2008 Kasım Anneleri

günaydınn kızlarrrr
dünkü sinema biletlerimiz yandı malesef gidemedik kızım huysuzdu yine kıyamadık bugün kontrolü var 13.30da bakalım antibiyotik fayda etti mi biraz da olsa yemek yemeye başladı çok şükür
eşimde yarın galanimaya gideriz dedi çok seviyorum orayı ben ya eltime de dedim o küçük bebeğini kayınvalideme bırakıcak büyük oğluda öteki eltimde kalacak benim kuzuya da anneannesi bakacak ben bizde bak dedim kayınvalideme yağmurda oynar kuzeniyle ev alt üst olur ama katlanıcaz dimi:)))

Son düzenleme:
lavısım kısmet degılmıs baska zaman gıdersınız onemlı olan kuzu ıyı olsun

seda tamam onlara da hak verıyorum ama
benım kuzum hala hergun dısarı cıkıyor
gerek sabah aksam eve gıdıp gelırken gerek gun ıcınde dedesıyle kısa yuruyusler veya kuslara yem atmak ıcın
bılemıyorum duzelsın dıye dua edıyorum

Günaydın tombalaklar.Beklenildiği üzere oğlum hastalandı.Sabah mızmız halde babaannesine bıraktım.Burnu bi akıyo, bi tıkanıyo.Yazık yaa.Haftasonu gelse ahh..

günaydın kızlar,
evet dün güzel muhabbet dönmüş benimki evdeydi giremedim kk ya...
sondan başlıyım yasmin geçmiş olsun kuzuna çabuk atlatır inşallah...
lavişim anladığım kadarıyla sinemaya gişdecekmişin ama olmamış akşam ki gideceğiniz yerde neşeniz bol olsun...
maytabım seninde küçük minnak bir misafirn varmış bugün kolay gelsin...
lorem çok hırçınlar bu ara kzular ama hani geçen yazmıştım çayı döktüler üsütnü ıslattı felan diye o günden beri birazcık hafifledimi bilmeme 2-3 gündür bağrınmıyorum eşimde memnun bu halimden..:))

sabah erken kalktık gözümü açamayıonca azcık uzuandım içeri bunlar çizgifilm izliyorladı seslerini takip ediyorum ne yaptıklarını anlıyorum hemen felan gitmiş dolaptan çubuk krakeri bulmuş getirmiş bebiyle yiyorlar..:))) baktım 2-3 tane almışlar kızmadım.. bu ara isimlerini öğreniyorlar birbirlerine bebi diyorlardı şimdi kerem kgaaaaan diye uzatıyor kaande ne diyor ona :)) sabahta kaan yere uzuanmış kalk oğlum dedim kerem gitmiş kgaaan kakkkkk diye bağrıyor ona..
birde bu ara hırsız oyunu oynuyoruz çok komik oluyorlar burnunu çaldım kulağını çaldım diyorum onlara alıp yerine geri takıyorlar en komiğide pipiyi çaldım dedimmi benden alıp geri yerine takmaları hehehehehh iyiyiz yaneeee bu ara Allah bozmasın:))))

bu arada heriflerin modelinden konuşulmuş benimkide 76 model terazi bende terazi ..genelde iyidirde bu aralar çok kazmöalığı tutuyordu kuzulara bağırma işi kalkınca onlada iyi olduk bu ara pek bi eyiyiz hehehehe:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün muhabbet iyiydi fakat çıkma vaktim gelmiş koşa koşa gittim oğluma

bana ligt demen hoşuma gitti seda nitekim herkez beni dominant bilir.Benim herifde dışarda öyle bi izlenim veriyor ısrarla.birileri bi yere çağırınca falan olmaz hatice yi bırakıp gelemem diyomuş manyak herkezde bana kılıbık bu herif deyip duruyor

ama dün düşündümde kendimize bi koca yapacak olsaydık işte bi tutam yakışıklılık,bi tutam karizma,bi tutam vicdan şu bu tüm iyiliklei koysaydık bi tanede kötü huy koyacak olsak ne seçerdik kızlar

ben böyle düşününce nazına kurban oluyum sen böyle kal kocacığııııım dedim valla

yazayımmı bir erkekde olabilecek kötü huyları(sizde düşünün bakalım elinizdeki modellermi daha iyi olurdu yeni yapacağınızmı)

1-ÇAPKINLIK
2-KUMAR
3-ALKOL VEYA MADDE BAĞIMLILIĞI
4-ARKADAŞLAR GECE HAYATI
5-TEMBELLİK ÇALIŞMAMA
6-YALANCILIK
7-ANNE KUZUSU BENİM AİLEMCİ BASİRETSİZ
8-SORUMSUZ BABA
9-AYI(KADINA EL KALDIRABİLECEK TOPLUMDA KÜFREDECEK SAYGISIZ TÜR)
10-CİMRİ TUTUMLULUKLA KARIŞTIRILMASIN (ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU YEDİRMEYİP GEZDİRMEYEN TÜR)

VALLA benim aklıma bunlar geldi seçin bakalım eğer bunlardan hiçbiri olmaz diyosanız elinizdeki modelleri bi gözden geçirin bakalım

Polipe karısı günaydın.7 ve 8.şıklar tam olarak var.10.Şıkkın ise yedirme bölümü hariç var ve 9.şık ise saygısızlığın el kaldırmayla alakası olmayanından var.Ben yarın avukata gideyim

yasmin geçmiş olsun canım sıkma canını iyidir böle minik nezleler.bu yaşlarda güçlensin bağışıklığı zira okula başlayınca çok kötü oluyorlarmış evden çıkmamış hiç hastalık görmemiş çocuklar ilkokulda çok hastalanıyormuş ve devamsızlıkları çok oluyormuş.gece burnunu otrivine spreyle açabilirsin çok etkili doğrusu götürürsen dr da yazar sgk karşılıyom neysem geçmiş olsun

bunlar normal insanlar için seninki nesli tükenen türden daha çmce konuştuk böle nası desem dinozor gibi sen üstüne alma yani...akşam meltem haluğa evleri ayıralım dedi ya ben evde boşa boşa diye bağırmaya başladım sıktı onunda gel gitleri.sonra içimden dedim yasmin bile dün bzim lafımızla boşadı gitti herifi haluk boşayamadı şu ne istediğini bilemeyen karıyı dedim

Otrivinde kortizon varmış canım ya.3 Günden fazla kullanılmasını önermiyolar..

Haluğa bayılır.Dün bizde izliyoduk.Durup durup sen kov kocayı böyle yapışırsın işte diyo.Ya önünde örnek baba, koca olmamışki.Dedesi yaşlı bi adammış, baba yok.Ama anlatıyorum oturup , kalın kafasına sokamayınca kızıyorum.Dün mesela yine maç izledik.Tepki olarak gittim yatak odama gardroptan giymediklerimi ayırdım.Hiç umrunda değil.Geldim diyoki "Şer...siz Beşiktaş yine yendi."..Ne diyim ya..

haluk karekterini bende severim düz bi adam tamam romantik değil belki ama bence meltemin abarttığı kadarda bi kusuru yok ondada maç muhabbeti var biraz ama olur ya herkezin bi zevki var

sanada büyük piyango vurmuş yasminim Allah kimini cezasını bu dünydada verir öbür tarafa bırakmazmış sanada öle yapıyo sanırım.öbür tarafda yaşacan kız

yawww bu sayılanlardan maasallah benım kocamda yok
allah bozmasın maasallah dıyeyım
7 madde hafıften vardı ama anne kuzusu dıyemıyorum yıne de sadece annesını cok sevıyor dıyebılırım
ama yıne de haluk'u cok sevıyor benımkıde
bılıncaltındakılerı mı goruyor nee?

[B]SENDE ELİNDEKİ MODELE İYİ BAK KUZUM EMİ BAK BU HUYLAR SOKAKTAKİ ADAMLARDA VAR NE YAZIKKİ
ŞÜKÜR RABBİME
[/B]

selam kızlar
nasıl uykusuzum anlatamam
buğra dün azdı kudurdu
avm ye götürdük koşsun diye
napim enerjisini atamıyor yazık evde
topların içine gircem deyip duruyordu
önce orda bir coştu
sonra bütün katları 2 şer kez turladık
saat 10 oldu.millet kapatıyor ama bizimki ne laf anlıyor ne söz
azcık oynıyım diyo başka bişey demiyor:))))
tabi gönlü olamayınca zorla aldık kucağımıza
off ne ağladı ne ağladı
hiçbişeyi kabul etmedi
gece de zorlandı çok.uykuya dalamadı tam.ağladı durdu.huysuzlaştı yani iyice.
biz öyle zıttına gidip ağlatmıyoruz çünkü normalde.dediğini yapmış oluyorum ama ağlatınca elime bişey geçmiyor.yine eninde sonunda onun dediği oluyor maalesef.en iyisi baştan kabul etmek.gönlünü yaparak ilgiyi başka yöne çekerek durumu kurtarmak.
içini çeke çeke ağladı yawrum sümükleri aktı:)) sildirmezz
deli yaa.kayınvalidem dediki eşime
sen de böyle deli gibi ağlayarak her istedğini yaptırıyordun:)))
eşim çok yaramazmış küçükken hep anlatılıyor
halbuki hiç öyle biri gibi değil.
o maddelerden de bizde yok
her zaman şükrederim zaten. onu bu yüzden seçtim zatii

ayrıca ben haluktan hiç hazetmem
eşimde sevmez
ne o ya taşfırın olcam diye
çok gerikafalı hareketleri var
çok ilgisiz odun gibi biri
kadın da onunla nasıl evlenmiş hayret
bulmuş fıstık gibi kadını işi var gücü var evinin hanımı
kıymet bileceğine
tamam dürüst biri olabilir ama yeterli olmaz her zaman dimi hacılar

selam güzeller geldim yine,dün dershanem yoktu kusum vardı sadece gelemedim
dün sarhoş gibiydim zaten önceki gece hiç uyumadık desem yeridir,oğlum uyuyamıyor öksüükten tabi ağlıyor bizde onunla oturuyor gece acile gittik buhar verilmesi için evde de var buhar makinası ama oradaki kadar faydalı olmuyor
ay çok zor geçti dün de kendi doktoumuza götürdüm bir iki ilaç daha verdi bazılarını kesti çok şükür bu gece rahat uyudu ilk yattığında biraz öksürük tuttu ama geçti

kocacığımda daha iyiye gidiyor bana bişey olmasın diye yatakları da ayırdık özledim valla adamı

yasminim ilk senin mesajı gördüm açınca bebeğim :)) valla ben bişey yapmadım adama bnu sefer dışarıdan bulmuş gelmiş
ama yapacaklarım var bi iyileşsin benim de reglim bitsin çok güzel şeyler aldım gecelik,babydoll,eylülün aldığı jartiyerin altına jartiyer çorabı da nihayet alabildim buldum sonunda istediğim gibi o yüzden renkli geceler bizi bekliyor

dün akşam çocuklar duymasından bahsediyorsunuz sanırım ben muhteşem yüzyıla baktım biraz sonada yattım önceki geceden uykusuz olduğum için ama melteme zaman zaman bende kızıyoum tamam haluk benim de hayallerimdeki erkek değil ama en başından beri böyle kaç senelik evlisin aklın nerdeydi yada tamam boşadın attık ağlama zırlama sus otur dimi işte
dün noldu pekki barıştılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…