• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Günaydınn ahaliii
Maytabım bazen bu tarz şeyler üst üste geliyor neyseki montun kurtarmış günü
Pasikom bende 2 haftanın yorgunluğu bitkinliği var kolay kolay atamam üstümden herhalde öğlene doğru gözlerimin içi yanıyor düne oranla bugün daha iyi gibiyim ama bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olucam buarada bende takdir ederim örnek bir evlilikleri var ama konu güzellik olunca mehmet aslantuğu görmedim ama arzum onanı çok abartıyorlarmış onu anladım yakından görünce
Bugün sabaha karşı 5 gibi uyandım ve evde bir ses arkasından bir çocuk ağlaması komşunun ki tekrar daldım 6 gibi uyandım ardaya bakiim dedim bi anammmm arda yokk yerinde annemlerin odasına gidiyorum yiğenim bizde kalmıştı oun yanına gidip bakıyorum uzaktan arda yok deli oldum tekrar yiğenimin yanına yakından bakayım dedim sen çocuğun kafasına yat uzaktan belli olmuyor hiç ayaklar çıplak 1 saat öle yatmış kuzum korkuyor demekki yavru kuşum bizim yanımıza gelmekte aklına gelmemiş hemen salona geçmiş kedim bnm

kızlar günaydın herkezler iyidir umarım yoğun olanlara kolay gele bende başlıycam az sonra ama kafa kazan sabah sabah afyonummu patlamadı ne

istanbulda olanlarda şanslı köşe başı ünlü çıkabilir bende o duyguyu en son bodrumda yaşamıştım değişik bi duygu,

herkez avm ye giderken makyaj yapmıyo siz gibi kokoşmu herkez(al bendende o kadar)arzumunda minare yıkılsada mihrap yerindedir canım zerafeti yeter kuğu gibi aslantuğa gelincede adam 1961 doğumluymuş bırakında yaşlansın yaww 50 yaş az mı

günaydın kızlarrrr dün öğleden sonra doktordaydık yine aftı geçti çok şükür de bu seferde diş etlerinin altı kırmızı kırmızı şişti ve kanıyor ya allahım yarabbim valla kahroluyor kızım offff:( kanayınca tekrar gittik doktor teyzemiz aft kaybolmuş fakat boğazdaki enfeksiyon için kefsid vermişti demek yeterli gelmemiş hızlı ilerlemiş enfeksiyon dedi bundan dolayı patlak veriyormuş bi yerlerden başka bi antibiyotiğe geçtik ve dolvene 6 saatte bir devam perşembe kontrolümüz var bugün 1 haftadan sonra ilk kez bir dilim börek yedi çok şükürrrrr
sedacım bu arada yemek yemediği için doktorumuz supravit başlattı vitamin olarak toplayacak inşallahhhh

Son düzenleme:
Polip hatunum günaydınlar ola
Kuğu gibi olduğu tartışılmaz zerafet desen son nokta güzellikten bahsedioz hatun kızlar endamdan tarzından kişiliğinden değel yüzü güzel değildi gördüğümü sölüomm

lavıs cok gecmıs olsun
cocuk kac gundur cok acı cektı
allah acıl sıfa versın

aft acısı nedır ben cok ıyı bılırım
zıra cok sık bende gorulur bu durum
ama en gıcık tarafı dıs fırcalayamamak olur
bazen acısına dayanıp fırcalıyorum ama gelın sız bır de bana sorun o halı

İnşallah lavişim valla çok üzüldüm kuzuma en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Yaso hatun sende hoşgeldin kolay gele sana
Bende de uyku sinyalleri yavaş yavaş çalmaya başladı :(

günahdın arkidişler

lorecim allah güç kuvvet ve sağlık versin hep hareketli ol canım.harekette bereket vardır.ne güzel

seda yavrum ya demek korkmuş bende betülun odasını ayırmak istiyorum ama nasıl olcak bilemiyorum.

polipe ,yasmin sizede kolar gelsin

yaa ben uyurken kendimi kasıyorum sonra sabah sırtım omuzlarım ağrıyla kalkıyorum bu durum başımıda ağrıtıyor.fibromiyolji diyorlar buduruma.eşimde akşam gelirken bana bir depresif hapı getirmiş allahım sabaha kadar hem midem bulandı hem başım döndu .zaten zorla da içmiştim içmek istemediğim halde birilerinin ısrarıyla her midem bulanınca adamı boğasım geldi

günaydın kızlarrrr dün öğleden sonra doktordaydık yine aftı geçti çok şükür de bu seferde diş etlerinin altı kırmızı kırmızı şişti ve kanıyor ya allahım yarabbim valla kahroluyor kızım offff:( kanayınca tekrar gittik doktor teyzemiz aft kaybolmuş fakat boğazdaki enfeksiyon için kefsid vermişti demek yeterli gelmemiş hızlı ilerlemiş enfeksiyon dedi bundan dolayı patlak veriyormuş bi yerlerden başka bi antibiyotiğe geçtik ve dolvene 6 saatte bir devam perşembe kontrolümüz var bugün 1 haftadan sonra ilk kez bir dilim börek yedi çok şükürrrrr
sedacım bu arada yemek yemediği için doktorumuz supravit başlattı vitamin olarak toplayacak inşallahhhh

canım ya allah acil sifalar versin.kan tahlili yaptırdınızmı kandaki enfeksiyon oranı nasıl.

laviş tekrar geçmiş olsun vitamin hakkında bişey dedimi dr ne faydası olcakmış eğer iştahsızlığında vücuduna faydası olcaksa bende alayım

Polip hatunum günaydınlar ola
Kuğu gibi olduğu tartışılmaz zerafet desen son nokta güzellikten bahsedioz hatun kızlar endamdan tarzından kişiliğinden değel yüzü güzel değildi gördüğümü sölüomm

sen niye atladın len yine ortalara herkez fikrini sölemiş bizde söleyelim dedik sen yine üstüne alınmışın.sen öyle dedin diye demiyoz genel fikrimizi söylüyoz
güzel olsa nolur olmasa nolur ayrıca çokda derdimdi:8:

lorecim bugün az da olsa keyfi yerindeydi eşim ben eski yağmurumu özledim deyip duruyor öyl mızmız oldu ki durmadan ağlıyor ama sonuna geldik sayılırı bikaç güne kadar bişeyi kalmaz sanırım

iyi geceler kızlarrr
kızımın aftı hala geçmedi dün eczaneye gittim dentinox fayda etmeyince mavi mürekkep alacaktım satıştan kaldırılmış:(başka bi ilaç verdi 3 günde geçirir dedi ağzı hala çok acıyor 4 gündür yaptığı tek şey ağlamak ve süt içmek yüzü falan soldu kızımın eşim de bende çok üzülüyoruz rabbim sağlık versin kuzularımıza bide benden başka kimseyi istemiyor bazen sinirlerime hakim olamıyorum kızıyorum ama annecim çok seviyom diyo gel de kız kurban olurum kızıma:)))
derincim canım güle güle kullanın arabanızı allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
sedacım canım yeni yol arkadaşın hayırlı olsun ohh buldunuz birbirinizi bu arada senin pilin bitmiştir kesin yarın alırız haberlerini taşınmak çok zor...
meleğim ya sende daha sık gel kuşum ya özledik seni valla :69:
neyse bayağı yazmışım hepinize ii gecelerrrr

bende sizi özledim lavişim ara ara gelicem atık söz
yağmuruma kıyamam ben yaa sen yazdıkça benim içim parçalandı kuzum benim bende bazen dayanamayıp kızsamda sonradan vicdan azabı çekiyorum masum sabiler olnlar yaa içlerinde en ufak bir kötülük yokkki bu çocuklarına eziyet eden insanla nasıl yapabiliyorlar aklım almıyor

iyi geceler güzel anneler.herkes iyidir inşallah.işe başladım çok mutluyum ama oğlumdan ayrılıyorum hergün zor geliyo alışamadım daha.sabah 10 da başlıyo en erken dersim.iyi oluyo çağan uyanıyo sütünü içiyo giyinip çıkıyoruz beraber o annaneye ben okula.hiç aramıyomuş beni annemleri çok seviyo.inşallah güzel olur herseyi

lavişim çok geçmiş olsun kuzuna.inşallah iyileşir hemencik.

derin arabanıız hayırlı olsun canım.kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah..

sevindim canım benim işin hayırlı olsun maaşını almaya başladıkça,o maaşla yavruna güzel hediyeler götürdükçe biraz daha iyi hissedersin kendini,ne mutluki iki senedi yanındasın bak bize 3 aylık ken bıraktım kuzumu aklıma geldikçe hala içim sızlar

Merhaba canlarımmmm hepinizee kocamannn öpücükler
Kuzularım dostlarım beni merak etmişler yirim sizi ben çok yoğun yorucu bir o kadarda güzel bir haftasonu geçirdik yerleşmek çok zordu daha öncede söylediğim gibi incik cıncık bir sürü şey herşey yerleşti ama tabii yavaş yavaş düzene sokucaz inşallah Pazar günü pazarımıza bile çıktık çok cici şeyler aldım annemde mırıldandı tabii yine geç kalmıştın burayıda talan et tabii die :D
Sadece şöle bir sorun var dış cephe montoloma olmadığı için evin içi fazla ısınmıyor odalar parke ama diğer yerler kalebodur terliksiz dolaşılmıyor artık d.gaz da 300- 400 gözden çıkartıcaz gibi 2-3 ay evleri satılığa koyduk 2-3 müşteri var acelemiz yok istediğimiz fiyatlara verilene kadar beklicez yeni yeni kararlar aldık sizlerde paylaşıcaz bakalım ne yönde doğru olup olmadığında bana yardımcı olursunuz sabahta inanılmaz kolay geldik m.köy eksprese bindik 06:45 te 8 de akmerkezdeydim müthiş çok rahattı benden böyle canlarım bnm hepinizi çok sefiorummmm iyi ki varsınız ve herzaman söylüyorum iyi ki tanımışım sizleri mujukssss
lavişim bol bol oku kuzumu kıyamam ben ona yaaa yavrum bnm inş.en kısa zamanda düzelir bitanem
e
ee hadi hayırlı olsun tekrardan sedoşum huzurunuz yerinde olsunda varsın biraz fazla ödeyin yaa

gunaydınnn
herkese hayırlı haftalar dılerım

cuma gununun yorgunlugunu daha atamadım desem yerıdır
cuma gunu burada bır sorun olmustu ev cok canım sıkılmıstı
sanırım cok gerıldım hala heryerım agrıyor

cumartesı sabah doktor kontrolum vardı
kan tahlılı vs vermedım 3 hafta sonra verıcem ınsa allah
ama yıne yag su olcum cıhazına gırdım
yag oranım gecen defaya nıspeten cok az da olsa artmıs
ama hala sınırın altındayım
cumartesı mısafır kabul etmemıstım hatırlarsanız
ben kabul etmedım ama annem kabul etmıs
doktordan cıktım dıye aradım kı annem sıparıs verdı cabuk al eve gel dıye
halbukı avm'ye ugrayıp kendıme cıcı almayı dusunuyordum
neysem anne sozu dınleyıp gıttım anneme tum hazırlıkları yapmıslar maasallah babamla
ben hazıra kondum ama servıse yardım ettım tabıı
dun ıse sabah once kocısle bozustuk kustuk
ben gıcık oldum kendısıne ve kasıtlı olarak gıcık ettım
sonunda ateskes ımzaladık ama etkısındeydım tabıı
2 saatlıgıne dısarı cıkıp geldık bır guzel yatıp uyuduk
gunduz uykusu ne kadar doyurucu oluyormus yaww
rutın sıkıcı gergın ama ev mıskınlıgınde bır hafta sonu gecırdık
ev ısı de cok yapmadım zaten

ayyyy nazara mı geldım ne yıne geldı tembel perım ustume

bu kadar gerilme kuzum rahat ol biraz bak benim geçenlerde kalpte problem çıkınca doktor öyle dedi çarpıntı dahil kalp hastalıklarının %80i stres dedi haa etkisi oldumu belki biraz hala bazı şeylere sinirleniyoeum geriliyorum ama sonra aklıma getiriyorum rahatlamaya çalışıyoum bundan sonra daha relax olucam

beyazmelek ne yaptın da kacırdın stajyer kızı

cagancuk ısın hayırlı olsun canım
zamanla daha da alısır duzenınızı kurarsınız ınsa allah

lavısım cok zordur o aft acısı
bende cok sık cıkar bellı baslı bır sebebı yok bır cok sey etken olabılıyor
kıvının ıyılesmeyı hızlandırdıgını bılıyorum
bıraz yakıyor ama dene ıstersen

sedacım canım cok sevındım
yerlesmıssınız hatta alısverle eksıklerı tamamlamaya bıle baslamıssınız
ınsa allah hersey planladıgınız dogrultuda ılerler

valla hayatım bilmiyoum ki naptım da kaçırdım benim gibi şeker gibi insan bırakılır da gidilir mi dimi :9:

Günaydın kızlar.Yoğun bir haftasonu geçirdim.İki günde gezdim, yavrumla zaman geçirdim.Ama çok çabuk geçiyo haftasonu.Koca temizlik yaptı, bıdı bıdı yapmayı unutmadı tabi.Dün doğum günüydü. Kuzenimde kutladık, sürpriz yaptım:) İyiydi yani...Şu patronun suratını görene kadar:47:

kocanın doğum günü kutlu olsun bebeğim nice senelere inşallah biraz daha büyümüş bak inşallah davranışlarına da yansır
patrona da takılma atık boşşver işini yap sen

günaydın kızlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum...

biz çok werken başladık yine güne iki gündür kerem kendi yatağında yatıyor sabah geliyor yanımıza buda bir gelişme şimdilik... ama kaan hastaydı öksürükden uyuyamıyordu çok şükür dün onuda atlattık 5 e kadar iyi uyudular kaan bir uyandı azcık babasının ayağında uydu kalktı daha uyumadı keremde 6 da kalktı azcık dolandılar kudurdular kaan hala ayakta ama kerem bayıldı alışkın değil erken kalkmaya uyuyor şimdi tv seyrederken uyumuş kalmış...
haftasonumuz biraz temizlik yaparak biraz atışarak geçirdik şimdide yarı limoniyiz herzamanki şeylerden dolayı işde...
lavişim daha geçmemişin kuzunun yaraları çok canı yanıyordur kıyamam ben ona zaten bir hastalık geldimi hepsi yemeden içmeden kesiliyor...tekrar geçmiş olsun..
cagancuk yeni işin hayırlı olsun canımçç oğluşunada annen bakıyormuş her ikiside memnunmuş halinden sevindim...
yasminim güzel bir haftasonu geçirmişin..suratsızıda boşver aman sen işine bak yok farzet onuda...zor olacak biliyorum ama ..:)))
lorem yine misafirleri ağırlamışınız neyseki annen var çok şanslısın ..öğlen uykusu bazen çok keyifli olabiliyor ben uzun zamandır öğlen uykusu uyuyamadım az şekerleme yaptım ama derinlere dalmadım hiç..:)))
sedoş yeni evinizde güle güle oturun.. daha önce dediğim gibi illaki alışılıyor yeni düzene.. bu arada evin kutlamasınıda yapmışınız kocişinle gazan mübarek olsun..:)):82:

nazlımeleğim aferin kerem beye geçmiş artık yatağına zamanla daha da alışır merak etme
kocişle de atışmışsınız ama toparlamanıza sevindim

Nazlişkom günaydın
Buarada kızlar hayırdır deyin
İlk uyuduğun evde rüya görürmüşsün ya gece yattık bir rüya gördüm ödüm patladı sabah kalktığımda dudağımda kocaman uçuk çıktı iki kardeş biri erkek biri kız ikiside sarışın mavi gözlü beni sıkıştırmışlar bıçaklamaya çalışıyorlardı sürekli kaçmaya çalışıyordum çok korkmuşum rüyamda hala da etkisindeyim sonraki günde kocişim ablamla ve ablamın arkadaşı ile ayrı günlerde gizlice beraber oluyor ablamla olana tanık oluyorum o sahneyi görmüyorum ama öğreniyorum ve çılgına dönüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum bıçakla intahar etmeye çalışıyorum ama kendime kıyamıyorum iki gün bıçaklaarla uğraştım nedir aacba bi bakiim netten yorumuna

kız bunlar ne biçim rüyalar hayıdır inşallah aman ben bile korktum hayra gelsin inşallah bir oku üfle bişeyler yasp evinize kendinize

güzel haftalar güzel anneler.

ben yine pazartesi sendromundayım.bizde yoğun bir hafta sonu geçirdik .çumartesi bebişimi gastrologa götürdük.kuzuma arkadan muayene yaptı dr baya ağladı.3 aylık bir tedaviye başladı inş düzelir,dr dan sonra alışverişe gittik kocayı biraz harcadım.güzel bir alışveriş yapıp stres attım.
pazar günüde güzel bir pazar kahvaltısı yapıp temiz hava almak için beykoza annemlerin yanına gittik.oradanda hep birlikte çay içmeye kardeşime gitttik geç vakit eve geldik.buğunde iş güç bisürü iş,of offffff

SEDA yeni eviniz yeni banyonuz hayırlı olsun canım benim.güle oynaya oturun inş

LORECİM boşver bazen tembel olmak gerekiyor hep çalış hep calış nereye kadar.anladığım kadarıyla iş yeri stresi haftasonuna yayılmış inş iyi olur herşşey,

YASMİN hanım sen oğlunla gez gez adama temizliği bırak homurdanır tabi:))))))

LAVİŞ geçmiş olsun canım ya ne zor olur ağız yarası büyük insanlar bile zor dayanıyor yavrum nasıl dayansın

CAGANCUK yeni işin hayırlı olsun allah ağzınızın tadını bozmasın canım

NAZLIMELEK temizlik yapmışsınız güle güle kirletin canım.kocişle aranız limoniymiş inş sekerlenir

oy canım benim yaa nasıl da zor olmuştu o muayene şimdi off bu küçücük çocuklara hiç kıyamıyorum ama işte napalım böyle böyle büyüyecekler

mucizecim canım valla hakikaten zor dayanıyor gece 20 kez uyanıyor acıdan dün şurup veriyordum ağzını kaçırınca dudağına vurdu kaşık aft patladı sanırım kan geldi ağzından yavrum ya allahım geçsin hayırlısıylaaa:(
bende şimdi kızıma caillou masası,şarkıs öyleyen bebeği,parmak boyasını ve boymam kitabını sipariş verdim bayılıyor caillouya tv ye çıkınca anne bana bundan al baba sen de al deyip duruyor kızımdan önemli mi hemen verdim sipariş feda olsun yavruma suratı bi avuç kaldı bugün 6.gün sadece süt içiyor başka lokma sürmedi ağzınaaaa:5:

off lavişim varya burnumun diteği sızladı okurken kıyamam ben güzel kızıma allahım onlara yadım etsin yaa
hele böyle haastayken dünyaları alsan gözünde olmuyor dimi milyarlar harcasam bana mısın demiyorum yeterki onun bir gülen yüzünü göreyim

lavişim çok geçmiş olsun canım.kara dut oluyo canım o çok iyi geliyo ağızdaki yaralara hemen geçiriyo.kırmızı ekşi bişey.bulabilirsen dene istersen hemen etkisini gösteriyo.inşallah çabucak iyileşir tatlım.

hah hay aklınla bin yaşa ya kaç gündü düşünüyorum lyağmurun hastalığını okuduğumdan beri neydi diye buydu işte kayınvalidemlerde hep kullanırlar çok iyi geliyormuş bende onlardan öğrendim

valla canım ıhlamur içinde üstüne çıkıyor kakası:))
o derece yumuşatıyor
maytap demişti taa geçen sene
ben kahvaltıda hep veririm diye
o zmandan beri kahvaltı karışımı süt yerine ıhlamurla yapıyordum
şimdi ise kahvaltılarda bardakla balla içiyor valla benimki çay diye:))
ama kakaya dikkat etmek gerekiyor dediğim gibi herkeste aynı etkisi gösterir mi bilemem
bir ara çok yapıyor bağırsakta durmuyor bişey diye annem kesmişti vermeyi:) o derece yani

ay bende vereyim bari ıhlamur gerçi ara ara veriyorum ama her sabah kahvaltıda içse iyi olacak bizde hep kabızız küçüklükten beri böyle anasına çekmiş kuzum bende öyleyim hani sindirim problemi yok yapamamazlık olmuyor ama şöyle ağzımızın tadıyla yumuşak yumuşak mıçamıyoz :9: ay ne iğrençleştim sabah sabah

hasta olan bebişlere tekrardan çoook geçmiş olsun...
bende yılbaşından bu yana çekiyorum biri geçiriyor bir başlıyor dahada zorlaşıyor ama çok şükür dün bitirdik sayılır bugün çok iyiler...

ve ben kereme inat evi topladım ve yeni oturdum...şu anda onun dağıttıklarını toplamaktan kan revan içindeyim desek yalan olmaz terim kurumadı daha..
bugün evin işini erken bitirdim mutfağımı hallettim yemeğimi yaptım odayı süpürdüm sildim..
tam oturucam önce bir salonun duvarını çizmişler delirdim babamız kalemi ortada koymuş...
hadi dedim makinayı açtım salonuda aldım sinirim yatışsın diye kerem bey sen git mutfak dolabından çayı al lavabonun içine boca et azcıkda yerlere dökülmüş kilimini yeni yıkadım serdimdi (valla kimse bana öyle yapılmaz felan demesin) ellerine kıçına vurdum birkaç kere...hadi oraları temizledim tam oturayım azcık kıçımın üstüne dedim sen git bu seferde lavabonun içinde öğlen babamızdan kalan bardak vardı içine su dolmuş al onu üstü başı ıslat hadi birde onu temizledim kıçında kurt var sıpamın durmuyor yerinde...
sabah erken kalktığı için 9 dan 11.30 a kadar uydu kerem kaan kendi halinde oraya buraya sarmadan oynadı kuzum.. keremde iyidir ama kıskançlıktan yapıyor.. kaana güzel bişey desem gidip bir yeri dağıtıp geliyor çok hırçınlaştı...Allah yardımcım olsun ne diyim daaa...şimdi kaan uyuyor o dolanıyor geç kalktığı için...

canım annemde aynı öyle eymen dağıtıyor annem topluyor ben dsiyoum yaa bırak çocuk bu oynayacak tabiki şükret ki evimizi dağıtascak bir evladımız var allah olmayanlara da versin bu evin böyle dağınık halini görmek için herşeyini verecek insanlar var
bizim evi bi görsen mok götürüyor resmen duvarlar eymenin sanat şaheserleriyle dolu,geçen günde asalonun halısına resim yapmış keçeli kalemle hem de ne yaptıysam çıkmadı yıkamaya verivcem artık inşallah çıkar üstüne de bir örtü aldım mecbur hiç sevmezdim halıların üstünde örtü,örtenlere bahane bulurdum tükürdüğümü yaladfım niheyet :9: napalım çıkmazsa da değiştiririz oğlumdan kıymetli değil yaa

ya aslında bizde biraz kendi haline bırakmıyoruz demin duşunuyorum oyuncaklar her tarafta ben topluyorum o bi taraftan dağıtıyor.kendi kendime dedim bu oyuncaklar oynansın diye alındı e ne diye ikide bir dolaba kaldırıyorum napsın çocuk kendini oyalayacak bişeyler arıyor hayır oturma odasını dağıttırmııyorum kendi odasında da ortalığa yayınca hemen toplama ihtiyacı hissediyorum halbuki bırak çoçuk kendi odasında bari rahat ollsun diye kızdım kendime.ama bende sakarım ya ortada bişeyler olunca ya takılıyom ya üstüne basıp kırıyom napıyım birazda ondan

rahat ol biraz canım bırak o dağıtsın sende rahat ol gerekirse kırılsın napalım

dün oğlumun yoğun olarak
"istinpaka gitmek istiyom,koşucam"
israrlarına dayanamayıp bu hasta halimle yola düştük
orda mehmet aslantuğ ve arzum onanla oğullarını gördük
hatta aynı asamsöre bindik
ne uzunlarmış yaw onlar:))
adam baya saçı başı ağartmış
oğulları kısık bir sesle
bişey almak istediğini söyledi
annesi bişey almaya gelmedik
bişeyler içmeye geldik dedi sadece
çocuk sustu:)) terbiyeli bir çocuktu ama
babası da baktı baktı dayanamadı herhalde
ne tarz bişey istiyorsun dedi:))) asansörden indik

vay vay vay aman nasıl olduklaını güzelliklerini çirkinliklerini geçtim geçekten örnek bir çift o yüzden beğenioum ikisini de

eşimde arzum onan çok çirkindi
güzel böyle oluyorsa
kalsın istemez dedi:))

ahahah eşinin yorumu da müthişmiş bulmuş senin gibi lokum gibi hatunu napsın arzum onanı :9:

Deriniko biz arzum onanla aynı setteydik bir geldi şok oldum buna nasıl güzel derler ben yanında nur gibi kaldım ama kadına sadece kapatıcı sürdüler resmen bebek gibi oldu şok oldum nasılda hemen değiştiriyorlar acayip zayıf bir hatun gözlerinin altı zayıflıktan morarmış gibi ve ten rengi sarı
Siz birde seda sayanı görün şok şok şok olursunuz michel jaksonın türkiye şubesi acayip ötesi çirkin tvde nasıl teş bebek gibi çıkıyorlar şaşırıyorum

öyleler canım pek çoğu öyle zaten o kadar makyajı bize yapsalar oho hepsini alır saatarız :12:

selam güzeller
bugün anca düştüm buraya valla sabah beri faceye takıldım daha kolay geliyo bide herkes orda hemen hemen
lavişcim geçmiş olsun kıyamam kuzuma yaa Allah acil şi,fa versin demek mürekkep kalkmış piyasadan
deriniko memo nasıldı kız bayılırım o herife ben karizma yerindemi
dün bizde avm ye gittik
çocuklara menü kendimide diyet kola aldım gelirken kolayı tepsiden düşürdüm foşş yerlere patladı:)
neysem geldim koydum masaya gittim bidaha diyet kola aldım
geldim memoya ayran verirkene ayranı üstümden aşşa bocaladım nası bi sakarlıktı bilmem pantolonum üstüm başım heryerim ayran oldu :)))
çocuklar yapsaydı yıkardımn ortalığı
temizledim mendille ama montumun önü kapalı dolaştım tüm gün sıcaktan eriyik çıkarcaktım az daha
arada böle üstüste geliyo herşey kendi kendime çok güldüm akşam :)))

hayıdır kız skaarlığın üstünde insan kendi yapıca dut yemiş bülbüle dönüyon dimi :9:

Günaydınn ahaliii
Maytabım bazen bu tarz şeyler üst üste geliyor neyseki montun kurtarmış günü
Pasikom bende 2 haftanın yorgunluğu bitkinliği var kolay kolay atamam üstümden herhalde öğlene doğru gözlerimin içi yanıyor düne oranla bugün daha iyi gibiyim ama bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olucam buarada bende takdir ederim örnek bir evlilikleri var ama konu güzellik olunca mehmet aslantuğu görmedim ama arzum onanı çok abartıyorlarmış onu anladım yakından görünce
Bugün sabaha karşı 5 gibi uyandım ve evde bir ses arkasından bir çocuk ağlaması komşunun ki tekrar daldım 6 gibi uyandım ardaya bakiim dedim bi anammmm arda yokk yerinde annemlerin odasına gidiyorum yiğenim bizde kalmıştı oun yanına gidip bakıyorum uzaktan arda yok deli oldum tekrar yiğenimin yanına yakından bakayım dedim sen çocuğun kafasına yat uzaktan belli olmuyor hiç ayaklar çıplak 1 saat öle yatmış kuzum korkuyor demekki yavru kuşum bizim yanımıza gelmekte aklına gelmemiş hemen salona geçmiş kedim bnm

ah yavrum alışamamıştır annesi biaz zaman geçsin alışır oda evine

Meclise yeni binalar yapıyoruz.Başbakan beyefendi emreylemiş bitirile demiş.Yusuf yusuf çalışıyoruz:((

hmm başbakan emreylediyse bitmeli tabi çalış gülüm çalış işleyen demir ışıldar

lorecim hakikaten o acıyı bende çektim valalhi çok zor canım yaaa
mucizecim enfeksiyon kanda değil tatlım boğazdaki enfeksiyon ağıza dağılmış dedi doktorumuz ama toplamaya başlad çok şükür
polipecim ben bişey yemediği hiç hepten kötü olmasın diye istedim doktordan vitamini canım ama yağmur bu ara çok iştahsızlaşmıştı bende doktoruna sormuştum bana bende oğluma kullanıyorum şansınızı deneyin ama iştahı açılacak diye mucize beklemeyin demişti bende yazdım bi kenara sanırım balık yağıydı bi ara yazarım sana canım bu hastalıktan sonra yemezse yemek ben başlıcam çünküsuratı elim kdar kaldı maşallah ii yiyordu benim kızım ve kilosu da iyiydi

günaydın güzeller bir üste bakın efsane nasıl geri döndü anlayın ehehehe yabacılık çekmeyin beni hatılayın diye bir sürü alınmtı yaptım ohh sefam olsun özlemişim valla

bizde bir hafta sınundan çıktık salı sendromu yaşıyor muyum yoo hayır fena sayılmaz iyi hissediyoum kendimi
kocişim hasta oğluşum hasta ikisi de öksdürük bnalgam feci haldeler,eşim daha fena griple berabe oğlumda grip fazla yok allahtan
iki günden beri onlarla uğraşıyorum
bende regl oldum bir taraftanda onu çekiyorum oy oy oy

bugün saat 13.00e kada dershanedeyim kk açık olur yazarım sonra evdeyim bir sürü işim var nerden başlasam napsam bilmiyorum

Back
X