• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bilette sıra beklerken önümdeki bayn ve erkek hür adama bilet dediler satıcı kızda çarşambaya kadar full çarşamba günü kalkıcak zaten dedi .kızcağız zaten yeni girdi neden kalkıcak dedi satıcı bilmiyorum dedi
böyle bir konuşmaya şahit oldum
1 hafta olmuş vizyona gireli neden kalkıcak anlamadım

:82:Günaydınn şekerlerimmmm
Bende eyvah eyvah 2 ye gitek istiyorum çok komikmiş biraz gülmeye eğlenmeye ihtiyacım var sabah sinir oldum 06:40 ta bindiğim expres otobüs saat 8:30 da geldi m.köye yanlış yoldan girmiş adam geç kalmadım işe ama yolda geçti zaman sinir oldum
Dün gece dieti yine bozdum pofff eve bir girdim nefis bir koku mutfağa yöneldim hemen bir baktım börek yapmış annem sıcak sıcak hemen bir dilim yiyeyim dedim tadı mükemmel olmuş bayıldım tam 3 büyük dilim bir bardak kola ve yarım çikolatalı gofret yedim çok cozuttum çözüm bulmam lazım eve gidince yemek yememek için yolda yada çıkmadan akşam yemeği olayını bitirmem lazım eve 19:30 da varıyorum çünkü yok ama bunlar yorgunluğumun verdiği bıkkınlık yoksa devam edicem aynen hatta şu haftasonu birazcıkın dinlenme payım olucak şoka giricem yine Cuma akşamı ananeme gidicem ertesi gün fatihte bir arkadaşıma gidicem kahvaltıya ordan çıkıp eve gidicem pazarda myseverlerde toplantımız var arta kalan zamanlarda dinlenmeye çalışıcam buarada kızlar raund 2 bayraklar sallansın anacımmmm kihkihkihhhh:74::92::69:

Son düzenleme:
sedacım afıyet bal seker olsun canım yedıklerın
ama kendını cok yıprattıgını dusunuyorum ben
zaten tasınma vs sebebıyle cok yoruldun ve kendıne cok zaman ayıramadın
bu hafta kı randevularının bazılarından feragat etsen
yanı tamam pazar kızlarla bulusacaksın ama cumartesı en azından dınlen derım
cok hoyrat davranıyorsun kendıne

maytabım haberım yoktu canım bu durumdan
bızde ızlerız dıye dusunmustuk kısmet artık
dun robın hood'u almıs kocıs hfta sonu onu ızleyecegız

Günaydın kızlar.Bugün keyifsizim biraz.Anılın burnu tıkanıyo gibi.Yutkunmada var.Bende kadın doğumcuya gidicem herhalde.Adetim biteli 10-15 gün oldu.Karnım sertleşti, kasılıyo.Hiç olmazdı:((
Doktorumda özel muayenehane açacak, randevu almak şimdilik zor.Bakalım:((

Seda sık dişini verme canını.Yeme kıı..Senin az kaldı ideal kilona.Bende aslında diyeti bozmaya doğru gidiyorum.Niyet bozuluyo.Henüz şeytan kandıramadı ama yakındır.Yarın yeğenimin d.günü var:(

Lorem , Maytabım bende sinamaya gitmeyi çok özledim.Öyle aman aman beğendiğim bişi yok zaten. Beğendiğiniz filmleri yazında biz de tadına bakalım:))

Sağol pasikom evet kendime haksızlık yapıyorum ama bu arkadaşımı çok erteledik biri ameliyat oldu eğitimim oldu üstelik birde haftaya tekrar cmtsi Pazar eğitimim var dinlenmek buaralar bana haram gibi birşey hoş evde oturmayı sevmiyorum ama uzun zamandır şöle ayaklarımı uzatıp 2 gün boyunca dinlenemedim birde haftasonu Cumartesi Pazar abimler teyzemler ablamlar falanda gelicek misafirerde çok olucak vay halime vayy çok hızlıyım çokk

cabuk yaslanırsın benden soylemesı
cunku kendıne hıc vakıt ayırmıyorsun
ben gelemem ustuste o kadar yogunluga
kendımle basbasa kalmak ısterım hemen
ama sen nasıl rahatsan onemlı olan o tabıı

yasmınım sana ve kuzuna gecmıs olsun canım
bız henuz neye gıdecegımıze net karar vermedık
yarın aksamdan sonra yazarım tavsıyemı
bızım kocısle fılm zevklerımız tutmuyor bırbırını ama ıdare edıyoruz ıste

Dün akşam ayça ile konuştuk oda bana dio bozma kıı bak ben yemiom uleyn dedim sen başlayalı 2 gün oldu ben başlayalı 1,5 ay oldu onu bırak devam ederdim azimliyim bu konuda ama çok yoruldum size anlatamam dolayısı ile bu yüzden şuan için çevirimdışı çalışıyorum ama Pazartesi tekrar yoluna girecek kendimi bi toparlıyayım bi Cumartesi Pazar yataktan gerinerek geç vakit kalkayım kendime gelirim herhal pazartei şoklardayım anacımmmm :D sende koy verme d.gününde de yemiceksin bacım diyetisyenine danış bu gibi durumlarda ne kadar yemeni nasıl ölçümünü yapman gerektiğini söylüyolar pere verionuz o kadar anıl paşama da geçmiş olsun doğal yöntemlere hemen başla ilerlemeden kuzuşum

Haklısın pasikom ama işte son 2 aydır taşınmaydı vs acayip yoğundum birde bu eğitimler girince işin içine dinlenemedim hiç birde bu hafta böle haftaya eğitim haftaya cumarteside uludağ gezisine yada evlilik yıldönümü için gece dışarı çıkıcaz offf anam offf

günaydın hanımlaaar
nasılsınz bakem iyisiniz inş.
seda koştur koştur düşüp kalacan biyerde ,allah güç versin.nediyim

yasmin paşaa geçmiş olsun .bizimkide bir tıkanıyor bir açıyor ama öyle grip olmadı.umca işe yarıyor sanırsam.

lore valla bizde hep sinemaya gitcez gitcez ama bizde eşimle uyuşmadığımızdan karar veremiyoruz

benim bugun sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi her tarafım ağrıyor.
dün betül kucağımda taşıyınca kollarım ağrıyor hamlamışım
kızım yoruldum biraz yuru diyorum çocuk 2 adım atıyor düşüyor ama bi gayret benle birlikte koşturuyor sonra anne ben yoruldum diyor kuşum benim.gemiye binmeyi ve martılara ekmek atmayı çok seviyor.evden bayat ekmekleri götürduk martılara attık.martılar gemiden peşine geldikce çoştu da coştu.dönuştede babamız geldi aldı .betül için eğlenceli ama benim için baya yorucu bir gün oldu

Kızlarrrrrr Cumartesi günü arkidişe gidiyorum dedim ya şimdi aradı diğer arkadaş bu hafta çalışıyormuş iptal dedi haftaya eğitimim var ondan sonraki haftaya kaldı neyseki Cumartesi full dinlenicem geç kalkıp kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıkarım akşamına da erken yatarımm çok ii oldu bu haber aaa olmazki kaç haftadır erteleniyor ayıp oldu sana falan dedim ama bir yandan da sevindim ona da söledim .çok yorgunum aslında ama sırf senin için ananemde kalıp ertesi gün gelicektim dedim ii o zaman sende dinlen eğer eğitimden sonraki hafta gelmez ise tekrar sen tek gelirsin dedi bende zaten eğer tekrar bişey çıkarsa ben çıkar gelirim dedim iyi oldu derinnn bir nefes oldımm

Mucizecim hoşgeldin datlumm ohh ne güzel boğaz sefası yapa yapa gitmişsiniz ne güzel bende bayılırım yat turu vapura binmeyi acayip dinlendirir beni hava güzel olsa beş dakka durmaz hemen turlara katılırım

seda senın ıcın ıyı olmus canım
ıyıce dınlen baskalarına soz verme bence
yatıp sureklı dınlenmesen bıle evın verdıgı huzur ve dıngınlık yeter canım

karnım cokkk ac
kuzumla konustum koltugun ustunde zıplamakla mesgulmus
fecı sımardı herkese kızıyor herseye aglıyor puhhhh dıye tukuruyor
hos tukuruk cıkmıyor ama bılıyor ne manaya geldıgını
hıc kımseye laf soyletmıyor hayır desek baslıyor hıcaz makamından hıc susmadan cıglıkla aglıyor
ne yapıcaz bılmıyorum bu gıdısle cok hırcın bır cocuk olup cıkacak dıye korkuyorum

Pasinim aynen öyle çok ii oldu çok sevindim bu habere
Arda paşa da öle annemin kafasını yarıyormuş dün az kalsın ne bulursa bizlere tv ye heryere fırlatıyor inanılmaz sinirli istediği bişey olmazsa elindeki önemli bir şey olsada fırlatıyor dün mesela kociş ona kumandalı bi araba almış ii de bir money ödemiş oynadı oynadı bişey gösterelim die elimize aldık sen misin alan yere fırlattı kendini yere attı bize vuruyor vururkende kızma kızma diyor maymun çok sinirlendiriyor bizi bağırıyoruz bazen kendimizi kaybedip ama iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum düzgün şekilde anlatmaya çalışıyoruz olmuyor bende tam bu konuyu düşünüyordum hatta size sorucaktım ne yapmalıyız die bu huyları çok kötü ama hepsinde aynı huy var dönemsel yaşıyoruz sanırım

ne yasıyoruz bılmıyorum ama bu tavırları hıc hosuma gıtmıyor
gerılıyorum yaww
bız anne baba olarak sakın yapılıyızdır yanı kavga veya yuksek ses ortamı olmaz bızde
ama kuzum sagolsun cıglıklarından hıc eksık kalmıyor
hıcbırseye dokundurtmuyor cok tuhaf huyları oldu sasırıyorum artık
bazen kızıyorum kustum dıyorum cok uzuluyorum dayanamıyorum ıstee
ufff bılemıyorum sanırım ben beceremıyorum yaklasım konusunu

şu an en zor dönemleri lorecim.ben de bazen çok bocaliıyorum bu hareketinne nasıl tepki vermeliyim diye en zor da toplum içinde oluyor .buyüklerin yanında daha zor oluyor ben ağladığında her istediğini yapmasam bile annem dedesi kıyyamıyor ikilem oluyor zor ya çocuk yetiştirmek

ufffff ya betülün yatağının cibindiriğini bozdum yıkamak için şimdi yapamıyorum

ben zaten sorunun buyuklerın yanında ve ıkı ayrı evde yasamasından kaynaklandıgını dusunuyorum
cunku benım aılem bakıyor kuzuma ve asırı derecede sımartılıyor
her ıstedıgı yapılıyor kızma ve cıglıklarına bıle tepkı koymuyorlar
onlarda gordugu toleransı herkesten beklıyor ama bu mumkun degıl
dun burayı talan ettıgınde cok gerıldım
hıc laf dınlemedı kattı ortalıgı bırbırıne

Back
X