- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.581
ammaaa dogurgansiniz beee,bi slm verdik dogurcaz diye görmediniz bile peh pehhhhhhhhhhhhhh
Sende doğuracaktın ne oldu:))
ammaaa dogurgansiniz beee,bi slm verdik dogurcaz diye görmediniz bile peh pehhhhhhhhhhhhhh
Ben doktorumla konustum tatil dönüsü basliycaz tedaviye,eylül ekim gibi olucak insl.hIh..
walla öyle oldular ikinciyi düşünmeyenler topiği açacam orda takılacam wallaşaka bi yanada böyle konuşarak olmuyo bu çocuk işi biliyonuz dimi yapacaklar eve gitsin çene yapmasınlar icraata geçsinler ben daha karar veremedim ama yaparsam ikinciyi ikiz istiyom 3leyecem yada heç yapmayacam benim herif hiiiiiçççççç istemiyor bakalım hayırlısı
tedavi ne tedavisi gız:97:
YALNIZ COCUK SiKiNTI OLUR CANIM,ONADA YAZIK.BEN BILE BILE YALNIZ BÜYÜTMEK ISTEMIYORUM DANAMI..Ahahahha benim kocise kalsan gecen yil istiyoda,neyine istiyosa sanki o bakiyor.
laviş yap bebeni bencede.ikisi büyür gider.bizim yaşlara gelince rahatlarsın, yaşarsın.şimdi yağmur için hayatını erteliyosun, 2 sene sonra bir erteleme daha başlıcak.kaç seneni alacak kimbilir.vücut yaşlandıkça gebeliğin daha zor olacak.bence ikisi bir arada yap.ben anılın içe basması olmasa bugün yapardım.inanın 30 yaşından sonra insanın kafası götürmüyo.tertemiz iki çocuğunu sağlıklıyken yap, büyüsünler kardeş kardeş, 30 dan sonrada gez toz anacım:))geçmiş olsun tekrar yağmur kısçenede..
Sedoş sende yap.annenle beraber oturuyoken..
Maytabım sen bilirsin 3.bebe işini.senin 3 oğlun var zaten.koca da bebe gibi senin kıı.benimki gibi
Beyazım aşkım nerelerdesin sınırsızım:) yavruya ve enişteye geçmiş olsun..yapıştın adamcağıza tabi, bu soğuklarda hergün cıbı cıbı yapmaktan hasta oldu adam.hem de enerji menerji, direnç kalmamıştırAdamda..
Mucize güle güle tontiş..
Lorecim nanemolla mı? Geçen hastaydın çıtırım.ne iş?
[ı]amanın yıne baslamıs bu hatunlar dogurmaya[/ı]
[ı][/ı]
[ı]nanemollayım kızlar[/ı]
[ı]cunkuuuu[/ı]
[ı]dun aksam esım aslında ıcınde kotu nıyet barındırmayan bır cumle kurdu[/ı]
[ı]ama farklı bır acıdan bakarsak kotu dusunulebılır[/ı]
[ı]hos ıyı nıyetınden emınım ama bu tarz bır cumlenın onun agzından her ne nıyetle olursa olsun cıkması benı uzdu[/ı]
[ı]defalarca ozur dıledı ve kabul ettım aslında ama sasırdım ya kendıme gelemedım[/ı]
[ı]hos aynı hataya ben dusseydım yanı ıyı nıyetle bıle o tarz bır cumle kursaydım kıskanclık krızlerı cok uzun zaman alırdı[/ı]
[ı]hemen ambargolar gelırdı kendınce[/ı]
[ı]ufff bılemıyorum ıste[/ı]
[ı]aslında cozduk ama nedense ben hala nanemollayım ıste[/ı]
[ı][/ı]
[ı]neysem herkes cocuguna kardes getırecek anlasılan[/ı]
[ı]herkesın gonlune gore olsun[/ı]
[ı][/ı]
[ı]maytabım bakarsın bır mınnak daha gelır fena mı olur[/ı]
[ı]gencecık hatunsun yakısır sana[/ı]
[ı][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?