- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.421
yasom beyazım hoşgeldiniz yasom hadi gözün aydın diim tekrardan cicim
beyaz kııı özlettin kendini hatun alışkın değiliz bu kadar yok olmana daaa
kızlar bişey sorucam şimdi bu evde ardanın odası ayrı olacak gider gitmez bilmediği bir yerde hemen odasında yatırmam doğru olmaz değil mi gece uyanırsa korkabilir ve beni bulamayabilir ne zaman yatağında yatırmaya başlasam ne dersiniz
odası size yakın olursa arada bide gece lambası olursa bişey olmaz korkma.uyanınca tavşan gibi koşar gelir.benimkide gece yatak odasının kapısını açtı gidiyodu bi uyandım oğlum nereye dedim aa anne buda dedi geldi yanıma deli rüya gördü herhalde.
beyaz melek ne yiyon ne içiyon kız sen bu enerji nerden geliyor.anam ya sende var bi gariplik yada bizde:44:
Yasom beyazım hoşgeldiniz yasom hadi gözün aydın diim tekrardan cicim
Beyaz kııı özlettin kendini hatun alışkın değiliz bu kadar yok olmana daaa
Kızlar bişey sorucam şimdi bu evde ardanın odası ayrı olacak gider gitmez bilmediği bir yerde hemen odasında yatırmam doğru olmaz değil mi gece uyanırsa korkabilir ve beni bulamayabilir ne zaman yatağında yatırmaya başlasam ne dersiniz
ay yerim ben onları yaa yerimm
ne kadar tatlı oldular Allahım şükürler olsun
geçen mutfağa çağırdım bebei salona doğru kaçtı bende bulurum nasıl olsa diye gittim mutfağa
bu saklanmış ses yok arıyorum arıyorum yok konsolun yanına defalarCA BAKTIM YOK YOK neysem telaş yaptım bu sefer masaların altı koltukların arkası
ben hep buna mehmet akif nerde derim buuudaa der işaret parmağını kaldırıp
bende en son çare seslendim mehmet akif nerdee diye
baktım konsolun arkasından bi parmak çıktı buuudaaa :)))
gittim aldım sarıldım sıkı sıkı yanaklarımdan tuttu bi öpücük kondurdu yesin annesi tükünü.hem yaramazlıkları hem tatlılıklartı nepıcaz bu eşşeklerle biz bilmem:)
Polipim hatunum nassın bacim hoşgelmişin
Valla dün madoya gidip iki minik dilim su böreğini hüplettim birde kocişin tabağındaki kazandibine saldırdım aldığım kaloriyi kat kat yakmışımdır gece 1 de uyudum ve durmadan birşeylerle uğraştım araya birde banyomu sıkıştırdım onuda yemesem bayılırdım herhalde buarada tartıldım kızlar yılbaşından bu yana ne almışım nede vermişim 68,500 kilo üzülmedim kilo vermediğime yavaş yavaş gidiyor şimdi gideceğim yolda uzadı yollarda sürünürkene illa ki gidecek kısa zamanda 65 i görürüm yemeklerime dikkat ederek
Beyazım sen ne tatlısın yaa.İçin dışın bir.Yirim kız seni.))
Maytabım, Polipe hatun valla çok ballar ya bu sıpalar.Böyle içime sokasım geliyo.Bizde gece yattık beraber.Dalacak diye bekliyorum.Anne, anni cilveli cilveli.Dönüyo yatakta durmadan.Dur oğlum artık dedim kızdım.Hemen sarılıp dudaklarımdan öptü.Öşüy diyeyim anne diyo.Ölürüm lan sana dedim.Öl anne diyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?