- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.721
Hmm mucize hanım bu olay düşündürücü eğer kociş sana diet şeyler aldıysa şuanki halinden memnun değil hatun dikkatli ol valla
valla ne yalan söliim erkek olsan beli ince hafifi balık hatunlar tercihim olurdu çiroz sevmem ama öle göbekli kalçalar geniş hatunlardan da midem kalkardı
mucize karusu sözüm sana değik haaa yanlış anlama hatunum erkek olsaydım diom
benim koca her zaman zayıf olmamdan yana .üstüme hiiiiiiiiiiiiiiç alınmadım sedacım.öyle değilim zati 65 kiloyum 62 veya 63 inmeye çalıyıyorum.yazın ki kiloma .diyet yapmaya başladım ya destekliyor benimki güya.bir ömür diyet yapsam hoşuna gidecek herhaaal.
eeeeben de erkek olsam bende zayıf güzel vucutlu bir hatun isterim.ben bayan olduğum halde otipleri görünce şöyle bir bakıyorum endama.ama çok siska kemikleri dışarda olanlarda çok hoş olmuyor,elbise yi taşıyacak şöyle
koçlarda zor be lore allah sanada sabır versin.ben ben ben derler kardeşim koç.
oglaklara gelince yasmin.biraz mukelliyetcilikleri ile sıkıntı çıkarırlar.eşimin benim hakkımda ki yorumu.sen mukemmeliyetcisin ben daha rahat sıkıntı orada der.
e tabi oglaklarda mukemmel degil vardır gıcık yanları
[sıze="3"]poliss benim kocam öyle yapsa varya,burnundan getiririm ben..korkar zatii benden ahahahah[/sıze]
anam seninkide pek hassasmiş polip.nazlama fazla öyle.bırak konya hatunu olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?