2008 Kasım Anneleri

kihkihkihhhh eminim öle ne ka düşüncelisin kısçeeee
meloş seni bak heç çıtım çıkıomu yok derdine yan abidik gubidik kihkihkihhh
facete döndürüok eksik kaldın bak

Polipe karısı bebenin nasıl yapıldığını biliyoz evelallah.Akşama da yaparız.Ne acele , şimdi patrona gidip bebe yapacam demeye geç mi kaldım

Anılın içe basması fazla.Normalde çocukların yüzde doksanı içe yada dışa basarmış ilk yürümelerinde.Anılın içe basma açısı fazla.Sıcak kuma basması, güneşten maksimum yararlanması lazım. O yüzden yaz tatilini es geçemem.Hamile hamilede gidebileceğim meçhul.Kaynanamlada gönderebilirim ama ayrılmak istemiyorum.Çünkü Anıl çok düşkün anacığına.Hoş bende onsuz olamam.O yüzden bu yaz tatilinide verimli hale getirip haziran gibi başlıcaz çalışmalara inşallah.Hem zayıflamam lazım.Yoksa şeker hastası olabilirim maalesef( Geçen günüm baya geçti.Ona bile sevindim aslında

temam anladım kız delimisin oğlanla tatile gidilmemi(kaynanayı falan gönderme) hiçç para olsa oğlanla herifi alır maldivlere kaçardım amma çok tuzlu
boşa geçirme hem kendi açıdan kilo zart zurt sağlık
hemde anılla başbaşa bi balayı yapın seneye bi zortlatma olursa başbaşa kalamazsınız ana oğul ohh koklaşa koklaşa tatil gel yazzz gel gariiii

kihkihkihhhh eminim öle ne ka düşüncelisin kısçeeee
meloş seni bak heç çıtım çıkıomu yok derdine yan abidik gubidik kihkihkihhh :d
facete döndürüok eksik kaldın bak

düşünceliyim tabi sarı kafa
Walla sen kaybedersin face te falan geçici zevklerle kandırma kendini ne varsa burda var yine peaah

ay bilmiyorum ya kafam accayip karışık aslında çevremde bisürü tanıdığım var 2 yaş arayla doğuran şimdi ne güzel büyüttüler gezip tozuyorlar aslında bi yanım istiyor ama kararsızım annemde kayınvalidemde biz sağlıklıyken yap büyüsün diyorlar 27-28den sonra rahat olur kafan diyorlar ama offf offff....
derin canım benim eşim tutturdu zaten yapalım diye oda çok yardımcı olur bana hep yanımdaydı zaten valla ben eski halime dönerim doğumdan sıkıntım yok çok şükür hamilelğimde de doğumumda kuzumda hiç üzmedi beni bide ben hemen hamile kalamıyorum ya yağmura 1,5 senede kavuştum 9 ay denedik olmadı kist falan vardı 6 ay da ilaç kullandım o yüzden eşimde olana kadar 2 sene falan geçer diyorrr

bencede denemelere başla lavişim ne zamana olursa kısmet 27 28 harbidende rahat edersin cicim düşünme bilem ne güzel gencecik anne olucaksın onlar 20 de iken sen 40 olucaksın ayy ne güzel keşkem 20 de evlenip hemen doğurma şansım olsaymış süper olurdı herhalde bence yaşın geçmeden doğur

Sedoş haklısın.Bende hesaplar yapıyorum.35 yaşımda doğuracam ikinciyi muhtemelen, kısmetse.O 25 e geldiği zaman ben 60.Acaba görebilecem mi güzel günlerini.Keşke bende daha erken evlenseydim ve doğursaydım(

[ı]dıyettede degılım ama caycının yaptıgı kepek ekmegıne yagsız bol kasarlı tost yedım bır fıncan cayla[/ı]
[ı]cok lezzetlıymıs yawww[/ı]
[ı][/ı]
yarasın kuşumm sen 20 yi falan bırak koca bulduğuna şükret:90:
seninde güzelliğin utansın tatlım kolaymıydı o kadar aday arasından seçim yapıp evlenmen anca yani:87:60da neymiş ohoo görürsün tabi allah ömür versin sağlıklısından

Hıhhhhhh o zamanlar aklımda evlilik yoktu neler vardı nelerrr anlatamam size resmen trilyonerlik adaylar vardı önümde ama o zaman aklımın ucundan bilem geçmiyordu birde ömerle tanıştığım için gözüm hiçbirşeyi görmüyordu şansıma ömercıkta perasız çıktı hoş bende çok önemsemiyordum o dönemler kör aşık gibiydik

sedacım ya ne trilyonluk olup da huzuru olmayan bi sürü insan var vallahi çok şükür huzurluyum eşim bana sadık çok ii bi baba çok şükür istediğimiz herşey de oldu şu güne kadar bidaha gelsem dünyaya yine bu adamı alırım

sende varya dün esra erolda karının biri diyodu kızım izmir dışına he dese atvnin kapısına bi kamyon gül dökcek adam var diyodu onun gibi
eminim öledir sen güzel kızsın para dediğinde ne ki sevgi olmayınca yerim parasını altın kafes.yaşasın aşk evlilikleriiiiii

Zaten o yüzden paraya bakmadım bende eşimi seviyorum deli gibi severek evlendik biraz körü körüne oldu ben tamamen duygusal olarak baktım hiç mantığı işin içine koymadım kenarından bile geçmedi allahtan annem de var da arkamız sağlam onun tarafında da var ama işte biraz karışık durumlar neysem işte böle mutluyum ama ev işleride hallolunca herşey çok güzel olucak inşallah

herkezin hesabı farklı bizimde evimiz yok olsun diye ekstra bi çabamız varmı oda yok
ben bugün kredi çeksem çok rahat öderim ama o borca o strese girmek istemiyorum. Olası bi şey canım istediğinde borcumuz var duralım demek istemiyorum hele ardadan sonra onunla geçirdiğim her anın tadını çıkarmak istiyorum.bi köşede birikiyor gün gelip yeterli miktar olduğunda düşünürüm ama evim olmasada olur benim için.kimin düşüncesi daha doğru tartışılır ama ben stres ve borçtan nefret ediyorum

allah herkezin gönlüne göre versin zor tr de ev bark sahibi olup belli bi standartta yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…