• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Hehhh süper analiz pasikom doğru sölüon ateşi sönsün die taam diorum hoş fena da değil aramız dengesiz olsa da iidir örümcek
Karar neyin veremedim çok kararsız bir karıyım ben işleri hep zorlaştırıyorum böle özel ya mokunu çıkarıcam özel günlerde özel şeylerd çok dikkatliyimdir olduğundan da fazla önemserim

olduğundan da fazla önemserim
İŞDE TAMDA BUNU YAPIYON SALIVER LEN TAK KOCAYI KOLUNA ÇIKIN İSTANBUL YOLLARINA SILANINDA DEDİĞİ GİBİ KAFA NEREYE SİZ ORAYA

Son düzenleme:
Olur mu nan giyincem şıkır şıkır süslencem kocişi tekrar aşık etçem kendüme birde alta jartiyer giydikmüne iş tamamdır emmaaaaa eve gidicez ev dolu görümceke gitsek arkidşi ve o var poffff gerçi hoş gece gitcez eve uyumuş bilem olurlar bizde rahat rahat üşümüze bakaruk amannnnnnnnnn sıkıldım ben nie bu kadar çaba harcıyorsam erkek düşünür demi hatunlar o bağa süpriz yapsın

bencede seda ya evi boşalt yada eve gitme.....

ayy çilek işin var senin o hassas mideyle .benim görümcenin oğluda öyle.ağlayınca falan kusuyor.annesi ağlamasın diye kızmaya bile korkuyor.

tabi ya seda bırak enişte düşünsün.belkim de sana şöyle filimlerde ki gibi güllerle çiçeklerle donatılmış bir yer hazırlamıştır.boşver sen sadece kendünü hazırla

seda bosver canım akısına bırak o gunu
bırak plan program yapmayı kocısıne bu yıl sendenız de
senın engın hayal gucune kalmıs bır yıldonumu yasayacagız her turlusune hazırım de :28:
bakalım nasıl bır kutlama hazırlayacak
ama her turlusune hazırlıklı ol beklentılerını karsılayamama rıskıne karsı da bır beklentıye gırme :34:

bazen cok duz oldugumu dusunuyorum yawww :44:

Pasikom mucizem polip hatunum o genelde ben çok zor olduğum için pek yalnız karar vermek istemez ama zaten geçende dedimki süpriz yap bana ben bilmeyeyim iki gün sonra dioki hani çetinin gittiği bir mekan var ya oraya gidelim mi çetinde ablasının evleneceği kişi yine sölüo allam yaaa yap süpriz işte ayarla demi söleme diom dayanmıo herfi :D yok ama tamam kestim uğraşmıyorum o kafa yorsun bakem

Yettim gari canlarım.İşlerimi biraz yoluna koydum.Yalnız canım sıkılmaya devam ediyo.Kaynanayı aradım Anılın burnu akmaya başlamış.Bende herifi haşladım.Dün eve gelince kombiyi açmayı unutmuş.İşi varmış pc.de..GS maçına kadar yetiştirmeliymiş.Kombiyi açmayı unutunca bebem soğuk eve geldi.Dedim akşam bi hasta olsun yavrum bedelini ödersin diye.Akşam okşucam biraz..

Oku canına yasom haketmiş kocan valla
Ayyy kociş aradı şimdi düşünüyorum dedi neyi dedim ne yapsak die valla dedim ben şöle şık bir yerde balık yemek istiyorum ama eğlence olsun mu olmasın muı karar veremedim dedim karışmıyorum sen kara ver yok birlikte karar verelim dedim bugün akşam bi oturup konuşalım karar verelim en iyisi

mucizecim evet cok zor hassas mideli cocuk,bakalim daha ne kadar sürer bu durum..

kiz sedos siz eve gelince millet uyumus olur,o kadarda detay düsünme kasarsi nkendini.birak

herseyi yoluna yaaa...

lore eskiden bende düşünüyordum napıyım ne ediyim diye ama artık yok hiç içimden gelmiyor.zor geliyor .2 senedir evlilik yıl dönümümüzde gümbürtüye gidiyor amaaaaaan hiç uğraşamıyorum vallah.

yasmin her sabah kapatıyormusunuz kombiyi.biz dışarı çıkarken ılık ayarda bırakıyoruz.evi soğutmuyoruz yani.kızz acı kocana unutmuş işte.olacağı varmış salgın var zaten.kapmıştır biyerden

enişteye kıyma kız yasminn o istermiydi paşasını üşütmek hem benim herif gibi dışarıya ayaza çıkarmamış çocuğu dışardan gelince ev ılık gelmiştir acı onaaaa:75:

Hiç sevmiyom özel gün muhabbetlerini hatırlayamıyorum çünkü allahtan bizimkide alınıp kırılmıyo .alışmamışım alışmadık şeydede don durmuyo anam,

Akşama ilaç vericem.Huysuzmuş biraz.

Mucize hatun soğuk eve girince ilk aklına ne gelir senin?Benim kombiyi açmak gelir mesela.Kocamın da pc.deki işini bitirip GS maçı izlemek gelmiş.Bi problem yok mu sence?Geçen gün banyo yaptırmadan önce kombiyi 50ye çıkardım.Çıktık, giydirdim yavrumu.Soğuk olmuş ev.Kombiye baktığımda 40ı gösteriyo.Dışarısı -6 derece. Kocam tasarruf tedbiri olarak 40a düşürmüş kombiyi.Öyle dedi bana. Ben ona ne dedim söylemeyim, site kapanmasın..

biz -15te cikartiriz disariya,onun icin hastalandigimiz cok enderdir.Bence sIk SIk cikmamlilar.Norvecli doktorlarin bi lafi vardir;kötü hava yoktur kötü kiyafe vardir diye.

Benim koca her aksam 1-2 saat cikartir deniz`i,ben diil tabe:

Akşama ilaç vericem.Huysuzmuş biraz.

Mucize hatun soğuk eve girince ilk aklına ne gelir senin?Benim kombiyi açmak gelir mesela.Kocamın da pc.deki işini bitirip GS maçı izlemek gelmiş.Bi problem yok mu sence?Geçen gün banyo yaptırmadan önce kombiyi 50ye çıkardım.Çıktık, giydirdim yavrumu.Soğuk olmuş ev.Kombiye baktığımda 40ı gösteriyo.Dışarısı -6 derece. Kocam tasarruf tedbiri olarak 40a düşürmüş kombiyi.Öyle dedi bana. Ben ona ne dedim söylemeyim, site kapanmasın..

kuzum tasarruf fulan neyse saygi duyarim biyere kadar ama,evde cocuk varsa o kadarda yapilmaz yaa.

tamam ya yasmin ne kızıyon bana yaaaaa.:43:
haklısın.bende kızardım tabi .sadece acıdım bir an kocana....:37:

vallah kocayla birlikte benide haşlayacak bu hatun::47:

Back
X