- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.761
günaydın kızlar dün muhabbet iyiydi fakat çıkma vaktim gelmiş koşa koşa gittim oğluma
bana ligt demen hoşuma gitti seda nitekim herkez beni dominant bilir.Benim herifde dışarda öyle bi izlenim veriyor ısrarla.birileri bi yere çağırınca falan olmaz hatice yi bırakıp gelemem diyomuş manyak herkezde bana kılıbık bu herif deyip duruyor
ama dün düşündümde kendimize bi koca yapacak olsaydık işte bi tutam yakışıklılık,bi tutam karizma,bi tutam vicdan şu bu tüm iyiliklei koysaydık bi tanede kötü huy koyacak olsak ne seçerdik kızlar
ben böyle düşününce nazına kurban oluyum sen böyle kal kocacığııııım dedim valla
yazayımmı bir erkekde olabilecek kötü huyları(sizde düşünün bakalım elinizdeki modellermi daha iyi olurdu yeni yapacağınızmı)
1-ÇAPKINLIK
2-KUMAR
3-ALKOL VEYA MADDE BAĞIMLILIĞI
4-ARKADAŞLAR GECE HAYATI
5-TEMBELLİK ÇALIŞMAMA
6-YALANCILIK
7-ANNE KUZUSU BENİM AİLEMCİ BASİRETSİZ
8-SORUMSUZ BABA
9-AYI(KADINA EL KALDIRABİLECEK TOPLUMDA KÜFREDECEK SAYGISIZ TÜR)
10-CİMRİ TUTUMLULUKLA KARIŞTIRILMASIN (ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU YEDİRMEYİP GEZDİRMEYEN TÜR)
VALLA benim aklıma bunlar geldi seçin bakalım eğer bunlardan hiçbiri olmaz diyosanız elinizdeki modelleri bi gözden geçirin bakalım
Polipe karısı günaydın.7 ve 8.şıklar tam olarak var.10.Şıkkın ise yedirme bölümü hariç var ve 9.şık ise saygısızlığın el kaldırmayla alakası olmayanından var.Ben yarın avukata gideyim
yasmin geçmiş olsun canım sıkma canını iyidir böle minik nezleler.bu yaşlarda güçlensin bağışıklığı zira okula başlayınca çok kötü oluyorlarmış evden çıkmamış hiç hastalık görmemiş çocuklar ilkokulda çok hastalanıyormuş ve devamsızlıkları çok oluyormuş.gece burnunu otrivine spreyle açabilirsin çok etkili doğrusu götürürsen dr da yazar sgk karşılıyom neysem geçmiş olsun
Otrivinde kortizon varmış canım ya.3 Günden fazla kullanılmasını önermiyolar..
bunlar normal insanlar için seninki nesli tükenen türden daha çmce konuştuk böle nası desem dinozor gibi sen üstüne alma yani...akşam meltem haluğa evleri ayıralım dedi ya ben evde boşa boşa diye bağırmaya başladım sıktı onunda gel gitleri.sonra içimden dedim yasmin bile dün bzim lafımızla boşadı gitti herifi haluk boşayamadı şu ne istediğini bilemeyen karıyı dedim
Haluğa bayılır.Dün bizde izliyoduk.Durup durup sen kov kocayı böyle yapışırsın işte diyo.Ya önünde örnek baba, koca olmamışki.Dedesi yaşlı bi adammış, baba yok.Ama anlatıyorum oturup , kalın kafasına sokamayınca kızıyorum.Dün mesela yine maç izledik.Tepki olarak gittim yatak odama gardroptan giymediklerimi ayırdım.Hiç umrunda değil.Geldim diyoki "Şer...siz Beşiktaş yine yendi."..Ne diyim ya..
yawww bu sayılanlardan maasallah benım kocamda yok
allah bozmasın maasallah dıyeyım
7 madde hafıften vardı ama anne kuzusu dıyemıyorum yıne de sadece annesını cok sevıyor dıyebılırım
ama yıne de haluk'u cok sevıyor benımkıde
bılıncaltındakılerı mı goruyor nee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?