2008 Kasım Anneleri

ben sımdıye kadar cok fazla odemedım faturaya belırledıgım standartın ustune cıkmadık
ama aylık fatura odemem cok cıksa bıle acımam ılk evlendıgım yıl yeterınce dondum acısını cıkarıyorum sımdı

Hmm mucize hanım bu olay düşündürücü eğer kociş sana diet şeyler aldıysa şuanki halinden memnun değil hatun dikkatli ol valla

valla ne yalan söliim erkek olsan beli ince hafifi balık hatunlar tercihim olurdu çiroz sevmem ama öle göbekli kalçalar geniş hatunlardan da midem kalkardı
mucize karusu sözüm sana değik haaa yanlış anlama hatunum erkek olsaydım diom

benım kocam ıse hep ben bılırım dıyen bır koc
buyuyunce boga olacakmıs oyle dıyor

bazen cok gıcık bır damarı var sokup gırtlagından alasım gelıyor o damarı ama
genel manada ıyıdır uyumludur yıne de hakkını yemeyeyım
ama bızde zayıfla veya kılo al yorumları pek yapılmaz
ıkımızde hassasız bu konuda hemen alınırız cunku
ıcımıze suphe duser artık begenılmıyormuyum yoksa dıye

İkizler erkeğinin çekilmez olduğu konusunda hemfikiriz Mucize hatun.Konu oğlaklar:)) Ben hayatımda bir kişiye aşık oldum, o da ikizlerdi.Ama anlaşamazdım onu gördüm ve olmadı.Bigün annesine göstermek için resmimi istedi.Sonrasında alakasız şeylerle ayrıldık gitti.Bende şikayetçiyim.Burda sekreterimiz ikizler burcu kocayla evli.Son derece memnun.Anlattığı kadarıyla kişiliği süper.İstisna sanırım

benim koca her zaman zayıf olmamdan yana .üstüme hiiiiiiiiiiiiiiç alınmadım sedacım.öyle değilim zati 65 kiloyum 62 veya 63 inmeye çalıyıyorum.yazın ki kiloma .diyet yapmaya başladım ya destekliyor benimki güya.bir ömür diyet yapsam hoşuna gidecek herhaaal.

eeeeben de erkek olsam bende zayıf güzel vucutlu bir hatun isterim.ben bayan olduğum halde otipleri görünce şöyle bir bakıyorum endama.ama çok siska kemikleri dışarda olanlarda çok hoş olmuyor,elbise yi taşıyacak şöyle

Kızlar ben kocama 12 kilo verecem dedim.Olmaz diyo.Neden acaba:)) Hatta sabote ediyo akşamları Her kör satıcının kör alıcısı mutlaka olur.Koca döt, küçük döt farketmez.Önemli olan onlar için hayati derinlikler.Boşverin, salıverin gayli. (Gülizim olsaydı öyle derdi)

Hee valla biz bile bakıyoruz demi ben çiroz sevmiom hiç mesela bizim yazlıkta bir kız var fiziği size anlatamam müthiş kızda acayip güzel sarışın bomba bir hatun sosyetik
İnce bir bel hafif balık etli uzun boy erkek olsam kaçırmazdım valla ben mesela akmerkezdeyim ya sürekli görüyorum birilerini amanın bi görseniz öle fena çirkinler ki birde bir çoğu makyaj yapmıyor kadın die dönüp bakmazsınız o derece zayıflıktan kemikleri tek tek sayılıyor en güzeli valla kiloluda olamyacan çok zayıfta hafif balık eti olanı en ideali şöle 65 olsam 3 kilocuk daha virsem fıstık gibin olcem bende az kaldı az daha sabretmem lazım

koçlarda zor be lore allah sanada sabır versin.ben ben ben derler kardeşim koç.

oglaklara gelince yasmin.biraz mukelliyetcilikleri ile sıkıntı çıkarırlar.eşimin benim hakkımda ki yorumu.sen mukemmeliyetcisin ben daha rahat sıkıntı orada der.

e tabi oglaklarda mukemmel degil vardır gıcık yanları

benim herif aradı akşam yemeğe gelmiycekmiş arkadaşlarıyla buluşacakmış,gelde gıcık olma şimdi

hoş zaten akşam yemeklerini ayrı yiyoruz ama eve geç gelmesine sinir oluyorum

Valla Mucize benim kocam kendi diyo mükemmeliyetçiyim diye ama ben göremiyorum pek. 3,5 Senedir kombi meselesini, tezgahı köpüklü bırakma meselesini ve ayı gibi homurdanma meselesini çözemedik. Çünkü kalın kafalı gerçekten

Cok anlamam burclardan ben..

Kocamdanda öyle aman aman memnu nfilanda diilim,illaki eksileri var.

Ama annem-kardesi mfilanda bana hep derki;seni memnu netmek cok zor

Allah Tuncaya yardim etsin derler..Nebilim böle iste.

ne ben ne esım mukemmelıyetcı degılız
bıze gore olması gerektıgı kadar bızı kasmayacak sekılde hareket edıyoruz
ıkımızde rahatı sevıyoruz streslı ortam bızı gerıyor hemen
ama rahatız derken de mutfakta bulasık yerlesmeden dururken yatmak ya da ertelemek bızım rahatlık anlayısımız degıl tabıı
ev ıslerı konusunda hala ufak tefek anlasmazlıga dussekte goturuyoruz ıste

ama esımın ben ben demesınden bır ornek vereyım
sımdı kuzenım evlenmeyı dusunuyor ve bır kızla tanıstırılacaklar
yanı aıle tanıstıralım kendılerı gorussunler anlasırlarsa bız devreye gırelım dıyorlar
bahsı gecen kızı tanıyorum uzaktan da olsa
ve kuzenımle konusuyoruz telefonda ve bana kızla tanısmayı kabul ettıgını soyledı
telefonu kapatıp esıme soyledım kuzenım kızı kabul ettı dıye
esımın yorumu; bana sorsaydın ben soylerdım sana kuzenın kabul edecegını merakta heyecanda kalmazdın
adam bu derecede ben merkezcı dusun artık

İkigün önce kombici ayar yapmak için 5de gelecekti.Eve gittim adam gelmemiş.Benim koca esiyo yağıyo. Ne oldu gelmediler mi dedim.Gelmesinler, biiip dedi.Ben de aradın mı dedim.Hayır diyo.Ya adam biip diyene kadar arasana.Ben aradım , adam yoldayım dedi.Mis gibi yaptı gitti kombiyi.Bu bu kadar zor mu ya?Açıp da sormak, sakin oturmak çok mu zor.İşte böyle biri..

[sıze="3"]poliss benim kocam öyle yapsa varya,burnundan getiririm ben..korkar zatii benden ahahahah[/sıze]

konya ayazından bahsediyorum adamın suratını kesiyor arkadaş çocuğun montu olmadığını görmüyor oof of gayet kibar insan unuturmu görmezmi dedimde 3 gün küs gezdi yinede.evin tek çocuğu olanda benim ama nazınada baksan sanırsın o evin bir oğlu.aaah ah ben lafda sölemem direk döverimde bakma memlekette az kaldı benimkilerden ayıları hiç çekemem bu hassas modelle devam edecez mecbur:97:

Ahhh polip hatunummm benimkide 84 model taş gibin arada arızalanıyorda bakıma sokuyom iç tesisatsa biraz zedelenme var amma sürüşü kolay puhahahahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…