hayallerimdeki erkek değil ama en başından beri böyle kaç senelik evlisin aklın nerdeydi yada tamam boşadın attık ağlama zırlama sus otur dimi işte
dün noldu pekki barıştılar mı