2008 Kasım Anneleri

hasta olan bebişlere tekrardan çoook geçmiş olsun...
bende yılbaşından bu yana çekiyorum biri geçiriyor bir başlıyor dahada zorlaşıyor ama çok şükür dün bitirdik sayılır bugün çok iyiler...

ve ben kereme inat evi topladım ve yeni oturdum...şu anda onun dağıttıklarını toplamaktan kan revan içindeyim desek yalan olmaz terim kurumadı daha..
bugün evin işini erken bitirdim mutfağımı hallettim yemeğimi yaptım odayı süpürdüm sildim..
tam oturucam önce bir salonun duvarını çizmişler delirdim babamız kalemi ortada koymuş...
hadi dedim makinayı açtım salonuda aldım sinirim yatışsın diye kerem bey sen git mutfak dolabından çayı al lavabonun içine boca et azcıkda yerlere dökülmüş kilimini yeni yıkadım serdimdi (valla kimse bana öyle yapılmaz felan demesin) ellerine kıçına vurdum birkaç kere...hadi oraları temizledim tam oturayım azcık kıçımın üstüne dedim sen git bu seferde lavabonun içinde öğlen babamızdan kalan bardak vardı içine su dolmuş al onu üstü başı ıslat hadi birde onu temizledim kıçında kurt var sıpamın durmuyor yerinde...
sabah erken kalktığı için 9 dan 11.30 a kadar uydu kerem kaan kendi halinde oraya buraya sarmadan oynadı kuzum.. keremde iyidir ama kıskançlıktan yapıyor.. kaana güzel bişey desem gidip bir yeri dağıtıp geliyor çok hırçınlaştı...Allah yardımcım olsun ne diyim daaa...şimdi kaan uyuyor o dolanıyor geç kalktığı için...

Son düzenleme:
ayy nazlı melek gerçekten allah yardımcın olsun ne diyim.ikisinin huyu suyu birbirinden farklı galiba dengelenmiş ya ikisi de hareketli olsaydı,
benimkide butün çekmecelerini boşaltmiş ne kadar kitabı var hepsi dışarıda.birde ben yapma etme diyince bana diyoki;

__ sen kötü kıs oldun iyenç kıs pis kıs oldun anne .diyor.alem bunlar yaa

lorecim içeri dışarı yag bırakmıyon kız vuçutta valla.

heheh polipim hakediyor ama bazen işde gözüm dönüyor ya.. sonrada pişman oluyoırum küçücük çocuk o diyorum...
mucizecim çok harekwetliler şimdi tam çoştukları evre...
dün arkadaş aradı tele konuşuyorum ama bir yandan keremin dağıttıklarını topladım önce çocuk odasında dolabı döktü oradan salona geçtiş anahtarlığın içinde kolyem kopmuıştu boncuklar vardı onları döküştürdü banyoya fırlattı oradan mutfağpa geçtik çekmeceler karıştırılıyor pencereye tırmandı bu arada ben halka tel ile konulşuyorum arkadaşla uzun bir aradan sonra konuşunca uzun konuştuk haliyle beni meşgul gördü ya başladı kudurkluğa...çok fenalr bunlar ya çok ama çokda akıllılar kafaları harbi çalışıyor bu yeni nesilin...

ya aslında bizde biraz kendi haline bırakmıyoruz demin duşunuyorum oyuncaklar her tarafta ben topluyorum o bi taraftan dağıtıyor.kendi kendime dedim bu oyuncaklar oynansın diye alındı e ne diye ikide bir dolaba kaldırıyorum napsın çocuk kendini oyalayacak bişeyler arıyor hayır oturma odasını dağıttırmııyorum kendi odasında da ortalığa yayınca hemen toplama ihtiyacı hissediyorum halbuki bırak çoçuk kendi odasında bari rahat ollsun diye kızdım kendime.ama bende sakarım ya ortada bişeyler olunca ya takılıyom ya üstüne basıp kırıyom napıyım birazda ondan

heheh mucizem valla ben de öle bir kaç kırdığım şey oldu ne yapım heni daha bilmiyorlarda tek tek laıp oynamayı ille sepetin hepsi devrilecek yere... odalarında ise uyutup götürdüğümde yataklarına nereye basacağımı şeşırıyorum gürültüsüz yatağa koyamıyorum oyuncak çok olunca ayak altında..:))))

dün oğlumun yoğun olarak
"istinpaka gitmek istiyom,koşucam"
israrlarına dayanamayıp bu hasta halimle yola düştük
orda mehmet aslantuğ ve arzum onanla oğullarını gördük
hatta aynı asamsöre bindik
ne uzunlarmış yaw onlar:))
adam baya saçı başı ağartmış
oğulları kısık bir sesle
bişey almak istediğini söyledi
annesi bişey almaya gelmedik
bişeyler içmeye geldik dedi sadece
çocuk sustu:)) terbiyeli bir çocuktu ama
babası da baktı baktı dayanamadı herhalde
ne tarz bişey istiyorsun dedi:))) asansörden indik

heheh derin senin oğlana maşallah yine... fenamı onun sayesinde sizede değişiklik olmuş..
arzumu ben çok beğenirdim.. zaman işde yaşlanmıştır birazcık doğal olarak ama çoğu yakından güzel değilmiş eşinede hak veriyorum bir yandan...

Deriniko biz arzum onanla aynı setteydik bir geldi şok oldum buna nasıl güzel derler ben yanında nur gibi kaldım ama kadına sadece kapatıcı sürdüler resmen bebek gibi oldu şok oldum nasılda hemen değiştiriyorlar acayip zayıf bir hatun gözlerinin altı zayıflıktan morarmış gibi ve ten rengi sarı
Siz birde seda sayanı görün şok şok şok olursunuz michel jaksonın türkiye şubesi acayip ötesi çirkin tvde nasıl teş bebek gibi çıkıyorlar şaşırıyorum

selam güzeller
bugün anca düştüm buraya valla sabah beri faceye takıldım daha kolay geliyo bide herkes orda hemen hemen
lavişcim geçmiş olsun kıyamam kuzuma yaa Allah acil şi,fa versin demek mürekkep kalkmış piyasadan
deriniko memo nasıldı kız bayılırım o herife ben karizma yerindemi
dün bizde avm ye gittik
çocuklara menü kendimide diyet kola aldım gelirken kolayı tepsiden düşürdüm foşş yerlere patladı:)
neysem geldim koydum masaya gittim bidaha diyet kola aldım
geldim memoya ayran verirkene ayranı üstümden aşşa bocaladım nası bi sakarlıktı bilmem pantolonum üstüm başım heryerim ayran oldu :)))
çocuklar yapsaydı yıkardımn ortalığı
temizledim mendille ama montumun önü kapalı dolaştım tüm gün sıcaktan eriyik çıkarcaktım az daha
arada böle üstüste geliyo herşey kendi kendime çok güldüm akşam :)))

yok bee yaşlı adam yaa:)))
saçlar darmadağan olmuş
taranmış değildi
sakallarda o biçim
tam bir pazar perişanlığı vardı üzerinde
ama zayıf ve uzunmuş yaa o baya şaşırdım ona
arzum onan da saçlarını şöyle bir toplamış
kıvırcık ya heryerinden çıkmış kötüydü yani
herkeşee iyi aşamlarr

gunaydınnn
cok yogun bır hafta bası gecırdım
yoruldum da acıkcası
bugun daha ıyı sayılırım ama ıslerımız genel manada hareketlı bu sıralar

mucızem ben ufak tefek aynı zamanda kıpır kıpır bır hatunum
oturmak mıskınlık vs bana gore degıl
sureklı hareket halınde olmam lazım ama evde bıle bır yere yetısecekmıs gıbı hareket ederım

arzum onan ve mehmet aslantug cıftını ben cok begenırım
yakından gormuslugum yok tabıı ekranlardan takdır ettıgım bır cıfttır kendılerı

maytabım nazara geldın zaar
ıkı yakısıklıyı aldın yanına gıttın gezmelere goz ısabet ettı derler ya o mısal olmustur canım

eee nereyesunuz toplasın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…