• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Akşama ilaç vericem.Huysuzmuş biraz.

Mucize hatun soğuk eve girince ilk aklına ne gelir senin?Benim kombiyi açmak gelir mesela.Kocamın da pc.deki işini bitirip GS maçı izlemek gelmiş.Bi problem yok mu sence?Geçen gün banyo yaptırmadan önce kombiyi 50ye çıkardım.Çıktık, giydirdim yavrumu.Soğuk olmuş ev.Kombiye baktığımda 40ı gösteriyo.Dışarısı -6 derece. Kocam tasarruf tedbiri olarak 40a düşürmüş kombiyi.Öyle dedi bana. Ben ona ne dedim söylemeyim, site kapanmasın..

kuzum tasarruf filan neyse saygi duyarim biyere kadar ama,evde cocuk varsa o kadarda yapilmaz yaa.

[sıze="3"]biz -15te cikartiriz disariya,onun icin hastalandigimiz cok enderdir.bence sık sık cikmamlilar.norvecli doktorlarin bi lafi vardir;kötü hava yoktur kötü kiyafe vardir diye.

Benim koca her aksam 1-2 saat cikartir deniz`i,ben diil tabe:[/sıze]

bizimki işde o ayazda çocuğu evde giydiği tişörtüyle çıkartmış montu olmadığını farkedememiş:97:şeytan dedi soy don atlet at herifi dışarıya hoş benimkinin donma noktası yoktur kesin üşüme gibi bi hissi yok adamın hissiz adam

Polipecim benimkide semirmiş olduğu için üşümüyo.Önüne 5 portakal, 2 mandalina, 1 karpuz koysan hepsini yemeden kalkmaz:((

Çileğim bende çıkarmak istiyorum ama çok ayaz.Anıl bana çekmiş.Gribi çok ağır atlatıyoruz:(( Antibiyotiğe kadar gider.Kullanmak istemiyorum..

Polipecim benimkide semirmiş olduğu için üşümüyo.Önüne 5 portakal, 2 mandalina, 1 karpuz koysan hepsini yemeden kalkmaz:((

Çileğim bende çıkarmak istiyorum ama çok ayaz.Anıl bana çekmiş.Gribi çok ağır atlatıyoruz:(( Antibiyotiğe kadar gider.Kullanmak istemiyorum..

ya rüzgar varsa cok durmaz bzimkiler ama yinede cikarlar,eve bi gelir deniz yanaklar elma gibi.unutmazsam bigün cekeyim o halinide koyayaim resmini.kipkirmizi olur yanaklari ama olsun bünye alisiyor iste.

yasmin kız ben de çok üşüküm amma benim koca bazen abartıyor incecik giyiyor sonra kombiyi acıyor.sonra çok sıcaağa alışıyoruz evde başka yerde üşüyoruz

aşkolsun beni kocanla bir tuttun kızzzzz

bence senin kocan yükseleninden etkileniyor bikerem hıhhhhhhhh

ayrıca ikkizlerin çekilmez olduğu tastiklenmiş onaylanmıy:71::70:

yasmınım kızma dısarıda susayıp su almak ıstemeyen bır annenın evladı ıcın kombıyı 50 dereceden 40 dereceye dusurmek buyuk bır tasarruf onlemı

ben pek tınlamam
cok gelıyorsa gelıyor kardesım standart bellı derım yakarım anasını satayım
banane yaa ben usuyecegım de cok mu tasarruf olacak sankı dıye dusunurum
ben kalın gıyınmeye gelemem tırıl tırıl ınce olacak ustumdekıler ama ev sıcak olacak usumeyecegım
gulunu seven dıkenıne katlansın sıgaram yok manıkurum yok ozel gıderım cok az allahalla opsun basına koysun dogalgaz faturasını
hep onlar mı dıyecek sıgaram yok ıckım yok kumarım kahvem yok dıye
bende kafa tutuyorum valla ısıne gelırse

oğlakmı kız senin herif boşa gitsin ne diye aldın arkadaşımdada var kalın kafalının teki:86:

ne diyon kız sen polip neyi varmış oğlakların .tabi erkek kadın farklıdır hiçççççççç üstüme alınmıyom da .

bi aile faciasını önleyelim dedik alla allah yaaa:2:napsaydım çilek gibi gaz verip 3 sayfa haberi mi yaptırsaydım yani

tamam yasmin boşa gitsin:47:

ya benım koca da bu sıralar pek semırdı
zıra hıc agzı bos kalmasın habıre yesın ıstıyor
yetısemıyorum valla hızına
dun aksam yedıklerının copunu gorunce korktum valla
yakında benı de yıyecek sanırım

hahha seni yemez kız lore yemede yanında yat yapar korkma.

vallah benimki de sorarsanız diyet yapacak amma yediği önünde yemediğide önünde.

birde beni diyete sokut kendi habire yiyesi tutuyo ona sinir oluyorum.

ama dün bana marketten nekadar mavi yeşil ürün varsa topllayıp gelmiş halbuki ben onları bilem yiyemiyorum:59:

Mucize İkizler yaşamayı bilir en azından.Kefenin cebi yok biliriz biz.Sana bişi diyim mi? İkizlerin erkeği çekilmez harbiden.Ama ikizler kadını aynı değildir.Renkli kişiliği vardır koca sanki iki karıyla evli gibi olur:))
Kocamla bir tutmam kı seni.Bi kerem cinsiyet farkı var:9:

muzice toprak dedik bak sana,dellendirme beni.gaz vermedim ben yahu icimdeki dilimde hemen yazverdim iste.Cünkü sogugua hic dayanamam ben..

sağol bari bir tutmadığın için yasmin

ama hakkaten bak benim kocamda yaşamayı bilir yani.öyle çok tasarruf tedbiri uygulamaz geziyim tozuyum bayılır.iyidir yani

ama ben kocamın ikinci halini sevmiyorum işte .sabahları ve haftasonları sevimli oluyor okadar

iki tane sen var sende diyorum bitanesi lokum öburu gıcık

Back
X