• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ben arda 1,5 yaşındayken regl oldum.O zamana kadar tık yoktu bende sanki hiç ergenliğe bile girmemiş gibiydim daha yeni yeni geliyom kendime hormonlarım gerinerek kalkıyorlar birbirlerini dürtüyorlar kalkın lennn gari 2 yıldır yatarız yiter gari diyorlar.:25:

vay vay vay vay kımler gelmıs
beyazım ben senı buraları unuttun sanıyordum
karabatak mısalı ce deyıp kacıyordun haftada bır artık
cazıbelı melegım allah muhabbetınızı artırsın canım

seda yenı ev sıze yenı bır bebeye vesıle olmasın yoksa

yasmınım kavusmussun sıcak yuvana ve kuzuna
kayınvalıden ne kadar uzulmustur sımdı sız gıdınce 1 haftadır alısmıstır kadın evının senlenmesıne

polıpe 6.hıssın dogru canım
tembell olabılırım ama pasaklı asla
duzenı severım ben

benimkide akşam öptü aniden dudaklarımdan ay bi garip oldum gözlerim doldu:69:dünya üstündeki herşeyden daha üstün bana yaşattıkları şükür rabbime

Dün babaannesindeyken hadi oğlum iyi geceler dile gidelim dedim.Eşimin teyzesini ve valideye sarıldı, yanaklardan öptü, iyi geceler şuşan (suzan) babaanne dedi.Kaynanamın gözler doldu.Dünyalara değişmem bu öpücüğü dedi.Ne güzel bi sevgi bunlarınki yaa..Tarifsiz hakkaten.Allah acılarını göstermesin.

Uyyy polipim hatunum düşünmen bile yitir yavrimmm sağol gelmiş kadar oldun
Bende öleyim sabahla akşam arasında 1-2 kilo farkım mutlaka oluyor zaten şuanda sadece kepekli sandeviç yememe rağmen acayip şiş hissediyorum kendimi bi taşınalım yerleşelim sakin kafayla sabah erkenden tartılırım

Dün babaannesindeyken hadi oğlum iyi geceler dile gidelim dedim.Eşimin teyzesini ve valideye sarıldı, yanaklardan öptü, iyi geceler şuşan (suzan) babaanne dedi.Kaynanamın gözler doldu.Dünyalara değişmem bu öpücüğü dedi.Ne güzel bi sevgi bunlarınki yaa..Tarifsiz hakkaten.Allah acılarını göstermesin.

oy yerim onu ben benimkide anne demiyor atık ,haçicee aşağı haçice yukarı eşşek sıpası ben ona arda deyincede gönlü olmuyor bebekimm de diyor bebekimm diyoz artık

yasminim yi beni yi :9:

sedoşum valla kızım yeni evin kutlamaları müthiş olacak sizde aman sabahlar olmasın

lorem haklısın valla evde eymenle çok mümkün olmuyor girmek yani girsemde dediğin gibi ancak bi cee deyip kaçabiliyorum ama en azından dershanede olduğum günlerde girmeye çalışırım artık
dedim yaa valla bu muhabbetin hiç biyerde tadı yok

polipim haklsın annelik çok farklı bişey hamilelikte ben yine iyiydim çocuk doğduktan sonra elbette esikisi gibi olmuyor artık ama yine de dediğim gibi istiyorum ve seviyorum,böyle işve cilve hoşuma gidiyor bir kadın gibi çekici olmak arzulanmaya bayılıyorum bak böyle olmasına rağmen arada odun gibi olduğum da oluyor yani :24:

bu bebişler büyüdükçe daha tatlı oluyor o dilleri yok mu hele öldürecek beni her lafı birbirinden tatlı onların o masum saf sevgisi bitiriyor zaten

haa evet yeni sayfaya geçemiyormuşum farkettim :))

o atatürk hayranlığı bizde de var hatta baya uzun bir zamandır var videosunu falan koymuştum atütü diyordu hatırlasanız şimdilerde atatürk diyor artık düzgün evimizin önünde var yaa atatürk heykeli hala arada balkona çıkar bir meraba falan der ona hele yağmur yağarken hala anneee yaağuu yağiyooo atatük bıcı bıcı yapiyoooo diyor :9:

hatunlar size doyum olmaz ben kaçayım artık birazdan derse gireceğim bi hazırlık yapayım.ordan bi eve geçeyim oğluşumu koklayayım sonra da kursa geçerim akşamüstü belki gelebilirim şimdiden hepinize iyi tatiller yarın ben dershanede olucam yine aralarda yazabilirim

günaydın kızlar,
ay kerem yatakta ben içerde kaan tv seyredip oyuncak oynarken 10,30 a kadar uyumuşuz ya kafam ağrıyor şimdi...
ay bu veletlerin şirinliği yeni konuşmaları yokmu öldürüyor hakkaten.. deli oluyorum hangisi olursa nersene denk gelirse öpücüklere boğuyorum kuzularımı bazen kerem ıslak ıslak öpünce kızıyor siliyor yanacığını felan..:)) şimdi benimkilerde birbirine çok alıştı bebe nerde diye soruyorlar uyuyor diyorum gidyor bakıyorki uyuor gelior kendi kendine oyuna devam ediyor biberonla bişey veriyorumbirine hemen bebiiidiye kardeşininkinide istiyor sabah kahvaltıda meyvesuyu verdim biberon tokuşturuyorlar nerden gördülerse çok komiğime gitti...
sedoşum ay çok yoruldun kız sen bu aralar kolay gelsin... ama bu arada dedikleri gibi o evde işin dahada zor seninki rahat bırakmayacağı için ikinci bebe plansız projesiz gelebilerrrr:))))))

beyazım meleğim hoşgeldin kııı özlwmişiz seni valla o şuh sohbetlerini neyim:)))
polipim sen çok yaşa emi senle yaşayanda kolay ölmez gııı çok şen şekraksın evdede bölemisin enişteye bilmem ama iyi oluıyor sohbetlerin.. bu arada senle ilgili bişey daha öğrendik hatçem benim..:)))
lore gerçekten ya bu ara çok misafir ağırladın sanki azcıkda sen gez açıl valla..
yasmin evine temelli geçmişin kuzna bayılıyom senin konuşmalarınada maşalllah diyim anıla...
maytap sanada selam canım senin sarı kafada çoşmuş bu aralar tadından yenmiyor kuzuların hepsi...

Son düzenleme:
selam kızlar grip oldum yaaa:((
birde işler yoğun
çok şükür tabi aman böyle olsun
sedoş taşınıyorsunuz hemencecik dimi
kolay gelsin valla zor işş
benim oğlanda yaramaz oldu yasmin
gece uyutmakta çok zorlanıyorum
çıplak uyucam diyor:(
üstünü çıkarttımmı giydiremiyorum falan
yemek yemez oldu düzgün
dün tutturdu makarna yap bana diye
gecenin körü makarna pişirdim yoğurtla yedii zibidiim
şimdi de telefon ediyor bana
anne yumurcağı açsın anane
akşam açıcam dedim beraber izliycez
tv ye taktı iyice
gündüz hiç seyrettirmiyorum gece kayyu zamanı açıyoruz 7 de
tvde umudu kesti bu sefer de anne çikoka istiyorum diye arıyor beni:))
annem diyor oğluna bişey söyle laf anlamıyor:))))))))
telefonu alıyor eline sapıklık yapıyor
bir bakıyorum kadının adamın biri alo alo dedikçe bizimki kıkırdıyor

ENİŞTEYE nasılım bilmiyomda arada diyo millet deliye hasret ben akıllıya diye
nazlı sana bide kız lazım 2kız 2 oğlan evde fena okey oynarsınız hadi bakalım bide bitlis hatırası olsun

Sağol Nazlım.Yalnız bu aralar bişi farkettim.Anıl önceden çok güzel söylediği kelimeleri şimdilerde biraz sallama söylüyo.Mesela helikoptere holikopper derdi.Şimdi olibitter diyo:) Sizde böyle mi?

Derin akşam 10,15 de sütünü içirdim yattık beraber.Uyutup kalktığımda bir baktım 11,45..Bir gece öncede öyle yaptı.Kıvıl kıvıl yatakdada.Yoruyum diyorum öncesinde boğuşuyoruz, bana mısın demiyo:((

selam kızlar grip oldum yaaa:((
birde işler yoğun
çok şükür tabi aman böyle olsun
sedoş taşınıyorsunuz hemencecik dimi
kolay gelsin valla zor işş
benim oğlanda yaramaz oldu yasmin
gece uyutmakta çok zorlanıyorum
çıplak uyucam diyor:(
üstünü çıkarttımmı giydiremiyorum falan
yemek yemez oldu düzgün
dün tutturdu makarna yap bana diye
gecenin körü makarna pişirdim yoğurtla yedii zibidiim
şimdi de telefon ediyor bana
anne yumurcağı açsın anane
akşam açıcam dedim beraber izliycez
tv ye taktı iyice
gündüz hiç seyrettirmiyorum gece kayyu zamanı açıyoruz 7 de
tvde umudu kesti bu sefer de anne çikoka istiyorum diye arıyor beni:))
annem diyor oğluna bişey söyle laf anlamıyor:))))))))
telefonu alıyor eline sapıklık yapıyor
bir bakıyorum kadının adamın biri alo alo dedikçe bizimki kıkırdıyor

ay bizimkide çikoka diyo ya bi öğretemedim ç i k o l a t a demeyi .kış günü napsın çocuk tvye saracak.az kaldı ama 2 ay sonra bahaaaaaaaaaaar geliyo kızlar

Sağol Nazlım.Yalnız bu aralar bişi farkettim.Anıl önceden çok güzel söylediği kelimeleri şimdilerde biraz sallama söylüyo.Mesela helikoptere holikopper derdi.Şimdi olibitter diyo:) Sizde böyle mi?

Derin akşam 10,15 de sütünü içirdim yattık beraber.Uyutup kalktığımda bir baktım 11,45..Bir gece öncede öyle yaptı.Kıvıl kıvıl yatakdada.Yoruyum diyorum öncesinde boğuşuyoruz, bana mısın demiyo:((

aynen adam gibi sölylediği çoğu şeyin kırdı belini yamulttu.aklınca ustalaştıda bebek taklidi yapıyor memeler memik oldu.teşekkür edeyim teşküydiyim ,araba lar otobüsler düt düt falan oldu

derin geçmiş olsun...
yasmin valla bizimkiler yeni çözüldüğü için dilleridilleri döndüğünce söylüyortlar herşeyi...
ama mesela kaan önceden dööö derdi topa gol anlamında yani şimdi düzellti gol diyor hala top değil ama keremde aynı oğlum top gol diyorum dööööööö diye bağrıyor bana...
ama genelde bizmkiler çoğul konuşuyor yani tüm yaşlı amcalar dede kategorisinde başı örtülülerin hepsi nenne okula giden çocuklarda bebe ama şimdi abiyi öğrendik abi diyorlar abilere...
birde kerem saymaya başladı annemm dedemm babamm bebemm dedemm diye sonlarına m ekliyor herkesi sayıyor geçen sıralamaya abimmide ekledi...bizde şimdilik öle daha atatürk felan bilmioz biz...ama geçen heykele dede demişti yaşlıar büyükler dede yaaa..:))
polipim her eve lazıom bir deli başka türlü geçim olmuyor hep ciddi nereye kadar..

Back
X