2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
nasılsınız bu sabah gerçi öğlen oldu
ayy seda bu ara müsade et kendine
sonra tekrar başla
çünkü bu şekilde hiç normale dönemiyor insan
devamlı bozacağına bir kere doy temelli :))
bende dikkat ediyorum sözüm ona ama kilo alıorum yine
ne biçim bir bünyem var bilmiyorum valla bıktım tövbe tövbe
eşim de boşver deyip böyle iyisin deyince hepten şevkim kırılıyor
haa kırılıyor da ne yapıoyorum yiyormuyum hayır ama neden aynı kilodayım acaba çok merak ettim
mesela sabah ne yedim
şekersiz çay 2 bardak
maydonoz peynir salatalık domates
2 dlim tam ekmek
buraya gelince çay zamanı gelince
3 tan gün kurusu kayısı -1 avuç badem yedim
bayılırıyorum bu ikisine tadları nefissssssssss
bir adam getiriyor memleketten hımmm harikalar gerçekten

Laviş yap bebeni bencede.İkisi büyür gider.Bizim yaşlara gelince rahatlarsın, yaşarsın.Şimdi Yağmur için hayatını erteliyosun, 2 sene sonra bir erteleme daha başlıcak.Kaç seneni alacak kimbilir.Vücut yaşlandıkça gebeliğin daha zor olacak.Bence ikisi bir arada yap.Ben Anılın içe basması olmasa bugün yapardım.İnanın 30 yaşından sonra insanın kafası götürmüyo.Tertemiz iki çocuğunu sağlıklıyken yap, büyüsünler kardeş kardeş, 30 dan sonrada gez toz anacım:))Geçmiş olsun tekrar Yağmur kısçenede..

Sedoş sende yap .Annenle beraber oturuyoken..

Maytabım sen bilirsin 3.bebe işini.Senin 3 oğlun var zaten.Koca da bebe gibi senin kıı.Benimki gibi

Beyazım aşkım nerelerdesin sınırsızım:) Yavruya ve enişteye geçmiş olsun..Yapıştın adamcağıza tabi, bu soğuklarda hergün cıbı cıbı yapmaktan hasta oldu adam.Hem de enerji menerji, direnç kalmamıştır adamda..

Mucize güle güle tontiş..

Lorecim nanemolla mı? Geçen hastaydın çıtırım.Ne iş?

ya ben istemiyorum her seferinde dile getiriyorumAllahın gücüne gider diye de tırsıyorum ama gerçekten Allah gönlüme göre versin .erkek olupta hayırlı olan nice evlatlar biliyorum umarım benimkilerde hayırlı olur .herkesin evladı hayırlı olsun.2 erkekten sonra kızı düşünemiyorum .eğer kaderde de varsa erkek olmasını yeğelerim deyip susuyorum ve dilimi ısırıyorum.umarım bi kaza kurşununa kurban gitmem

laviş gerçekten herşey müsait çocuk için
çok şanslısın maşallah
ama biraz ara vermek gerekebilir
ard arda aynı sıkıntılarla uğraşmak biraz ağır geliyor
hem insanlara hem ilişkilere
fazla geliyor
biraz çocuklar büyüsün dertleri küçüksün
bence öyle yapmalı
benim oğlum mesela
kendi başına uyuyamaz
her dakika yanında biri lazım,
ne yapacağı bilinmez
sürekli ilgi istiyor oyun istiyor
haa olmazmı olur tabi olduktan sonra ama
biraz yıpratıcı olacağına eminim

Ben 2.çocuğun gerekliliğine inanıyorum.Bu benim fikrim.5 sene Anıl için, 5 sene öbürü için derken hayat akıp gidecek.Ha doğuruyum dediğimizde bebeler 3.ünü bitirecek.Bugün gebe kalsak mesela.Bunun çabalama dönemleride var.3-4 yaşında çocuk yemek yeme, çiş olayına alışacaktır muhtemelen.Hem de annenin , kaynananın yanında büyüyorsa yardımcı olurlar.Çalışan , bakıcı eline bakan anneye zor tabi. Bence ikinci çocukla birlikte bocalama olur ama dengeye girer herşey.Nacizhane fikrim..

sırf bu yüzden boşanan gencecik bir çift var gözümün önünde
peşpeşe doğurdu haliyle bazı şeylerden uzak kalmış olabilirler
biraz güzelliği de bozuldu falan ama
bazı erkekler için önemli olabiliyormuş
yazıkkk adamın hıyarlığı tabi
herkeste olmaz ama oluyor böyle şeyler
hamilelik dönemim benim kötü geçiyor mesala
çok kilo alıyorum hassas oluyorum falan filan
göreceli tüm bunlar
herkese göre değişir yani

ammaaa dogurgansiniz beee,bi slm verdik dogurcaz diye görmediniz bile peh pehhhhhhhhhhhhhh

walla öyle oldular ikinciyi düşünmeyenler topiği açacam orda takılacam wallaşaka bi yanada böyle konuşarak olmuyo bu çocuk işi biliyonuz dimiyapacaklar eve gitsin çene yapmasınlar icraata geçsinler ben daha karar veremedim ama yaparsam ikinciyi ikiz istiyom 3leyecem yada heç yapmayacam benim herif hiiiiiçççççç istemiyor bakalım hayırlısı

YALNIZ COCUK SiKiNTI OLUR CANIM,ONADA YAZIK.BEN BILE BILE YALNIZ BÜYÜTMEK ISTEMIYORUM DANAMI..Ahahahha benim kocise kalsan gecen yil istiyoda,neyine istiyosa sanki o bakiyor.

selam hanımlar,
meleğim oh alıntılarını yapmışın hoşgeldin beaaa artık hep böle ol emi...
kocana ve kuzuna geçmiş olsun...yeni takılarını güle güle kullan...
maytabım aman sen takma bunları rüyan hayır olsun.. dün bayda bir sakarlık yaşamışın geçmiş olsun..:))
yasmin kolay gelsin yoğunmuşun bu aralar..
lavişim sen anlattıkç.a içim parçalanıyor ya yavrum nasıl canık yanıyordur çabuk atlatır inşallah çöabuk toplar kendini kuzun...
lorem bende bugün benimde pek keyfim yok 15 gün oldu misafir gönderdim daha gelmesine var ama sanki o gelecekmiş gibi karnım belim her yerim sızlıyor...
sedoş senin kuzu geceyi abisininm kafasına kıvrılarak geçirmiş ee alışana kadar o kadar olur...
yeni cicinide güle güle giy..
polip hanım sanada koaly gelsin...
çileğim burcum sizlerede merhaba...
ikinciyi düşünen herkesede kolay gelsin şimdiden...

YALNIZ COCUK SiKiNTI OLUR CANIM,ONADA YAZIK.BEN BILE BILE YALNIZ BÜYÜTMEK ISTEMIYORUM DANAMI..Ahahahha benim kocise kalsan gecen yil istiyoda,neyine istiyosa sanki o bakiyor.

kocişe görede bi tane daha arda bize sıkıntı verecek(keyfe keder yani maddi anlamda deel) benim kafam götürmüyor bizim gibi adama bir çocuk yeter deyip duruyor bakalım hep böyle der durursa yapamam

mikro enjeksiyonda iyiymişş hadi kolay gele

amanın yıne baslamıs bu hatunlar dogurmaya

nanemollayım kızlar
cunkuuuu
dun aksam esım aslında ıcınde kotu nıyet barındırmayan bır cumle kurdu
ama farklı bır acıdan bakarsak kotu dusunulebılır
hos ıyı nıyetınden emınım ama bu tarz bır cumlenın onun agzından her ne nıyetle olursa olsun cıkması benı uzdu
defalarca ozur dıledı ve kabul ettım aslında ama sasırdım ya kendıme gelemedım
hos aynı hataya ben dusseydım yanı ıyı nıyetle bıle o tarz bır cumle kursaydım kıskanclık krızlerı cok uzun zaman alırdı
hemen ambargolar gelırdı kendınce
ufff bılemıyorum ıste
aslında cozduk ama nedense ben hala nanemollayım ıste

neysem herkes cocuguna kardes getırecek anlasılan
herkesın gonlune gore olsun

maytabım bakarsın bır mınnak daha gelır fena mı olur
gencecık hatunsun yakısır sana

geçmiş olsun yasminimde bu basit bi ortopedik sorun geçiyor diye biliyom seni niye engellesin çocuk için anlamadım

ne dediğinide sölesene deli o kadar anlatmışın çatlatacanmı sedayla beni biliyon biz merak ediyoz ilişki koçu gibiyiz koçlar gibiyiz
:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…