• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Lavişim günaydın sorma valla ağzı kulaklarında geziniyor bi sıkıntımız var tabii yatak odası takımı almadık köşeli koltuğu koyduk yatak odasına bizimkinde de annemler yatıo annemler alın dedi ama ben nedense bu eve hiçbir masraf yapma taraftarı değilim şimdi yeni yatak odası takımı alıcam ev satın alınca tekrar taşınacak oda hiç içimden gelmiyor idare edip diğer eve geçince gönlüm ne isterse onu almak istiyorum

günaydın kızlar.
çok sağolun umarım çabucak alışırım çalışmaya evde oğlumla olmaya alışmıştım çünkü.bugün tatil keyif yapıyoruz kuzumla.

sedacım yeni eviniz hayırlı olsun cnm.ohh yerleşmişinizde çok iyi olmuş.çok severim yeni evi..

günaydın kızlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum...

biz çok werken başladık yine güne iki gündür kerem kendi yatağında yatıyor sabah geliyor yanımıza buda bir gelişme şimdilik... ama kaan hastaydı öksürükden uyuyamıyordu çok şükür dün onuda atlattık 5 e kadar iyi uyudular kaan bir uyandı azcık babasının ayağında uydu kalktı daha uyumadı keremde 6 da kalktı azcık dolandılar kudurdular kaan hala ayakta ama kerem bayıldı alışkın değil erken kalkmaya uyuyor şimdi tv seyrederken uyumuş kalmış...
haftasonumuz biraz temizlik yaparak biraz atışarak geçirdik şimdide yarı limoniyiz herzamanki şeylerden dolayı işde...
lavişim daha geçmemişin kuzunun yaraları çok canı yanıyordur kıyamam ben ona zaten bir hastalık geldimi hepsi yemeden içmeden kesiliyor...tekrar geçmiş olsun..
cagancuk yeni işin hayırlı olsun canımçç oğluşunada annen bakıyormuş her ikiside memnunmuş halinden sevindim...
yasminim güzel bir haftasonu geçirmişin..suratsızıda boşver aman sen işine bak yok farzet onuda...zor olacak biliyorum ama ..:)))
lorem yine misafirleri ağırlamışınız neyseki annen var çok şanslısın ..öğlen uykusu bazen çok keyifli olabiliyor ben uzun zamandır öğlen uykusu uyuyamadım az şekerleme yaptım ama derinlere dalmadım hiç..:)))
sedoş yeni evinizde güle güle oturun.. daha önce dediğim gibi illaki alışılıyor yeni düzene.. bu arada evin kutlamasınıda yapmışınız kocişinle gazan mübarek olsun..:)):82:

Nazlişkom günaydın
Buarada kızlar hayırdır deyin
İlk uyuduğun evde rüya görürmüşsün ya gece yattık bir rüya gördüm ödüm patladı sabah kalktığımda dudağımda kocaman uçuk çıktı iki kardeş biri erkek biri kız ikiside sarışın mavi gözlü beni sıkıştırmışlar bıçaklamaya çalışıyorlardı sürekli kaçmaya çalışıyordum çok korkmuşum rüyamda hala da etkisindeyim sonraki günde kocişim ablamla ve ablamın arkadaşı ile ayrı günlerde gizlice beraber oluyor ablamla olana tanık oluyorum o sahneyi görmüyorum ama öğreniyorum ve çılgına dönüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum bıçakla intahar etmeye çalışıyorum ama kendime kıyamıyorum iki gün bıçaklaarla uğraştım nedir aacba bi bakiim netten yorumuna

sedoş hayır olsun rüyaların canım..
bu ara çok koşturdunuz nasıl olacak edecek derken hızlı gelişti olaylar bir şekilde rüyanada yansımış gizli endişelerin o kadar .. fazla takılma bence... iki günde bıçakla uğraşmışın merak etim baktım aslında çok kötü değil yorumu yinede sen kendin rüyanı hayra yor öyle olsun...

Nazlişkom annemlerde keskin haber demek dedi tabirlerde de güzel şeyler yazıyor bende güzel şeylere korkmayı sevinçle yoruyorum :D:D
Buarada arda paşam odasını çok sevdi ona pazardan sticker aldım çok hoşuna gitti ilk gece yanımıza gelip yatmış maymun farkında bile olmadık bi baktım pufun üstünde ölecene uzanmış hemen koynumuza aldım kuzuyu ertesi günde sabah uyanıp bir neşe ile geldi dün akşamda biz uyuduk oda annemlerle oynayıp yatağında uyumuş kuzuşum bu sorunuda atlatmış olduk :D

güzel haftalar güzel anneler.

ben yine pazartesi sendromundayım.bizde yoğun bir hafta sonu geçirdik .çumartesi bebişimi gastrologa götürdük.kuzuma arkadan muayene yaptı dr baya ağladı.3 aylık bir tedaviye başladı inş düzelir,dr dan sonra alışverişe gittik kocayı biraz harcadım.güzel bir alışveriş yapıp stres attım.
pazar günüde güzel bir pazar kahvaltısı yapıp temiz hava almak için beykoza annemlerin yanına gittik.oradanda hep birlikte çay içmeye kardeşime gitttik geç vakit eve geldik.buğunde iş güç bisürü iş,of offffff

SEDA yeni eviniz yeni banyonuz hayırlı olsun canım benim.güle oynaya oturun inş

LORECİM boşver bazen tembel olmak gerekiyor hep çalış hep calış nereye kadar.anladığım kadarıyla iş yeri stresi haftasonuna yayılmış inş iyi olur herşşey,

YASMİN hanım sen oğlunla gez gez adama temizliği bırak homurdanır tabi:))))))

LAVİŞ geçmiş olsun canım ya ne zor olur ağız yarası büyük insanlar bile zor dayanıyor yavrum nasıl dayansın

CAGANCUK yeni işin hayırlı olsun allah ağzınızın tadını bozmasın canım

NAZLIMELEK temizlik yapmışsınız güle güle kirletin canım.kocişle aranız limoniymiş inş sekerlenir

mucizecim canım valla hakikaten zor dayanıyor gece 20 kez uyanıyor acıdan dün şurup veriyordum ağzını kaçırınca dudağına vurdu kaşık aft patladı sanırım kan geldi ağzından yavrum ya allahım geçsin hayırlısıylaaa:(
bende şimdi kızıma caillou masası,şarkıs öyleyen bebeği,parmak boyasını ve boymam kitabını sipariş verdim bayılıyor caillouya tv ye çıkınca anne bana bundan al baba sen de al deyip duruyor kızımdan önemli mi hemen verdim sipariş feda olsun yavruma suratı bi avuç kaldı bugün 6.gün sadece süt içiyor başka lokma sürmedi ağzınaaaa:5:

lavişim çok geçmiş olsun canım.kara dut oluyo canım o çok iyi geliyo ağızdaki yaralara hemen geçiriyo.kırmızı ekşi bişey.bulabilirsen dene istersen hemen etkisini gösteriyo.inşallah çabucak iyileşir tatlım.

Mucizecim hoşgeldin cnm cicişlerini güle güle kullan arada ii geliyor insanı rahatlatıyor alışveriş yapmak biraz daha rahatladı mı kuzu arda da 3-4 gündür koyun moku gibi mıçıyor zorlanıyor bizde zeytin yağı içirdik yaptıktan sonra oturamıyor acıyor acıyor diyor kuzum
Sen böyle anlattıkça içim parçalanıyor lavişim yavrum bnm nasılda süzülmüştür 6 gündür sadece süt mü başka birşey yiyemiyor mu pofff doktor ne dedi cnm vitamin falanda verdimi sadece süt yetmez ki kıyamam ona ben meleğim bnm

KIZLAR GÜNAYDIN bizde de bi değişiklik yok diş sıkıntısı tawan yaptı hala aynı öyle geçti gitti hafta sonuda uykusuz aç yorgun

lavin çok üzüldüm bizimkide 20 gündür adam gibi bişey yemedi bunun 15 gününde senin kız gibi sütle geçirdi emerek:(eşofmanları durmuyor artık belinde.bana dr vitamin vermemişti ama şimdi verseydim faydası olurmuydu diye düşünmeden edemiyorum çook geçmiş olsun

mucizem dr bi teşhis koydumu sizde geçmiş olsun

seda hayırlısı hakkınızda yeni ev bende severim

cagancuk işine çok sevindim senin için taze bi kan gibi olur umarım

derin güle güle binin arabanıza iyi günlerde inşallah

yasmin enişteye maşallah yardımda ediyor sana daha ne istiyon daha ne i s t i y o n:84:
diğer sayamadığım herkezi öpüyorum

güle güle kullansın lavişcim.gerçekten birşey onlardan önemli değil.allah açılarını göstermesin.

seda valla çok zor oluyor o ağladıkca içim parçalanıyor.artık acımasa bile kakası gelince başlıyor ağlamaya acıycak diiye.

derin ıhlamurun etkisi oluyorsa hemen yapıyım .

valla canım ıhlamur içinde üstüne çıkıyor kakası:))
o derece yumuşatıyor
maytap demişti taa geçen sene
ben kahvaltıda hep veririm diye
o zmandan beri kahvaltı karışımı süt yerine ıhlamurla yapıyordum
şimdi ise kahvaltılarda bardakla balla içiyor valla benimki çay diye:))
ama kakaya dikkat etmek gerekiyor dediğim gibi herkeste aynı etkisi gösterir mi bilemem
bir ara çok yapıyor bağırsakta durmuyor bişey diye annem kesmişti vermeyi:) o derece yani

valla geçmeyen hastalıklarda serum çok iyi geliyor
bilmiyorum öyle kafaya göre taktırılırmı ama
serumu yiyen çocuğun iştahı açılıyor
gözü açılıyor
ateşli ishal olmuştu benimki
hemen vitaminli serum taktırdı doktor
ayağa kalkmıştı o zaman
ama ishal tabi sıvı kaybı da
normal halsizlik olduğunda eskiden zayıfken
ben de taktırıyordum arada
çok iyi geliyordu

derin serum iyi ama o serum yolunu açarlarken çok zor oluyor.geçen sene betül çok hasta olmuştu 5 gün hastanede kaldık ozaman serumu takana kadar bebeğim kendinden geçti ağlamaktan tabi onu öyle görünçe bende hiç unutmuyorum ohalini

polipe hoş geldin.sağlığı yerinde olsun kilo yine alır canım üzülme.

bize dr 3 aylık bir tedavi verdi.kaka yapmayı öğrenecek dedi.kendisi tuttuğu için olabirmiş.eğer 3 ay sonrrada bir değişiklik yoksa o zaman daha kapsamlı bir araştırma yapacak.

Yeni gelenler hoşgeldiniz..

Laviş geçmiş olsun.Ay kan geldi deyince bir tuhaf oldum.Tez zamanda geçsin güzel kızının aftı.Çok zor ya.Anılda geçen hafta diş yüzünden yemedi.Yarım kilo vermiş resmen..İnsan üzülüyo, arkasından tabakla dolanıyodu babaannesi..

lavişim geçmiş olsun yaa çok üzüldüm allah şifa versin hemen yaa kuzu
selam kızlar bu arada kimse yok yine herkes facede ama burda kimse yok artık

Back
X