- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.701
Akşama ilaç vericem.Huysuzmuş biraz.
Mucize hatun soğuk eve girince ilk aklına ne gelir senin?Benim kombiyi açmak gelir mesela.Kocamın da pc.deki işini bitirip GS maçı izlemek gelmiş.Bi problem yok mu sence?Geçen gün banyo yaptırmadan önce kombiyi 50ye çıkardım.Çıktık, giydirdim yavrumu.Soğuk olmuş ev.Kombiye baktığımda 40ı gösteriyo.Dışarısı -6 derece. Kocam tasarruf tedbiri olarak 40a düşürmüş kombiyi.Öyle dedi bana. Ben ona ne dedim söylemeyim, site kapanmasın..
[sıze="3"]biz -15te cikartiriz disariya,onun icin hastalandigimiz cok enderdir.bence sık sık cikmamlilar.norvecli doktorlarin bi lafi vardir;kötü hava yoktur kötü kiyafe vardir diye.
Benim koca her aksam 1-2 saat cikartir deniz`i,ben diil tabe:[/sıze]
kız mucize kocamın huyları sende var.ikinizde oğlaksınız.inatçı şeyler.üşüyoruz dediysek üşüyoruz
Polipecim benimkide semirmiş olduğu için üşümüyo.Önüne 5 portakal, 2 mandalina, 1 karpuz koysan hepsini yemeden kalkmaz(
Çileğim bende çıkarmak istiyorum ama çok ayaz.Anıl bana çekmiş.Gribi çok ağır atlatıyoruz( Antibiyotiğe kadar gider.Kullanmak istemiyorum..
oğlakmı kız senin herif boşa gitsin ne diye aldın arkadaşımdada var kalın kafalının teki:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?