2008 Kasım Anneleri

selam güzeller ben geldim ama yine herkes gitti anlaşılan artık bazı günlerde dershanemin ehberlik işleine de el attım yaa aralarda girip yazarım dershanedeyken muhabbete dahil olmaya çalışırım en azından
oğlana sallanan at almak istiyorum ama nazilli de bir türlü bulamadfım yahu ne çok rağbet varmış meğer

gunaydın hatunıceler
bugun cuma
hafta sonuna gırıyoruz sabah cok zor kalkıyorum
ama bu sabah esım hadı bak bugun son dıye kaldırdı
pehhh son
yarın sabah doktora gıdıcem yıne erken kalkıcam
dun bana gelmek ısteyenler aramıs annemı
ama kalbul etmedım doktora gıdıcem dıye
sonrasında da ben gıdıcem gezmeye ıste
azıcıkta ben mısafırlık yapayım canım

Günaydınnn pamuk şekerlerimmmm
Bakmayın böyle pozitif bir giriş yaptığıma ölü gibiyim ölü bugün işe gelmem bile bir mucize yorgunluktan gözümün içinde minicik arpacık çıktı canımı çok acıtıyor yolda gelirken bayılmaktan korktum resmen burdakilere de bahsedemiyorum taşındığımızdan o tarafa gittiğimi duyarlarsa kadroya girme ihtimalim var buna engel olabilir izinde alamıyorum dönemsel olduğum için ama kendimi hiç ii hissetmiyorum bide aksilik çok çok yoğun işler allahtan işe geldimde bugünkü o taşıma karmaşasına tanık olmayacağım yoksa düşer bayılırdım herhalde akşama artık f.zadeye değil b.düzüne gidiyorum eve bakalım bu ilk yolculuğum nasıl geçecek uzun bir yol olucak bnm için bugün sabahtan eve temizlikçi çağırdık evi temizlicek annemlerde artık ben gidene kadar yerleştirirler büyük ihtimalle şuan orda internet yok ama bağlatıcaz evede artık benden Pazartesi alırsınız durumları en çokta orda Pazar günü büyüük bir Pazar var ne ararsan envayi çeşit dolu evede çok yakın hevesim oraya hemen gidip eve şirin şirin şeyler bakıcam
Pasikom beaa amma çok misafiriniz geliyor sizinde biraz da sen git cnm hep sana hep sana zaten çalışıorsun birde h.sonuda misafir sıkar insanı bende bizde çok severiz misafir ağırlamayı gezmeyi ama sizde çok sanırsam

günaydın kızlar
valla bende çok yorgun kalkıyorum yataktan nedense bikaç gündür
havalardan sanırım
sedacım dikkat et canım kendine
beslenmene falan dikkat et .

oooo sedacım cok yoruluyorsun bu sekılde
hafta sonu da dınlenebılecegını hıc sanmıyorum zaten
yerlestırme ıslerı senı beklıyor

gercekten sureklı bır mısafır trafıgı var bu sıralar bende
artık ara vermek ıstıyorum hatta ben gıtmek ıstıyorum bır yerlere

maytabım gunaydınn

Kızlar valla nasıl olucak nasıl bitecek bilmiyorum birgün deliksiz dinlenmeye ihtiyacım var ama malesef iznim yok
Şimdi gidip bi vitamin içeyimde ayakta durayım yoksa ne kolum nede ayağım tutar vaziyette acayip eşya varmış evde her çekmeceden heryerden bişey çıktı aradım şimdi annemleri kahvaltı yapıolamış adam da 10 gibi gelicekmiş

Günaydın tosbişlerim.Bugün ben iyiyim.Evimde yattım ve bebem, evimin neşeside yanımızdaydı:)) Yalnız çok yaramaz oldu.Gözümüzün içine baka baka tabağındaki kuru yemişleri yere boşalttı.Bu herşey için geçerli.Bir sn durmuyo yerinde.Uyumuyo(

günaydın güzeller sizlere dershaneden yazıyorum dün demiştim yaa haftanın bazı günleri rehberlik yapıyorum artık o günlerde girerim bundan sonra muhabbetlere dahil olabilirim
bugün 13.00e kadar buradayım 13.30da da kursum başlayacak saat 17.00ye kadar falan sürer

sedoşum hadi hayırlısı canım yorucu olacak senin için ama güzel olacak boşver
lorem valla bugün bende ölü gibi kalktım ama gece geç yattım yaramazlık yaptım suç benim yani
valla hava buz gibi ve ben saçlar ıslak ıslak çıktım geldim dondu resmen kafam hiç akıllanmayacam ben kesin

kızalaaar günaydın kar başladı burda bol olur inşallah.malum tahıl ambarınız bu şehirde sayılır
seda sık dişini verme canını.çok enerji kaybedeceğin içinde ona göre ye dengele yani koley gele
pasiko pasiko diyoz ya pasinim pasak gibi geleiyo kulağıma ondan pasaklı dedimdi yoksa ben senin ne kadar titiz hanım olduğunun farkındayım 6.his tavan yapmış vaziyette ya bende

yemek konusuna gelince herşey dozunda iyidir yaktdığınızdan fazlasını yememek en iyisi.yakacaksan kim tutar seni.Peygamberimizinde doymadan sofradan kalkmakla ilgili bi hadisi vardı sanırım.walla ben çok yiyorum ama çokda koşturuyorum dengeliyor sanırım daha kilo sorunum olmadı

Yasom beyazım hoşgeldiniz yasom hadi gözün aydın diim tekrardan cicim
Beyaz kııı özlettin kendini hatun alışkın değiliz bu kadar yok olmana daaa
Kızlar bişey sorucam şimdi bu evde ardanın odası ayrı olacak gider gitmez bilmediği bir yerde hemen odasında yatırmam doğru olmaz değil mi gece uyanırsa korkabilir ve beni bulamayabilir ne zaman yatağında yatırmaya başlasam ne dersiniz

odası size yakın olursa arada bide gece lambası olursa bişey olmaz korkma.uyanınca tavşan gibi koşar gelir.benimkide gece yatak odasının kapısını açtı gidiyodu bi uyandım oğlum nereye dedim aa anne buda dedi geldi yanıma deli rüya gördü herhalde.

ay yerim ben onları yaa yerimm
ne kadar tatlı oldular Allahım şükürler olsun
geçen mutfağa çağırdım bebei salona doğru kaçtı bende bulurum nasıl olsa diye gittim mutfağa
bu saklanmış ses yok arıyorum arıyorum yok konsolun yanına defalarCA BAKTIM YOK YOK neysem telaş yaptım bu sefer masaların altı koltukların arkası
ben hep buna mehmet akif nerde derim buuudaa der işaret parmağını kaldırıp
bende en son çare seslendim mehmet akif nerdee diye
baktım konsolun arkasından bi parmak çıktı buuudaaa :)))
gittim aldım sarıldım sıkı sıkı yanaklarımdan tuttu bi öpücük kondurdu yesin annesi tükünü.hem yaramazlıkları hem tatlılıklartı nepıcaz bu eşşeklerle biz bilmem:)

Polipim hatunum nassın bacim hoşgelmişin
Valla dün madoya gidip iki minik dilim su böreğini hüplettim birde kocişin tabağındaki kazandibine saldırdım aldığım kaloriyi kat kat yakmışımdır gece 1 de uyudum ve durmadan birşeylerle uğraştım araya birde banyomu sıkıştırdım onuda yemesem bayılırdım herhalde buarada tartıldım kızlar yılbaşından bu yana ne almışım nede vermişim 68,500 kilo üzülmedim kilo vermediğime yavaş yavaş gidiyor şimdi gideceğim yolda uzadı yollarda sürünürkene illa ki gidecek kısa zamanda 65 i görürüm yemeklerime dikkat ederek

beyaz melek ne yiyon ne içiyon kız sen bu enerji nerden geliyor.anam ya sende var bi gariplik yada bizde:44:

valla polipim herkesin yediği içtiği şeylerden yiyorum farklı bişey yok yani,ha bu aralar vitamin tarzı bir ilaç alıyorum enerji için halsizliği engellemesi için ama ben ondan öncesinde de böyleydim yani seksi konularda değişiklik olmadı valla cicim kişilik meselesi mi nee bu bende bilmiyorum gariplik kimde onu da bilmiyorum ama ben seviyorum,üşenmesem yorgunluk hissetmesem hergün hatta günde iki kez bile yaparım,yaptığımız günlerde olmuyor değil hani hele eymenden öncesini anlatsam ohoo ne günlerdi

hoşbuldum sedoşum valla bende sizi çok özledim hele böyle rahat rahat sabah muhabbetlerini çok özlemişim gerçekten bugün daha birt farkettim geçen yılki gibi oldu bir anda
neyse yine de artık rehberlik için geldiğim günlerde laflarız artık
Arda için de korkma derim bende,anlat oğlum bak burası yeni evimiz senin odan burası benim odam da şurada annee dersen hemen gelirim yada sen ne zaman istersen yanımıza gelebilirsin falan diye söyle,ama yine de ısrarla korkacak olursa zorla da yatırma daha çok ters etki yapmasın yani kendine bırak bence kararı

maytabım çok tatlılar çoook Eymen de aynı saklambaç oynarız ama eymen neeerdeee diye sdordummu hemen koşar kikirdemeye başlar çıkar gelir buuudaaa diye canım benim oyy özledim yiyesim geldi

ha bu arada dün sallanan atı nı aldık nihayet,peluş at aldım kahverengi altı tahta, değişik hoş bişey,kulağına bastın mı dıgıdık dıgıdık dıgıdık ehhiiiii diyor işte at gibi aynı ve aynı zamanda ağzını oynatıyor geviş getiriyor,kuyruğunu sallıyor aman bayıldı oğlum bayıldı bayıldı adını şimşek koyduk şimşek aşağı şimşek yukarı artık yalnıaz kafamız şişti at kişnemesinden

OFKİ OF akşam deli gibi dönüyor yapma annem yok etme annem yok kafayı küttürdü sonunda demedimmi dedim babası lavobodaydı koştu ona anne vuğdu kafama kafama diyo eşşek.çok akıllandılar çok yaramazlaştılar.geçen lcv de dolanıyom bi kız 3-3,5 falan dedesi annesi kıyafet bakıyo bi anda kaybolmuş annesi ayçin mi neydi sesleniyo ayçiin nerdesin diye yok dedesi bi yandan adamlar delirdiler bi baktım seninki kabinde kikirdiyo tabi annesinin gözü döndü.çocuğun oyununuda bozmak istemedim de kadına da üzüldüm.burda minik bi yaramaz kız var dedim allahım annesi nasıl koştu sarıldıAllah bağışlasın onları bize

burnumun akacağı tuttu onun haricinde iyiyim bacım.istanbullarda olsaydım koşar gelirdim yardımına.sıkı giyin iyi ye bu aralar walla düşer kalırsın yollarda.şimdi sen yorgunsun vücutta ödemde olmuştur.bir iki gün sonra dinlenince bi daha tartıl.benim sabah la gece yatarkenki kilo arasında 2-3 kilo oynuyor

Beyazım sen ne tatlısın yaa.İçin dışın bir.Yirim kız seni.))

Maytabım, Polipe hatun valla çok ballar ya bu sıpalar.Böyle içime sokasım geliyo.Bizde gece yattık beraber.Dalacak diye bekliyorum.Anne, anni cilveli cilveli.Dönüyo yatakta durmadan.Dur oğlum artık dedim kızdım.Hemen sarılıp dudaklarımdan öptü.Öşüy diyeyim anne diyo.Ölürüm lan sana dedim.Öl anne diyo:)))

Delü karu gül gül öldüm biz evliliğimizin ilk zamanlarında öleydik ardaya hamile kalınca doğal olarak yavaşladı dikişlerden dolayı ben çok hassastım haşinlik gitti sakin bir boyut kazandı derken 1,5 sene sonra anamlara taşınınca haftada bire döndü ama adamda elizabetle arkidşi oldu dün akşam dioki eve geçelim yandın kızım sen kihkihkihhhh harbiden yandım valla biraz abaza kaldı garibim

benimkide akşam öptü aniden dudaklarımdan ay bi garip oldum gözlerim doldudünya üstündeki herşeyden daha üstün bana yaşattıkları şükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…