- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.321
Yaso hatun gözün aydın bayraklarda sallanmış bende regliyim haftasonu ebebynli yatak odamızda rahat rahat bayrak sallarız artıkın herif sevinçten havalara uçacak yazuk garibim
Polip hatun bulandırmuyok loo gerçekler bunlar herif kısmı yalnız bırakmaya gelmiyor gözden çıkarılırsa ayrı
Herifinde az çok doğru sölüyor ana oğlan değilde dediğin gibin bir zaman sonra arkadaş gibi olunuyor canı istediğinde bayrağı salla istemediğinde derdini kederini sevincini mutluluğunu paylaştığın dost arkadaş yalan mı
günaydın kızlarrrr
kızım rahatsızlandı dün izin aldım doktora götürdüm önceki gece boşluğunu göstererek çok acıyor diye tam 20 dk gözyaşı döktü acaba ilgilenmemiz için mi yapıyor dedim baktım bayağı canı acıyordu kuzumun dikilme falandı sanırımyanına bide ateş eklenince hemen gittik doktora ateşi düşmedi hiç bi halsizlik yok ,öksürük yok,boğazı kızarmış ondan dedi doktor akşam yatmadan bi baktım 39,5 du ilk kez böyle oluyor ya çok moralim bozuldu duş aldırdık gece şurupla düştü çok şükürrrrr bugün daha iyi de aklım evde öğlen olsa da gitsem eve biran önceeeeee
konuya dan diye daldım ama mazur görün geçmişe bi bakayıım bennnn
Lavişşim çok geçmiş olsun kuzuma kıyamam ben ona yavrum bnm kimbilir nasıl acıoduki 20 dkka boyunca ağlamış inşallah kısa zamanda atlatırsınız
Derinim kıymatlım hoşgeldin diet olayına devam looo bozma kendini şok yap dedik ya bozma bak incecik çıtır neyim olcaz herfilerde görsün o zaman kim çıtık kim kıtır senin libido olayı annemlere taşındık taşınalı bende de stresten heves falan kalmadı istemez oldum haftada bir aklıma gelirse gelir herifde elizabetle çok yakın oldu kihkihkihhhh senden sonra en yakın arkadaşım oldu dio deli bende de isteksizlik söz konusu bakalım odamız ayrı olacak şimdik ee banyoda var oda da hızlı geceler bizi bekliyor sanırım ben dursamda herifin duracağını pek sanmıyom
Polip hatunum aynen öyle üzücü sıkıcı bir durum ama ilk yaşadığın duyguları tekrar yaşamak bence imkansız dokunurkenki titreme ilk sevişmeler vs hepsi ayrı sanmıyorum tekrar aynı duygu olsun malesefo yüzden çoğu herif aldatıyor kadınlarda istiyor farklılık ama bizler irademize sahip olan yaratıklarız malesefki erkeklerin bu konuda zafı çok büyük dayanamıyorlar ben eşime hep derim serbestsin seni asla kısıtlayamam aldatırsan eğer eve geldiğinde vicdanın rahat kafanı yastığa koyarsan sana diecek sözüm yok hesabın bana değil allaha
Bende bilmiodum polip hatun burdan öğrndim ama kim olduğunu hatırlamıom geçende herif söleyince hmm demek ki erkeklerin kullandığı bir kelime olduğunu anladım
29-30-31 kihkihkihhhhdaha açık olamam uleynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?