• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Aynen öle bende dertleri çok olur o paralardan hayır gelmez hesabı yaptım hep bana bi sıcacık yuva geçinebileceğim kadar paracığım olsun kimselere muhtaç olmayayım yeter hep aza kanaat etmişimdir
ohh çilek hatun çok metini duydum çok güzelmiş bende en kısa zamanda gisdicem

Kızlar şimdi ben 20 ocakta nikah yaptım 29 ocakta düğün bu sene 29 ocak cumartesiye geldiği için o gün kutlamayı uygun gördük
Biraz önce mail geldi 29 ocakta birlikte uludağ gezisi düzenleniyormuş sabah kahvaltı öğlen ve akşam yemeği ve gezi ek kişi 115 tl akşam 19:30 da dönüş sizce buraya gidip ömer içinde mi yer ayrıtsam yoksa gitmeyip ayrı bir plan mı yapsam yada gezi dönüşü 19:30 da çıkılıyorsa yola 11 gibi bu tarafta oluruz gece de eğlenceye mi akıp dolu dolu bir yıldönümü mü geçirsek ne dersiniz

çileğim eyvah eyvah 2 yi bende çok merak ediyom valla sinemaya gidemiyeceğime göre bulucaz bir yerden adama dün bende dedim bu filmi istiyorum diye nedense...

kuzuları uyuttum şimdi mutfakta lahanalar beni bekliyor sarılmak için.. iki üçde biber var onlarıda dolduracağım birde çorba işlem tamam..

Av mevsimi fena diildi,ama aman aman diildi iste.

sasirdim cünkü kocim genelde ben cocukla kalayim derdi,bu sefer gidelim diyince sasirdim.

çilekom valla bende annem olmayınca bırakıp da gidemiyorum ya aslında kayınvalidemde de aklım kalmaz ama ne bileyim annemle olunca içim daha da bi rahat oluyor çaıkçası yarın akşam 19,30a bende bilet aldım eyvah eyvaha 2 taneeeee ama daha eşime söylemedim:))

bende bu yüzden kararsız kaldım sonuçta birliğin çalışanlarına bir etkinliği issteyen yanında birini getirebiliyor ayrı ücret ödüyor
bnm içinde ii olurdu ama tamda evlilik yıl dönümüne denk geliyor ya gidip gece de bi eğlenceye akıcaz yada bilmiom bi sorem bakem kocaya

çilekom valla bende annem olmayınca bırakıp da gidemiyorum ya aslında kayınvalidemde de aklım kalmaz ama ne bileyim annemle olunca içim daha da bi rahat oluyor çaıkçası yarın akşam 19,30a bende bilet aldım eyvah eyvaha 2 taneeeee ama daha eşime söylemedim:))

fistiiim beni mannem yanimda diil malesef,babanesi cok düser üstüne.irde deniz dedesi öldükten sonra dogdu..dedesi cok iterdi torun o göremedi diye kadin ekstra sever yani.cokta sabirli ilgili birisi denizde bayilir zaten büyükanne diye.

yani ici mrahat olur benim,tek soru nevi sicak olmaz,ama tuncay aramis isit evi diye isinmaya baslamistir bile:)

gunaydııınnn
dun cat kapı oglum ve babası geldıler
ısten erken cıkan kocıs kuzumu da alıp bankdan kumbara alıp yanıma gelmısler
cat kapı geldıklerı ıcın benım ıslerım hala yogun devam edıyordu bıraz talan ettı buraları
aslında bıraz degıl cok talan ettı
sonra kuzumun altı kırlenınce gezmeye cıkamayıp anneme gıttık
kuzumu bırakıp sınemaya dıye cıktık
ama hıcbır seansı uyduramadık maalesef
bıze uyan seans saatlerını 15 dk ıle kacırdık sonrakı seans ıse 21:00 de ıdı
o saatten sonra anneannede uyuyan kuzumu uyandırıp goturmek cok zor olur dıye gıtmedık
yarın aksama ayarladık kendımızı

evımıze bır suru abur cuburla geldık
aslında pek sık yaptıgımız bır sey degıldı ama esımın canı cıps ıstedı
aynı masada cıps, cerez, tatlı, meyve ve patlamıs mısır yıyen sahsıyet benım kocam :37:

neysem ıyı sayılırım neredesınız bakem

selam günaydın kızlar
günaydın lorecim .benimkide hafta sonu fatihi filme götürdü filmeden çıktılar buzdevri 4 çıkıcakmış fragmanlarını gördüm çok güzel biz oğlumla gidicez dedi bende gelicem banane dedim
sonra netten bi baktımki 2012 yazında çıkıcakmış pek güldüm saftorik kocama oda sömestrede gitmeyi düşünüyodu
ben hür adam filmini görmek istiyorum .merak içerisindeyim nedense
ama kalkıcakmış vizyondan sanırım ben gitmeden kalkar oda

Back
X