• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

benim kızımda yapma dediğim birşeyi ısrarla yapıyor .ve sanki inadına .ama dikkatini dağıtırsam daha ilgisini çeken birşey olursa ikna oluyor.bazende naparsam yapıyım asla aklından çıkmıyor.benim en sinirimi bozan şey ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışması kendini yerlere atması.fırsat vermemeye çalışıyorum ama dediğim gibi çevre çok ikilem yapıyor.annemle bu konuda hiç anlaşamıyoruz.o hiç kıyamıyor bide hep sekerle kandırıyor.

Kızlar çalışan annelerin yada iki aile olarak yaşayanların sorunu bu ben kızdığımda mesela kimsenin dokunmasını istemiyorum bende üzülüyorum kıyamıyorum içim gidiyor ağlamasına ama eğer ben kızar annem babam yada eşim kucağına alıp pışpışlarsa hem beni takmaz bir otorite kuramam hemde çocuk şımarık yetişir bu yüzden sürekli içimizden biri kızarsa diğeri şefkat göstermesin ilgilenmesin diyorum diğer türlü alışırlarsa işimiz zor olur dün mesela çıldırttı beni kraker veriyorum yere döküyor bilerek herşeyi fırlatıyor bağırdım kızma kızam diyor ağlamaya başladı çokta alıngan beyimiz kesinlikle kimse almasın kucağına dedim ağladı ağladı sustu tekrar normal şekilde devam etti işimiz zor gerçektende çocuk yetiştirmek çok zor hele ki çalışan annelerin iki katı daha zor

kızlar merhaba bizdede aynı dönemsel sanırım ama ben direk ortamdan uzaklaşıyorum bişey desen teskin etmeye çalışsan nafile iyice abartıyor bende çıkıp gidiyorum susuyor o vakit.ama bu giyinmem muhabbeti tam gaz o vakitte babası gel oğlum ben giydiriyim diyo ona gidiyo yada babasıyla boğusuyosa gel ben giydiriyim oğlum diyom geliyor.maymun sırf inat bi manası yada gayesi yok ekşın olsun diye yapıyo ne yaparsa.ama bizim dedeleri haftada 1 görüyoruz öyle bi şımartma fırsatları olmuyo valla oğlana bişey yapamıyom onlara çemkiririm öyle bi şımartsalar:19:

valla hepsi aynı
ben de uyutmakta zorlanıyorum
biraz oynıyım gelcem
sonbikez oynıyım gelcem
acık oynuyım gelceem
sürekli bu laflar
çığlık kıyamet üst değiştirmemiz problem
şımarıyorlar işte
seneye ancak belki biraz akıllancaklar
kuzeni 4 yaşında ama hala çığlık atıyor:((
hatta buğra ona bağırmaa diye bağırıyor:))
bizimkinin bine uyuzuna gitmeye başladı onun bağırması

ayy deminden beri sürekli ağlıyor sebep:bacağındaki ben

onu yara zannediyor acıyo acıyo diye ağlıyor

anlatıyorum bak kızım bendede var bunun adı ben diye

bütün kollumdaki bacağımdaki benleri tek tek gördü anca ikna oldu

-kızlar evlilik yıldönümü için hem eğlenceli hemde yemekli şık bir yer istiyorum
Bundn önceki seneler rakkas nevizade boğazda bi balıkçıya gitmiştik
Eğlenceli olursa görümcem ve erkek arkidşi ile olucaz büyük ihtimalle yada nebiliim naapsak kafam karışık
Düşünüorum şık bir restoranda başbaşa yemek yesek sonra bir istanbul turu yapsak
Yada eğlenceli bir yere gidip hem yemek hem eğlensek mi görümceklerle
Yada ne yapsakkine aslen şöle ufak bir ağva yada abantta gitsekmi diom ama oda 500 den aşşağıya olmaz taşınma işlerine gitti hep paracıklar bnm maaşta 31 de yatıcak pofff ne yapsak kine öneri ve fikirlerinizi beyan edinnn hadeee

ayy deminden beri sürekli ağlıyor sebep:bacağındaki ben

onu yara zannediyor acıyo acıyo diye ağlıyor

anlatıyorum bak kızım bendede var bunun adı ben diye

bütün kollumdaki bacağımdaki benleri tek tek gördü anca ikna oldu

benimkide kendinde olmayan herşeyi uf diye tanımlıyor bknz benler onda yok bende var bknz babasının kılları onda yok babasında var
aradada 1 yıl önce düşmüştür doğduğundan beri tek çiziğidir belki hala onu gösteriyor ısrarla yok oğlum geçti diyoruz öp yaaa ufum o yaa diyo.zor bu ön ergenlik zorrr

bence esınle basbasa yemek ye once
eger gorumcekle anlasıyorsan eglenceye beraber takılabılırsınız aslında
ama sehır dısını su asamada dusunmesende olur acılmıssınız kendınızı kasmaya gerek yok

selam bebikler,eyvah eyvah2 güzeldi güldüm ben vallahi..tavsiye ederim gidin :)

Hür adam ve kurtlar vadisi bilmem ne gelcekmis kocis hür adama gitmezde belkim kurtlar vadisine götürebilirim
olmadikendim giderim..

gece 3 te öksürürken midesi bulandi denizin,kucagima aldim kustu :( yatak yorgan,yastik pijamalar ne varsa kusmuk oldu.kocis onalri akitip makinaya atti bende kuzumla ilgilendim.

yastiklari attik igrenc kokmuslar,yorganim degiscekti zaten iyi bahanem oldu.kocis onunda kusmuklarini akittim dedi ama ben koydum posete yikamiycamda .kocis görmeden atcam ahahahhahahah..iste büle iki yili bitirdik ama hala kusmuktan kurtulamadik..cocugun görüntüsu dana gibi ama midesi ckok hassas..iste bizden büle..

ha bide sinemaya giderken mini vardi üzerimde,merdivenden cikarken koci yana cekti beni accikta kizdi :))) ama benim hosuma gitttiiiiiii

bi süredir nefret ediyorduk birbirimizden dünden buyana sevmeye basladik hahaha delimyiiz neyiz.

Pasikom kocişte diorki iki yere ayrı ödeme yaparız bu yüzden hem eğlenceli hem yemekli bir yer olması daha ii dio hatta görümcekin arkidşinini geçenlerde gittiği bir yer varmış hem şık hem eğlenceli hemde yemekli bir yer ama karar veremedim onlarlamı onlarsızmı eğlenceli mi eğlencesiz mi nebiliimaraştırıyorum netten yerleri

valla ben pek eğlenmeyi bilmediğim için dışarda:))
eğlenceye git diyemiyorum
hiç öyle şeyleri sevmem ben yaaa:(((
biz her sene sevdiğimiz bir restorana gider
güzelce sıcak soğuk ara tatlı ne varsa yerük:))
benim için en büyük zevk :)))))))))))))))))))
bu sene oğluşumuzu ,meyvemizi de götürdük
köpteleri götürdü
kredi borcu var diye bişey almıyorduk
ama eşim illa kazık fiyata bir parfüm alır sağolsun
bende alerji var zaten çok kullanamıyorum ama olsun bulunsun:))

sedacım ben böyle bir günde 3 bir şahsı istemem heralde.başbaşa bir yemek baş başa vakit geçirmek daha çok hoşuma gider. o günün bana ait olmasını isterim

[sıze="3"]selam bebikler,eyvah eyvah2 güzeldi güldüm ben vallahi..tavsiye ederim gidin :)

hür adam ve kurtlar vadisi bilmem ne gelcekmis kocis hür adama gitmezde belkim kurtlar vadisine götürebilirim
olmadikendim giderim..

Gece 3 te öksürürken midesi bulandi denizin,kucagima aldim kustu :( yatak yorgan,yastik pijamalar ne varsa kusmuk oldu.kocis onalri akitip makinaya atti bende kuzumla ilgilendim.

Yastiklari attik igrenc kokmuslar,yorganim degiscekti zaten iyi bahanem oldu.kocis onunda kusmuklarini akittim dedi ama ben koydum posete yikamiycamda .kocis görmeden atcam ahahahhahahah..iste büle iki yili bitirdik ama hala kusmuktan kurtulamadik..cocugun görüntüsu dana gibi ama midesi ckok hassas..iste bizden büle..

Ha bide sinemaya giderken mini vardi üzerimde,merdivenden cikarken koci yana cekti beni accikta kizdi :))) ama benim hosuma gitttiiiiiii

bi süredir nefret ediyorduk birbirimizden dünden buyana sevmeye basladik hahaha delimyiiz neyiz.[/sıze]

geçmiş olsun diycem üşüttümü yada reflü falan

kocişde kıskanmış kızz yazık kıyamam sende az çıngırıklı değilsin ha
:8:

yokk topraaam reflü filanda,cok hassas midesi.Agzinda yemek varken gülsün aglasin aninda cikarir.

yada cok icli icli aglasin ,cok gülsün hemen kusar.gecede yattigi yerde öksürdü tükrük kacti galiba hemen cikardi iste neyse atlattk ama ben fenalrdayim ..

yattigi yerden bize diyorki;merak etmeyin ben cok iyiyim :) saol pasam dedi babasi bizde iyiyiz.

:52::52: kocam cok sakinyaa ben normalim aslinda...

o zaman kocısınle begen canım mekanları adamın da tercıhlerı var belkı senın bulduguna hayır dıyecek
bız genelde basbasa kutlarız bır yemek, ustune basbasa yuruyus ve evımızın yolu seklınde devam eder
ama evde kutlamamız bıtmez o ayrı tabıı

gorumcek konusunda kızlar bıldıgım kadarıyla sedanın gorumcesı gorumcelık yapan cınsten degıl arkadas olarak takıldıkları kısıler
esı cok sık aılesıyle bır araya gelemedıgınden krızı tutunca gorumceyle gorusuyor kı kocasının atesı sonsun dıye
yanı benım ızlenımlerım bunlar tabıı
seda ıcın sorun olmazsa kocası ıcın zaten sorun olmaz dıye dusunuyorum gorumcekın olması
bırlıkte ıyı eglenıyorlardı ama
ayyy amma analız ettım kıı senı seda

cılekom maasallah kıskandırmıssın yıne enıstemı
arada bır kıskanclık depresmesı ıyı gelebılır kı sızde de oyle etkı yapmıs bıle
denız pasama da gecmıs olsun

Ayyy nebilimmmm uleynn kociş eğlenceli olsun deyince birilerini eklio işte onlar yada başkaları bencede tek olmalıyız şık bir restourantta yemek sonrası istanbul boğazda gezi birde bir otel ayarlasak çok maliyetli olur o da ya eve gitmek istemiom o gün neden se :)
Çileom h.g geçmiş olsun paşaya

Hehhh süper analiz pasikom doğru sölüon ateşi sönsün die taam diorum hoş fena da değil aramız dengesiz olsa da iidir örümcek
Karar neyin veremedim çok kararsız bir karıyım ben işleri hep zorlaştırıyorum böle özel ya mokunu çıkarıcam özel günlerde özel şeylerd çok dikkatliyimdir olduğundan da fazla önemserim

Back
X