2008 Kasım Anneleri

muhteşem yüzyıla bakıyodum dün akşam harem padişah falan,adamın karısıda var haremide ne ilginç dedim benimki ne dese beğenirsin karısına bakma onunla ana oğul gibi olmuşlardır demezmi

takıldı kafama ama bişeyde demedim patavatsızlıkda değil içten gelerek söyledi resmen.komik olanda sinirlensemde kızamadım bile hakkatten bişeyler tükeniyor yıllar sonra ama yuh yani ana oğulda olunmuyor şu erkekler varya
:84:

Son düzenleme:
Yaso hatun gözün aydın bayraklarda sallanmış bende regliyim haftasonu ebebynli yatak odamızda rahat rahat bayrak sallarız artıkın herif sevinçten havalara uçacak yazuk garibim
Polip hatun bulandırmuyok loo gerçekler bunlar herif kısmı yalnız bırakmaya gelmiyor gözden çıkarılırsa ayrı
Herifinde az çok doğru sölüyor ana oğlan değilde dediğin gibin bir zaman sonra arkadaş gibi olunuyor canı istediğinde bayrağı salla istemediğinde derdini kederini sevincini mutluluğunu paylaştığın dost arkadaş yalan mı

selam kızlar
nabersiniz
ay bu rejim işi beni baydı ya
kilo veremiyorum sedaaaa
öffffffff neyse kayınvalidem gelcek haftasonu
yeni bir çağ başlatabilirim:)))
bu çağı kapatacam c.tesi günü hadi bakalımmm
bizim evin kredi borcu bitti
çoook şükür ama devam eden başka krediler var neyse
birde anneme borcumuz var ama eşim onu pek sallamıyor
nasılsa lazım değil diye
birde altın olarak almıştık
şuan 2 katı kol gibi şeetmiş durumda:))))neyse işte
araba alıcam diye tutturdu zaten alıcaktık
çünkü kayınpecerimin arabası 3 senedir bizde:))
e artık vermek lazım geri
neyse bugun alacak arabasını kısmetse
başlıycak yine kredi ödemelerine
bana diyorki bugun bana yüz vermezsen
yarın falan seninle ilgilenemem ona göre
kafam arabamla meşgul olcak
belki onda da yatabilirim belli olmaz:)))
tam manyak yaa

aşk gençlikle uçup gidecek bir masalmı o zaman.o adrenalini tatlı flörtlei bi daha yaşayamayacakmıyız yani ne acı değilmi

seda çok doğru söyledin
işte benim derdim bu galiba
dost arkadaş olayından sonra
bayrak sallama işine rahat geçiş yapamıyorum
çocukluğuma inmek lazım:))
bir problem var bende valla
her zamanda libidom tavan yapmıyor zaten:))
hep mırç mırç aşıklar gibi de değiliz eskisi gibi
nolcak bu halim:)))
afrodizyak etkisi yapacak şeyler yemem lazım
ama onlar da bol kalorili aksi gibi
hay allah:))

günaydın kızlarrrr
kızım rahatsızlandı dün izin aldım doktora götürdüm önceki gece boşluğunu göstererek çok acıyor diye tam 20 dk gözyaşı döktü acaba ilgilenmemiz için mi yapıyor dedim baktım bayağı canı acıyordu kuzumun dikilme falandı sanırımyanına bide ateş eklenince hemen gittik doktora ateşi düşmedi hiç bi halsizlik yok ,öksürük yok,boğazı kızarmış ondan dedi doktor akşam yatmadan bi baktım 39,5 du ilk kez böyle oluyor ya çok moralim bozuldu duş aldırdık gece şurupla düştü çok şükürrrrr bugün daha iyi de aklım evde öğlen olsa da gitsem eve biran önceeeeee
konuya dan diye daldım ama mazur görün geçmişe bi bakayıım bennnn

Son düzenleme:
Kocalarımıza sahip çıkalım kızlar.Doğuda adamlar bu arap ülkelerinden okumuş, bilgili hatunları 2., 3. hatunları yapıyolarmış..Resmi nikah yapan bile varmış.İnternetten arkadaş edinip evleniyomuş şerrolar. 8 Bebe üzerine karısını boşayan var(

lavişim geçmiş olsun
buğrişim hastaydı ama hemen götürdük ondan mı bilmiyorum,
çok cabuk düzeldi çok şükür
düzelmeyen bir ateşi vardı
biizmde boğazlardanmış
farenjit(
bana çekmez inş.
bademcik yok bende
ama biraz fazla konuşsam bile azar boğazım
asitli asla içemem mesela yanarım off ne biçim
sigara dumanına hiç gelemem
biraz kötüleşince portakal bile yakar
kronik oldu benimki artık
oğlum da olmaz inş.

geçmiş olsun lavinya sıkma canını geçer bi an önce inşallah
boşluğu demişin ya o dediğin neresi ben onu anlayamadım

Lavişşim çok geçmiş olsun kuzuma kıyamam ben ona yavrum bnm kimbilir nasıl acıoduki 20 dkka boyunca ağlamış inşallah kısa zamanda atlatırsınız
Derinim kıymatlım hoşgeldin diet olayına devam looo bozma kendini şok yap dedik ya bozma bak incecik çıtır neyim olcaz herfilerde görsün o zaman kim çıtık kim kıtır senin libido olayı annemlere taşındık taşınalı bende de stresten heves falan kalmadı istemez oldum haftada bir aklıma gelirse gelir herifde elizabetle çok yakın oldu kihkihkihhhh senden sonra en yakın arkadaşım oldu dio deli bende de isteksizlik söz konusu bakalım odamız ayrı olacak şimdik ee banyoda var oda da hızlı geceler bizi bekliyor sanırım ben dursamda herifin duracağını pek sanmıyom
Polip hatunum aynen öyle üzücü sıkıcı bir durum ama ilk yaşadığın duyguları tekrar yaşamak bence imkansız dokunurkenki titreme ilk sevişmeler vs hepsi ayrı sanmıyorum tekrar aynı duygu olsun malesef o yüzden çoğu herif aldatıyor kadınlarda istiyor farklılık ama bizler irademize sahip olan yaratıklarız malesefki erkeklerin bu konuda zafı çok büyük dayanamıyorlar ben eşime hep derim serbestsin seni asla kısıtlayamam aldatırsan eğer eve geldiğinde vicdanın rahat kafanı yastığa koyarsan sana diecek sözüm yok hesabın bana değil allaha

elizabeth ne gı warya altyazısız anlamıyom bazı lafları benmi kütüm sizmi esrar cengizssiniz

Bende bilmiodum polip hatun burdan öğrndim ama kim olduğunu hatırlamıom geçende herif söleyince hmm demek ki erkeklerin kullandığı bir kelime olduğunu anladım
29-30-31 kihkihkihhhh daha açık olamam uleynnnn

sedanın profilindeki bekar yazısı hayretle karşılandı
evli ve bir çocuk annesi olan seda konuyla ilgili açıklama yapmazken gözler mağdur kocasına çevrildi
-mutlu bir evliliğimiz ve güzel bi çocuğumuz var niye böyle yaptığını anlayamıyorum diyen acılı koca kameralar önünde gözyaşı döktü

Temel Bilgiler

Kişisel Bilgiler
BekarMeslek
MuhasebeciEğitim Durumunuz
LiseYaşadığınız Yer
İstanbulÇocuğum ...
VarKişisel Tercih
Kan Grubunuz
0 Rh+Çizelge

Laviş geçmiş olsun.Seda seninde gelinin sana da geçmiş olsun.Kış sezonumuz tüm hızıyla devam ediyo

Sedoş kocayı boş bırakma.Genç adam, azgın boğayı sürüye salıverme:))

Allah cizanı virmesin buaralar pek saf gördüm seni :26:kihkihkihhhh
Sonunda sölettin bana duyma görme okuma
evli yazıodu nan nasıl değişti orası doğru yazıomuş bak evim yoktu şimdi evli oldum puhahahaahhh

noluyo leynnn
rtuk gelıp kapatacak sımdı goreceksınız

sedacım kımden ogrendıgını nasıl hatırlamazsın
tabıı kı bu ısın pırı olarak beyazmelek aydınlattı herkesı

lavısım gecmıs olsun canım
kuzular dokuluyor yaww

derın gozun aydın kredı borcun bıtmıs
allah kolaylık versın yenısı baslıyormus
cevrıyende gelıyormus oooo senden ıyısı yok maasallahh

polıpe demek ana ogul yakıstırması yaptı kocısın hee
sahsen ben nazlı kaprıslı ve sınamekı bır es olarak esım boyle soylese kesın kuserdım
ama dıyorum ya sız benden olgunsunuz ben hala lıselı kızlar mısalı nazlı kalıyorum yanınızda

yasmınım hayırlı olsun canım

Sağol yasom biricik gelinim uzak şehirlerde hasta oluyor bir çorba neyin yapamıyom
Yok uleyn daha bırakmam o cahellik zamanıma denk gelmişti nasıl bıraktıysam o zaman çalışmıodum sanırım yazdı sıkılıp yaazlığa gitmiştim
Ee herif yakışıklı boylu postlu karılar rahat bırakmıyor hoş gerçi karılar onu değil o boş durmayıp sapıklık yapıp foto çekmiş salako silmeyi unutmuş teli elime almıştım gayri ihtiyari fotolara bakiim die otobüs ortamında bi kadın bluz giymiş ama neredeyse uçları gözükecek o derece herifte gaza gelmiş çaktırmadan çekmiş eee herifin hatası değil aslen açanda teşhir edende kabahat heriflerin akıllarına zorla sekis getiriolar yalanmı tabii yine de o zaman burnundan fitil fitil getirmiştim ondan sonra da bana ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…