- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.601
[ı]soyledı ıste bısey bosver rtuke falan takılır[/ı]
polipe karısı bebenin nasıl yapıldığını biliyoz evelallah.akşama da yaparız.ne acele , şimdi patrona gidip bebe yapacam demeye geç mi kaldım
Anılın içe basması fazla.normalde çocukların yüzde doksanı içe yada dışa basarmış ilk yürümelerinde.anılın içe basma açısı fazla.sıcak kuma basması, güneşten maksimum yararlanması lazım. O yüzden yaz tatilini es geçemem.hamile hamilede gidebileceğim meçhul.kaynanamlada gönderebilirim ama ayrılmak istemiyorum.çünkü anıl çok düşkün anacığına.hoş bende onsuz olamam.o yüzden bu yaz tatilinide verimli hale getirip haziran gibi başlıcaz çalışmalara inşallah.hem zayıflamam lazım.yoksa şeker hastası olabilirim maalesef( geçen günüm baya geçti.ona bile sevindim aslında
kihkihkihhhh eminim öle ne ka düşüncelisin kısçeeee
meloş seni bak heç çıtım çıkıomu yok derdine yan abidik gubidik kihkihkihhh :d
facete döndürüok eksik kaldın bak
[ı]ne mutlusun sen bugun polıpe[/ı]
[ı]al kızını vur duvara heee[/ı]
[ı][/ı]
[ı]ne yesem acaba hala ogle yemegı yemedım[/ı]
yarasın kuşumm[ı]dıyettede degılım ama caycının yaptıgı kepek ekmegıne yagsız bol kasarlı tost yedım bır fıncan cayla[/ı]
[ı]cok lezzetlıymıs yawww[/ı]
[ı][/ı]
sen 20 yi falan bırak koca bulduğuna şükret:90:bencede denemelere başla lavişim ne zamana olursa kısmet 27 28 harbidende rahat edersin cicim düşünme bilem ne güzel gencecik anne olucaksın onlar 20 de iken sen 40 olucaksın ayy ne güzel keşkem 20 de evlenip hemen doğurma şansım olsaymış süper olurdı herhalde bence yaşın geçmeden doğur
sedoş haklısın.bende hesaplar yapıyorum.35 yaşımda doğuracam ikinciyi muhtemelen, kısmetse.o 25 e geldiği zaman ben 60.acaba görebilecem mi güzel günlerini.keşke bende daha erken evlenseydim ve doğursaydım(
hıhhhhhh o zamanlar aklımda evlilik yoktu neler vardı nelerrr anlatamam size resmen trilyonerlik adaylar vardı önümde ama o zaman aklımın ucundan bilem geçmiyordu birde ömerle tanıştığım için gözüm hiçbirşeyi görmüyordu şansıma ömercıkta perasız çıktı hoş bende çok önemsemiyordum o dönemler kör aşık gibiydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?