- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.341
saf kalıyım bırak benim miğde pek hassastır kusarım wallaAllah cizanı virmesin buaralar pek saf gördüm seni :26:kihkihkihhhh
Sonunda sölettin bana duyma görme okuma
evli yazıodu nan nasıl değişti orası doğru yazıomuş bak evim yoktu şimdi evli oldum puhahahaahhh
hangisine güldün gı merak ettimlavişcim geçmiş olsun canım
polipe güldürdün beni alemsin he
huy anam ömürleri onunla geçince bırakamıyorlarmış haydar dümen demişti ıyyk aslında evli insana zina kadar günah diye duymuştum aslı varsa .neyse kocalara sahip çıkalım demişin ya geçen biyerde yazıyodu hoşuma gitti sinek kadar kocam olsun gelsin başıma konsun diyeBen de hamileydim.Koca gecelere kadar oturuyo.Bende yarım yarım uyuyorum, dönemiyorum yatakta falan.Kalktım bir gece , uyuyamadım.Baktımki pc başında beyim.Sessiz sessiz izledim.Arkası bana dönüktü. Çıplak hatunların yaptığı sexi hareketleri izliyo.Şok oldum.Kıllı futbolculardan başka bişeye bakmayan, ilgilenmeyen kocama çok şaşırdım.Sonra yazıklar olsun sana dedim.Kalktı , kapattı hemen. İnkar etti.Bende gördüklerimi anlattım.Ne gerek vardı dedim, aldatma böyle de olur.Demek bir yere kaçsam eve hatun atacaksın ki şimdi bebeğini taşıyorum dedim.Yalvar yakar oldu.Günlerce konuşmadım.Ama çok ağrıma gitti.Ara ara o geç yattığında kalkıp bakarım ne yapıyo diye.Terapi gibi oldu di mi:))
ay ama aynı ıtayandan mı bahsedıyoruz
zıra orada pek fazla yabancı uyruklu yarısmacı oldu
benım bahsettıgım adam tıramısuyu cay kasıgıyla ıkram eden ıtanyandı
herkes tatlı kasıgı yoktu kesın dıye yorum yapmıstı da
en sonunda mutfakta kapanıs konusmasını yaparken cekmecesınden tatlı kasıgı cıkarıp gostermıstı
asıl tıramısu kucuk cay kasıgıyla yenır dıye de ders vermıstı amcam
kızlar bu sosun adı lazcan
ne demek bilmiyom valla
kocamın çalıştığın kişi italyan değil italyan asıllı orda doğmuş bi türk
bi ara yemekteyizde çıktığında çok yazmıştım eşimin arkadaşı diye
o traisuyu çay kaşığıyla veren adamı hatırlıyorum aleksadırdı onun adı
adamın tarifini almıştım
bu sosuda omu vermişlti ben bu italyan asıllıdan öğrendim valla
bu arada yazın italyaya gitmeiy çok isterim görmek istediğim yerlerden biri
bide kışın ingiltere
o puslu yağmurlu romantik havasında bikaç gün geçirmek isterimn aslında hiç sevmiyorum yağmurlu havayı ama orayı ve o gizemini çok merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?