- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #94.661
amın hosgeldın canım
emır pasamız nasıl?
emır pasamız nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy deminden beri sürekli ağlıyor sebep:bacağındaki ben
onu yara zannediyor acıyo acıyo diye ağlıyor
anlatıyorum bak kızım bendede var bunun adı ben diye
bütün kollumdaki bacağımdaki benleri tek tek gördü anca ikna oldu
[sıze="3"]selam bebikler,eyvah eyvah2 güzeldi güldüm ben vallahi..tavsiye ederim gidin :)
hür adam ve kurtlar vadisi bilmem ne gelcekmis kocis hür adama gitmezde belkim kurtlar vadisine götürebilirim
olmadikendim giderim..
Gece 3 te öksürürken midesi bulandi denizin,kucagima aldim kustuyatak yorgan,yastik pijamalar ne varsa kusmuk oldu.kocis onalri akitip makinaya atti bende kuzumla ilgilendim.
Yastiklari attik igrenc kokmuslar,yorganim degiscekti zaten iyi bahanem oldu.kocis onunda kusmuklarini akittim dedi ama ben koydum posete yikamiycamda .kocis görmeden atcam ahahahhahahah..iste büle iki yili bitirdik ama hala kusmuktan kurtulamadik..cocugun görüntüsu dana gibi ama midesi ckok hassas..iste bizden büle..
Ha bide sinemaya giderken mini vardi üzerimde,merdivenden cikarken koci yana cekti beni accikta kizdi :))) ama benim hosuma gitttiiiiiii
bi süredir nefret ediyorduk birbirimizden dünden buyana sevmeye basladik hahaha delimyiiz neyiz.[/sıze]