2008 Kasım Anneleri

Oyoy derinim nazlişkom gelmiş sağolun kızlar valla en zoruda eşyalı taşınırken izlemek ben çok stres oluyorum ondan kurtuldum şimdilik eylül hatunla konuştuk bugün erken çıkıomuş işten bizim o tarafta işi varmış akşam gelcek evi ilk gören o olcak dedim zaten artıkın Pazar günleri pazara geldiğinizde uğrarsınız bize die hatta akşam iş çıkışları beraber gidicez büyük ihtimal neysem kendüme yol arkidişi buldum ii oldu sıkılmadan dedikodu yapa yapa gideruk
Kıı derin ilahi karu zibidim dedin ya gül gül öldüm benimkide durur durur makarna ister pilav ister bayılıyor onlara bize çekmiş pilav çok değilde makarnaya bayılırız her çeşidini yaparız arda paşa yoğurtlu sarımsaklı acılı bile yiyor delü anamları aradım şimcık bir kamyon gitmiş sadece beyaz eşyalar ve yatak odası takımı birde ıvır zıvır kalmış onuda birazdan alırlar ben gidene kadar en azından ne nerde belli olur kociş bu konuda beceriklidir kesin bağa çok iş kalmaz hatta gittiğimde gardolaba bütün eşyalar dizilmiş şekilde görebilirim ohh ne güzel

sedoş çok iyi şanslısın valla.. ben taşındığımda iki çocukla anam temelim ağladıydı..:))
yanına yol arkadaşıda bulmuşun o dahada güzel ...

ankaralı anneler pazar gün kayunun tiyatrosu varmış belediye salaonunda çokda güzel gözüküyordu bir düşünün kuzulara iyi bir süpriz olur...

Biletler tükenmiş tontişim...Son gösteri sanırım..

bugün kendi kendime kaldım yaaa...

Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum
Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok
sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine
gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi.
Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

GÜZİN ABLANIN CEVABI : -Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus..

sedoş senin herif de becerikli demekk
çok şanslısın
benimkide beceriklidir allah için
ev işi ve tamirat tadilat olayında süperdir
bir mutfaktan anlamaz hiç
o kadar da olsun deemii

Hee kııı şanslıyımdır detaylarla ilgilenmeye bayılır tair yapar eli hızlıdır asla içtiği bardağı ortada bırakmaz mutfağa götürür şanslıyız daaaa

heee buraya geldiğinde mi diyodun kıss senn
:)) ben anlamamışım saftorikim ya azcık:))
kızım ben kilo falan veremiyorum yaa
bıktım ulleeeenn bu işten
kayınvalidem gelecek biliyonmu yarın akşam
2 ay falan bende:))
anam kardeşime atandı ; tayini çıktı :)))
bakalım rejime devam etcem onunla beraber
daha zevkli olur inş.
kendimce böylee bişeyler diyorum işte
arabamız geldi akşam biliyomusun
hayırlısı inş.iyi günler görürüz beraberce:))

Son düzenleme:
valla sedoş geldiği zamanı iyi takip çok güzel bişeye benziyor bu tiyatro...
derincim yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın...

benim adamda beceriklidir o yönden iyiyiz yani mutfak konusundada becerikli çok şeyi ondan öğrendim hatta bu akşam çiğ köfte yapıcak bizeee nam nam nammm..:)))
tamir konusundada üstüne yok valla tv bile tamir ediyor istanbulda teyzesigilin nuh zamanından kalma bir tvsi vardı kaç kere bozuldu kaç kere tamir etti içini açtı en sonunda bıktılar gürüntü bozuk diye yenisini aldılardı biz lcd alınca teyzede azcık kıskançlıkda vardı ya..

oh kuzuları uyuttum yemek yapılacak adıda belli nohut ıslatmıştım onu koyucam eee çaydan önce köftede yapıcak pilav yapmıyacağım...

Kızlar burda bir arkadaş 0 araba aldı.Tatlı getirmiş.Valla yedim.. Akşam annem gel çörek yapacam dedi(

Derin hayırlı olsun arabanız.Güle güle kullanın.Ne aldınız?

Derinmmmm cnm arkidşim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim valla allah daha da güzellerini nasip etsin inşallah size bize hepimize
Haciii ıslatıyomuyuz bi öğlen çağırda ortak yerde yimek ısmarla dietinden kihkihkihhhh

teşekkür ederim kızlar
inş.iyi günler görürüz arabamızla.))
benim eşim tam bir araba delisi
herşeyini iğne deliğine varana kadar bilir
hastası mı demek lazım . öylesi işte
kayınpederimin arabası 3 senedir bizde:)
ayıp oldu artık ,ev borcumuz da bitti
almak zorundaydık bir araba
renault megane scenic aldı şimdi
güzel ama ben beğendim
bakımları falan güzel yapılmış kazasız bir arabaymış
sıfır değil yani
sıfırları 50 küsür bin liraymış
kendi gibi kıl bir adam buldu titiz
hemen aldık:)

dün pasta kestik evde milleti de çağırdık:)))
kızz ısmarlarım valla dur bakiyim haftaya bişeyler ayarlaruk inş.

Tekrar hayırlı olsun.Sıfırlar çok pahalı yaa..Benim kocada çok titizdir.2003 Megane var bizdede.Yağmurlu havada çıkarmak istemez, gece 12 de araba yıkar, içinin tozunu falan alır.Zaten araba 50,000 de.Motor falan yeni gibi, lekesiz.İçinde de halen sıfır araba kokusu var.Deli oluyorum bu kadar titiz olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…