• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

valla italyan yemekleri üzerine lokantası olan adam vermişti tarifi hatta kendi italyan değildi türktü maytabın dediği gibi..ben ondan hatırlıyom neyse maytap inşallah olur kız yurttışı hayyallerin...
çileğim geçmiş olsun deniz oğlanada maşallah diyim... resimlerdede çok efendi
duruyor kız kocan belli.. kıymetini bil valla herkese öle ince herif vermemmiş zira..

karsinizda majesteleri tata tatat tatatammmmmmmmmmmmmmmm ayy sümüklü majeste heryerim fena len..napiyonuz sabah sabah:)

yahu bizim düzenimiz büle koci arada gelir kalir bir hafta gider ...ama varya ben daha esimin acigini hic yakalamadim kizlar,ya cok iyi gizliyor bisiy yapiyorsa yada yapmiyor:) ki ben yaptiginada inanamiyorum inanailmaz efendi cünkü..hani bunu simdi konu acildi diye yazmiyorum,inca yaz yalniz kalir gitmez diskoya bara filan.cok evcil bi adam,ben burda yalniz kalsam eve girmem o ayri:)

neyse sabahtan deniz danasinin dr kontrolü vardi gittik geldik,kuzum zayiflamis 17,500 cikti.bir haftadir yemiyor cünkü.boyumuzda 106 cikti kadin cok iyi filan dedi.disine,seysine heryerine bakti heryer normalmis..simdi oglumala kendime kisir yapcem salya sümük durumdayim ama canim istedi yapim bari.

bu arada gonltalialr anowwwwwwwww degilmiydi la o :)

O aruwwww dur yavrum.senin oğlanada bir aruuuuuuuw diyim maşallah:1:o ne kı ergenlikte senin oğlan kapılardan falan eğilmeden geçemez hmaşallah hem enine hem boyuna

şüphelendirse sen öyle koyup gidemzsin çileğim ondan işkillendirmiyordur seni.yoksam sen gidince o evden ne norveçliler gelip geçiyordur:1:cemıleee pardon betuuul bende carolin röbe töbe ne diyom ben şaka kız korkma olmaz bişiycik.ama şanssızsın oranın karıları daşş gibiler:52:

nazlişkom Çilekom hoşgeldin yavrışımmm maşallah deniz paşaya daa 1.06 boy 17,5 kilo tekrar diim heyy maşallahhhh
Arda paşa 94 santim kiloda 14,500 aralarında 12 santim boy 3 kiloda fark var vay canına baya önde senin paşan tekrar diim de nazar değmesin paşa ya 41 kere maşşallah abi deniz :D
Kociş ve erkek konusunda da herkes serbest anam tabii k,i ufacık sinek mide bulandırır ama ben en yapmayacak kişiden dinledim hayatta yapmaz dersin bakınca arkadaş olunca ama malesef ki erkek bunlar şekerlerim bana hissettirmeden uzun vadeli olmadan tek gecelik yapıosa yapsın ama bir duyarsam kıyamet kopar daha bnm sedanın s sini bilem göremez Allah korkusu olan yapmaz kısaca kızlar her koyun kendi bacağından asılır
buarada o italyan uzun saçlı olan maytabın kocisinin arkidşi demi maytabım yanlışmmı diom ben onu hatırlıom bi tanede oğlu vardı villa da mı ne oturuodu pizzacı dükkanı vardı bdemi

30 yıldır evliler daha babamın bi yamuğunu görmedim ama ben babama bile güvenmem.henüz yapmamış erkek uygun koşullarla karşılaşamamış erkek dir yoksa hepsi aynı bunların matkap gibi geziyolar ortalıkta:97:

evet kızlar doğru tahmin adamın şivesine bayılmıştım hatta burda konusu geçti
bu iş ortaya çıkınca kocişe dedim ilterden öğrende sende italyan aksanıyla konuş bayılırım ben italyan aksanıyla konuşan erkeklere demiştimde kan çıkıyopdu ee şeytan azapta gerek :)
oğluşumu yıkadım missler gibi oldu çıplak tenine sarıldım yaz gelsede bu görüntü daha çok olsa:))
ay ben bunları nası vericem yaban ellere başka hatunlara sarılcaklar tüüüüüü

sıhhatler olsun memoma
sımdı o herıfın yanında mı calısıyor senın kocı maytabım
pızzacı ıle senın kocı ne alaka ben anlamadım ya

cılegım sen ıcıne kurt dusurme canım
delıkanlı enıstemın senden sonra kımselerı gormez gozu korkma

benım hergun aynı saatlerde basım agrıyor yaww
yıne basladı agrı

mutluluk el kitabı:))

SAĞLIK:

1. Çok su için.
2. Kahvaltıyı kral, öğle yemeğini prens ve akşam yemeğini de dilenci gibi yiyin.
3. Ağaçlarda ve bitkilerde yetişen yiyecekleri daha çok ve fabrikalarda üretilen yiyecekleri daha az yiyin.
4. 3 E ile yaşayın -- Energy, Enthusiasm, and Empathy (enerji, heyecan ve duygu paylaşımı).
5. Meditasyon, yoga ve dua yapacak zaman yaratın.
6. Daha çok oyun oynayın.
7. 2009'da okuduğunuzdan daha fazla kitap okuyun .
8. Her gün en az 10 dakika sessiz olarak oturun.
9. 7 saat uyuyun.
10. Hergün 10 - 30 dakika yürüyüş yapın. Ve yürürken gülümseyin.

KİŞİLİK:

11. Hayatınızı başkalarınki ile karşılaştırmayın.
Onların seyahatinin ne hakkında olduğuna dair hiçbir fikrin yok.
12. Kontrol edemeyeceğiniz olumsuz düşüncelere veya şeylere sahip olmayın.
Bunun yerine enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın.
13. Kendinizi fazla abartmayın; sınırlarınızı bilin.
14. Kendinizi çok da ciddiye almayın; kimse yapmıyor.
15. Kıymetli enerjini gevezelikle, dedikoduyla boşa harcama.
16. Uyanık iken daha fazla hayal kurun.
17. Kıskançlık, çekememezlik zamanın boşa harcanmasıdır. İhtiyacınız olan herşeye zaten sahipsiniz.
18. Geçmiş meseleleri unutun. Partnerinizin geçmiş hatalarını hatırlatmayın.
Bu durum mevcut mutluluğunuzu bozar.
19. Hayat, birisine kin duyarak zamanı boşa harcamak için çok kısadır. Kimseden nefret etmeyin.
20. Geçmişinizle barış yapın ki, şimdiki zamanı bozmasın.
21. Senden başka hiç kimse senin mutluluğundan sorumlu değildir.
22. Hayatın bir okul olduğunu ve öğrenmek için burada olduğumuzu unutmayın.
Problemler, cebir dersi gibi gelip giden, ancak aldığımız derslerin bir ömür boyu devam ettiği eğitim programının bir parçasıdır.
23. Daha fazla gülümseyin ve gülün.
24. Her tartışmayı kazanmak durumunda değilsiniz. Aynı fikirde olmamak için anlaşın.

SOSYAL YAŞANTI:

25. Ailenizi sık arayın.
26. Her gün diğerlerine iyi bir şey verin.
27. Herkesi herşey için affedin.
28. 70 yaşından büyük ve 6 yaşından küçük kimselerle vakit geçirin.
29. Hergün en az 3 kişiye gülümseyin ve tanımadığınız en az 1 kişiye "GÜNAYDIN" deyin.
30. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmez.
31. Hasta olduğun zaman işin sana bakmamalı. Arkadaşların bakmalı.
Onlarla temasta olun.

HAYAT:

32. Doğru şeyi yapın!
33. Faydalı, güzel veya neşe dolu olmayan herşeyden uzak durun.
34. ALLAH herşeyi iyileştirir.
35. Bir durum iyi veya kötü olsun, nasılsa değişecektir.
36. Nasıl hissettiğinizin önemi yok, haydi kalkın, giyinin ve ortaya çıkın.
37. En iyisine henüz sıra gelmedi.
38. Sabah canlı olarak uyandığınız zaman, bunun için ALLAH'a şükredin.
39. Maneviyatınız daima mutludur. Öyleyse mutlu olun.

Pasikom bea güvenmekten başka çare yok kısaca demi bizde aynen öle yapıoz gerisi onlara kalmış diom zaten çileko yanlış anlama ammaaa
Herfiten daha da güzelsin looo sen gibisini bulmuş el üstünde tututo zaten anlattıklarına göre o da ii birine benziyor allah mutlu etsin daa gerisi boş sen duymadan ok de yakalarsan mujuksss mujuksss demi kihkihkihhh :D
MEHTABIMMM o paşayııı bnm yerime mıncıklaaaa bol bol sıkıştırrrr oyy kuzzummm bnm he valla nasıl vercez bunları daaaa

sedacım ne güzel yazmışsın canım

pasiko adam italyan firmasının türkiye mümessili transport yani u.nakliye
bu herif seneler önce eşimin eski şirketinin italya sorumlusuydu
sonra patronla arası bozuldu ayrıldı işten eşim ve diğer arkadaşları destek oldu felan nerden nereye iyilik yap denize at misali seneler sonra bu işle karşımıza çıktı tekrar
adamın pizzacı dükkanı var ayrıca peysaj mimarı ama nedense gamyonculuğuda bırakamamış bunca kibar işin içinde:)))

oo sıhhatler olsun memoya bizde akşam yıkıcaz kuzuları daha doğrusu ben yıkıyorum benimki giydiriyor o beceremiyor...:))
açlıktan felan olmasın lorem aynı satlerde oluyorsa hep öğle yemek vakti...geçmiş olsun..
neyse hadi ben kaçtım benimki evde kuzuları başıma sardın demesin görüşürüz yine...

Hayatta bir babama güvenirdim.Onu da annemin üzerinde yakaladım diye bir söz vardır.Doğru:))

Çileko hoşgeldin, maşallah yavruna.Hoş yavruluktan çıkmış biraz.Birkaç seneye düğününü de yaparsın sen.Deniz oğlan bir resminde kızı öpüyodu ya o masum değil bence.Seninki delikanlı olmuş kıı:)):nazar:

Sos mos diyenin yanına gelirim heee.Daha yeni sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim.:47:

anladım maytabım
eskı ortamında olması esını mutlu etmıstır emınım

yasmınım hala aynı seyı soyluyorum
bahsettıgın kadar kılolu gormuyorum nedense senı
ama bu hafta sonu yıne kılo su ve yag olcumu yaptıracagımı soyleyeyım barı
sonuclarını soylemem soz

neyse ben konuyu degıstıreyım barıı
kk da para bırıktırmek konusunda tesvık eden bır topıc buldum
hesap kıtap ısını asla elden bırakmayan ve ıktısatı seven bır kısılık olarak
aralık ayı basında bende basladım onlar gıbı kumbarada bırıkım yapmaya
cıddı cıddı hıc goze gorunmeyen parayı attım kumbaraya ve hatrı sayılır kucuk bır bırıkım cıktı ortaya
sızlere de tavsıye ederım
sımdı kuzumun ve benım olmak uzere ıkı kumbaramız var evde

Hayatta bir babama güvenirdim.Onu da annemin üzerinde yakaladım diye bir söz vardır.Doğru:))

Çileko hoşgeldin, maşallah yavruna.Hoş yavruluktan çıkmış biraz.Birkaç seneye düğününü de yaparsın sen.Deniz oğlan bir resminde kızı öpüyodu ya o masum değil bence.Seninki delikanlı olmuş kıı:)):nazar:

Sos mos diyenin yanına gelirim heee.Daha yeni sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim.:47:

Heee bak yasom doğru sölemiş puhahahhhhhh güldürdün beni kııı
Valla mamalardan bahsetmeyin heç kk ca dietteyiz daaa
Bende öğlen tavuk ızgara yedim yanınada zero kola içtim ama midem bulandı artık yediklerim çok geliyor bana ızgara idi ama yağlı gibi yumuşak et yaa mide iyice küçüldü bayadır tartılmıyorum en son tartıldığımda 68.500 dü merak ediom akşama bi tartıliim bakem kaç olmuşum yılbaşından sonra Pazartesi tekrar başladım dikkat etmeye ya aynıyımdır yada düz 68 dir merak ettim daa
Yaso kıı tam gaz devam azmi elinden bırakma bak benim 1 ay 1 hafta olucak neredeyse

rahmetli babam bana hep derdiki bu devirde babana bile güvenmiiceksin kızım
bu laf artı akrep burcumun verdiği kuşkucukla hayatta başta erkekler olmak üzere kimseye güvenmem .yapım bu özelliklede eşime karşı bi güvensizlik var bunu ona belli etmem ama hep şüpheyle yaklaşırım

anladım maytabım
eskı ortamında olması esını mutlu etmıstır emınım

yasmınım hala aynı seyı soyluyorum
bahsettıgın kadar kılolu gormuyorum nedense senı
ama bu hafta sonu yıne kılo su ve yag olcumu yaptıracagımı soyleyeyım barı
sonuclarını soylemem soz

Benimde cumartesi yağ ölçümüm var.Çok aman aman değil ama yine de bayağı var.12 Kilo vermem lazımmış.Ama akşam çeyizden kalma saten şort ve büstiyer giydim oldu yaa.Hemde güzel oldu.Doldurdum içini:12:

Back
X