- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.561
mucıze bu tur ılacları doktor kontrlounde almak gerekıyor dıye bılıyorum canım
bıtkılerle ve dus alarak falan rahatlamaya calıssan belkı bır nebze de olsa fayda eder
selam kızlar
herkes iyimii
ay varya sabahı sabah ettim
cts yi pazara bağlayan sabah bi rüyayla uyandım sıkıntıdan tr içinde kalmışım
eşimin kuzeni 12 seneden sonra bi bebişi oldu süt izniyle beraber 6 ay izin kullanıcaktı
6 ay sonra bile nası bırakıcam diye ağlıyo ara ara(
kızı 2.5 aylık oldu neysem ben rüyamda onun erken işe çağrıldığını gördüm ağlıyo falan rüyamda akabindede bende ona hamile olduğumu söylüyorum ama dra gidicem doğuramam kız ama doğurmucam falan diyorum neyse saat çaldıda uyandım sıkıntıyla.akşam kız geldi iki gözü iki çeşme işe çağırmışlar süt izni kaldırıldı falan demişler ben tabii yusuf yusuf oldum ya rüyanın devamıda gelirse diye
sabhaı zor ettim neyseki sabah misafirim geldide rahatladım
sabahta markete gittim bi tanıdık 3 kızı var nası böyle zayıfsın falan dedi çocuklar dedim bende şimdi uzun uzun onamı anlatıcam 2 oğlun var Allah bi de kız nasip etsin dedi .aman dedim nolur böyle dualar etmeyin bana ayrıldım kadının yanından Allah Allah yaa duanın kabulüne gelicek :)
herkesz burada çok güzel burası ama ben gitmek zorundayım((((((
kızımla karşıya geçecez bu gün hepinize iyi günler.
selam kızlar
herkes iyimii
ay varya sabahı sabah ettim
cts yi pazara bağlayan sabah bi rüyayla uyandım sıkıntıdan tr içinde kalmışım
eşimin kuzeni 12 seneden sonra bi bebişi oldu süt izniyle beraber 6 ay izin kullanıcaktı
6 ay sonra bile nası bırakıcam diye ağlıyo ara ara(
kızı 2.5 aylık oldu neysem ben rüyamda onun erken işe çağrıldığını gördüm ağlıyo falan rüyamda akabindede bende ona hamile olduğumu söylüyorum ama dra gidicem doğuramam kız ama doğurmucam falan diyorum neyse saat çaldıda uyandım sıkıntıyla.akşam kız geldi iki gözü iki çeşme işe çağırmışlar süt izni kaldırıldı falan demişler ben tabii yusuf yusuf oldum ya rüyanın devamıda gelirse diye
sabhaı zor ettim neyseki sabah misafirim geldide rahatladım
sabahta markete gittim bi tanıdık 3 kızı var nası böyle zayıfsın falan dedi çocuklar dedim bende şimdi uzun uzun onamı anlatıcam 2 oğlun var Allah bi de kız nasip etsin dedi .aman dedim nolur böyle dualar etmeyin bana ayrıldım kadının yanından Allah Allah yaa duanın kabulüne gelicek :)
sedaaaa seda seda haydi gel içelim yerlere düşeliiiim(gripin çalıyoda fonda ondan şeyttiydim)
beyazmeleeem bebene ve kocana geçmiş olsun dikkat et sende hasta olma biliyosun hasata olmak bile lüks bize
pasin bende öyle bi moddayım havalrdandır deyip baharı bekliyorum hayırlısı
beyazmelek hoşgeldin.dolu dolu geldin.güle güle kullan cicilerini
lorecim bana bu ilacı 5 yıl önce falan dr vermişti.eşimde eskisi gibi oldun diyerek gitmiş almış ama bu sefer ağır geldi herhal.
MAYTAP hoşş geldin .hayırlara gelsin inş.bir tane de kızın olurr nolcak
herkesz burada çok güzel burası ama ben gitmek zorundayım((((((
kızımla karşıya geçecez bu gün hepinize iyi günler.
maytap hatun zaar dünki face konuşmalarının etkisinde kaldın hazır zayıflamışkene 3.de kız olsa fena mı olur bacımHem allahın hakkı 3 tür burdanda ben söliim dedim kihkihkihhh :)
polip karusu ne ooo gaza mı geldin uleynnn karu çıldırdı hem sen yoğun değilmiydin bakem içelim oynayalım ne güzel iş yaa :d
ben dün akşam eve gittiğimde kurt gibi acıkmıştım saat 8 di pilav ve bezelye vardı 4 kaşık pilav ve bezelye yedim kociş ardaya cips almış ondanda birde kola içtim çok fena oldu bu hemen kendime gelmeliyim niyeti bozuyor gibi duruyorum pofffffff yorgun olduğumdan dieti düşünemiyorum hiç şimdi öğlen molasına çıkıcaz sabah light ekmeğe sandeviç yaptım çay içtim yanında kendimi çok aç hissediyorum bu devreyi sağ salim atlatmalıyım yine aşırı yeme moduna geçtim herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?