- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.481
Sağol Nazlım.Yalnız bu aralar bişi farkettim.Anıl önceden çok güzel söylediği kelimeleri şimdilerde biraz sallama söylüyo.Mesela helikoptere holikopper derdi.Şimdi olibitter diyo:) Sizde böyle mi?
Derin akşam 10,15 de sütünü içirdim yattık beraber.Uyutup kalktığımda bir baktım 11,45..Bir gece öncede öyle yaptı.Kıvıl kıvıl yatakdada.Yoruyum diyorum öncesinde boğuşuyoruz, bana mısın demiyo(
derin geçmiş olsun...
yasmin valla bizimkiler yeni çözüldüğü için dilleridilleri döndüğünce söylüyortlar herşeyi...
ama mesela kaan önceden dööö derdi topa gol anlamında yani şimdi düzellti gol diyor hala top değil ama keremde aynı oğlum top gol diyorum dööööööö diye bağrıyor bana...
ama genelde bizmkiler çoğul konuşuyor yani tüm yaşlı amcalar dede kategorisinde başı örtülülerin hepsi nenne okula giden çocuklarda bebe ama şimdi abiyi öğrendik abi diyorlar abilere...
birde kerem saymaya başladı annemm dedemm babamm bebemm dedemm diye sonlarına m ekliyor herkesi sayıyor geçen sıralamaya abimmide ekledi...bizde şimdilik öle daha atatürk felan bilmioz biz...ama geçen heykele dede demişti yaşlıar büyükler dede yaaa..:))
polipim her eve lazıom bir deli başka türlü geçim olmuyor hep ciddi nereye kadar..
Oyoy derinim nazlişkom gelmiş sağolun kızlar valla en zoruda eşyalı taşınırken izlemek ben çok stres oluyorum ondan kurtuldum şimdilik eylül hatunla konuştuk bugün erken çıkıomuş işten bizim o tarafta işi varmış akşam gelcek evi ilk gören o olcak dedim zaten artıkın Pazar günleri pazara geldiğinizde uğrarsınız bize die hatta akşam iş çıkışları beraber gidicez büyük ihtimal neysem kendüme yol arkidişi buldumii oldu sıkılmadan dedikodu yapa yapa gideruk
Kıı derin ilahi karu zibidim dedin ya gül gül öldüm benimkide durur durur makarna ister pilav ister bayılıyor onlara bize çekmiş pilav çok değilde makarnaya bayılırız her çeşidini yaparız arda paşa yoğurtlu sarımsaklı acılı bile yiyor delü anamları aradım şimcık bir kamyon gitmiş sadece beyaz eşyalar ve yatak odası takımı birde ıvır zıvır kalmış onuda birazdan alırlar ben gidene kadar en azından ne nerde belli olur kociş bu konuda beceriklidir kesin bağa çok iş kalmaz hatta gittiğimde gardolaba bütün eşyalar dizilmiş şekilde görebilirim ohh ne güzel
heee buraya geldiğinde mi diyodun kıss senn
:)) ben anlamamışım saftorikim ya azcık:))
kızım ben kilo falan veremiyorum yaa
bıktım ulleeeenn bu işten
kayınvalidem gelecek biliyonmu yarın akşam
2 ay falan bende:))
anam kardeşime atandı ; tayini çıktı :)))
bakalım rejime devam etcem onunla beraber
daha zevkli olur inş.
kendimce böylee bişeyler diyorum işte
arabamız geldi akşam biliyomusun
hayırlısı inş.iyi günler görürüz beraberce:))
Tekrar hayırlı olsun.Sıfırlar çok pahalı yaa..Benim kocada çok titizdir.2003 Megane var bizdede.Yağmurlu havada çıkarmak istemez, gece 12 de araba yıkar, içinin tozunu falan alır.Zaten araba 50,000 de.Motor falan yeni gibi, lekesiz.İçinde de halen sıfır araba kokusu var.Deli oluyorum bu kadar titiz olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?