• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ayy aynılar
kar kış demez her haftasonu yıkar arabayı
tertemiz bineriz aslında güzel
farkı elalemin arabasına binerken anlıyor insan:=))
bu arabayı çok istedi
gelene kadar göbeği çatladı
gece yarılarına kadar uyumadı
bana diyorduki şimdi yüz vermezsen arabam gelince onda yatarım haberin olsun:))

Haber bekliom senden ısmarlamak bahane buluşma fikri şahane :D:D:D
Allah gönlünüze göre versin inşallah cnm arkidşim borcu bitsin senin herfi durmaz diim sıfırını alır bu sefer olsun gençken yaptık yaptık sonra zor demi haciiim

neyse ben çıkışa hazırlanıorummm hepinizi kocamannn öpüyorum canlarım bnmmmm mujukssss seda kaçarrrr herkese iyi akşamlarrr

Son düzenleme:
Hayirli olsun derinimo arabaniz,kazasiz belasiz kullanin insl.

anaaaaa szinkilerinki titizli kdiil saplanti bence,bu ne yavv caksaniza kocalariniza bidene:)

saka sakaa,benimkiside titiz her anlamda ama öyle arabaya filan titizlendigini görmedim,ee bizde icine micmiyoruz yani..

Çilek manyamış bunlar.Bir keresinde arabayı aldı geldi garajdan, bindim içine.Surat bir karış.Ne oldu dedim, bişey mi oldu? Ya şuna bak içi nasıl tozlanmış diyo.O suratı görsen yani dersinki biriyle kapıştı. Senin arabanada sanada... dedim:))

yok benimki beni germiyo allah için
kendi çapında mutlu oluyor o öyle
karışmam yani
beni gıcık edecek bir durumu yok
"arabamın heryerini parlattım gördünmü?
araba ışıl ışıl oldu mis gibi oldu
sen böyle temiz araba gördünmü hiç?
internetten yeni cila aldım
yok paspas aldım valla çok ucuzdu
arabanın bilmem neresinde ışık yoktu
çocukla ilgilenirken zorlanmayasaınız diye ışık taktım
yok parfüm aldım
falan filan:)) bu yani muhabbet
onun da bir o lüksü var yani alışkanlığı
içksi yok kumarı yok sigarası yok pcsi yok çok şükür:))))
neyse kızlar herkese iyi akşamlarrrr

ıyı aksamlar guzeller
ogleden sonra ısyerınde sorun oldu bır konuda
sureklı onlarla ugrastım cok gerıldım ve cok yoruldum
evıme geldım ama topuklarım dahı cok agrıyor
hıc takatım kalmamıs

derıncım hayırlı olsun yenı arabanız canım
allah kazasız belasın kullanmayı nasıp etsın

seda yenı evıne kavusmustur sımdı yuksek ıhtımalle

bende kocısı beklıyorum gelse de ben de gıdıp yatsam dıye

Sağol Nazlım.Yalnız bu aralar bişi farkettim.Anıl önceden çok güzel söylediği kelimeleri şimdilerde biraz sallama söylüyo.Mesela helikoptere holikopper derdi.Şimdi olibitter diyo:) Sizde böyle mi?

Derin akşam 10,15 de sütünü içirdim yattık beraber.Uyutup kalktığımda bir baktım 11,45..Bir gece öncede öyle yaptı.Kıvıl kıvıl yatakdada.Yoruyum diyorum öncesinde boğuşuyoruz, bana mısın demiyo:((

canım o çok normal kelimeleri hazineleri genişledikçe önce öğrendikleri kelimeleri unutabiliyorlar söylenişleini şaşırabiliyorlar sonradan hepsi düzelecek inşallah
benimki de öyle şimdilik bir yerden düzelirken öbür taraftan bozulabiliyor

derin geçmiş olsun...
yasmin valla bizimkiler yeni çözüldüğü için dilleridilleri döndüğünce söylüyortlar herşeyi...
ama mesela kaan önceden dööö derdi topa gol anlamında yani şimdi düzellti gol diyor hala top değil ama keremde aynı oğlum top gol diyorum dööööööö diye bağrıyor bana...
ama genelde bizmkiler çoğul konuşuyor yani tüm yaşlı amcalar dede kategorisinde başı örtülülerin hepsi nenne okula giden çocuklarda bebe ama şimdi abiyi öğrendik abi diyorlar abilere...
birde kerem saymaya başladı annemm dedemm babamm bebemm dedemm diye sonlarına m ekliyor herkesi sayıyor geçen sıralamaya abimmide ekledi...bizde şimdilik öle daha atatürk felan bilmioz biz...ama geçen heykele dede demişti yaşlıar büyükler dede yaaa..:))
polipim her eve lazıom bir deli başka türlü geçim olmuyor hep ciddi nereye kadar..

oyy yerim ben onların dööö lerini eymende geçen gsene gıııın derdi gol için şimdilerde düzeldi atık
o belli yaşın üstündeki herkese dedi,başı kapalı arkadaşlara nene deme huyu bizde de var,dershanede kapalı öğrencilerim var onlara bile nene diyor ay utanıyorum bazen gencecik kızcağızlar

Oyoy derinim nazlişkom gelmiş sağolun kızlar valla en zoruda eşyalı taşınırken izlemek ben çok stres oluyorum ondan kurtuldum şimdilik eylül hatunla konuştuk bugün erken çıkıomuş işten bizim o tarafta işi varmış akşam gelcek evi ilk gören o olcak dedim zaten artıkın Pazar günleri pazara geldiğinizde uğrarsınız bize die hatta akşam iş çıkışları beraber gidicez büyük ihtimal neysem kendüme yol arkidişi buldum :D ii oldu sıkılmadan dedikodu yapa yapa gideruk
Kıı derin ilahi karu zibidim dedin ya gül gül öldüm benimkide durur durur makarna ister pilav ister bayılıyor onlara bize çekmiş pilav çok değilde makarnaya bayılırız her çeşidini yaparız arda paşa yoğurtlu sarımsaklı acılı bile yiyor delü anamları aradım şimcık bir kamyon gitmiş sadece beyaz eşyalar ve yatak odası takımı birde ıvır zıvır kalmış onuda birazdan alırlar ben gidene kadar en azından ne nerde belli olur kociş bu konuda beceriklidir kesin bağa çok iş kalmaz hatta gittiğimde gardolaba bütün eşyalar dizilmiş şekilde görebilirim ohh ne güzel :D

ohh yol arkadaşın da baya iyiyimiş
bu arada eşini de tebrik ederim marifetlilerden biri de seninki, benimki de her işime yardımcıdır her zaman anlatırım ama öyle yerleşmek için falan beni bekler benim söylemem lazım şunu şuraya bunu buraya falan

heee buraya geldiğinde mi diyodun kıss senn
:)) ben anlamamışım saftorikim ya azcık:))
kızım ben kilo falan veremiyorum yaa
bıktım ulleeeenn bu işten
kayınvalidem gelecek biliyonmu yarın akşam
2 ay falan bende:))
anam kardeşime atandı ; tayini çıktı :)))
bakalım rejime devam etcem onunla beraber
daha zevkli olur inş.
kendimce böylee bişeyler diyorum işte
arabamız geldi akşam biliyomusun
hayırlısı inş.iyi günler görürüz beraberce:))

bebişim öncelikle geçmiş olsun arabanızda hayırlı olsun çok severim ben megane scenic'i iyi olmuş,güle güle kullanın iyi günlerde

Tekrar hayırlı olsun.Sıfırlar çok pahalı yaa..Benim kocada çok titizdir.2003 Megane var bizdede.Yağmurlu havada çıkarmak istemez, gece 12 de araba yıkar, içinin tozunu falan alır.Zaten araba 50,000 de.Motor falan yeni gibi, lekesiz.İçinde de halen sıfır araba kokusu var.Deli oluyorum bu kadar titiz olmasına:47:

aynı titizliği sana gösterse ohh adamı bey gibi yaşatırsın amam akıl yok işte olsa arabaya değil sana kullanır

günaydın güzeller kimsecikler yok ama ben yazayım dedim yine de dershanedeyim benim stajer işten kaçmış yav çok mu korkuttum kızın gözünü naptım bilemedim ki :59:
yenisini bulmakta zaman alacak yine ama araştırıcaz bakalım

iyi geceler kızlarrr
kızımın aftı hala geçmedi dün eczaneye gittim dentinox fayda etmeyince mavi mürekkep alacaktım satıştan kaldırılmış:(başka bi ilaç verdi 3 günde geçirir dedi ağzı hala çok acıyor 4 gündür yaptığı tek şey ağlamak ve süt içmek yüzü falan soldu kızımın eşim de bende çok üzülüyoruz rabbim sağlık versin kuzularımıza bide benden başka kimseyi istemiyor bazen sinirlerime hakim olamıyorum kızıyorum ama annecim çok seviyom diyo gel de kız kurban olurum kızıma:)))
derincim canım güle güle kullanın arabanızı allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
sedacım canım yeni yol arkadaşın hayırlı olsun ohh buldunuz birbirinizi bu arada senin pilin bitmiştir kesin yarın alırız haberlerini taşınmak çok zor...
meleğim ya sende daha sık gel kuşum ya özledik seni valla :69:
neyse bayağı yazmışım hepinize ii gecelerrrr

Son düzenleme:
iyi geceler güzel anneler.herkes iyidir inşallah.işe başladım çok mutluyum ama oğlumdan ayrılıyorum hergün zor geliyo alışamadım daha.sabah 10 da başlıyo en erken dersim.iyi oluyo çağan uyanıyo sütünü içiyo giyinip çıkıyoruz beraber o annaneye ben okula.hiç aramıyomuş beni annemleri çok seviyo.inşallah güzel olur herseyi

lavişim çok geçmiş olsun kuzuna.inşallah iyileşir hemencik.

derin arabanıız hayırlı olsun canım.kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah..

Merhaba canlarımmmm hepinizee kocamannn öpücükler
Kuzularım dostlarım beni merak etmişler yirim sizi ben çok yoğun yorucu bir o kadarda güzel bir haftasonu geçirdik yerleşmek çok zordu daha öncede söylediğim gibi incik cıncık bir sürü şey herşey yerleşti ama tabii yavaş yavaş düzene sokucaz inşallah Pazar günü pazarımıza bile çıktık çok cici şeyler aldım annemde mırıldandı tabii yine geç kalmıştın burayıda talan et tabii die :D
Sadece şöle bir sorun var dış cephe montoloma olmadığı için evin içi fazla ısınmıyor odalar parke ama diğer yerler kalebodur terliksiz dolaşılmıyor artık d.gaz da 300- 400 gözden çıkartıcaz gibi 2-3 ay evleri satılığa koyduk 2-3 müşteri var acelemiz yok istediğimiz fiyatlara verilene kadar beklicez yeni yeni kararlar aldık sizlerde paylaşıcaz bakalım ne yönde doğru olup olmadığında bana yardımcı olursunuz sabahta inanılmaz kolay geldik m.köy eksprese bindik 06:45 te 8 de akmerkezdeydim müthiş çok rahattı benden böyle canlarım bnm hepinizi çok sefiorummmm iyi ki varsınız ve herzaman söylüyorum iyi ki tanımışım sizleri mujukssss
lavişim bol bol oku kuzumu kıyamam ben ona yaaa yavrum bnm inş.en kısa zamanda düzelir bitanem

gunaydınnn
herkese hayırlı haftalar dılerım

cuma gununun yorgunlugunu daha atamadım desem yerıdır
cuma gunu burada bır sorun olmustu ev cok canım sıkılmıstı
sanırım cok gerıldım hala heryerım agrıyor

cumartesı sabah doktor kontrolum vardı
kan tahlılı vs vermedım 3 hafta sonra verıcem ınsa allah
ama yıne yag su olcum cıhazına gırdım
yag oranım gecen defaya nıspeten cok az da olsa artmıs
ama hala sınırın altındayım
cumartesı mısafır kabul etmemıstım hatırlarsanız
ben kabul etmedım ama annem kabul etmıs
doktordan cıktım dıye aradım kı annem sıparıs verdı cabuk al eve gel dıye
halbukı avm'ye ugrayıp kendıme cıcı almayı dusunuyordum
neysem anne sozu dınleyıp gıttım anneme tum hazırlıkları yapmıslar maasallah babamla
ben hazıra kondum ama servıse yardım ettım tabıı
dun ıse sabah once kocısle bozustuk kustuk
ben gıcık oldum kendısıne ve kasıtlı olarak gıcık ettım
sonunda ateskes ımzaladık ama etkısındeydım tabıı
2 saatlıgıne dısarı cıkıp geldık bır guzel yatıp uyuduk
gunduz uykusu ne kadar doyurucu oluyormus yaww
rutın sıkıcı gergın ama ev mıskınlıgınde bır hafta sonu gecırdık
ev ısı de cok yapmadım zaten

ayyyy nazara mı geldım ne yıne geldı tembel perım ustume

beyazmelek ne yaptın da kacırdın stajyer kızı

cagancuk ısın hayırlı olsun canım
zamanla daha da alısır duzenınızı kurarsınız ınsa allah

lavısım cok zordur o aft acısı
bende cok sık cıkar bellı baslı bır sebebı yok bır cok sey etken olabılıyor
kıvının ıyılesmeyı hızlandırdıgını bılıyorum
bıraz yakıyor ama dene ıstersen

sedacım canım cok sevındım
yerlesmıssınız hatta alısverle eksıklerı tamamlamaya bıle baslamıssınız
ınsa allah hersey planladıgınız dogrultuda ılerler

Günaydın kızlar.Yoğun bir haftasonu geçirdim.İki günde gezdim, yavrumla zaman geçirdim.Ama çok çabuk geçiyo haftasonu.Koca temizlik yaptı, bıdı bıdı yapmayı unutmadı tabi.Dün doğum günüydü. Kuzenimde kutladık, sürpriz yaptım:) İyiydi yani...Şu patronun suratını görene kadar:47:

Teşekkür ederim pasinim bu eve çok fazla birşey yapmak istemedim annem alalım alalım dediysede ben satın aldığımız eve gönlümüzce yaparız die çok bişey aldırtmadım daha çok kendime çalıştım :D Yine misafirden kurtulamamışsın öle yada böle karşına çıkmışlar :D
Kocişkonla nie küstünkine hayırdır

Cağanım işin hayırlı olsun arkidşim
Buarada kızlar yeni ebenin banyosunu kutladık kocişle kihkihkihhh:92::74::69:

Son düzenleme:
Slm yasom günaydın aynen öyle huzurumuz olsun ev alana kadar 300 ödeyelim sorun değil
Senin durumunda zor şekercim güzel bir haftasonundan sonra sevmediğin suratsız bir patronun günaydını ile haftaya başlamak sıkıcı olsa gerek ama çalışma dünyasında fazlaca var bu tiplerden bu yüzden herzaman davranışlarıma ufacıkta olsa tebessümüme ve insanları sıkmayacak şekilde iş çözümleri bulmaya herzaman dikkat etmişimdir bu tiplerden örnek alıp tersi şek,ilde davranmışımdır ben hep böle yaptım ve kazandım evet belki bazen eziliyorsun tepene çıkıyorlar ama baştaki bunu görünce ve etrafındakiler takdir ediliyorsun buda en büyük haz bnm için
Buarada kızlar ben buraya taşındığımı söylemedim ama yol maliyetim arttı işime zamanından tam 1 saat önce geliyorum acaba söylesem mi ikametimi ne dersiniz sonuçta uzak olabilirim ama erken geliyorum bu bir sıkıntı olamaz maliyet olarakta çalışanlarına fazlaca açık davranıyorlar ne dersiniz

günaydınnn
sedacım canım bence de söyle bu evin geçici olduğunu söyle saatinden de erken gelmişsin ee daha ne olsunn:10:
bu arada taşınmanız en çok eşine yaramış belli aman sabahlar olmasınnn:27:

Back
X